![]() |
Nie wieże cud brawo Dania, jednak cuda się zdarzają.
|
Cytat:
tj. zawsze mogli milką zapłacić:D 1/3 roboty wykonana teraz 2/3 nalezą do naszych . |
No bylo gorąco ;P
Stawialem na Niemców ale trudno, ważne że nie remis :D Teraz wszystko w naszych rekach i mam nadzieje ze nie spier*ola tego nasi. |
20.30 Oj się będzie działo.....
|
jaki awans...trzeba wygrać z Norwegią...
|
uhuhhuh ale cisnienie. Brawo Dania, choc bylo cieżko..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
POLSKA - NORWEGIA o 20.15!!!!!!!!!!! Nie przegapcie pierwszego kwadransa :>
|
Czyli krótko:
my wygrywamy, my przechodzimy wygrywa Norwegia, wychodzi Norwegia remis u nas, wychodza szwaby? |
Szkopki przegrały coś pięknego...
|
Brawo Dania! Teraz trzeba wygrać z Norwegią i wykopać Niemców!
|
To teraz kibicujmy Polakom. Jak wygramy teraz to awans Polski i by by Niemiec będzie mnie zadowalać tak jak zwycięstwo Wisły w derbach :) Każda okazja jest dobra aby dokopać Niemcom
|
Polacy teraz wszystko w waszych renkach czeba wygrac
|
Błagam ludzie... Jak już coś piszecie... to w miarę poprawnie ortograficznie...
nie Niemcą tylko NIEMCOM nie czeba tylko TRZEBA nie renkach tylko RĘKACH nie wieże tylko WIERZĘ :foch: |
Cytat:
POLSKA <klask><klask><klask>POLSKA <klask><klask><klask> |
ja wiem tyle że nasi pod presją nie grają nadzwyczaj dobrze.. a presja będzie niemała....
dobrze, że nie było remisu.. bardzo dobrze... |
Cytat:
|
Cytat:
Żeby raz na zawsze rozstrzygnąć: WYGRYWA POLSKA - WCHODZI POLSKA WYGRYWA NORWEGIA - WCHODZI NORWEGIA REMIS - WCHODZĄ NIEMCY Tyle w temacie. |
Aro przy naszym remisie chyba Serbia wychodzi
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Polska - Serbia 35:23
Niemcy - Serbia 35:35 Polska - Niemcy 23:30 Serbia - Norwegia 27:26 Niemcy - Norwegia 24:25 Polska - Norwegia załóżmy 30:30 i wtedy: Niemcy 3 pkt - bramki: 89:83 --> +6 Polska 3 pkt - bramki: 88:83 --> +5 Serbia 3 pkt - bramki: 85:96 --> -11 Norwegia 3 pkt - bramki: 81:81 --> 0 Więc wchodzą NIEMCY!! Schabek , no właśnie, decydują bramki, a te są po stronie Niemców. Koniec dywagacji, remisu nie będzie! :P |
Edit Aro mnie uprzedził
A więc w takim wypadku żal że odpuściliśmy ostatnie minuty z Serbią bo decyduje 1 bramka kurna !! |
Najpiękniejsze w byciu kibicem jest to, że zawsze znajdzie sobie jakiś konkretny powód do szarpania nerwów. Chłopaki zapowiadają twardą i - uwaga! - brutalną walkę. Wierzę w nich. To już zaraz. Do boju, Polsko!
|
Uff... Ale emocje. Dawno się tak nie denerwowałem. Mecz się już dawno skończył, a mi serce nadal walki jak szalone :D. Widzę jednak, że nie tylko ja tak emocjonalnie przeżywałem ten mecz.
Fajnie, że tyle ludzi zaczęło się interesować ręczną. Kto wie... może zacznie się zajawka na szczypiorniaka. 1 mecz - 2 powody do radości: * mamy szansę na wejście do półfinałów, * odpadł nasz ukochany sąsiad. Cytat:
PS. Auf Wiedersehen Deutschland! |
Nie ma co kalkulowac, trzeba to po prostu wygrac!!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
oczywiście chce aby Polska wygrała i awansowała.. Ale już wolałbym naszą porażkę niż remis. Byle tylko Niemcy nie weszły to półfinału.
|
o której się zaczyna mecz?? 20.15 czy 20.30??
|
Cytat:
|
Macie coś z żydów w sobie :D
Brakuje teraz dwóch bramek z meczu z Serbią, ale i tak nie jest źle. ja boję sie o głowy. o nic wiecej |
Nawet kibice Legii czasem sensownie gadają :D
|
Cytat:
|
TVP dziękujemy za wysłuchanie hymnu.
|
Cytat:
|
Albo ja miałem tylko takie wrażenie albo kibice Norwescy śpiewali coś na wzór przyśpiewki 'Proszę Cię...' :D
|
Szmal bedzie bohaterem:)
|
Cytat:
Czy mi sie wydaje czy na tych Mistrzostwach nie umiemy grac w przewadze! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl