![]() |
|
Zdaje mi się, że nasi działacze wierzą w powtórkę z rozrywki z poprzedniego zatrudnienia Henry'ego. Wszystko jest tak samo. Jesteśmy mistrzem, a kolejny tytuł wymyka się nam z rąk. Kasperczak może nawet nie zdobyć mistrza, ale w następnym roku w pucharach zrobić rozpierduchę, jak 8 lat temu :P
|
Dla mnie to jest jakiś nierealny sen. Trener, którego ostatnim sukcesem jest spuszczenie z ligi Górnika, obejmuje drużynę Wisły i mają prowadzić do mistrzostwa.
Wszyscy pamiętają wtopy Skorży - Legia, Cracovia, Levadia, a przecież Kasperczak wcale nie miał ich mniej. Z tym, że wtedy dysponował takim składem o jakim teraz możemy tylko pomarzyć. Nie wspominając już, że to kolejny przejaw absurdalnej polityki naszego zarządu. To trochę tak jakby MPK zwolniło kierowcę rozklekotanego i sypiącego się autobusu za to, że nie jeździ zgodnie z rozkładem. Zamiast przeznaczyć wszelkie pieniądze na zakup nowych części sprowadza się nowego kierowce. Trzeba było kupić nowych piłkarzy, godnych gry w Wiśle, a problemu by nie było. Zobaczymy co pokaże Heniu, ale nie spodziewam się po nim wiele. |
Henia lubię, bardzo lubię, ale czy to aby na pewno dobra decyzja? W Górniku mu nie poszło za dobrze. Mam jednak nadzieję że odbuduje Wielką Wisłę :-). Przy okazji OGROMNE podziękowania dla trenera Skorży za 2 MP, za mecze z Beitarem i Barcą. Na pewno to zapamiętamy na długo! Ale obawiam się że niektórzy zapamiętają bardziej bolesne porażki niż wielki zwycięstwa :-/
|
nie wierze w to co sie stalo ;/
pogodzil sie Heniek z Bogusiem na konferencji Henio wspominal o tych spieciach, ze przeprasza to Paolo Terozioti papa |
Bo Boguś to ostatnio jakiś taki sentymentalny się zrobił no i dobroduszny.
|
Skoro sie bossowi zebrało
na wybaczanie i sentymentalizm sie włączył to może by tak Kosowskiego zakontraktować?? Umowa mu wygasa z końcem czerwca... Co do H.K. mieszane uczucia, obronców zastał dobrych a ofensywnych graczy zawsze potrafił nauczyc czegos więc powinno byc nieźle Jednak liczyłem na świeże spojrzenie kogoś z zachodu( lepszego niż Schaefer) |
Cytat:
|
Ponieważ już wszystko wiadomo zamykam temat a do dyskusji o Kasperczaku i Skorży zapraszam do właściwych tematów.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl