![]() |
Gdzie sa ci kotrzy wczoraj tak zawistnie gnoili uzytkownika InfinitI? :]
|
jak dla mnie: z deszczu pod rynne .......................
|
To była jedyna sensowna opcja z polskich trenerów. Jestem szczęśliwy, że Cupiał po tylu latach zrozumiał swój błąd i wrócił do Kasperczaka. Zwolnienie Skorży też było wg mnie błędem, dlatego liczę, że po tym jak zdobędzie kolejne doświadczenia w innych klubach to kiedyś także wróci do Wisełki. Kasperczaka, uważam za najlepszego polskiego trenera. Cieszę się tym bardziej, że aktualnie mieszkam w Gdańsku i mam już bilet na mecz środowy, który mam nadzieje będzie przełomowy dla Wisełki. Henryk! Kasperczak! :D czyli mamy mistrza :)
|
mam mieszane uczucia, bo wiadomo jak było w Zabrzu..
cóż pożyjemy zobaczymy... oby sztab szkoleniowy dobrał sobie na poziomie i nie "po znmajomości" bo poraz n-ty Kowalika w Wiśle nie chcę widzieć;p |
Kasper...
chyba lepiej już mógł Maciek zostań do końca sezonu... |
no to niech zrobi z Jirsaka nam Szymkowiaka a z Łobo Uche.
|
co to kurva ma byc??!!to co sie dzieje w tym klubie ta są jaja jak berety
moze wrocił po to zeby sie dalej o pieniadze sądzic z Wisłą?! a mialem nadzieje ze trenerem zostanie Kazek Moskal albo Tomek Kulawik a tu tego wzieli znowu PARODIA! |
Ja się osobiście ciesze z powrotu Kasperczaka
Może wprowadzi on ducha drużynie tak jak uczynił to za czasów gdy Wisła byla potęgą w PUefa Podziękowania dla Macka i Szacunek dla Henia;) |
jestem w szoku, kto by spodziewal ze to on.. z polskich trenerow mimo wszystko sensowny wybor
|
Umowa z Henrykiem Kasperczakiem została podpisana na dwa lata, nie licząc okresu do końca bieżącego sezonu. Wiemy już, że sztab szkoleniowy opuści trener przygotowania fizycznego. Reszta sztabu pozostanie bez zmian.
|
Tak i teraz wszystkie Interie i inne badziewa widać ile są warte, weszlo już widziała szkopa przy Reymonta, głupota polskich dziennikarzy nie zna granic!!!!!!!!1
|
szok.............
|
Jestem zdegustowany. Mam tylko nadzieje ze na te 10 meczy drużyna zareaguje pozitiwnie a potem niech leci.
|
Mam wielki szacunek do Kasperczaka ale myśle ze teraz przydałby sie nam trener zza granicy, który potrafiłby wziać za ryj to całe towarzystwo i poprowadzić ich w dobra strona.
|
najlepsze w tym wzsystkim jest to ze pod koniec ub. roku zakonczyla sie dopiero sprawa w sadzie o odszkodowanie jakiego sie domagał..
|
wpisując się w "merytoryczność" niektórych opinii na tym forum, zaprezentuję swój komentarz:
http://img683.imageshack.us/img683/4...vgtemplate.jpg |
moze wkoncu bedziemy mieli dobrego napadziora i bramkarza :)
|
moze doczekam Wielkiej Wisły trenera Kasperczaka jak juz bylo kiedys !!! powodzenia trenerze Kasperczak i powodzenia dla trenera Skorzy gdzies na szlaku trenerskim
|
Hmmm zobaczymy co zrobi Kasperczak w naszym klubie ponownie. Mam jednak powazne obawy czy to ze gdy za dwa dni gdy wygramy z Lechia to okrzykna Kaspra cudotworca, a to tak naprawde bedzie wieksza zasluga samych pilkarzy ktorzy dostana wiatr w zagle.
W kazdym razie zyczmy powodzenia panu Henrykowi w pracy z naszym zespolem. |
mam nadzieję ze poleci Terittzoli czy jak mu tam i Bahr znów zajmie się sam drużyną co wcześniej mu dobrze wychodziło
ps też wam na weszło.com nie chce wejść? :D stawiali na Schafera a teraz nie da sie otworzyć ich strony;p |
|
Zdaje mi się, że nasi działacze wierzą w powtórkę z rozrywki z poprzedniego zatrudnienia Henry'ego. Wszystko jest tak samo. Jesteśmy mistrzem, a kolejny tytuł wymyka się nam z rąk. Kasperczak może nawet nie zdobyć mistrza, ale w następnym roku w pucharach zrobić rozpierduchę, jak 8 lat temu :P
|
Dla mnie to jest jakiś nierealny sen. Trener, którego ostatnim sukcesem jest spuszczenie z ligi Górnika, obejmuje drużynę Wisły i mają prowadzić do mistrzostwa.
Wszyscy pamiętają wtopy Skorży - Legia, Cracovia, Levadia, a przecież Kasperczak wcale nie miał ich mniej. Z tym, że wtedy dysponował takim składem o jakim teraz możemy tylko pomarzyć. Nie wspominając już, że to kolejny przejaw absurdalnej polityki naszego zarządu. To trochę tak jakby MPK zwolniło kierowcę rozklekotanego i sypiącego się autobusu za to, że nie jeździ zgodnie z rozkładem. Zamiast przeznaczyć wszelkie pieniądze na zakup nowych części sprowadza się nowego kierowce. Trzeba było kupić nowych piłkarzy, godnych gry w Wiśle, a problemu by nie było. Zobaczymy co pokaże Heniu, ale nie spodziewam się po nim wiele. |
Henia lubię, bardzo lubię, ale czy to aby na pewno dobra decyzja? W Górniku mu nie poszło za dobrze. Mam jednak nadzieję że odbuduje Wielką Wisłę :-). Przy okazji OGROMNE podziękowania dla trenera Skorży za 2 MP, za mecze z Beitarem i Barcą. Na pewno to zapamiętamy na długo! Ale obawiam się że niektórzy zapamiętają bardziej bolesne porażki niż wielki zwycięstwa :-/
|
nie wierze w to co sie stalo ;/
pogodzil sie Heniek z Bogusiem na konferencji Henio wspominal o tych spieciach, ze przeprasza to Paolo Terozioti papa |
Bo Boguś to ostatnio jakiś taki sentymentalny się zrobił no i dobroduszny.
|
Skoro sie bossowi zebrało
na wybaczanie i sentymentalizm sie włączył to może by tak Kosowskiego zakontraktować?? Umowa mu wygasa z końcem czerwca... Co do H.K. mieszane uczucia, obronców zastał dobrych a ofensywnych graczy zawsze potrafił nauczyc czegos więc powinno byc nieźle Jednak liczyłem na świeże spojrzenie kogoś z zachodu( lepszego niż Schaefer) |
Cytat:
|
Ponieważ już wszystko wiadomo zamykam temat a do dyskusji o Kasperczaku i Skorży zapraszam do właściwych tematów.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl