![]() |
|
o pan prezes widac zaszalał
ostatnia runda karnet na E22 135 zł za 4 mecze ligowe +1 mecz PP (Śląsk, Lechia, Legia, Zagłębie +Widzew w PP) mecz z Korona byl na bilet, wyszło 27.00zl za mecz teraz 320.00zl za karnet w tym 8 meczy ligowych +1PP Podbeskiedzie (3x55zl Lech,Cracovia, Jaga, 5x45zl Ruch,Widzew, Bełch, Górnik, Polonia W) łaskawie jest wliczony mecz z Podbeskidziem i mecz z Jagą jako Top heh tak ogolnie to szkoda ze jeszcze z Polonia nie wliczono jako Top by mozna łatwiej wytłumaczyc cene a to że dla stalych karnetowiczow nie ma zadznej znizki przy przedłużaniu karnetów to skandal w biały dzien ceny za wysokie i licze ze nie zejdzie wiecej niz 3-4 tysiace karnetow moze wtedy nasz zarzad sie czegos nauczy i wkoncu zacznie szanowac kibicow |
wlasnie zakupiłem i musze powiedzieć że w końcu pełen profesionalizm BRAWO !
no i te Panie w kasach mmmm :) |
jakaś kolejka jest czy idzie bez problemu?
|
Byłem godzinę temu i nie było żadnych kolejek.
|
16ego będą jeszcze na G karnety?? bo teraz nie bede przez kilka dni w Krakowie, dopiero sie pojawie właśnie 16...
|
Cytat:
|
wlasnie tez sie nad tym zastanawiałem i nie znam odpowiedzi na wszelki wypadek miałem gotowke przy sobie
kolejek narazie nie ma w ogole ja wyrabiałem karke kibica i kupowalem karnet i wszystko zajelo jakies 10 min razem w wypelnieniem formularza |
Cytat:
o Levadii i Karabachu napisałem, ponieważ kilka osób tutaj płacze, że ceny są wysokie a Wisła przegrywa z takimi klubami - a więc jakie to ma znaczenie z kim przegrywa? nie wiedziałem co to jest, byłem dopiero w fazie planowania - pasuje Ci taka odpowiedź? czy coś innego napisać? |
Cytat:
|
Ja uważam, że po otwarciu całego stadionu spokojnie możemy utrzymać frekwencje na poziom 20 tysięcy/mecz
|
Cytat:
|
no tak, miałem karnet jesienią..
|
Cytat:
|
Cytat:
ludzieee na 9 meczy koszt na jeden bilet (na młyn) wychodzi ok16zł(ulg.). ! mój staruszek ma na E13 vip... i placi chyba 385 / to na jeden mecz wynosi ok 44. tez to nie jest jakas spora kwota. |
Cytat:
Cytat:
|
A co to znaczy w miarę możliwości technicznej :). Bo w tym klubie nie ma technicznej możliwości podpięcia jednego terminala płatniczego od kilku lat.
I znów brak rzeczowej i wyczerpującej odpowiedzi. |
Cytat:
8 meczy ligowych po 40 zł bo przykładowo lubimy dopingowac na swoim stalym miejscu czyli stara 9, taka tradycja(czyli między innymi karnety od wielu) lat- to właśnie 320 zł i nie ma tu jakoś specjalnie zawyżonego standardu w stosunku do twoich 16 zł to jednak świadczy o małym skoku na kasę biorąc pod uwagę że jeszcze zostaną otwarte dwie następne trybuny to żadnego ukłonu w stronę stalych sympatyków klubu raczej brak . |
przestańcie płakać ze drogo!!! Jak komuś nie pasuje to niech przestanie chodzić na mecze jak nie to przenieście się na sracowie tam jest taniej!!!
|
fajne ceny zobaczcie sobie ile na legi kosztuja bilety a po ile u nas ja juz kupilem karnet i nawet ze znizki nie skorzystalem a moglem
|
Powiem tak Ceny na g są dobre.
A teraz zobaczcie ceny na sektory e,d,f powiedzcie mi jak można za plenic stadion z taki cenami Karnet dla ojca 300 dla dziecka 250 = 550 Dla nie których to połowa wypłaty ceny na takie sektor jak powinny być tańsze niż na G takie jest moje zdanie |
Cytat:
ps:.... mnie obchodzi jak mają w Warszawie, Poznaniu cz Sudanie |
Ludzie naprawdę Was nie rozumiem. Karnety są w wyjątkowo przystępnych cenach i pewnie z biegiem lat będzie już tylko drożej. No ale my Polacy mamy taką mentalność, że zawsze będziemy narzekać że za drogo.
Ktoś się pytał, czy są może terminale do płacenia kartą. Niestety nie ma i jest to jak dla mnie duży minus i nieudogodnienie. Powiedziałem zresztą Pani w kasie (swoją drogą fajniutkie te dziewczyny :) ) żeby przekazali przełożonym, że dla wielu jest to problem... |
Cytat:
Kto by tam pomyślał żeby zrobić tak jak na Legii, jakieś regulaminy, sprzedaż ratalna, jasne warunki, czarno na białym. Masz w miarę możliwości technicznej i się ciesz... Tutaj taki krótki wyciąg z regulaminu profesjonalnego klubu, przynajmniej od strony prawnej... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Rozumiem, że klub nie przewiduje cen na dawny młyn, czyli nie spodziewa sie szybkiego oddanie chociaz tej jednej, najwazniejszej trybuny. Osobiście na ta informacje czekałem najbardziej, może przy równej cenie z obecnym G udałby sie wyje*ac z młyna wszystkich ....usiów i pazernych dziadków...ale jak widze nie doczekałem sie
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprawa terminali płatniczych, czy też niemożność w dalszym ciagu zakupu przez internet. To powinno być standardem od dawna, a tu ciągle nic. A na pytanie dalczego traktuje się mnie gorzej, niż nowego klienta, klub odpowiedział, że wcale nie gorzej, bo przecież są inne zniżki. Może spróbuję wejść przebrany za kobietę? :lol: |
Uważaj tylko, żeby Szanowny Pan Prezes na bramce nie chciał Cie zbyt ochoczo zweryfikować :).
|
Cytat:
A tak w ogóle to jeżeli wam nie pasują ceny, bo za drogo to wybierzcie się na drugą stronę Błoń. Tam na pewno są tańsze. Wszak nie liczy się drużyna tylko cena. Jedna mała uwaga. Zasypujecie to forum jakimiś linkami z forum Legii jak to tam pięknie jest, systemy ratalne itp. Wylewacie tutaj swoje żale, że za drogo, że nie ma rat. A czy ktoś z was w ogóle pomyślał, żeby takie uwagi zgłaszać i wysyłać na adres mailowy Wisły lub pocztą??? Przecież jakby pojawiły się sygnały, że ludzie chcieliby system ratalny lub jakieś inne pierdoły, to pewnie zostałyby uwzględnione. Biadolić każdy potrafi. |
MatMario "słońce ty moje" nie chce być nie grzeczna ale wodzę ze to ty się tu czepiasz wszystkiego i wszystkich ( ze klub sie nie stara, ze brak terminali, ze nie czytamy bez zrozumieniem) . Forum to takie miejsce gdzie każdy możne powiedzieć co chce a ze odważnych w necie nie brakuje to się czepiają pierdołów. Proponuje zmienić klub ( Legła) możne tam będzie lepiej. Regulamin już poznałeś :)
|
zamiast biadolić ruszcie się i poszukajcie pracy, zaoferujcie mamie tacie mycie auta, sprzątanie garażu, malowanie mieszkania, przejdźcie się po dziadkach wujkach, pamiętajcie: CHCIEĆ ZNACZY MÓC
wyskrobiecie te całe kosmiczne 200 zł na 6 miesięcy i 9 meczy stadion Wisły MUSI być pełny na każdym meczu ! |
Myślę, że odpowiedzią na Twój post będzie dyskusja jaka toczy się na twarzoksiążkowym profilu Wisły. Biuro prasowe odpowiadające za kontakt z kibicami i wyjaśnianie kwestii niezrozumiałych przy karnetach i biletach odpowiada jedynie na wygodne pytania inne zbywając milczeniem.
Więc nie sądzę, żeby takie uwagi zgłaszane na maila (sam kilkakrotnie pisałem maile do klubu w pewnych sprawach - pozostały bez odpowiedzi) miały na nich znacząco wpłynąć. Napisali, że jak oddadzą C to " w miarę możliwości technicznych" zapewnią przeniesienie. Tylko, że jeśli oni nie potrafią zainstalować terminalu płatniczego, to ja nie wiem czy przeniesienie ok 6 tys. kibiców w trakcie rundy będzie "technicznie możliwe". Później w pewien sposób doprecyzowali tą sprawę, ale nadal pozostają uzasadnione wątpliwości. Abstrahując od dyskusji na temat ceny karnetów, każdy kto każe wypieprzać interlokutorowi na drugą stronę Błoń, z racji tego, że tamtemu cena może wydawać się za wysoka niech pie.dolnie sobie sam BARANKA o ścianę bądź kaloryfer. I piszę to z pozycji osoby, której nie przeszkadza cena karnetu a jedynie zachowanie klubu w sprawie stałych karnetowiczów. |
Cytat:
około 14 w strefie kibica pustawo, kilkanaście osób + kilkanaście przy kasach kupujących karnety. obsługa świetna - miła i profesjonalna, całość zajęła +/- 10minut, duży plus :-) |
Greeg ja doskonale zdaję sobie sprawę, że dla niektórych te ceny mogą okazać się tak czy siak za wysokie. Ale czy to jest od razu powód do wylewania swoich żali, wypisywania jakiś głupot, że nie będą chodzić na mecze, że to jest skandal itp. Mnie też się nie podoba, że Ci co przedłużają karnety płacą więcej od niektórych co będą mieli swój pierwszy karnet tylko, że wylewanie żali nic nie zmieni.
Tacy ludzie mnie irytują. Dlatego powtarzam druga strona oferuje ceny dużo niższe, a jak spadną do pierwszej ligi to prawie za darmo będzie. Wcale się nie dziwię, że jak napisałeś maila do nich to Cię olali. Bo pewnie oprócz Ciebie zrobiło to może jakieś 5 innych osób, więc oni uznali to za problem znikomy. Co innego jakby np. dostali 1000 wiadomości o takim problemie. |
No to w zasadniczych sprawach się zgadzamy. Nigdy nie narzekałem na Klub, nawet pomimo wielu widocznych niedociągnięć bo uważałem się za po prostu za kibica. Ale od momentu kiedy przyszedł Pan Basałaj, zapowiedział na trybunach drugą Anglię, rozpływał się na temat "światowej klasy produktu" to skoro zacząłem być traktowany jako klient, który ma po prostu zostawiać w Klubie pieniądze to życzę sobie, żeby traktowano mnie jako klienta poważnie i z szacunkiem.
Wedle zasady klient nasz pan. Na wiele spraw zawsze można przymykać oczy, tylko skoro trwa u nas propaganda marketingowego i organizacyjnego sukcesu to może wypada zwrócić uwagę na rysy w tym kryształowym monolicie. |
Ludzie jak ma by stadion pełny jak teraz ojciec nie weźmie dziecka na mecz jak za darmo do 6 lat a rok temu do 13 śmiechu warte to jest a myślicie ze mu kupi karnet za 320 zl tylko na top meczach bd pełny stadion
|
Zwróćcie również uwagę że TOP może być zaliczony mecz z Groclinem o czym poinformują wcześniej!
Ponieważ emocje po wczorajszym szoku trochę opadły to podsumuję wczorajsze moje wypowiedzi bo wielu z was miało pewne zastrzeżenia i chyba nadal ma. Różnice w cenach na całym stadionie są nie do przyjęcia. Przyznam rację cena na młyn ULGOWA jest ciut powyżej normalnej granicy jaka powinna tu istnieć. Wg. mnie taki karnet powinien kosztować 110zł ulgowy. Pisze o różnicach w cenach ponieważ skoro G ma być młynem to nie dano TANIEJ alternatywy dla pozostałych kibiców. Do czego to doprowadzi przekonamy sie na pierwszym meczu. Karnet normalny kosztujący powyżej 250 złotych nie jest na kieszeń kibica. bilet w takim wypadku wynosi okolo 35zł. czy to jest dla was tanio? ja mam wrażenie że opieracie swój sąd na cenie karnetu na młyn i do tego ulgowego. ale stadion to nie tylko młyn. i co z tego że będzie on pełny jak 3/4osób kupi tam karnet ze wzgledu na cene( i słusznie) a pozostałe trybuny beda puste. Klub poszedł na łatwiznę: dowalić możliwie najwyższe ceny przyjdzie 13 tys ludzi a zarobią jak na 18 tys. tylko mniej klopotu bedzie. I dziwnym trafem negatywne podejscie do całej sytuacji z biletami i karnetami maja forumowicze z dłuższym stażem niż ci co zarejestrowali sie w 2010roku. Ja na ostatnim karnecie mam naklejonych 8 lub 9 naklejek. Szkoda mi nawet pisać o sytuacji że osoby które od wielu lat (naprawdę wielu a nie roku czy dwóch) kupowali karnety zostali potraktowani jak dostarczyciele darmowej gotówki. Piszecie też o tym że wymagamy od klubu to klub wymaga od nas. Czy naprawde wymagamy od klubu? Jeżeli by tak było to całkowicie odmienna atmosfera panowałaby na trybunach po meczu z Valerengą czy Tibilisi. A czy klub wymaga od nas? Pewnie że tak!! już wspominałem chyba kiedyś o takim przypadku który utkwił mi na dobra w pamięci miał sie odbyć sparing z Liverpoolem i nasz ukochany zarząd krzyknął 40zł za bilet! sparing koncem konców sie nie odbył ale pokazał jak to zarząd zrobi wszystko aby tylko wyłuskać kase od kibica. I nigdy się nie zgodzę na stwierdzenie: nie masz kasy to nie jesteś kibicem (bo tak można wywnioskować z wielu waszych wpisów). Możesz zbierać przez pół roku, idź dorób, każdego stać jak się postara itp. Tylko że na stadion nie przychodzą sami uczniowie i studenci. Nie wyobrażam sobie aby na stadionie powstał klimat: my jesteśmy lepsi bo mamy kasę i jesteśmy kibicami tymi prawdziwymi! Jeżeli do tego doprowadzi polityka mojego klubu to ja chciałbym aby on spadł do 2ligi i pograł tam przynajmniej 2 lata. atmosfera by się oczyściła, odeszłoby mnóstwo kibiców mieniących się teraz fanatykami a tak naprawdę lansujących się przy blasku Białej Gwiazdy. na trybuny przychodzili by ludzie nie ze względu na grubość portfela ale ze względy na miłość do swojej drużyny. |
Cytat:
Jedynie to co jest nie fai to brak ulgi dla stalych karnetowiczów... Powinni być priorytetowo traktowani jak stali wyjazdowicze (oczywiście nie piszę ze stali mają taniej). A fakt że mogą kupić bilet wcześniej to jednak trochę za mało za to że przez lata wpierają klub a dużo z nich pamięta czasy biedy i II ligi... |
Cytat:
Musisz parę złotych dopłacić. http://www.sports.pl/g/RozgrywkiObie...4173937585.jpg Sandecja na poziomie 130 zł http://i44.tinypic.com/m0c49.jpg Pogoń outsider ligi na poziomie 150 zł, bilety maja bardzo drogie. Porównania celowo z takimi ekipami, które grają na zajszczanych stadionach bez dachu nad głową i często kładząc dupska na gołym betonie, gdzie wartość jednego zawodnika nie przekracza kwoty jakiej Wisła wydaje na pranie brudnych koszulek. Porównań z ekipami TOP nie ma sensu nawet robić. |
Element: to ja też Ci zaprezentuję pewne dane:
Jagiellonia- łuk 110 Korona najtańsze 55zł GKS Bełchatów 72zł kobiety 40zł Lechia 70zł To są NORMALNE ceny sama czołówka naszej ligi. o Legii nie piszę specjalnie bo doskonale wiemy jakie panuje tam zastawienie pytanie jak długo. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl