Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Forumowe "Łapu Capu" czyli co na TWSD piszczy ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=826)

PauL 17.05.2009 15:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Czimni (Post 729319)
Bardzo śmieszne, leże i kwicze :foch:

Zatem mimo wrodzonej głupoty równy z ciebie chłop, że masz tyle dystansu do siebie.

DrewniaQ 17.05.2009 15:47

Nie chcę nikogo obrazić, ani zaszczuć, jednakże to co napisałeś jest zabawne. Niektórzy idą dalej w osądach :P

Nitrox 17.05.2009 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Czimni (Post 729276)

PS: nie mam 10 lat tylko jedynie raz byłem na stadionie przy Reymana na meczu z Legią i jestem kibicem od tamtego meczu, a 29 lat mam ;P pozdro bracia Wiślacy!

I nawet "wie" gdzie jest Nasz stadion :D

fcz1985 17.05.2009 22:48

Ja bym tutaj całe 2 strony wkleił z tematu o vlepkach:D

pio 17.05.2009 23:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fcz1985 (Post 729868)
Ja bym tutaj całe 2 strony wkleił z tematu o vlepkach:D

dokładnie,

Czimni rządzi :lol:

kosmici są wśród nas i Elvis żyje :D

1q2 17.05.2009 23:21

pio - każdy miał lat niewiele, tyle że mieliśmy mniejsze możliwości by 'świat' o nas usłyszał:>

WILU TS 17.05.2009 23:24

Tyle że on twierdzi że ma 29 lat:shock:

1q2 17.05.2009 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 729886)
Tyle że on twierdzi że ma 29 lat:shock:

już bardziej bym uwierzył w 92:D

btw - 29 to tyle co ja i w sumie to się kupy trzyma - im człowiek starszy tym głupszy;)- znam to z autopsji.

pio 17.05.2009 23:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 729884)
pio - każdy miał lat niewiele, tyle że mieliśmy mniejsze możliwości by 'świat' o nas usłyszał:>

ok 1q2...
ale to "niewiele" w przypadku tego jegomościa to jednak sporo, by takie głupoty pisać:)
a że kiedyś nie było netu, tylko kasety na c64...albo jeszcze ich nie było:)
...
inna sprawa, że wiedząc, że świat może o nas usłyszeć, niektórzy wręcz domagają się rozgłosu :> ale to rozkminka na dłuższy czas i nie na ten temat chyba :)

dzięki Wilu za wsparcie :)

Arkas 25.05.2009 20:55

Z serii: Polski język trudnym językiem jest:

Cytat:

kto mi sprzeda 2 biley na obojętny sektor oba na ten sam
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=6382

:lol::lol:

puchaty1906 27.05.2009 13:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mateuusz (Post 735641)
witam szanownych modow. prosze nie usuwajcie mojego konta. tak jak bylo w przypadku poprzednich. teraz chcialbym wyjasnic pewna rzecz. zazucono mi ze posiadalem 5 kont na tym forum. a to jest nie prawda. mialem jedno konto ktore nie zostalo aktualizowane do konca. nie wiedzialem co zrobic to zalozylem sobie drugie konto na ktore zostal nalozony ban za oferte sprzedazy wejscia na Legie odrazu zaznaczam ze wejscie bylo na karnet a nie na bilet. zaraz po zbanowaniu tamtego konta zalozylem nowe ale juz bez zamiaru sprzedazy. loguje sie a tu zonk. konto zbanowane. powod byl taki ze kolejne konto na moje IP. wiec teraz prosze modow aby nie usuwali mojego konta:) za zamieszanie wynikajace z mojej osoby przepraszam:)

Żeby tak wytrwale ludzie chodzili na mecze jak na forum konta zakładają :D:D:D

Mateuusz 27.05.2009 13:32

na R22 jestem co mecz!! :foch: :pp

mcovalski 27.05.2009 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mateuusz (Post 735656)
na R22 jestem co mecz!! :foch: :pp

Nie spinaj się ;)

mic 27.05.2009 22:06

Polecam poczytac posty usera "banasika" w temacie Liga Mistrzow : )))))))

andalemono 28.05.2009 22:36

################################################## #####
#
Cytat:

Pierwotnie napisane przez banasik (Post 736497)
Mylisz się, byłem dziennikarzem sportowym parę lat,:

#
################################################## #####

devios 29.05.2009 07:27

Temat o budowie stadionu:

tranceaddict napisał:
Niech mnie ktos olsni, ale co robi na naszym stadionie Pasiasta betoniarka ??

Odpowiedź Proximusa:
Pytałem się kolegi, koleżanki, ciotki, wujka, rodziców, kuzynów, nauczycielki, żula z pod bloku, pana z psem, babci, akwizytora, świadka jechowy co do mnie przyszedł, sąsiada, siostry kolegi, mamy koleżanki, psa od pana, księdza, pana od sklepiku, jego córki, i Arka Głowackiego. Zdania są podzielone ale jednak większość mówi że wylewa beton...

eye63 29.05.2009 08:06

Sny przed meczem ze Śląskiem:
Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 736900)
Miałem głupi sen, że przegrywaliśmy 0:2, później ktoś wyrównał na 1;2 i się obudziłem cały spocony :P :D

Chyba jednak trochę za szybko się wybudził...

mic 29.05.2009 13:26

Tajemnica rozwiazana
Cytat:

Pierwotnie napisane przez licoo (Post 737070)
O co chodzi z tym: ,,10 znaków"?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez akakiusz (Post 737110)
To na pewno ludzie z SKWK przekazują jakieś tajne informacje by jak najwięcej zarobić na "konikowaniu"

:D

w0lno. 02.06.2009 12:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pysio
ostatni sezon z Kubą skończyliśmy na 8 miejscu.. Kuba może i był dobry, ale pożytku dla drużyny nie robił żadnego.. mało bramek, mało asyst jak na pomocnika skrzydłowego.. stąd 8 miejsce..

:rotfl:

10 znaków

WzT 02.06.2009 14:07

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...2&referrerid=0

To się chłopaki pobawiły...

Malvivente 03.06.2009 22:47

witam :) co znaczy skrót JJJBG ?? pozdro :)

myślę, że nadaje się tutaj idealnie. Dokładnie takiego priva dostałem od pewnego użytkownika:)

leyzer87 03.06.2009 22:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WzT (Post 739388)

Oż kufa:rotfl:

That made my day... night!

dj_ibutti 03.06.2009 23:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zieniu.nazawsze (Post 740302)
Tak sobie myślałem.. ostatnio obejrzałem Green Street 2, potem Football Factory, a dziś Green Street Hooligans, czyli w zupełnie w złej kolejności, ale to nic bo i tak te filmy widziałem jużwiele razy wcześniej.
I tak sobie pomyślałem, kurcze... ilu ludziom takie filmy musiały zmienić pojęcie światka piłki nożnej i kibiców ?! Na ilu musiały wpłynąć pozytywnie, zachęcając ich do zaczęcia kibicowania, chodzenai na mecze. Filmy pokazują huigankę, ale też mają bardzo ważne motywy dotyczące honoru, lojalności, pewnosci siebie, konieczności stanięcia czasem za swoimi zasadami, posiadania swojego zdania, tworzenia ducha grupy, itp Wiele z duchów tych filmów wpłynęły na młodzież, wciągając ich w zycie kibicowskie, bez przemocy oraz z "umiarkowaną" nienawiścią...

Więc, sobie tak myślę, że przed otwarciem nowego stadionu najzajebistszą reklamą naszego klubu i NAS kibiców byłby film o NAS. Profesjonalny, pełnometrażowy film z premierą w kinach w całej Polsce, trakatujący o ruchu kibicowskim w Polsce na przykładzie Wisły Kraków. Raczej wolałbym, by zminimalizować negatywne aspekty, jak ustawki i bitwy z policją, jak huliganka, czy akty wandalizmu - nie twierdzę że miałoby ich nie byc wcale, lecz pointa filmu to sukces jakiśtam.. jeszcze nie wiem... A niech akcja zacznie kilka lat wstecz... a dzień dzisiejszy (sobota, feta na Rynku), obrona Mistrzostwa Polski po raz drugi raz z rzedu w tak emocjonujących okolicznościach, miałby byc zwięczeniem obrazu.
Niech pokaże nasz ruch kibicowski od środka, niech uwzględni piłkarzy, chociaz kilka scen, niech wspomni o problemach korupcji, niech przewinie się wątek pominiecia Krakowa w wyborze miast do EURO 2012, niech to będzie historia chłopaka, potem ekipy, nieśmiałego, nowego w trudnym otoczeniu, który wkracza w życie kibicow Wisły, zaraża się miłościa do Wisły, jeździ na mecze i dopnguje. Oczywiście warto by wpleść jakiś wątek miłosny, a nawet coś z przyjaźnią wśród fanów, która wygra nad innymi wydarzeniami pokazanymi w filmie.

Nie chodzi mi tu o żadne dokumentalne smieci jak Ross Gemp, czy dokument "Kibole" Sylwestra Latkowskiego, a poważny film, który wpłynie na młodego widza, zostawi w nim miłe, pozytywne wspomnienie o nas - kibicach, pokaże wyraźnie większość zasad, którymi my sie kierujemy, nie tylko na meczu, ale i w prywatnym życie, zobrazuje sytuacje na krakowskich osiedlach i w szkołach. Historia z happy endem byłaby super pomocją klubu. Konieczna wspólpraca miasta, klubu, może ligi, inncyh znanych piłkarzy itp... Sam jeszce nie wiem...

Wiem, że środa noc to nie najlepsza pora na wymyślanie genialnego scenariusza, ale miło by byo, gdybysmy to my kibice stworzyli piekną, a co najwazniejsze prawdziwią historię, która zainspiruje produceta i reżysera :P. To byłoby przesłanie... Ahhh chyba ide spać...

Czizassssssssss :rotfl:

Kobieta_Wislak 03.06.2009 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 740306)
Czizassssssssss :rotfl:

przyjmuję zakłady (w luźnym) :> że do Senior Membera nie dotrwa :D
patrzę na to zjawisko z podziwem :D

Mateuusz 04.06.2009 00:08

poczekaj poczekaj wydaje sie ze chlopak jest hardcorem:D wiec wszystko jest mozliwe w tym przypadku:D

Mateuusz 04.06.2009 00:11

http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5914
on jest genialny!!:rotfl: :rotfl: :rotfl: :shock:

wygladajacyzzachmury 04.06.2009 00:32

a ty nie jesteś lepszy mając 5 kont i spamując w 90% wypowiedzi

Mateuusz 04.06.2009 06:39

mam pytanie gdzie spamuje? a co do kont zostalo wszystko wyjasnione:-P :foch:

Bóg Trybun (objawion) 04.06.2009 10:03

a saga kwitnie... z ogółu przechodzi w detale:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zieniu.nazawsze (Post 740316)
Jest sobie chłopak, 16 letni, który był wychowany w np Andrychowie, grał dużo w piłkę, ale nie jest jakąś gwiazdą. Żył w normalnej rodzinie z dwoma staszymi braćmi, jeden w UK, drugi na studiach w Krakowie. W tym roku zdaje egzaminy i dostaje się do szkoły średniej mistrzostwa sportowego w Krakowie. Od razu wpada na ciekawe towarzystwo w szkole. Jest ekipa fanów Wisły i druga kibiców Cracovii oraz kilku innych. Chłopak, powiedzmy Mateusz, później Mati, staje w oblilczu pierwszego swojego wyboru po opuszczeniu ciepłego domku i maminych obiadów, jako że mieszka w internacie. Jest nowy w szkole, o słabym charakterze, słabej sile głosu, ale za to potężnym .......nięciem w piłę !!

:rotfl:

felipe 04.06.2009 14:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krissu (Post 740467)
Nawet spaść nie potrafią.

Dla mnie murowany kandydat na posta roku :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:03.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl