|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Guest
|
|
Nie rozumiem dlaczego najeżdżacie na Dudkę, koleś ma swoje 5 minut, być może to jest jego jedyna szansa na znalezienie dobrego klubu za granicą, do tego dostaniemy za niego godziwe pieniążki. Moim zdaniem Dudka by został gdyby widział, że u nas chce się coś osiągnąć w pucharach, niestety nie zauważył tego i chce spróbować swoich sił w klubie, który ma trochę większe ambicję niż sprzedawanie piłkarzy. Dudka sam wspominał, że jest szansa, że zostanie bo mobilizacja trenera przed LM była duża, szkoda, że tej mobilizacji nie posiada Cupiał. U nas to zawsze robi się z piłkarzy wrogów tak aby udać, że ten zawodnik to by się już nam nie przydał. Prawda jest taka, że kolejny klasowy piłkarz po Kosowskim i Błaszczykowskim nas opuszcza, a jeśli Bednarz ściąga Ci Łobodzińskiego i mówi że robi wzmocnienia na puchary to gratuluje poczucia humoru.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.06.2008 o godz. 10:44.
|
|
![]() |
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Czy ktoś wie kto jest menedzerem Kokoszki? Bo ja byłem przekonany że jest nim dalej Marek Konieczny, ale ten zaprzecza. Chociaż niedawno się tym chwalił namawiając do współpracy innych zawodników. Sporo ostatnio pisałem o tej sprawie w komentarzach, przy okazji artykułu na głownej stronie. Jak ktoś coś konkretnego wie to chętnie podyskutuję.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Ale w świetle pewnych informacji, ktore ukazały się w mediach, to menagerem Kokoszki jest nijaki Marcin Kubacki z Wiednia, który ma jeszcze 3 kadrowiczów Leo w swoim inwentarzu ( Zahorski,Pazdan i Majewski)
Tak napisał HEBAN |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Heh.. tak na dobra sprawe to okienko sie nawet tak dobrze nie rozkrecilo.. wszyscy poza Barceloną i Legią czekają do końca Euro
![]() ![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Widzisz,calkowicie inaczej podchodzisz do sprawy.Dla Ciebie Wisla to co innego niz dla mnie. Nie podoba mi sie,ze byle frajer Dudka czy Kokoszka obrazaja moj klub i mnie, mowiac w kazdym wywiadzie ze chca odejsc lub skladajac wypowiedzenia z pracy. Wisla to nie Groclin czy Belchatow.To klub z ponad stuletnia tradycja,ktory jest czyms wiecej niz miejscem promowania sie dla Dudek i Kokoszek.Kazdy pilkarz z biala gwiazda na piersi ma sie jak najlepiej prezentowac na boisku jak i poza nim.Musi miec swiadomosc tego jakie barwy reprezentuje. Dudka i Kokoszka na pewno jej nie maja. Dlatego jestem zdecydowanie za wyjebaniem na zbity pysk obu gwiazdorkow. ![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Temat Dudki to trochę inna sprawa, niż Kokoszki, bo rozumiem, to że chce odejść, jednak chamstwem jest najeżdżanie na klub, któremu zawdzięcza wiele, w telewizji czy wywiadach!
Kokoszka, zeszmacił się na całej linii, głupio zrobił, teraz pewnie płacze. Kiedyś go lubiłem, teraz mniej- za głupotę! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Kokoszka chcial zgrywac cwaniaka-gwiazdora i powiedzial co wiedzial, myslac ze nigdy wiecej juz nie bedzie mial do czynienia z nikim z Wisly. Niestety tak jak glupi sie okazal przy probie wyruchania Wisly za jej plecami, tak rownie mocno sie zblaznil nie wiedzac nawet jak dlugo wiaze go jeszcze kontrakt z Wisla. Tylko ze niestety dla niego bylo juz za pozno i teraz nawet odkrecanie wszystkiego nic mu specjalnie nie da w oczach kibicow. Zalosc do kwadratu!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Abstahując od formy, to sytuacja z Kokosem jest dość trudna. Chłopak chce odejść i trzeba mu to umożliwić. Wydaje się, że to jedyne rozsądne wyjście.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
W sumie racja ale sprzedać za godziwą kwotę a nie oddawać za darmo, a w wyniku bieżących wydarzeń z Kokoszką to wg jego najbliższa droga to... młodzieżowa ekstraklasa, bo taka niesubordynacja wobec klubu powinna być ukarana
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Oczywiscie,jezeli po wyjasnieniu przez prawnikow czy kogos takiego,kto tu ma racje itd,i jesli racja byla by po naszego zarzadu ,to niewyobrazam sobie iinego miejsca dla dezertera niz Mloda Ekstraklasa a i tam go krotko trzymac,dosyc tych kpin z jego strony wobez klubu ktory dal go do reprezentacjii. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Henryk Reyman to sie chyba w grobie przewraca , jak patrzy na to jak te pseudogwiazdki hańbią Wiślackie barwy!!
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Chyba post spasuje do tematyki, chociaż dotyczy byłego zawodnika Wisły i jego byłej kobiety
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=jqB9gdDoODA - "Superlover" w wykonaniu Groovebusterz. W teledysku występuje i prezentuje swoje wdzięki niejaka Natalia S., znana też jako była panna Gorawskiego. Jest na co popatrzeć... Jak już było to z góry przepraszam. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Kokoszka potuła się po jakiś klubach-zakotwiczy po roku/dwóch na Cyprze lub wróci do Ekstraklasy do jakiegoś Wodzisławia.
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Większego zdrajcy i hama to nie było!! kokoszka wygrywa konkurencję na najgłupszego Wiślaka w historii... ;/ I jeszcze to zdanie o byciu Wiślakiem- śmiech na sali!
Z drugiej strony [po uspokojeniu ;p] ja bym wolała żeby on grał zamiast Clebera który to juz jest coraz starszy i popełnia więcej błedów... A w LM czy P. UEFA to mogą być błędy nie do zapomnienia i nie do odrobienia... ;/ Ale fałszywość i hamstwo trzeba karać- NIE CHCEMY JUż KOKOSZKI!! PS. za zbyt ostre słowa [ ![]() ![]() ![]() ![]() Powód: ...tak musiało być ;p
Ostatnio edytowane przez masterlag : 24.06.2008 o godz. 19:31.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
A niech idzie w cholere, gwiazdor wielki. Poplata sie troche po trybunach i sluch o nim zaginie, jak to z wiekszoscia pseudogwiazdorow z naszej ligi...
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Nawet Kalu Uche nie zachował się w tak gówniany sposób jak ten buc i szmaciarz. Tamten zanim wypiął tyłek na Wisłę przynajmniej wydatnie przyczynił się do sukcesów tego klubu.A ten chłopczyna gwiazdor pieprzony ma czelność pisać o tym że jest Wiślakiem i że nim zawsze będzie. NIGDY NIM NIE BYŁEŚ KOKOSZKA.
Pojedzie na zachód i go dupsko rozboli od siedzenia na ławce. Dla Wisły to żadna strata. Nie dlatego że z niewolnika nie ma pracownika. Kokoszka nigdy nie decydował o sile tej drużyny. Dlatego krzyż na drogę panu Kokoszce. Zabierz mame szmaciarzu. P.S. Możecie banować, ale takiego kurestwa jeszcze nie widziałem. ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Zwyrodnialy Adas wypuszczajac bezczelne teksty o byciu Wislakiem mocno ryzykuje, bo nie ma gwarancj ze wszyscy utrzymaja nerwy na wodzy. Nie mowie, ze ktos mu przetraci staw kolanowy 10 kilowym mlotem, ale jak sie okaze ze bedzie zmuszony zostac, to nie zdziwie sie jak na Mlodej Ekstraklasie podskoczy frekwencja, bo kazdy osobiscie zapragnie choc raz wygwizdac takiego "Wislaka".
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
http://www.weszlo.com/news/351 Wtorek opisuje pierwszy trening po przerwie
![]() ![]()
.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Z natury nie jestem mściwy ale gdyby nie mógł odejść to zapodałbym panu kokoszce rezerwy do końca kontraktu..........dla zasady. ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Skorża sugeruje, że to nie Kokoszka samodzielnie się tak wypowiedział jednak tak czy owak chłopak w Wiśle już raczej skończony. Należy dać mu odejść, jeśli on ma rację z kontraktem to obejdziemy sie drobnymi za niego, jeśli się pomylił to i tak wiele więcej nikt nie zapłaci. Szkoda kasy na niego wydawać w Austrii na zgrupowaniu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Dzisiaj o godz. 11-00 miałem możliwość rozmowy z Jakubem Błaszczykowskim, spotkałem go notabene przed egzaminem, na parkingu od razu zwróciło uwagę na mnie audi Q7 na blachach Dortmund, przed egzaminem spytałem Błaszczykowskiego, kiedy wraca do Wisły i potwierdził, że wróci w przyszłości z uśmieszkiem na twarzy. Nie powiem przyniósł szczęście, bo egzamin zdany.
P.S. Z dziewczyną był. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Woli poczekac do indywidualnej rozmowy, niz wyciagac pochopne wnioski i chwała mu za to. Szkoda tylko ze Kokoszka to frajer jakich mało. A idzże w ****, do 7 ligi pakistanskiej ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
http://90minut.pl/kariera.php?id=8350
Sto lat Tomek ! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Tomuś wszystkiego najlepszego moj Ty ulubiencu
![]() ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Tutaj coś a propos Tomka Dawidowskiego, ciekawy artykuł:
http://www.weszlo.com/news/400 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Wie ktoś co się dzieje Barreto? Kiedy dojedzie na zgrupowanie?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
http://www.one.co.il/Article/119265.html już było w jednym temacie, ale filmiki (do odtworzenia w Iexplorerze, jak komuś nie chodzi) dają pewną szansę na uśmiechy na twarzach
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|