![]() |
Zdecydowanie zbyt wcześnie ten pojedynek ;). Taki to finał powinien być :D. A tak to cóż... tydzień przyjaźni, ale w PP niech wygra Lechia :>.
|
Cytat:
|
:) w sumie mi np nie zależy na PP ale fajnie by było jakby Lechia wygrała cały Puchar :) My Mistrza Lechia z Pucharem :D WISŁA z LECHIĄ !
|
Muszą przestać odstawiać dziadostwo i w końcu wygrać Puchar Polski. Wydaje mi sie, że tylko w ten sposób (MP+PP) mogą zatrzeć plamę z tego sezonu.
|
Wisła Kraków w Pucharze Polski 2009/2010
Rozgrywki II ligi siatkówki kobiet, w sobotę mecz siatkówki na hali Wisły gdzie zagrają Wisła AGH Kraków - Siarka Tarnobrzeg, przyjdźcie pokibicować, wstęp wolny, w drużynie Wisły wiele naszych studentek, które mieliście okazję poznać na Beanaliach. W ostatni czwartek nasze dziewczyny pokonały liderki tabeli AZS Uniwersytetu Ekonomicznego Kraków po pięknej walce, tak trzymać...a na meczu było nas tak niewielu choć to parę metrów od Miasteczka...
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę kiedy miały miejsce mecze Wisły u siebie z AZS i Siarką (21.10 środa i 24.10) to ten post jest chyba z innej czasoprzestrzeni ;) |
Czekamy na was w finale
|
P o żenującym początku rundy wiosennej 2010 roku, jestem pełen obaw odnośnie zbliżającego się środowego meczu z Lechią. Remis biorą w ciemno. Może nasze orły strzelą w końcu bramkę.
|
Strzelą brmkę bedzie sukces.
|
Cytat:
|
Jeden wygrany mecz i pojdzie z gorki, jestem pewien :)
|
Nie ma sie co załamywac gra tylko trzeba na trybunach prezentowac zajebiscie swoja osobe. Piłka jak to piłka, jest to sport i raz sie zdarzy ze wygra sie latwo 5 meczow pod rzad a innym razem nawet bramki nie mozna stzelic przez te 5 meczow - taki ma sie kryzys formy.
Ja mam pytanie odnosnie meczu w Gdańsku. Czy jest opcja zeby spod zegara przejsc na sektor na ktorym beda Wislacy? |
Fajnie się zapowiada dla Nas przyszły tydzień;) 3 mecze pod rząd z Lechią.
Mimo wszystko że jest to Puchar Polski, dał bym zagrać w nim od początku Hristov-owi, Mączyńskiemu, a nawet dać zasłużony odpoczynek Pablo Alvarez-owi wpuszczając Burlige. Miło by też było zobaczyć w akcji Filipa Kurto.. ale to chyba nie realne. Może być ciekawie. W Gdańsku nie liczę na wiele. Zobaczymy za to jak piłkarze będą chcieli się pokazać własnej publiczności. Pewne jest jedno. Lechia nie będzie odpuszczać PP, mają spokojne utrzymanie w lidze, na pierwsza 4 nie maja co liczyć, więc myślę że będą się skupiali właśnie na tym pucharze. Cytat:
|
3 mecze przyjaźni... Jako gdańszczanin, lechista i wiślak, dla mnie najlepiej by było gdybyśmy się podzielili zwycięstwami... ;) Biorąc pod uwagę obecną sytuację Wisły w tabeli, chciałbym aby nasza Lechia zwyciężyła w PP, a Wisła zdobyła te cholernie potrzebne punkty w lidze :)
|
A tam jakieś Puchary. W ogóle mecze co 3 dni to się w głowie nie mieści. Oni już zasłużyli na wakacje ale nie w Turcji albo Hiszpanii tylko gdzieś dalej, tam gdzie będzie ciepło. A przynajmniej należy im jakaś odnowa biologiczna - minimum 2 tygodnie zabiegów w Piramidzie. Strzelona bramka? Nie wymagajmy od nich cudów...
|
Cytat:
Popatrz na datę wysłania posta :) |
Wiadomo jaka kadra pojechala dzis rano do Gda? \/
|
Cytat:
|
Znając ofensywne usposobienie (i przywiązanie do nazwisk) Kasperczaka przewiduję następujący skład na Lechie:
---------------Pawełek------------------ Alvarez-Głowacki-Marcelo-Pi.Brożek Łobodziński-Jirsak-Sobolewski-Kirm --------Boguski-----Pa.Brożek--------- |
Cytat:
Alvarez - Marcel - Głowacki - Junior Kirm - Jirsak -Sobolewski - Piotrek "Bogucki" Paweł |
Akurat ja wypowiadałem się, że najlepszy obecnie skład Wisły to:
Pawełek Alvarez Marcelo Głowacki Diaz Kirm Sobol Ba Pi.Brożek Małecki Pa.Brożek Nie będę więc grzmiał na Kaspra, że wystawia taką jedenastkę bo wydaje się to powoli zbliżone do mojej koncepcji. Zastanawia mnie jeszcze burliga bo ma potencjal. |
Małego nie ma w kadrze meczowej.
Juszczyk - Alvarez,Marcelo,Głowacki,Diaz - Kirm,Sobolewski,Jirsak,Pi.Brożek - Brożek,Boguski |
Cytat:
|
Cytat:
Jesli Cupial jest konsekwentny, to Maleckiego pewnie juz nie zobaczymy we Wisle. |
Cupiał wywali młodego reprezentanta Polski za ten wywiad?... Może skończy się na kilku meczach w ME.
|
bo Malecki to wielka gwiazdeczka ktora wszystko moze a tu pikus bo zostal poskromiony :P! Minimum 3 mecze powinien siedziec na lawce w mlodej ekstraklasie...
|
Cytat:
Malecki tylko z nazwy jest reprezentant. |
Nie opowiadajcie głupot... bo Kasperczak wyraźnie powiedział na konferencji prasowej, że Mały i Ba są kontuzjowani i raczej nie zagrają. ( http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=22861 )
|
Ja bym jednak doszukiwał się w tym spisku :>! Dziwne że po swojej wypowiedzi nagle ma uraz, a klub przecież nie powie że za wystąpienie zostanie ukarany ;d...
|
Na poczatek strzelmy jakas bramke, bo ze Kasperczak w 24h cudu dokonac nie mogl to oczywiste. Chcialbym w koncu zobaczyc zespol grajacy do przodu, odwaznie, tego na Wisle nie bylo od 8 miesiecy. No i zobaczymy jak jestesmy przygotowani fizycznie, co prawda Kasper na pewno glosno nic nie powie nawet jesli sie okaze, ze z kondycja ciezko, ale to wyjdzie samo z siebie przy jego ofensywnej taktyce.
|
Skoro Diaz ma przejść na lewa obrone, a Piotr Brozek na lewa pomoc ,to pewnie Kirm pojdzie na prawa ,a moze Heniek moglby sprobowac ustawic Kirma w srodku ,tymbardziej ze nie ma w tym meczu Ba
|
Wie ktoś w której tv będzie mecz?
|
Orange sport
|
Na Tym Kanale Bedzie mecz na SopCascie >> Channel - 56947 <<
|
Cytat:
Szymkowiak - "Wisła idzie w złym kierunku" po wywaleniu Kaspra utalentowany wtedy Wierzchowski za chlapnięcie czegoś na Smudę trzy Mam nadzieję, że Mały nie poleci bo to na dziś jeden z nielicznych w Wiśle co potrafią zrobić trochę wiatru na boisku (a nie tylko... puszczać wiatry:lol: ) |
Cytat:
Natomiast nie ma się co oszukiwać, w 24h Kasperczak nie zmieni błędów w przygotowaniu zespołu. Najważniejsze aby w końcu ich Kasperczak ustawił jako tako,natchnął,zmotywował. Nic innego nie zrobi. Szczęście w tym,że gramy z przeciętnym ligowcem i można na nim próbować się odbudować. Jestem optymistycznie nastawiony. |
Zaraz przecietnym ligowcem, oj Marszalek chyba sie pogniewamy ;>! Najwazniejsze ze Diaz wraca na obrone, okaze sie czy faktycznie nie mial wyboru i musial Diazem w pomocy grac. i
|
Cytat:
Wolisz abym pisał och ach, jaki to mocny team o wspaniałych grajkach i nieszablonowej taktyce?Z geniuszem na ławie trenerskiej? Tak mógłbym pisać o kimś z kogo sobie robię żarty i zwyczajnie odwalam kpinę połączoną z szyderą. |
Lechia jest strasznie niedoceniana, to ze ma przecietnych graczy i mlodego trenera nic nie znaczy, tu liczy sie kolektyw a u was ostatnio o to ciezko. Lechia wyeliminuje Wisle z pucharow ale przegra w lidze, trzeba jakos sie podzielic... ;p
|
No tak,tylko jak u nas zadziała kolektyw to nie będzie się czym dzielić.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl