![]() |
Wasilewski razem ze szklanką.
Na pierwszym spotkaniu powtórzy swój numer z Anderlechtu:) |
Prezentacja nowego trenera Wisły o godz. 13:00.
Transmisja na żywo na YouTube pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=I-HNI2Qb7PY |
Cytat:
|
No cóż przynajmniej jest pewność że ten trener wypełni kontrakt
Tylko czy to powód do radości Niestety zmierzamy w kierunku nepotyzmu i oblężonej twierdzy zamiast nowoczesnego klubu |
Jakiego do cholery nepotyzmu!!!? Nie ceń ludzi własną miarką!
|
|
Cytat:
Ryzyko spadku do CV trenera tuż po - było nie było - awansie z reprezentacją na EURO duże, pole manewru (skład + przygotowanie fizyczne) tragicznie małe. |
Wuja + Sobol
Mocna ekipa - powodzenia! |
Znamienne że nasi wirtuozi po blamażu ze stalą dostali od zulu guli 3 dni wolnego... wszak chodzili jak przecinaki i dali z siebie wszystko w meczu.
Najbardziej cieszy powrót Sobola w tym wszystkim. |
Cytat:
Wybór najlepszy z możliwych przy założeniu że minimalizujemy ryzyko a nie szukamy (znowu) nowych twarzy. Kto krytykuje ten jest zwykłym ciulem. |
Cieszę się z wyboru Brzęczka i mam nadzieję , że wreszcie
drużyna zostanie poukładana ,bo według mnie nie są to słabi zawodnicy. Trenerze powodzenia !!! |
Ja myślę, że nie są najlepsi, ale nie są aż tak źli, a znajdzie się też kilku solidnych. Nie pamiętam, czy Brzęczek buduje zawodników, ale na pewno za jego pracy w Płocku wypromowały się te wszystkie Rasaki itp., więc chyba coś z naszych wirtuozów wyciśnie.
|
Cytat:
|
Ja też myślałem, że jeszcze jeden, dwa oklepy i dopiero reakcja.
Włączyłem tę konferencję. Pasieczny mówi, że im też do głowy po Rakowie nie przychodziło, żeby zwalniać Gulę. Najwyraźniej spodziewali się, że ze Stalą zagramy skrzypce. Przedziwne. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl