![]() |
Tomasz Lis , Andrzej Person i Bohdan Tomaszewski
|
Ale oni pier....., zamiast komentować to oni Malysz to Malysz tamto, wywiady z nim co 5 minut, zamiast dac mu spokój.
|
"Niska belka jest przez tego wariata Ammana" - Stefan Hula
leże :rotfl: |
Jak dla mnie to Małysz może w ogóle nie zdobyć żadnego medalu "chociaż po cichu na niego liczę". Tyle zrobił dla polskiego sportu (i w ogóle Polski). Zdobył wszystko w karierze oprócz je**nego złota olimpijskiego. Dla mnie jest kimś więcej niż mistrzem olimpijskim. Jest większy od Fortuny, Morgiego, czy nawet Ammana, Jest dla mnie FENOMENEM. I na zawsze pozostanie w moim sercu "Lec Adaś leeeeeeeeeec!" ...
|
[QUOTE=John1906;857206]"Niska belka jest przez tego wariata Ammana" - Stefan Hula
leże :rotfl:[/ szkoda że nie widziałem wyrazu jego twarzy kiedy udzialał tego wywiadu.. :) |
Adam jest niesamowity !! 137 metrów !
Już jest drugi !!!! będzie walka o złoto z ammanem !!! Walki nie bedzie,ale srebro tak |
Adam jest Wielki :D
Amman jest nie do pokonania. |
Ammann pierwszy, Małysz drugi, ciekawe kto będzie trzeci.
|
Kur... znowu ten Amman... on jest za dobry.
|
Hautamaeki. Ale to tylko dzięki warunkom...
ED: Nie za dobry. Wg mnie to nie do pomyślenia żeby mógł skakac z wiązaniami bez homologacji FIS. |
Amman oszukuje ja się tak nie bawię :P kurde co on ma? dopalacz w dup..? :D
|
Prawda jest taka że bardzo kręci wiatr i Amman i Małysz mieli szczęście. To było widać po flagach.
Pecha mieli Jacobsen i Kranjec. Pierwsi dwaj Austriacy mieli dobre a Morgi i ten drugi cep już gorsze. Strasznie, strasznie nierówne warunki ale na szczęście Małysz miał jedne z lepszych (Amman chyba tylko lepsze bo widać było jak rwało flage) BRAWO ADAM! |
Jeżeli nic złego się nie wydarzy to srebro mamy w kieszeni. Niestety Amman w tej chwili jest nie do ruszenia.
BRAWO ADAM!!! |
Panowie powiedzcie mi tylko jedno ( wiem amman jest najlepszy i to nie ulega wątpliwoscie ) jakim cudem Amman dostaje noty po 17 jesli londuje na dwie a na przykład Stoch londuje z telemarkiem i dostaje noty po 17.5
Wytłumaczcie Mi to ;) |
Jest pieknie, ale to co robi Tepes jest poprostu żałosne...Nie chce szukac jakiś tłumaczeń, ale Adam zostaje sciągniety z belki, bo niby ma za duzy wiatr pod narty, zostaje puszczony, gdy ma juz lekki wiatr pod narty, a Ammana puszczaja przy wiekszym wietrze niż wtedy jak sciagli Adama bo miał niby za duży...Amman skakał przy nie przesadzajac dwa razy wiekszym wietrze niż miał Adam...Nie ma sie co oszukiwac że Amman jest w rewelacyjnej formie, ale nie wiem czy skoczyłby, aż 144 gdyby nie tak silny wiatr...Jak dla mnie w tym przypadku organizatorzy zachowali się strasznie nie fair !
Donki- dokładnie, jeszcze do tego te noty, chłop ląduje na dwie nogi, dużo nie brakuje do podpórki i dostaje 17...za to londowanie powinien dostać maksiimun noty od 15 do 16...a Adam dostał dwie 19 i 18,5...za co 18, 5??powinien mieć wszystkie 19 albo i 19,5 ! |
Dobra jest, Adaś zrobił coś niesamowitego.
A Amman...a Amman jak już wylądował to tylko pomyślałem:" A co on ku**a robocop jest" :P |
Amman nie dość że w formie, to jeszcze wiatr super miał. Adama przytrzymał ten cały boss Walter Hofer jak miał podobne warunki.
Szkoda że o złoto walki nie będzie, ale jak uda się srebro obronić to i tak przeogromny sukces! Trzymaj się Adaś! |
Eh ten Amman ... jakby nie te wiązania byłby dupie za Adasiem ... :-)
ale cieszmy się z tego co mamy :-D BRAWO ADAM !! |
Super Adam jest wielki! :) :D
|
Cytat:
|
Ale on tych wiązań dziś nie ma,była decyzja,albo daje takie jak inni albo dyskwalifikacja.
Dla Adam dożywotni szacunek ! |
Kowalczyk vs. "Astma"
Małysz vs. "Wiązania" Jakiś niesmak pozostanie po tych Igrzyskach;/ Adam fantastycznie. Jeszcze jeden skok:) |
Amman po za zasięgiem. Małysz zaje*** e :D. O srebro jestem pewien. A złoto? musiałby skoku nie ustać wgl.. ale to nie możliwe.
|
szczescie sprzyja lepszym. widzieliście chorągiewke trenera Ammanna ? nie ba bola że tak wiało wcześniej
|
Nie oszukujmy się, że wiązania, że wiatr, Amman jest nie do pokonania teraz.
Adam szacunek. |
A ja Wam powiem - będzie złoto ;)
Adam się teraz tak zepnie na maxa, bo to będzie najważniejszy skok w jego życiu i odleciiiii :) Wiem, że to naiwne, ale wierzyć trzeba :P |
Cytat:
A słyszeliscie Szaranowicza stwierdził że Amman ma wiatr w plecy :shock: No nie moge , a przecierz ewidentnie było widac po fladze że wiatr pod narty. |
No cóż czekamy na następne Igrzyska za 4 lata bo Adaś nie odpuści :D Może Amman odpuści? :P
|
coś niesamowitego, facet jest nieziemski.. brawo Adam!
Oby poszło w 2 jak należy.. gratki także dla Ammana, aczkolwiek coś musi być na rzeczy z tym zapinaniem czy co to on tam ma .. bo to trochę dziwne że jako jedyny odlatuje po prostu od reszty.. oczywiście nie ujmuje mu że jest znakomitym skoczkiem, ani też że jest to niedozwolone tyle że on jako jedyny (na razie) trafił z tym zapinaniem.. a Hoffer skur... już probuje mieszać bo jego ulubieńcy dają plamę.. |
Cytat:
Aczkolwiek wrzaski Szaranowicza - bezcenne :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl