![]() |
zgrałem ten program i jakoś sobie radze gram z jakimś błędem po którym wciskam ok i gra się włącza...zapewne chodzi o tego cracka...którego nie mogę znaleźć...wszędzie patche...
|
Cytat:
|
Ja wiem że to pytanie może irytować, ale ja jestem laik... i do końca nie wiem... i dlatego potrzebuje pomocy specjalistów czy w ogóle warto myśleć o grze w GTA 4 (czy choćby na low będzie szło płynnie?):
1.Przede wszystkim 1GB RAM (czy 2 GB to jest min?) 2.GeForce 7900 GT. 3.AMD 4200+ 2,21 GHZ x 2 1GB RAM nie kręcony... Co ewentualnie trzeba wzmocnić? Kręcić procesor? Czy grafika w ogóle przejdzie bo to w nią inwestycja jest najgorsza. Święta się zbliżają, to człowiek i czasu będzie miał więcej to by się zagrało. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
edit: nic nie pomogły aktualizacje. nawet szachy które są grą standardową w Viscie zawieszają do czarnego ekanu ;/ |
Cytat:
tyle ze mi obraz trochu wariuje, tzn jade sobie autkiem i nagle widze tylko 3 metr wokol auta a reszta jest szara :D PS. nie mowie ze plynnie dziala, ale jako tako grac sie dalo, lecz na wiecej niz 30 min to mija sie z celem. |
Ok tak wyskocze z kapelusza: jak zagrac w PES2009 po sieci z taka niekoniecznie oficjalna wersja? ;)
Jesli sie da: moze jest ktos chetny? Z gory mowie ze gram dlugo w rozne gały (dlugo tj od SWOSA) ale jeszcze nigdy multiplayer wiec moge sie okazac bezwartosciowym przeciwnikiem. ;) |
Krótko i na temat: nie da się.
|
Cytat:
Ale w GTA te cienie własnie są jakies dziwne, nienaturalne w przeciwienstwie do Grida. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki Koyoot, zainstalowanie najnowszych sterowników faktycznie rozwiązało problem. Oczywiście gra działa na najniższych detalach , oraz mogę zaznaczyć maksymalnie view distance 6, ale już da się grać :)
|
Ja mam dalej problem da się zagrać ale gra się po jakimś czasie wyłącza...być może zły crack (?)
|
Gry internetowe w przeglądarkach
W jakie gierki tego typu gracie? Jakie polecacie a jakie są zupełnie do bani. Piszcie tutaj.
Polecam portal: Bigpoint.pl – wielki portal gier na przeglądarkę Dodatkowo swego czasu fajnie grało się The Crims :), ach te nieprzespane noce. No i jeszcze nieśmiertelny Ogame. Co wy polecacie? |
Apropo PESa 2009.
W wersji 2.0 GamingAccess patcha, w grze pojawia się... Wisła! :) http://downloads.gamingaccess.com/in...?file_id=34080 Ogólnie duża liczba zmian, patch jest świetny, polecam. Wyszła jego nowsza wersja 2.1, ale najpierw chyba trzeba zainstalować 2.0 |
Cytat:
|
za co odpowiada 'Render Quality' w GTA 4?
z gory dzieki za wyjasnienie |
plemiona, ogame itp...
jestem ciekawy ilu forumowiczów gra jeszcze w tego typu gry.
ja swego czasu grałem długo w plemiona ale zrezygnowałem bo za dużo czasu pochłania. Znowu zastanawiam się nad powrotem. A więc w co gracie, na jakim świecie itp itd... :) |
Oj dokładnie ja kiedyś grałem na 15 świecie k51 pod pseudonimem kubawislaq i na 22 swiecie pod pseudonimem kubawislaq2 ;p;p;p
|
za jakość renderowania?
im wyżej ustawione tym lepiej gra wygląda i tym wolniej chodzi. na chłopski rozum. |
to ze cos plynniej badz gorzej funkcjonuje przy zmianie na low, czy tez high to wiadome, nie potrzebuje zadawac pytania by sie tego dowiedziec
pytam raczej o strukture, za co dokladnie, na chlopski rozum odpowiada renderowanie? [zaznacze ze zmieniam tą opcje w grze i nie dostrzegam zadnych roznic w grafice oraz plynnosci] |
battleknight- Morfeus 9 serv (kuzyn mnie poprosił żebym mu zakon w rankingu podniósł) xD
|
[ www.the-west.pl ]
nawet interesujace |
Ogame
Zaczynałem na 28 uni, teraz 63. Hattrick Zaczynałem w 2006 roku, teraz VII liga. |
Plemiona całkiem fajne, ale szybko mi się znudziły natomiast thecrims to była najlepsza gra na przeglądarke w jaką grałem ;]
|
Ja kiedyś grałem w ikariam, ale mi się znudziło oraz w darkthrone'a, co czasem mi się jeszcze zdarza, ale raczej rzadko :p
Ostatnio jak byłem chory to zacząłem grać w plemiona. Fajne, ale na kolana nie rzuca :) |
ogame i plemiona (top20) na chyba 3 swiecie :P od paru miesiecy zero gry,brak czasu :)
|
Nie grałem i nie gram i grać nie będę :P
|
ja gram w plemiona na 6 świecie i nie myśle zrezygnować, za dobrze mi idzie;)
|
Nagle przy uruchamianiu GTA IV gdy wciska sie Play gra zaczela mi sie zawieszac i dalej nie dalo sie nic zrobic. Odinstalowalem wiec gre i zainstalowalem na nowo, zainstalowalem patcha, wgralem cracka, ktorego wrzucal Genio i od tej pory zaczelo sie u mnie dziac cos dziwnego z kamera co wy nazywaliscie chyba wczesniej "pływającą kamerą", wrzucilem wiec innego cracka razor1911 i teraz juz wogole nic mi nie dziala tylko przed uruchomieniem sie gry wyskakuje fatal error ws10. Help co zrobic zeby spowrotem dalo sie grac??
|
Cytat:
|
Cytat:
ja nie narzekam choc nie gram na najwyższych detalach (jakies 75%) to gra mi działa płynnie. |
Cytat:
|
Dowiedzialem sie ze ten error spowodowany jest dzialaniem cracka od razora na patchu ale w miedzyczasie zrobilem ponowny reinstall i teraz wyskakuje mi jeszcze inny blad. Narazie mam dosyc tej gry i nie zamierzam sie wiecej denerwowac, moze po kilku dniach jak mi przejdzie to sprobuje ja jeszcze raz zainstalowac... ehh najlepiej to jest miec konsole, zawsze grac na najwyzszych detalach i nie martwic sie zadnymi problemami
|
Cytat:
|
czyli wygladza, dodaje szczegoly, dodaje cienie, rozmywa cienie, polepsza oddziaływanie swiatla, zwieksza matowosc?
|
Cytat:
|
napisalem cos z powietrza bez najmniejszej wiedzy, a Ty podpisujesz sie pod tym?
prosze o odpowiedz kogos kto wie o czym mowi |
ma ktos moze gre
Ski Resort Tycoon II ???????? bardzo prosiłbym o wstawienie ja jakikolwiek serwer! Bo w necie nie moge znalesc |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl