The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.06.2008, 16:03. Przygotowania piłkarzy Wisły Kraków do sezonu: obozy, sparingi itp.
http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4066

Zagramy z Liverpoolem
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 16.06.2008, 16:12
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
http://wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4066

Zagramy z Liverpoolem
przynajmniej będzie nadzieja na jakiś skrót z meczu, LFC pewnie nawet zrobi transmisje na żywo
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 16.06.2008, 16:21
Noo..to się będzie działo..tylk szczerze powiem, ze mam nadzieję, ze Liverpool nie zagra podstawowym składem...jak tak to cienko raczej bedzie..na czwórce sie pewnie nie skończy...ale wazne, ze bedziemy grac z tak silnym przeciwnikiem, poniewaz moze to zaprocentowac pozniej w meczu o LM(będą jaja jak trfimy tam na Liverpool..haha)
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
toomeq
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 16.06.2008, 16:26
a czy przypadkiem 20 lipca nie gramy superpucharu?
Odpowiedz cytując
Tomek_TS
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.06.2008, 16:29
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Noo..to się będzie działo..tylk szczerze powiem, ze mam nadzieję, ze Liverpool nie zagra podstawowym składem...jak tak to cienko raczej bedzie..na czwórce sie pewnie nie skończy...ale wazne, ze bedziemy grac z tak silnym przeciwnikiem, poniewaz moze to zaprocentowac pozniej w meczu o LM(będą jaja jak trfimy tam na Liverpool..haha)
Chyba lepiej zeby zagrali podstawowym.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 16.06.2008, 16:33
Tomek_TS napisał(a):Wyświetl post
Chyba lepiej zeby zagrali podstawowym.

Zależy jak na to patrzec. Jeżeli chcemy ugrać jakis dobry wynik, to lepiej nie...

Lecz jezeli chcemy wyciągnąć wnioski z ostrego w.......u i zobaczyc jak gra Liverpool w swoim podstawowym skladzie, to jak najbardziej tak..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
pj.patryk
Member

Od: 09.2006

Stary 16.06.2008, 16:35
To dla mnie świetna informacja. Akurat w tym czasie będę w Szwajcarii i może uda mi się wybrać na ten mecz.
Wie może ktoś ile mniej więcej może kosztować bilet na ten mecz?
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.06.2008, 16:36

Ja .......e, a po co **** są sparingi?

Czasami użytkownicy tego forum, swoją "elokwencją" doprowadzają mnie do takiego stanu:
V

P.S
Straciłem już rachubę.Czy mógł by ktoś napisać z jakimi zespołami zagramy na obozie w Austrii?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Witoldon
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.06.2008, 17:45
Martwi mnie data tego sparingu... Nie wierzę, że dzień później piłkarze wrócą do kraju i będą w stanie zagrać na 100%
Cytat:
Wiadomo jednak, że mecz, którego formalnym gospodarzem jest Wisła Kraków, odbędzie się 20 lipca.
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 16.06.2008, 17:47
3. lipiec Austria Wiedeń
8. lipiec FC Kopenhaga
10. lipca chyba jeszcze miał być sparnig z kimś.

Zastanawiam sie jak będzie ten sparing z Liverpoolem wygladal. Ma byc 19. lipca wiec chyba 3 tygodni tam nie będą siedzieć. Czyżby pojechali do Austrii jeszcze raz na mecz z Anglikami ? Albo plan przygotowan sie zmieni. Odnoscie sparingpartnerow mowil sie jeszcze o Podbeskidziu po powrocie z Austrii.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 16.06.2008, 17:50
03.07 - Austria Wiedeń
08.07 - FC Kopenhaga
11.07 - Panathinaikos Ateny
i może 05.07 - Maccabi bodaj.
Odpowiedz cytując
marcinmkrakow
Banita

Od: 05.2008

Stary 16.06.2008, 18:00
Sparing z Liverpoolem to super sprawa. To będzie dobre przetarcie przed nowym sezonem. Im więcej silnych sparingpartnerów tym lepiej. Byłoby fajnie jakby jeszcze przed sezonem i meczami el. LM odbył się na R 22 jakiś mecz z mocnym sparingpartnerem, np. tak jak w 2006 roku kiedy to przyjechał pod Wawel Celtic Glasgow.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 16.06.2008, 18:06
Borussia Dortmund może wpadnie pod wawel
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
marcinmkrakow
Banita

Od: 05.2008

Stary 16.06.2008, 18:13
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Borussia Dortmund może wpadnie pod wawel
No już odkąd Kuba Błaszczykowski odszedł do Dortmundu mówi się o zorganizowaniu tego meczu i z tego co słyszałem, to tego lata również nie dojdzie do tego meczu. Ponoć nie ma dogodnego terminu, w którym można by ten mecz rozegrać. Z tego co mi wiadomo to do tego meczu może dojść dopiero za rok...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 16.06.2008, 18:19
Superpuchar też na Reymonta. Chyba można to uznać jako przedsezonowe przetarcie
..
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 16.06.2008, 18:22
marcinmkrakow napisał(a):Wyświetl post
Sparing z Liverpoolem to super sprawa. To będzie dobre przetarcie przed nowym sezonem. Im więcej silnych sparingpartnerów tym lepiej. Byłoby fajnie jakby jeszcze przed sezonem i meczami el. LM odbył się na R 22 jakiś mecz z mocnym sparingpartnerem, np. tak jak w 2006 roku kiedy to przyjechał pod Wawel Celtic Glasgow.
Podobno w planach jest mecz z Racingiem Santander przy R22.
Wypowiedź Skorży z połowy maja:
Cytat:
Po powrocie do kraju szukamy jeszcze silnego sparingpartnera. W tej chwili mówi się o Racingu Santander, który, z tego co wiem, ma być w Polsce - powiedział trener Maciej Skorża
Ostatnio edytowane przez Bartosz : 18.06.2008 o godz. 06:47.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
Jurand
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2003

Stary 17.06.2008, 19:05
Czyli jak wygladaja przygotowanie w tym roku? Najpierw zgrupowanie w Austrii, gdzie gramy z Austria, Kopenhaga i Panathinaikosem, a potem w Szwajcarii, gdzie gramy z Liverpoolem i moze kims jeszcze?
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 17.06.2008, 23:08
tofik napisał(a):Wyświetl post
Superpuchar też na Reymonta. Chyba można to uznać jako przedsezonowe przetarcie

No to juz za miesiac 20 lipca.Ale zadnej ostatecznej decyzjii zdajsie jeszcze nie ma.Ale z (L) ,bedzie fajnie

A co do sparingpartnerow ,to naprawde wreszczcie porzadne zespoly,chyba najmocniejsze nawet Kasper zdajscie z takimi nie gral.
Pogratulowac tego Liverpoolu ,pogratulowac
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 18.06.2008, 10:02
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
No to juz za miesiac 20 lipca.Ale zadnej ostatecznej decyzjii zdajsie jeszcze nie ma.Ale z (L) ,bedzie fajnie

A co do sparingpartnerow ,to naprawde wreszczcie porzadne zespoly,chyba najmocniejsze nawet Kasper zdajscie z takimi nie gral.
Pogratulowac tego Liverpoolu ,pogratulowac
19 lipca Liverpool, 20 Supersuchar, z czegoś trzeba zrezygnować...
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.06.2008, 10:21
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
19 lipca Liverpool, 20 Supersuchar, z czegoś trzeba zrezygnować...

Odpowiedz jest prosta z superpucharu
,
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 18.06.2008, 10:39
Nawet najlepszy sparing nie da tyle, co mecz o stawkę. Ja bym jednak superpuchar zagrał.
..
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 18.06.2008, 10:43
Gościu...wiesz jak na nas będą potam kluby patrzyly? Umawiają a poźniej odwolują, i niebędziemy grali sparingów z zadnymi silnymi drużynami. A może zagramy jeden i drugi mecz.. Z Liverpoolem I składem, a superpuchar rezerwą..i będzie jak w PE..rezerwy Wisly, ograją I skład Legii..haha
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.06.2008, 10:59
Gościu...wiesz jak na nas będą potam kluby patrzyly? Umawiają a poźniej odwolują, i niebędziemy grali sparingów z zadnymi silnymi drużynami. A może zagramy jeden i drugi mecz.. Z Liverpoolem I składem, a superpuchar rezerwą..i będzie jak w PE..rezerwy Wisly, ograją I skład Legii..haha
Taaa ****a...można by coś wyslac do PZPN zeby przelozyli termin na 3-4 dni do przodu
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 18.06.2008, 13:33
tofik napisał(a):Wyświetl post
Nawet najlepszy sparing nie da tyle, co mecz o stawkę. Ja bym jednak superpuchar zagrał.
Boże... Superpuchar w lipcu jako mecz o stawkę, który da więcej niż sparing z LFC?
Co Wy pijecie?
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.06.2008, 13:39
banasik napisał(a):Wyświetl post
Taaa ****a...można by coś wyslac do PZPN zeby przelozyli termin na 3-4 dni do przodu
Oni sa nam tak przychylni ze zrobia to z przyjemnoscia. Co bylo rok temu z Chicago Trophy? ile bylo placzu ze Wisla lekcewazy OE itp. A propos Chicago Tropchy jest w tym roku?
,
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 18.06.2008, 18:50
na początku była mowa, że ma być to coroczny turniej, ale z tego co poszperałem po cyberprzestrzeni, ani widu, ani słychu, żadnych informacji i nawet amerykanie nic nie wiedzą, a podobno tamtegoroczny turniej nie był zbytnio opłacalny, więc pewnie go w tym roku nie ma.

a co do superpucharu, jedyna właściwa decyzja to jego przełożenie na inny termin, sparing z LFC napewno da nam dużo więcej, niż mecz z Legią, a Superpuchar nie ucieknie.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 18.06.2008 o godz. 18:57.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 18.06.2008, 18:57
10.07. WISLA KRAKOW (u Prenedorfu) - z oficjalnej strony NK VARTEKSU

Coś mi się zdaje, że raczej nie gramy z PAO. Być może jest tak, że słabszy skład będzie grał z NK, a lepszy z PAO ale to moim zdaniem mało prawdopodobne.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 18.06.2008 o godz. 18:59.
Odpowiedz cytując
daro77
Junior Member

Od: 08.2006

Stary 18.06.2008, 20:37
Witam!byc moze juz ktos zadal to pytanie(niestety nie znalazlem)ale ja chcialbym sie dowiedziec czy te wszystkie mecze sparingowe odbeda sie w wiedniu czy tez w roznych miastach Austri?Pozdr....
03.07 - Austria Wiedeń
08.07 - FC Kopenhaga
11.07 - Panathinaikos Ateny
i może 05.07 - Maccabi bodaj.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 18.06.2008, 20:44
O ile mi wiadomo(ile bylo napisane w artykułach), to żaden mecz nie jest w Wiedniu. Wszystkie oprócz meczu z FC Kopenhaga są w BadWaltersdorf, ale nie jestem pewny..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
PM
Member

Od: 02.2008

Stary 19.06.2008, 00:08
Sparing z Austrią Wiedeń odbędzie się w Bad Waltersdorf, z FC Kopenhaga w Bad Radkersburg. Wydaje mi się że z Maccabi raczej się nie zmierzymy wcale. O ile mi wiadomo, swoje zgrupowanie kończą mniej więcej wtedy, kiedy my do Austrii dopiero przyjeżdzamy. O sparingu z Panathinaikosem też niewiele póki co wiadomo. Wszystko wyjaśni się, gdy drużyna rozpocznie treningi.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów