![]() |
Fantastycznie też składa zdania - szczgólnie w pierwszym cytacie :)
|
z tematu o vlepkach
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tematu ,,Jak powinien grać dobry obrońca"
Cytat:
|
I jeszcze kalesony +9
|
Cytat:
|
Cytat:
Myślę, ze pysio bardzo sprytnie podsumował temat. Chyba, że to nie była ironia:> |
Cytat:
tylko, że za niektóre dostaję bany :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
alsiw7:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj dostałem ciekawą wiadomość prywatną :lol::lol:
Cytat:
Jeszcze zwróćcie uwagę na to : Cytat:
Cytat:
|
SuperWisła - To może być pedofil...uważaj.
:lol: |
Jak dla mnie to on chce ci pokazać nowy komplet kredek ,choc do szkoly jeszce daleko
:lol: |
AA tam. sprawa jest prosta ;D to kibicie cracovii znalezli nowy sposob na ''krojenie naszych barw'' xD
|
Z cyklu spałem na polskim i nigdy nie widziałem słownika:
Cytat:
osobiście nie wiedziałem, że tak się da... |
Taką oto PW dostałem dziś z rana:
wiernywks Junior Member Od: 07.2009 Online Wczoraj, 22:18. ... Witam mam pytanie czy zabronione jest noszenie jako tatuażu samego napisu wierność z pit bullem we Wrocławiu ;o |
Ten wierny chyba wszystkich tak męczy :
siema jestem z Wrocławia i mam takie pytanie dotyczące napisu Wiernośc z pit bulem jako tatuażu we Wrocławiu?? mozna coś takiego miec czy nie?? najlepsze jest to,że sie wysila bo nie kopiuje wszystkim tego samego :P tak sie zastanawiam czy nikt mu jeszcze nie odpowiedział ? |
Zapytał znów o to samo w temacie ''Mam pytanie..'' i dostał odpowiedz ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Kolejny wróżbita :
Cytat:
|
Ciekawe czy był ban Wiślak1994;p
Cytat:
|
takie tam z tematu o Wiśle w europejskich pucharach :) :
Cytat:
Cytat:
|
Dostalem priva zatytulowanego:
SLUCHAJ CHUJU ! .. i nie ma tam nic do odsluchania :( Anajgorsze jest to, ze nie dosc ze zadnego mp3 nie dolaczyl, to jeszcze pomylil osoby :( Taki wariatek. :( Juz nie zyje :( |
Cytat:
|
Cytat:
Zwyczajem onetowym: ['][*]['] Temat transferowy: Cytat:
Cytat:
|
CzlowiekBC i jego wielkie przemyślenia
Cytat:
Cytat:
|
z gatunku bez komentarza:)
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Po drugie Twoja uwaga dotycząca - nazwijmy to - poziomu inteligencji Arteka 1906 jest co najmniej - używając eufemizmu - niewłaściwa i pozwala na snucie domysłów na temat Twojego poziomu inteligencji. I po trzecie "poza tym" a nie "po za tym" jesli już mówimy o ortografii |
Cytat:
raczej bym sie nie spodziewal ze bedzie to cos w stylu "wybacz drogi kolego..." :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl