![]() |
jestem z krk
|
Ja czekałem 22 dni nie łam się
|
Cytat:
|
Dokladnie.. Zanim ustawa sie pojawi to troche minie, zaznaczajac ze ją w ogole przeglosuja ;)
Jesli tak, to kolejna droga przez kolejne strzeble.. Zreszta cos mi sie wydaje, jesli juz ktos sie uczyl na starych zasadach i nawet np sie zapisal na egz (ktory moze byc za "20" lat) to i tak bedzie zdawal na starych zasadach?! ;) |
Coś się ludziom z Koszykarskiej terminy poloozowały.Byłem dziś po raz pierwszy sobie ustalić egzamin a oni mi dają termin już na 7 grudnia :) Ale na wszelki wypadek wziołem 17:) Więcej czasu do nauki :P
|
Cytat:
|
Racja. Nie może być tak, że z dnia na dzień nagle są inne zasady egzaminowania, a do tego osób, które uczą się na "starych" zasadach. Mimo wszystko nie ma się czego bać. Autem jeździ się tak samo, to że na egzaminie nie trzeba ruszać tyłem pod górkę czy tankować samochodu nie oznacza, że się to nie przyda w codziennej jeździe. Przywiązywać się do samochodu tez nie polecam. Swoją drogą auta egzaminacyjne niczym się nie różnią - małe, słabe autka :-p
|
Z kumplami byłem tak koło 10.. Wogóle szybko to poszło: Wszedłem , wypełniłem te fakturke wziołem bloczek z nr. 104 i zaraz byłem ja :) Wszystko trwało "prawie" 10 min :) Więc chyba dobrze. Tak łączony 17gr. godz. 17.30
|
Matko Czestochowska.. juz pisalem ze kto bierze laczony- termin 2-3tyg.. W najgorszym przypadku ciut ponad miesiac..
Mi tam lotto, jakie auto- przed egz tylko luknac co pod maska i gdzie... sie otwiera maske o.O xD Ok godz 14-16 kompletnie nie ma kolejek, bierzesz bloczek i z automata idziesz do okna.. przynajmniej tak bylo ost ;) A tak w ogole to na egz liczy sie spokuj, szczescie i skupienie ;) A czy umiesz jezdzic czy nie to sie dowiesz jak sie rozjebiesz na drzewie dzien po egz ;).. To ze ktos zdal- nie oznacza ze umie jezdzic- ze nie zdal- nie oznacza ze nie umie! ;) |
Może tak ale kumpel czekał na łączony raz około 5 tyg <hahaha> ****icy dostawał ze tak sie lekko wyraże.. :)
|
Czy tylko mnie wkurza Yaris i jego 'zegary' ? O.o
|
W "yarisonie" nie mialem zaszczytu goscic ;)
Ale pomyslcie.. jeszcze w 98r jezdzili fiatami 125,126p xD To tylko 10lat w tyl.. I na co tu narzekac? xDxD |
|
Tak btw.... gdzie się włącza przeciwmgłowe w Yarisie? :-)
|
Cytat:
dj_ibutti - mi w Yarisie właśnie bardzo się zegar podoba to wszystko takie duże i czytelne:p |
a mnie wkurza to, że muszę się patrzeć w bok... a nie przed siebie o.O
|
no odebrane :D i 83km nabite dzisiaj :-)
|
prosiłbym jakby był ktoś taki łaskawy o wrzucenie linków do zdjęć spod maski aveo oraz opisu świateł.
będę bardzo wdzięczny. dzięki kotek dżinks :) nie mam na to czasu. |
Cytat:
Wystarczyło w googlach wpisać. |
a tak apropo's gdzie się odbiera prawko dla osob z Huty? Ile trzeba miec przygotowane kasy i co trzeba ze soba mieć...?
|
dzisiaj miałem egzamin,teoretyczny zdany,i czekalem w swojej kolejce po egzamin praktyczny.doczekałem się swojej kolejności wszystko super pieknie mi się jechalo jazde rozpoczalem o godzinie 11.10 mialem jezdzic do godziny 11.50 pojechalem na miasto trasa bardzo łatwa zawracanie na rondzie skręty w lewo parkowanie wszystko super.egzaminator super na rondzie czyzynskim podczas skrecania w prawo zapomnialem kierunkowskazu pokazał mi to wskazującym kciukiem zebym wlaczyl.godzina 11.45 jade od strony dywizjonu w strone juz koszykarskiej i przed rondem obok m1 zachodzi taka sytuacja,mam jechac na wporst a skapnalem sie ze jade pasem do skretu w prawo wlaczlem kierunkowskaz popatrzylem w lusterko na pas ktory mialem zjechac wolny tylko na osobnym pasie jedzie samochod zamierzam sie do zmiany pasa zmieniam i gosciu nagle w ostatnim momencie wjezdza na moj pas..skandal...egzaminator pyta sie mnie co zrobilem itp...zajechalismy za rondo na slepa uliczke i tlumaczy mi ze wszystko dobrze cos tam cos tam ..zamienilismy sie miejscami i wracamy na koszykarska 5 minut jeb**ych dzielilo mnie od prawka..przyjechalismy na koszykarska wysiadamy i pyta sie mnie czy trasa byla prosta ja mowie ze bardzo i chcialbym miec taka trase nastepnym razem a on sie mnie pyta : a dlaczego byla latwa trasa jak pan mysli?a ja no nie wiem....a on ze jest z tego samego dnia i miesiaca urodzony co ja..a ja klapa..ja pierd*le co za nie fart :( zadalem mu pytanie czy gdyby nie ten blad to dojechalbym do koszykarskiej i mialbym zdany egzamin a on na to ze tak :( mojej winy bylo w tym 40 % bardziej zawalil goscu ktory jechal za mna ...no ale coz zdarza sie ...ehh
|
Miałem się nie wypowiadać na temat swojego zdawania, ale zdecydowałem się, że coś naskrobię.
Kurs robiłem w Tarnowie. Nazwa szkoły "Jurex" (przy samym dworcu są 2 takie szkoły). Zdawałem w sumie 4 razy, najpierw nie zdałem testów (ale tego nie licze :D). Potem egzamin łączony, testy zdane, jazda już nie. Oblałem przy zawracaniu na drodze, wjechałem pod... zakaz wjazdu :-P Następnie 2 raz, znów nie zdałem, gdyż przy zawracaniu z wykorzystaniem podjazdu do posesji najechałem na krawężnik. Kolejna zdawka, tym razem na drodze jednokierunkowej chciałem skręcić w lewo z ...prawej strony :-/ Zdałem za 4 razem. Wybrałem sobię sobotę, godzinę 7:05. Miałem pewne kłopoty ze światłami, ale wyjechałem na miasto. Na drodze suszarka, bardzo mały ruch, zauważył to egzaminator, który stwierdził, iż "Ruch na drodze sprzyja pańskiej jeździe" Parkowanie skośne, zawracanie z podjazdem, zawracanie na drodze, wjazd na rondo, w strefę (na osiedle), powrót na plac i wynik pozytywny :) PS. Pozdro WzT |
Mnie nikt nie pobije ;))
Wymusilem pierwszenstwo w sposob podobny do tego ktory opisuje Matys, z ta roznica ze bylo to na pasie do skrecenia na koszykarska z nowohuckiej ;) ... Tobie moze zabraklo "5 minut", mi "5 metrow" ^^ xD |
Moze ktos polecic jakas szkołe w Tarnowie? tak zebym mogl sobie wziasc 2h przed egzaminem. Widziałem jakas przy dworcu PKP ale mi chodzi o jakość
|
Wzoraj dostałem terminna łączony egzamin na 5.01.09. Pierwszy dzień kiedy to będą wprowadzene tylko Yarisy... ale chyba na jako taką taryfe ulgową nie mogę liczyć :-)
|
Cytat:
|
Wczoraj na Daszyńskiego widziałem jak się przesiadał chłopak z tym palantem. Nic w tym dziwnego ale odbywało się to w czerwonym Yarisie... Już je wprowadzili?
|
Mam takie pytanie, czy jezeli mam prawko kat. B, C+E i ukonczony kurs na przewoz rzeczy i osob to moge jezdzic busem? tzn pracowac jako kierowca busa? dodam ze mam 19 lat.
|
Cytat:
|
Chyba nie zależnie od kat. prawa jazdy tak czy siak musi mieć uprawnienie na przewóz osób bo jest to praca inaczej by było jeżeli byłby to transport za darmo tzn np jedzie na wyjazd z kolegami.
|
dzisiaj o 13.30 pierwszy egzamin teoretyczny. Nerwy mnie zaraz zjedzą.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Z D A N E !!! 1 błąd! ciesze sie zajebiscie, w poniedzialek jade sie zapisac na praktyke bo dzisiaj kasa zamknieta ;)
|
Cytat:
|
tzn jakie błedy dokładnie zrobiles?
|
potrzebuję jak najwięcej informacji na temat zdawania egzaminu w Nowym Sączu.
|
Cytat:
Wjechałem w jakieś uliczki i dwa razy źle skręciłem z ulicy jedno kierunkowej w lewo tzn. nie zjechałem do lewej krawędzi tylko z środka ulicy skręciłem, dopiero za 3 razem wykonałem ten manewr poprawnie i egzaminator powiedział mi ze egzamin nie zaliczony, ale pojechaliśmy dalej. W tym momencie nerwy ze mnie zeszły i jechałem juz dalej na luzie, bez nerwów, z myślą o kolejnym egzaminie. Po wjechaniu na Koszykarska, gościu powiedział ze mimo tych dwóch błedów dobrze jezdze i zaliczy mi egzamin i tak zdałem na za pierwszym razem :) |
haha żeby było śmieszniej spotkałem tego egzaminatora na wyjeździe w Chorzowie.skandal po prostu wszystko było mi pisane i taki głupi błąd.jak z nim gadałem w Chorzowie to był lekko przestraszony jakby myślał że chce go pobić.
aha i ponawiam moją prośbę,proszę kogoś zorientowanego o pomoc chciałbym uzyskać wszelakie info na temat Nowego Sącza. ! |
Buu dziś mam egzamin łączony.. Powiedzcie mi czy o 18 w Krk jest duży ruch ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl