|
Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
Mam pytanie. Może ktoś polecić jakieś dobre kluby sportów walki(mma, boks, kickboxing - coś tego typu) w Krakowie, najlepiej sprawdzone. Lokalizacja- myślę, że w niedalekiej odległości od centrum oczywiście w miarę przyzwoitą ceną. Siłownia też jest mile widziana.
Jest pełno tych rzeczy w krk, więc lepiej spytać się kolegów po "fachu" |
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
Witam. mam pytanie, wybieram się ze znajomymi w góry i jeśli jest podana cena za pokój 2osobowy np. 130zł to ta cena jest podana za jedną osobe czy za dwie?
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
za dwie .
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Witam, w przyszłym roku pewnien mały klub obchodzi 50 lecie istnienia. Chciałby na jubileusz zagrać jakiś pokazowy mecz nalepiej oczywiście z oldboyami Wisły. Czy zawodnicy godzą się na takie mecze? I jakie mniej więcej koszty trzeba liczyć ? A jak sprawa wygląda np z juniorami ?
Szukam kontaktu z oldboyami ale na internecie nie widzę.. |
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Hej,
Może ktoś poradzi gdzie najlepiej w Krakowie można zamówić naście sztuk okazjonalnych koszulek, polo z nadrukami, haftowanymi logami wedle własnego wzoru? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. |
|
Junior Member
Od: 04.2022
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Pawciokrk jesteś MISTRZEM. odpowiedziałeś na post sprzed.........................10 lat
|
|
Junior Member
Od: 04.2022
Offline |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Bednarz=Landryna=......
|