![]() |
Cytat:
|
Jest jakiś program którym można sprawdzić jak ustawić grafike w grze, żeby płynnie szła?
CoD5 - KoT :D |
Cytat:
jeśli to nie pomoże zwyczjanie masz za słaby komputer:P |
koyoot, sprawdz Darkfall Online - www.darkfallsite.pl , premiera w tym roku
|
Ma ktos linka do torrenta Fifa po polsku (bez wirusów i trojanów jezeli jest to wogole mozliwe) ,a byc moze jakis forumowicz handluje gierkami czy cos takiego to chetnie zakupie Fife "po okazyjnej cenie " :lol: Jak by sie dalo to priv
|
Cytat:
PS. Najlepsza misja "Vendetta" |
Heh odnosnie CoD 5 tez cos moge rzucic od siebie. To jest slaba gierka ktora niczym poza efektowna grafika nie zachwyca. nawet wymagania sprzetowe ma kosmiczne.Na moim sprzecie to nawet Crysis hulal(mowa o mojej najslabszej maszynce PDC 1,6@2,6 Ghz, 2GB ram, GF 8800GT), tu sie tnie niepomiernie. Gra jest cholernie niestabilna wywala wielokrotnie do windows(ktos powie ze to wina podkreconego procka, to jak wytlumaczy to ze zadna inna gra ani nawet w ustawieniach standardowych wiesza sie srednio raz na 30 minut?).
tak sie tworcy chwalili tym ze odglosy wystrzalow zostaly wielokrotnie nagrane i zremasterowane... zremasterowaner to fakt ale chyba na pile lancuchowej... Zero grywalnosci. Ogolnie powiem ze gry z pod znaku CoD sa ostatnio zdecydowanie przereklamowane identycznie jak Mass Effect. Najwiekszym paradoksem jest to ze najbardziej niedoceniane gry sa chyba najlepsze w tej chwili. Wiedzmin(bije ME pod kazdym wzgledem), Gears of War(absolutnie najlepsza strzelanka ostatnich lat), Dead Space( po prostu arcydzielo pod kazdym wzgledem musicie to zobaczyc, czegos takiego jeszcze NIE BYLO!). |
Cytat:
|
Jest to temat o grach i ja chciałbym zadać takie małe pytanko . Czy miał ktos problem w Pes 2009 z tak zwanym czarnym ekranem i poradził sobie z nim??
|
moze ktos potrafi wyjasnic jak zmienia sie w ustawieniach karty dzwiekowej jakosc dzwieku z 24bit na 16bit?
|
Cytat:
I od razu wyprzedzę twoje następne pytanie skąd ściągnąć cracka -----> www.gamecopyworld.com |
mimo ze jestem junior member to wiedz ze nie zadał bym takiego pytania bo zanim by ktos mi odpowiedzial dawno bym sciagnal prawdopodobnie wiem co jest przyczyna
|
Co do CoD'a 5 - zupełnie się z wami nie zgadzam. Po pierwsze gracie na piratach (wcale nie potępiam). Co do stabilności - sam nie miałem ani jednego problemu grając kilkanaście godzin w betę, ani dziś grając od 14 w pełną wersje. Co do misji w grze indywidualnej to się nie wypowiadam, bo nawet nie zacząłem. Ta gra jest (przynajmniej dla mnie) główinie do gry przez sieć, a single jest to tylko dodatek, jak ci internet siądzie.
Za to muli jest dobre. I nie mówcie że sie nie znam. Może super doświadczony nie jestem ale kilkaset godziń przeżyłem w takich grach jak CS, CoD 1, CoD:UO, CoD2 czy BF1942 i BF2. |
Podbijam,ma ktos linka do Fify z polskim komentarzem ??
|
Ma ktoś torrent do FIFA Manager 09 ? Przeszukałem kilka stron tego tematu i nie znalazłem. Z góry dzięki
|
Wy też grając w PESa macie problemy ze strzałami? Co oni z tym pomieszali?
i druga sprawa- jak zamienic gałki analogowe aby były prawa za lewa i odwrotnie? Domýślnie drybling jest na lewej, co mi nie odpowiada bo zawsze był pod prawą. Jakieś pomysły? |
Cytat:
|
Football Manager 2009
Kod:
linki: http://wislakrakow.com/forum/showpost.php?p=629201&postcount=380 |
Cytat:
|
jakby kto nie wiedział, bo jakaś cisza jest, wyszło NSS4..
http://www.newstarsoccer.com/newstar...splay.php?f=90 |
To jest demo?
|
pełna wyszła..
|
A grywa w ktoś w diablo na Batltlenecie ?
|
Chcę sobie kupić NHL-a z serii EA Sports, która odsłona jest najlepsza?? Najlepiej taka, żeby się dało zainstalować dodatek z polską ligą. Dzięki
|
Da sie do Fify z komentarzem angielskim,wgrac jakos komentarz Szpakowskiego i Szaranowicza? :lol: (pytanie jak najbardziej serio):>
|
Cytat:
Jeżeli gry w tym przypadku 4ka które wg. np. IGN.com są grami roku, wg. ciebie ssają, to twój pseudonim recenzenta powinen brzmieć "połykacz roku". Obie kopie mam w oryginale i wg. mnie to najlepsze fpp w jakie grałem od wielu lat. Pozatym GoW to shooter z perspektywy 3iej osoby, a nie pierwszej, więc nie porównuj. |
Witam.
Mam takie pytanie. Ma ktoś może którąś z część gier Total War (Shogun/Medieval/Rome) i mógłby ją na rapida wrzucić? :) Miałem już "Rome" ściągnięte, ale przez przypadek usunąłem z pen drive'a, i jak to bywa przy usuwaniu z takiego urządzenia, pliki nie pojawiły się w koszu lecz zostały całkowicie usunięte :/ a że ściągałem 7+ godzin trafiła mnie mała ku**ica :):) Pozdrawiam serdecznie. |
Szali wejdz na www.peb.pl lub www.darkwarez.pl (praktycznie to samo), tam napewno znajdziesz
|
Cytat:
Pozdrawiam. |
Cytat:
Osobna kwestia jest nowy Pro Evolution Soccer. To jest po prostu... gra roku Zaraz po World of Warcraft Wrath of the Lich king dla mnie! Absolutny fenomen. W piatek kiedy dostalem ja w lapki zaczalem grac najpierw w exhibition pozniej troche w Champions League az w koncu o 15:15 zaczalem grac w Become a Legend... i stalo sie... Skonczylem grac o 3:30 w nocy w tym trybie, a to tylko dlatego ze mi prad na osiedlu wysiadl... Po prostu ten tryb jest nieprawdopodobny jezeli chodzi o grywalnosc. Nie da sie odczuc jakie z niego plyna w zaden sposob opisac. Jak zadreczasz sie gdy wchodzisz na boisko a twoja druzyna chwile potem traci bramke. Jak cieszysz sie jak glupi po wygranej twojego zespolu, jak skaczesz po fotelu gdy asyste ledwo zaliczysz. To jest wrecz nie do opisania. Konami stworzylo fenomenalny tryb, dla ktorego warto naprawde warto kupic ta gre. Po prostu rewelacja i beczka miodu. W zyciu nie gralem w tak dobra sportowke. P.S. Oceniam caloksztalt PES`a po tym trybie. Gralem przez siec i normalnie z kompem. Jak dla mnie za latwe troche zdobywanie bramek jest i brak tutaj tego co najbardziej lubie czyli gry skrzydlami(ciezko sie przedrzec tamtedy), za to mozna poslac kapitalne prostopadle podanie. Dla mnie 9+/10 ocena dla tej gry. Jutro moze opisza nowego Far Cry`a bo gram w niego dopiero od godziny czasu ale jak dalej bedzie to co do tej pory to... mamy przelom prosze panstwa prawdziwy przelom w historii komputerowej rozgrywki... |
Sciagnal ktos NBA 2k7 ? Bo ja sciagnalem i sie pierd*li podczas uruchamianai gry,czyzbym mial za slaba karte graficzna (128MB) ?
|
jest jakaś strona o Pro Evolution Soccer 2009 gdzie znajdę jakieś dodatki/patche czy coś ;) tak ogólnie dobra strona o tej grze
|
|
Cytat:
najlepsza strona o PESIE, duzo mozna znalesc na samej stronie a jeszcze wiecej na forum edit: minimalnie sie spoznilem ;] |
podrzuccie jakies ip serwera non-steam cs, 16-20 graczy, bez zadnych udziwnien.
|
Mialem kilka dni temu napisac o nowym Far Cry`u. Ci co graja lub juz przeszli niech sobie odpuszcza czytanie tego co tu mam do napisania natomiast reszta niech uwaznie przeczyta co mam do napisania. Otoz Far Cry 2 jest sukcesorem poprzedniczki, dziela studia Crytek. I okazuje sie to juz nie jest ten stary Far Cry! Z calym szacunkiem dla Cryteka ale obecne dzielo UbiSoftu jest lepsze. Pod kazdym wzgledem. Kompletny realizm, swoboda w dzialniach, w podejmowaniu misji, rdzewienie(!) broni. To wszystko i wiele wiecej wplywa na realizm. Rowniez grafika ktora przedstawia obraz Afryki wrecz olsniewa. Jesli chodzi o bajery to mamy tu nawet chorobe. Malarie. Jestesmy chhorzy na malarie i jesli nie wezmiemy lekow mniej wiecej co 30 minut to ekran nam zrobi sie zielony i czeka nas powolny zgon. Oczywiscie medykamenty rowniez sie koncza i trzeba je w jakis sposob zdobyc. Jak? Nie napisze niech gracze sami dojda do tego jak:). Oczywiscie gra nie jest pozbawiona wad, czasem durna sztuczna inteligencja, sporo uproszczen(nawet jak na tak realistyczny tytul).
Mimo to osmiele sie stwierdzic ze jest to absolutnie Gra Anno Domini 2008. Po prostu mamy do czynienia z przelomem w dziejach komputerowych FPS`ow. |
Czy tylko posiadacze orginalnych gier ,moga grac w Fifie 09 w sieci z innymi graczami?prosze o odp.
|
grał ktoś w gre TUROK ??
fajna gierka ?? |
Myślę że info godne informacji : Od dzisiaj w sieci sklepów Biedronka (nie wszystkich),można nabyć za 9,99zł! rewelacyjne oryginalne gry,sam dziś specjalnie wstałem o 8 i pognałem do Biedy i zakupiłem 6 tytułów.
Wklejam strone z gazetki z ofertą gier http://img340.imageshack.us/img340/6...7391660uj9.jpg Aha śpieszcie się ;) |
Mogles mi wczesniej o tym powiedziec.... kupilbym sobie cos(w kolekcji brak mi NWN 1 i Medieval total War 1...).
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl