![]() |
Jest awans ****a Awans !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
Jeeeszcze Poooolska nie zgineeeeeelaaaa <tanczy> teraz jazda
|
udalo sie ;P
|
Brawo Dania!!
|
Nie wierze... I BARDZO DOBRZE !!!!!!!!!
|
Teraz mi powiedzcie
a) Wygrywamy z Norwegią->wchodzimy My i Dania b) Przegrywamy z Norwegią->awansują Niemcy i Dania czy Norwegia? |
Brawooooo!!! Najwieksze paszczory to sa z Niemiec szczypiory!!!!!!!
|
hahahaha :D:D teraz już we dwójkę wielbimy Hansena :D
Wreszcie ktoś pokazał gdzie miejsce szwabów , żeby tylko nasi poradzili sobie z Norwegami :) |
Cytat:
|
Dania winner , czyli My gramy jeszcze o coś?
|
Panowie spokojnie teraz wszystko w naszych rękach!!
|
No to teraz nasi muszą wygrać.
Raz - przejdziemy dalej. Dwa - Niemcy odpadną. Trudno sobie wymarzyć lepszy układ:D |
:))))) teraz wszystko w naszych rękach ;]
|
No, to teraz wszystko w naszych rękach. Mam nadzieję, że za godzine też będziemy sie tak cieszyć.
|
oooo dziwo wygrali ;) no to teraz wszystko zależy od naszych ;)
|
JEEEEEEESSSSSSSSSSTTTTTT szwaby OUT... teraz POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
I wszyscy Aufidersein aufidersein Deutschland Deutschland Aufidersein
|
Jak wygramy, są dwa plusy: jesteśmy w półfinale i nie ma tam Niemiaszków. Najgorszym wynikiem będzie remis. Ale teraz niestety Norwegowie mają o co grać i będą gryźć parkiet.
|
Cytat:
|
uff
to dopiero preludium :) Szwaby moga miec pretensje do sedziow znowu ale pomagali im na mistrzostwach w 2007 - w przyrodzie nic nie ginie :) |
Jeszcze pozostaje problem psychiki Polaków :). Także podreperujcie serca i zapraszamy o 20.15 ;).
|
Teraz jak wygramy to przechodzimy dalej, tak ? A jak przegramy to kto gra dalej ?
|
TAK!!!! KUR.A!!!! TAK!!! Szwaby do domu!!!!
HAHAHA!!!! |
Norwegia i Dania
PS w miedzyczasie Wisła w Sopronie przegrywa 9 pkt |
Właśnie czy Norwegia gra jeszcze o cokolwiek?
|
jak przegramy to dalej przechodzi Norwegia.
|
w koncowce pilkarz z Niemiec krzyczy do Sedziego "mial byc remis i wszystko zepsules" ;)
|
Dania - Niemcy 27:25
bardzo chciałem wierzyć w sportowe rozstrzygnięcie tego pojedynku i tak też się stało, na szczęście ufff dzięki Bogu, teraz wszystko w rękach naszych szczypiornistów... zatem do boju i pokonajmy Vikingów. |
Cytat:
|
Teraz kto wygra ten wchodzi dalej.
I co spiskowcy? :> Dobrze, bo mi kupon wchodzi powoli :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:53. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl