Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków w Pucharze Polski 2009/2010 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6256)

Wizard 30.11.2009 22:57

Zdecydowanie zbyt wcześnie ten pojedynek ;). Taki to finał powinien być :D. A tak to cóż... tydzień przyjaźni, ale w PP niech wygra Lechia :>.

Tony_1945 01.12.2009 23:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wizard (Post 824324)
Zdecydowanie zbyt wcześnie ten pojedynek ;). Taki to finał powinien być :D. A tak to cóż... tydzień przyjaźni, ale w PP niech wygra Lechia :>.

haha dobrze gadasz chłopie :P tak łatwo się nie poddamy!! :))

majerekTSW 03.12.2009 01:01

:) w sumie mi np nie zależy na PP ale fajnie by było jakby Lechia wygrała cały Puchar :) My Mistrza Lechia z Pucharem :D WISŁA z LECHIĄ !

tofik 05.12.2009 10:17

Muszą przestać odstawiać dziadostwo i w końcu wygrać Puchar Polski. Wydaje mi sie, że tylko w ten sposób (MP+PP) mogą zatrzeć plamę z tego sezonu.

Croatians 08.12.2009 14:27

Wisła Kraków w Pucharze Polski 2009/2010

Rozgrywki II ligi siatkówki kobiet, w sobotę mecz siatkówki na hali Wisły gdzie zagrają Wisła AGH Kraków - Siarka Tarnobrzeg, przyjdźcie pokibicować, wstęp wolny, w drużynie Wisły wiele naszych studentek, które mieliście okazję poznać na Beanaliach. W ostatni czwartek nasze dziewczyny pokonały liderki tabeli AZS Uniwersytetu Ekonomicznego Kraków po pięknej walce, tak trzymać...a na meczu było nas tak niewielu choć to parę metrów od Miasteczka...

Adasss 09.12.2009 23:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Croatians (Post 827300)
Rozgrywki II ligi siatkówki kobiet, w sobotę mecz siatkówki na hali Wisły gdzie zagrają Wisła AGH Kraków - Siarka Tarnobrzeg, przyjdźcie pokibicować, wstęp wolny, w drużynie Wisły wiele naszych studentek, które mieliście okazję poznać na Beanaliach. W ostatni czwartek nasze dziewczyny pokonały liderki tabeli AZS Uniwersytetu Ekonomicznego Kraków po pięknej walce, tak trzymać...a na meczu było nas tak niewielu choć to parę metrów od Miasteczka...

Przepraszam, ale koledze coś się pomieszało. Primo nie ten temat bo to dział piłkarski. A secundo to siatkarki z żadną Siarką w sobotę nie grają. Bo w tym czasie na hali Uniwersytetu Ekonomicznego zagrają z tamtejszym AZS-em.
Biorąc pod uwagę kiedy miały miejsce mecze Wisły u siebie z AZS i Siarką (21.10 środa i 24.10) to ten post jest chyba z innej czasoprzestrzeni ;)

Reprezentuje jagę 03.01.2010 11:46

Czekamy na was w finale

Olivarez 13.03.2010 15:33

P o żenującym początku rundy wiosennej 2010 roku, jestem pełen obaw odnośnie zbliżającego się środowego meczu z Lechią. Remis biorą w ciemno. Może nasze orły strzelą w końcu bramkę.

BRTS39 13.03.2010 15:42

Strzelą brmkę bedzie sukces.

tylko_na_kilka_dni 13.03.2010 15:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reprezentuje jagę (Post 837065)
Czekamy na was w finale

ale o co chodzi? czy Jagiellonia gra juz w finale? Widze, ze jeden remis z mistrzem Polski rozochocil kolege.:lol:

Coach 13.03.2010 16:18

Jeden wygrany mecz i pojdzie z gorki, jestem pewien :)

Jaroo1 13.03.2010 16:23

Nie ma sie co załamywac gra tylko trzeba na trybunach prezentowac zajebiscie swoja osobe. Piłka jak to piłka, jest to sport i raz sie zdarzy ze wygra sie latwo 5 meczow pod rzad a innym razem nawet bramki nie mozna stzelic przez te 5 meczow - taki ma sie kryzys formy.
Ja mam pytanie odnosnie meczu w Gdańsku. Czy jest opcja zeby spod zegara przejsc na sektor na ktorym beda Wislacy?

grzesiek632 13.03.2010 17:05

Fajnie się zapowiada dla Nas przyszły tydzień;) 3 mecze pod rząd z Lechią.
Mimo wszystko że jest to Puchar Polski, dał bym zagrać w nim od początku Hristov-owi, Mączyńskiemu, a nawet dać zasłużony odpoczynek Pablo Alvarez-owi wpuszczając Burlige. Miło by też było zobaczyć w akcji Filipa Kurto.. ale to chyba nie realne.

Może być ciekawie. W Gdańsku nie liczę na wiele. Zobaczymy za to jak piłkarze będą chcieli się pokazać własnej publiczności.
Pewne jest jedno. Lechia nie będzie odpuszczać PP, mają spokojne utrzymanie w lidze, na pierwsza 4 nie maja co liczyć, więc myślę że będą się skupiali właśnie na tym pucharze.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wizard (Post 868763)
3 mecze przyjaźni... Jako gdańszczanin, lechista i wiślak, dla mnie najlepiej by było gdybyśmy się podzielili zwycięstwami... ;) Biorąc pod uwagę obecną sytuację Wisły w tabeli, chciałbym aby nasza Lechia zwyciężyła w PP, a Wisła zdobyła te cholernie potrzebne punkty w lidze :)

Nie miałbym nic przeciwko takiemu rozwiązaniu;) i myśle że reszta kibiców Wisły się ze mną zgodzi.

Wizard 13.03.2010 17:23

3 mecze przyjaźni... Jako gdańszczanin, lechista i wiślak, dla mnie najlepiej by było gdybyśmy się podzielili zwycięstwami... ;) Biorąc pod uwagę obecną sytuację Wisły w tabeli, chciałbym aby nasza Lechia zwyciężyła w PP, a Wisła zdobyła te cholernie potrzebne punkty w lidze :)

thechris 13.03.2010 23:56

A tam jakieś Puchary. W ogóle mecze co 3 dni to się w głowie nie mieści. Oni już zasłużyli na wakacje ale nie w Turcji albo Hiszpanii tylko gdzieś dalej, tam gdzie będzie ciepło. A przynajmniej należy im jakaś odnowa biologiczna - minimum 2 tygodnie zabiegów w Piramidzie. Strzelona bramka? Nie wymagajmy od nich cudów...

martin_6 14.03.2010 00:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tylko_na_kilka_dni (Post 868727)
ale o co chodzi? czy Jagiellonia gra juz w finale? Widze, ze jeden remis z mistrzem Polski rozochocil kolege.:lol:

Refleks szachisty :lol:

Popatrz na datę wysłania posta :)

Jawor 16.03.2010 16:07

Wiadomo jaka kadra pojechala dzis rano do Gda? \/

AS82 16.03.2010 20:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jawor (Post 870882)
Wiadomo jaka kadra pojechala dzis rano do Gda? \/

Nie pojechal Małecki i Ba , znowu kontuzje ??

Olivarez 16.03.2010 23:42

Znając ofensywne usposobienie (i przywiązanie do nazwisk) Kasperczaka przewiduję następujący skład na Lechie:

---------------Pawełek------------------
Alvarez-Głowacki-Marcelo-Pi.Brożek
Łobodziński-Jirsak-Sobolewski-Kirm
--------Boguski-----Pa.Brożek---------

Bronex 17.03.2010 00:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Olivarez (Post 871259)
Znając ofensywne usposobienie (i przywiązanie do nazwisk) Kasperczaka przewiduję następujący skład na Lechie:

---------------Pawełek------------------
Alvarez-Głowacki-Marcelo-Pi.Brożek
Łobodziński-Jirsak-Sobolewski-Kirm
--------Boguski-----Pa.Brożek---------

Pawełek
Alvarez - Marcel - Głowacki - Junior
Kirm - Jirsak -Sobolewski - Piotrek
"Bogucki"
Paweł

Daniel Alves 17.03.2010 06:08

Akurat ja wypowiadałem się, że najlepszy obecnie skład Wisły to:
Pawełek
Alvarez Marcelo Głowacki Diaz
Kirm Sobol Ba Pi.Brożek
Małecki Pa.Brożek

Nie będę więc grzmiał na Kaspra, że wystawia taką jedenastkę bo wydaje się to powoli zbliżone do mojej koncepcji.
Zastanawia mnie jeszcze burliga bo ma potencjal.

Proximus 17.03.2010 06:36

Małego nie ma w kadrze meczowej.

Juszczyk - Alvarez,Marcelo,Głowacki,Diaz - Kirm,Sobolewski,Jirsak,Pi.Brożek - Brożek,Boguski

Watts 17.03.2010 06:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 871071)
Nie pojechal Małecki i Ba , znowu kontuzje ??

Właśnie, co z Małeckim? Czyżby kubeł lodowatej wody na rozpalony łeb?

7 kotów 17.03.2010 08:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 871306)
Właśnie, co z Małeckim? Czyżby kubeł lodowatej wody na rozpalony łeb?

Cos tam pacnal w gazecie, ze zwalnianie Skorzy to glupta.
Jesli Cupial jest konsekwentny, to Maleckiego pewnie juz nie zobaczymy we Wisle.

Hives4 17.03.2010 08:45

Cupiał wywali młodego reprezentanta Polski za ten wywiad?... Może skończy się na kilku meczach w ME.

Lechista69 17.03.2010 08:47

bo Malecki to wielka gwiazdeczka ktora wszystko moze a tu pikus bo zostal poskromiony :P! Minimum 3 mecze powinien siedziec na lawce w mlodej ekstraklasie...

7 kotów 17.03.2010 08:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hives4 (Post 871324)
Cupiał wywali młodego reprezentanta Polski za ten wywiad?... Może skończy się na kilku meczach w ME.

Najlepszy pilkarz Wisly za niepubliczne "cos tam" jakos polecial.
Malecki tylko z nazwy jest reprezentant.

kosaTS 17.03.2010 10:05

Nie opowiadajcie głupot... bo Kasperczak wyraźnie powiedział na konferencji prasowej, że Mały i Ba są kontuzjowani i raczej nie zagrają. ( http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=22861 )

Lechista69 17.03.2010 10:07

Ja bym jednak doszukiwał się w tym spisku :>! Dziwne że po swojej wypowiedzi nagle ma uraz, a klub przecież nie powie że za wystąpienie zostanie ukarany ;d...

3rider 17.03.2010 10:09

Na poczatek strzelmy jakas bramke, bo ze Kasperczak w 24h cudu dokonac nie mogl to oczywiste. Chcialbym w koncu zobaczyc zespol grajacy do przodu, odwaznie, tego na Wisle nie bylo od 8 miesiecy. No i zobaczymy jak jestesmy przygotowani fizycznie, co prawda Kasper na pewno glosno nic nie powie nawet jesli sie okaze, ze z kondycja ciezko, ale to wyjdzie samo z siebie przy jego ofensywnej taktyce.

AS82 17.03.2010 10:15

Skoro Diaz ma przejść na lewa obrone, a Piotr Brozek na lewa pomoc ,to pewnie Kirm pojdzie na prawa ,a moze Heniek moglby sprobowac ustawic Kirma w srodku ,tymbardziej ze nie ma w tym meczu Ba

Kordel_Walker 17.03.2010 10:40

Wie ktoś w której tv będzie mecz?

tomasz1906 17.03.2010 10:41

Orange sport

Cwiara11 17.03.2010 10:51

Na Tym Kanale Bedzie mecz na SopCascie >> Channel - 56947 <<

arti 17.03.2010 10:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 7 kotów (Post 871326)
Najlepszy pilkarz Wisly za niepubliczne "cos tam" jakos polecial.
Malecki tylko z nazwy jest reprezentant.

Moskalewicz - "prezesi to dyletanci" w kierunku B.Basałaja
Szymkowiak - "Wisła idzie w złym kierunku" po wywaleniu Kaspra
utalentowany wtedy Wierzchowski za chlapnięcie czegoś na Smudę trzy

Mam nadzieję, że Mały nie poleci bo to na dziś jeden z nielicznych w Wiśle co potrafią zrobić trochę wiatru na boisku (a nie tylko... puszczać wiatry:lol: )

Marszałek 17.03.2010 10:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proximus (Post 871305)
Małego nie ma w kadrze meczowej.

Juszczyk - Alvarez,Marcelo,Głowacki,Diaz - Kirm,Sobolewski,Jirsak,Pi.Brożek - Brożek,Boguski

Skład ok ale czemu bez bramkarza mamy grać,tego nie pojmuje w ogóle.

Natomiast nie ma się co oszukiwać, w 24h Kasperczak nie zmieni błędów w przygotowaniu zespołu. Najważniejsze aby w końcu ich Kasperczak ustawił jako tako,natchnął,zmotywował. Nic innego nie zrobi. Szczęście w tym,że gramy z przeciętnym ligowcem i można na nim próbować się odbudować. Jestem optymistycznie nastawiony.

Lechista69 17.03.2010 11:02

Zaraz przecietnym ligowcem, oj Marszalek chyba sie pogniewamy ;>! Najwazniejsze ze Diaz wraca na obrone, okaze sie czy faktycznie nie mial wyboru i musial Diazem w pomocy grac. i

Marszałek 17.03.2010 11:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lechista69 (Post 871384)
Zaraz przecietnym ligowcem, oj Marszalek chyba sie pogniewamy ;>! . i

Czemu sie od razu gniewać?,przecież Lechia nic wielkiego nie gra,ani nie grała. Patrzmy na sprawę realnie.
Wolisz abym pisał och ach, jaki to mocny team o wspaniałych grajkach i nieszablonowej taktyce?Z geniuszem na ławie trenerskiej? Tak mógłbym pisać o kimś z kogo sobie robię żarty i zwyczajnie odwalam kpinę połączoną z szyderą.

Lechista69 17.03.2010 11:29

Lechia jest strasznie niedoceniana, to ze ma przecietnych graczy i mlodego trenera nic nie znaczy, tu liczy sie kolektyw a u was ostatnio o to ciezko. Lechia wyeliminuje Wisle z pucharow ale przegra w lidze, trzeba jakos sie podzielic... ;p

Marszałek 17.03.2010 11:32

No tak,tylko jak u nas zadziała kolektyw to nie będzie się czym dzielić.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:34.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl