![]() |
Jeszcze troche zdjęc z meczu, wywiady oraz opinie.
http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/art...OZNA/943265545 |
ponawiam pytanie kogoś wyżej: Kiedy losowanie??
|
Cytat:
|
(Losowanie - 30 listopada 2009, 19:00 - siedziba TVP)
Nasi potencjalni rywale: Pogoń Szczecin Jagiellonia Białystok Ruch Chorzów Zagłębie Sosnowiec Korona Kielce Lechia Gdańsk Legia Warszawa Gramy systemem mecz rewanż, żadnych rozstawień, każdy może trafić na każdego. |
żadnych rozstawień?
Ja tam się wcale nie zdziwię, jak my będziemy grali z Lechią, Legia z Pogonią (na upartego z Sosnowcem), a ten Sosnowiec, jak nie trafi na kogoś ze swojej zgody to zagra z Ruchem. Tak te pary dziwnie nam los ostatnimi czasy układa :) |
Najlepiej trafić na Legię, w dwumeczu jest większa szansa, że wygramy rywalizację. Jeśli się spotkamy z nimi później - w finale, to obawiam się, że możemy znowu wrócić na tarczy.
|
Ja chcę Sosnowiec
|
o 19 losowanie kolejnej rundy PP ,osobiscie chcialbym zeby Wisła trafiła na Pogoń Szczecin
|
Ma ktoś linka do transmisji?
Bo na stronie TVP Sportu znalazłem tylko zwiastun losowania... |
|
Stawiam na Lechie :P
|
mógłby ktoś pisać na bieżąco pary? bo ja sobie raczej nie obejrzę :/
|
Czy kiedykolwiek materiał na na itvp był dostępny? :d
|
http://www.pliptv.pl/index_logged.php#
Ściągacie i instalujecie programik w 2 minuty i możecie oglądać kanały na stronce plilptv. Bardzo dobra jakość. |
Ale pierdzielą głupoty na razie zamiast losowac w końcu. :) i Stefan M. w studiu mądrości swe głosi eh..nie ma czego relacjonowac narazie nawet.
|
hhahaha gramy z Lechią mówiłem :P
|
Ruch - Legia
Lechia - Wisła Korona - Jagiellonia Zagłębie - Pogoń |
No wiedziałem że Lechia i to na wyjeździe
|
No to mamy Lechijke!
|
elegancko kolejny mecz z Lechijką w Gdańsku:)
|
Z kochaną Lechia gramy szkoda mimo wszystko bo ktoś odpadnie :(
|
Ruch-Legia
Lechia-WISŁA. :) |
Jedziemy do Gdańska :)
|
Cytat:
|
No to mamy mecz przyjaźni. Tak czułam, ale tak nie chciałam- po cichu marzyłam, żeby może taki.. final był x). Ale cóż. Kto by nie przeszedł i tak będzie okey :P
Ogólnie to dość ciekawie, choć ja tam wolę by mierzyły się druzyny z różnych klas/lig. Bo to takie rzadkie ;) |
Ustawione... ;)
Przywidywałem takie pary przed losowaniem |
No i fajnie. Jest ten luz psychiczny, że nawet jak nasi odwalą manianę, to przynajmniej nie będzie żal że Lechia przechodzi dalej.
|
hehe zauważyliście, że zaraz po wylosowaniu pary Ruch - Legia pokazali ich bezpośrednie pojedynki:D
|
z forum Lechii
"Szkoda , trzeba Pania Agnieszke porzadnie wyd... za to losowanie :D" :lol: |
Mecz jak mecz,ważne żeby Wisła przeszła dalej! :D
|
ten Patyra to chyba ma ochotę na panią Agnieszkę, bo ciągle o niej gada:D
|
Cytat:
|
nie wiem czy ktoś zauważył ,ale...
...terminarz ssie pałę Kolejka 21 - 20-21 marca Wisła Kraków - Lechia Gdańsk w ciągu tygodnia szykują się trzy mecze z Lechią Gdańsk tydzień przyjaźni :-p |
Cytat:
|
LIGA: 13-14 marca Śląsk Wrocław - Lechia Gdańsk
PUCHAR: 16-17 marca Lechia - Wisła LIGA: 20 marca Wisła - Lechia PUCHAR: 23-24 marca Wisła - Lechia i ja się pytam jak moje gardło to wytrzyma?! no jak ? ;] Pozatym ja nie chcę robic wam przykrości ale Lechia w tym dwumeczu musi byc lepsza niż Wisełka, przykro mi ale to trofeum ma powędrowac do Gdańska ;] |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wypada mieć tylko nadzieję,że uda się tak przemeblować skład,że nie będziemy się bać czy oby na pewno ambicji starczy kopaczą aby przejść Lechię.
|
Szkoda ze akurat trafiamy na braci z Lechii ale coz,wolalbym Ruch albo Sosnowiec ...
mecze dopiero w marcu wiec kto to wogole wie kim my wtedy bedziemy grac :D |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl