![]() |
Cytat:
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=4343
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=4345 Chlop chyba zapomniał sie wylogowac i zalogowac na drugie konto :lol: |
użytkownik 7 kotów:
Cytat:
|
Tak a propos "walki stulecia"
Cytat:
:lol: |
Tasio1906
Cytat:
|
Z tematu Malujemy Wiślackie Okolice
Cytat:
Cytat:
|
"mistrzowstwem" to jest posiadanie kolegów za Cracovią i jeszcze się tym chwalenie.
|
kolega a znajomy to różnica. i to spora.
|
taka sama jak na transparencie Resovii z derbów "piotrek nie sprzedał,on poweidział tylko jak było"
|
Czyli WRzŚ jak ktoś ma w klasie paru kibiców Cracovii to mam ich zajebać?! Niech kibicują temu śmiesznemu klubikowi, niedlugo spadną z ligi, co sie mam denerwować...
|
co ma piernik...
różnica pomiędzy rozpruciem się/powiedzieniem jak było, a koleżeństwem/znajomością też jest spora. wiem i o to mi chodziło, wyedytowałem. |
Cytat:
no ale, kazdy postepuje wg własnego 'kibicowskiego sumienia' porównałem tylko roznice miedzy kolega/znajomym a nie miedzy kolega/rozdupceniem sie |
po co tyle napinki Panowie ? ten tekst jest oczywiscie żartem
|
Wielki transfer do CBA
|
Nowe zasady w pucharach. "Kto strzeli więcej na wyjeździe wygrywa":
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2984 |
rzeczywiście bardzo śmieszne...
|
No śmieszne-przegrałeś i się dziwisz, że odpadłeś :)
|
................
|
z tematu o FMie
Cytat:
Kolego kacap Twoja wiedza na temat piłki jest powalajaca :D |
no i ? stanął ?
|
Cytat:
|
Cytat:
*Proud*- po 1. nie napisałam nigdzie słowa "wstyd"! po 2. rozumiem, że twój nick zn. "dumny", ale bez przesady. Poza tym jest to moje zdanie, a i generalnie jakoś nie ma wielu zwolenników Jopa. Jako do gościa nie mam do niego nic (choćby dlatego, iż go nie znam), ale jako do piłkarza, który gra w WIŚLE mam dużo zarzutów. Można to poniekąd porównać do naszej ojczyzny. Z Polski jestem bardzo dumna, ale z samego rządu (np. z pana prezydenta) jestem bardzo... niezadowolona. :] |
Cytat:
wstyd? :shock: to forum wciąż mnie zaskakuje. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Forumowi eksperci :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
jakbyś był czytał forum dokładniej to byś wiedział że to nawiązanie do wypowiedzi kilka stron wcześniej w tym temacie.
|
Drogie dzieci, widac nawet na forum ze ferie.. "NIE JESTEM PEWIEN ALE NA 100% "
Paradoks nadajacy sie do tego tematu Peace |
Miesza wam się "paradoks" z "oksymoronem"
|
Cytat:
Za każdym razem jak to czytam ....:lol: :lol: :lol: |
Cytat:
komentarz w dyskusji o strojach Wisły, gdzie przewinął się lekko temat Cracovii, a dokładniej, że rzekomo kibice pasów wybierali stroje dla piłkarzy ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
:( a Wy się przyjŻeliście ? :( :( :( |
lepsze jest "nie idźmy na ilość tylko na jakoś" ;)
|
może ma kompa z US i kombinacja alt+c nie działa :P
żartuje |
Cytat:
(10znaków) |
|
user it z tematu "Polityka transferowa Wisły"
Cytat:
:p |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl