The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.06.2008, 09:36
mysle ze ta wypowiedz byla calkowicie w innym kontekscie, ale Fuckt wycial pare slow i juz ma sensacje
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 18.06.2008, 10:12
Wczoraj na necie czytałam,że poprostu nie mógł się porozumieć z Wasilewskim i tyle.Dzisiaj już niby kibice przeszkadzali. Poza tym "więcej w Fakcie" i wszystko jasne ;p wkońcu o czymś pisać trzeba,nieważne czy prawda,czy nie
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 18.06.2008, 10:22
Za głośno Łobodzińskiemu, oj i biedak z Wasilewskim nie mógł się porozumieć. Patrzcie piłkarze na całym świecie grają w większym tumulcie niż nasze gwiazdy na Euro a czasami, można odnieść wrażenie ,że są bliźniakami jednojajowymi, takie zgranie. W kontekście tej wypowiedzi można tylko jedno. Złej baletnicy.....

W gruncie rzeczy dobrze,że Brożek czy Głowa nie pojechali na ta imprezę, bo jeszcze by nałapali kontuzji przy tym fizjologu, albo jakiś inny szarlatan by ich "zepsuł". Poza tym wyszło szydło z worka,jak na tle słabych rywali prezentuje się niejaki Łobodziński Wojciech. Jeśli uważacie, że taki kopacz jest wzmocnieniem to nie oczekujcie,że w pucharach nie skończymy gorzej od reprezentacji. My nie mamy prawego skrzydła,taka jest prawda. Może na Odrę to wystarczy,ale nasze ambicje sięgają dalej,czyż nie?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 18.06.2008, 12:28
Tak płaczki, rzucajcie się na Wojtka, dlatego, że waszej "koncepcji" odpowiada wersja faktu.
Naprawdę to nic nie wiecie. Po meczu z Chorwacją Wojtek przeprosił i PODZIĘKOWAŁ ZA DOPING, więc skończcie pier***ić jak potłuczeni...
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 18.06.2008, 14:22
Fakt pisze takie komentarze i oceny, że śmiech ogarnia, w tym wypadku nerwy.
Nie słuchać tego dziadostwa! Maćko dobrze prawi!
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 18.06.2008, 15:56
laxa napisał(a):Wyświetl post
Bo polscy kibice byli za głośno
Fakt/MS /08:44
Zdaniem pomocnika Wisły Kraków, Wojciecha Łobodzińskiego w czasie spotkania z Chorwacją fani biało-czerwonych dopingowali za głośno!
- Na stadionie było tak głośno, że ciężko było się komunikować. Nie mogłem dogadać się z Marcinem Wasilewskim i w pewnych sytuacjach nie wiedziałem, jak się ustawić - skomentował po meczu Łobodziński.

Więcej w "Fakcie"

Widocznie aby Łobodziński coś grał, musi być cisza na stadionie: http://kibole.wroclaw.pl/stadion.html

Łobo rządzi... "Profesjonalista"... A na Wiśle to niby jest ciszej? Chociaż w sumie racja, z Baszczyńskim się nie musi dogadywać, on wie co ma grać... Chociaż kibice na tym turnieju się spisali.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 06.03.2015 o godz. 13:18.
Odpowiedz cytując
Gwiazdka86
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 19.06.2008, 13:51
Wg Interii Kokoszka zmienił klub:

http://euro2008.interia.pl/news/sens...torino,1131499
Odpowiedz cytując
gromaders
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 19.06.2008, 13:55
no i bardzo dobrze, bo go tak nie znoszę, wielka gwiazda, w dupie mu się poprzewracało i tyle, skoro myśli że bez walki i umiejętność dostanie miejsce w składzie to się grubo zdziwi
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Stary 19.06.2008, 14:10
Jeśli to prawda to szkoda pieniędzy, które moglibyśmy dostać za transfer.

Odpowiedz cytując
mlynek0
Banita

Od: 08.2004

Stary 19.06.2008, 18:15
Pieńiędzy było by szkoda ale Kokoszka może by wreszcie zaskoczył z Irsakiem było tak samo ze ludzie zaczeli już w niego wątpic a tu nagle się odnalazł tak samo z kokoszka by mogło wreszcie byc w tym sezonie . No chyba żeby i ten mu nie do końca wyszedł no to już by sie mozna nad tematem pozbycia go powazniej zastanowić !
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 19.06.2008, 18:19
Po tym co powiedział dziś Adrian Ochalik mam tylko jedną prośbę:
ADAM, WYPIERDALAJ!
I nie dotyka mnie to, że "stracimy przyszłościowego obrońcę".
Adam "od.......cie się wszyscy" Kokoszka chyba zrozumiał, że jego menedżer nie połapał się dobrze w przepisach cd. Prawa Webstera, oj, jak mi przykro.
Niemniej jednak nie ma już rzeczy, która przywróciłaby mi szacunek do tego gówniarza.
Chciałem, aby Dudka i Matusiak już nigdy nie założyli trykotu mojego ukochanego klubu.
Co do tego drugiego - chyba się uda. Więc teraz chciałbym "dołożyć" do listy "Wielkiego Adasia" - w mojej opinii ten człowiek po prostu na to nie zasługuje...
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 19.06.2008, 18:40
Czemu do jednego worka z Koszką i Matusiakiem dajesz Dudkę

Dudka wyraźnie powiedział, że z prawa Webstera nie skorzysta i to się potwierdziło, że nie skorzystał.

"Chcę być fair"- mówi. "Jeśli miałbym odejść, to nowy klub będzie musiał wykupić mnie za taką kwotę, jaką podyktuje Wisła"

I to jest ok. Dudka nigdzie na siłę nie ucieka a jeśli już odejdzie to za dobre pieniądze do dobrego klubu.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 19.06.2008, 18:58
Wrzucam ich do jednego worka, można tak powiedzieć, ale chodzi mi po prostu o to, że tych Panów nie chcę więcej widzieć w koszulce Wisły.
A tutaj masz rację i należy się słowo przepraszam w kierunku Darka.
Bo tak można mieć do niego pretensje(iście uzasadnione) za to, że otwarcie twierdzi, iż Wisła to dla niego tylko przystanek w karierze, za to, że gra tak, żeby sobie koszulki nie ubrudzić, itd, ale należy się również słowo uznania za jego zachowanie dot. "Prawa Webstera".

Co nie zmienia faktu, że Darek również w mojej opinii nie powinien już więcej zakładać koszulki, która dla mnie - w przeciwieństwie do niego - nie jest tylko kawałkiem szmaty, który trzeba założyć, żeby włosy na klacie się nie pokręciły w deszczu, podczas meczu.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 19.06.2008, 19:40
Adaś głupi gówniarz Kokoszka
dał się jak przedszkolak podpuścić swojemu menago, który jak przystało na profesjonalnego menago
nie zna przepisów

jeden kretyn
drugi debli

ale to ty Adaśku za to bekniesz
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Stary 19.06.2008, 21:44
Żal mi tego Kokosa, bo się chłopak na mine wpierdzielił. No cóż trzeba go będzie sprzedać za jakiś 1 mln, albo do rezerw wyslać i tyle.
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Stary 20.06.2008, 15:57
Zgadzam się Maćko...ktoś na stronie Manchesteru mądrze napisał o Ronaldo i jego całej sprawie z Realem: nie odejdzie,to będzie grał w ManU a nie dla ManU i to jest różnica.
To samo tyczy się jak dla mnie Dudki i Kokoszki. Nie chcą grać,to do widzenia. Z niewolnika nie ma pracownika
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Stary 20.06.2008, 17:48
Kokoszka ma teraz przerąbane nie tylko ze strony kibiców, ale i klubu.
Z drugiej strony co to za menadżer co si.e nie zna na przepisach, sam kokoszka powinien być trochę bardziej rozgarnięty i dowiedzieć się wszystkiego o tymże, prawie.
Porażka!

Odpowiedz cytując
Brozinhio
Banita

Od: 03.2008

Stary 20.06.2008, 18:19
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Po tym co powiedział dziś Adrian Ochalik mam tylko jedną prośbę:
ADAM, WYPIERDALAJ!
I nie dotyka mnie to, że "stracimy przyszłościowego obrońcę".
Adam "od.......cie się wszyscy" Kokoszka chyba zrozumiał, że jego menedżer nie połapał się dobrze w przepisach cd. Prawa Webstera, oj, jak mi przykro.
Niemniej jednak nie ma już rzeczy, która przywróciłaby mi szacunek do tego gówniarza.
Chciałem, aby Dudka i Matusiak już nigdy nie założyli trykotu mojego ukochanego klubu.
Co do tego drugiego - chyba się uda. Więc teraz chciałbym "dołożyć" do listy "Wielkiego Adasia" - w mojej opinii ten człowiek po prostu na to nie zasługuje...
Skad u Ciebie tyle pesymizmu

Mówisz nie ma dla nich miejsca w Wiśle A ja mówię że w Wiśle nie ma miejsca dla kibiców którzy myślą że moga decydować kto ma zostać a kto nie. Zaraz sie nam tu zrobi to co w Warszawie - tam też kibice decydowali ...

Kokoszka zrobił bład - zgadza sie - mozna powiedzieć że "zdradził" - choć on jedynie sorzystał niestety z jak mu się wydawało przysłógujacego mu prawa.
Jest młody i uzależniony od manegera pewnie. Nie ma co się obrażać bo jeszcze moze się okazać ze będzie naszą podporą na długie lata.

To co trzeba zmienić to te głupie przepisy, dziwię sie że klubu nie zrzeszyły się jeszcze żeby je skasować. Kontrakt to kontrakt, jak nie chce być przez 5 lat to niech nie podpisuje ...

I nie myśl ze jestem jakimś fanem jego talentu, bo uważam że nie słusznie jest powoływany do kadry już teraz, bo wciąż musi się dużo uczyć. Ale nie można doprowadzić w klubie do sytuacji kiedy oddaje się za darmo albo marnuje kolejnego b. dobrze rokujacego gracza.
Nie stac nas na to po prostu. Pomijając fakt że piłkarzy którzy budowali by siłę Wisły w przyszłych latach po prostu nie ma. Z w miarę młodych piłkarzy z pierwszej druzynu jest tylko Boguski Paweł który max za 1,5 roku odchodzi, jego brat, Diaz, Jirsak, Łobodziński no i właśnie Dudka z Kokoszka. w rezultacie za rok maxymalnie dwa, zostalibyśmy z takim składem. Cebanu - Diaz, Kowalski, Krasnodębski, Rygielski - Piotr Brożek, Jirsak, Maczyński, Łobodziński - Boguski, Kmiecik - nie ma co - LM jak sie patrzy.

Nie stac nas na fochy względem Kokoszki.
A do Dudki żalu nie mam, zasługuje na wyjazd, choć ostatnią rundę się trochę opierniczał. Ale nie jesteśmy w stanie zagwarantować mu satysfakcjonujacych warunków.
Odpowiedz cytując
pupasmerfa
Junior Member

Od: 04.2003

Stary 20.06.2008, 18:42
z tego co kojarze to chyba jego matka zajmuje sie jego kariera..? ale pewnosci nie mam jesli tak to wszystko zostaje w rodzinie.. blazen
To nie to, to nie to, To co widzę na kałuży to dno..
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.06.2008, 18:57
Brozinhio napisał(a):Wyświetl post
Skad u Ciebie tyle pesymizmu

Mówisz nie ma dla nich miejsca w Wiśle A ja mówię że w Wiśle nie ma miejsca dla kibiców którzy myślą że moga decydować kto ma zostać a kto nie. Zaraz sie nam tu zrobi to co w Warszawie - tam też kibice decydowali ...

Kokoszka zrobił bład - zgadza sie - mozna powiedzieć że "zdradził" - choć on jedynie sorzystał niestety z jak mu się wydawało przysłógujacego mu prawa.
Jest młody i uzależniony od manegera pewnie. Nie ma co się obrażać bo jeszcze moze się okazać ze będzie naszą podporą na długie lata.

To co trzeba zmienić to te głupie przepisy, dziwię sie że klubu nie zrzeszyły się jeszcze żeby je skasować. Kontrakt to kontrakt, jak nie chce być przez 5 lat to niech nie podpisuje ...

I nie myśl ze jestem jakimś fanem jego talentu, bo uważam że nie słusznie jest powoływany do kadry już teraz, bo wciąż musi się dużo uczyć. Ale nie można doprowadzić w klubie do sytuacji kiedy oddaje się za darmo albo marnuje kolejnego b. dobrze rokujacego gracza.
Nie stac nas na to po prostu. Pomijając fakt że piłkarzy którzy budowali by siłę Wisły w przyszłych latach po prostu nie ma. Z w miarę młodych piłkarzy z pierwszej druzynu jest tylko Boguski Paweł który max za 1,5 roku odchodzi, jego brat, Diaz, Jirsak, Łobodziński no i właśnie Dudka z Kokoszka. w rezultacie za rok maxymalnie dwa, zostalibyśmy z takim składem. Cebanu - Diaz, Kowalski, Krasnodębski, Rygielski - Piotr Brożek, Jirsak, Maczyński, Łobodziński - Boguski, Kmiecik - nie ma co - LM jak sie patrzy.

Nie stac nas na fochy względem Kokoszki.
A do Dudki żalu nie mam, zasługuje na wyjazd, choć ostatnią rundę się trochę opierniczał. Ale nie jesteśmy w stanie zagwarantować mu satysfakcjonujacych warunków.

Z reguły staram się unikać internetowej napinki, ale jesteś ku*wa pajacem, którego razem z ww przez Maćka zawodnikami nigdy nie chciałbym widzieć na Wiśle. Nie stać nas na fochy względem tej ku*wy? Pieniądze to nie wszystko bucu jeden. Dudka to to samo co Adaś- wielka gwiazda, której się nie chce biegać po lewej obronie i strzela przez to fochy, bo on chce grać gdzie indziej. A Ty bucu bronisz takich jak on. Pisałem to już kiedyś- krew mnie zalewa jak widzę jakich kibiców dorobiła się Wisła. Za "sukces sportowy" są w stanie sprzedać godność i szacunek do tych barw, które rzekomo tak bardzo kochają.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 20.06.2008, 19:18
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Z reguły staram się unikać internetowej napinki, ale jesteś ku*wa pajacem, którego razem z ww przez Maćka zawodnikami nigdy nie chciałbym widzieć na Wiśle. Nie stać nas na fochy względem tej ku*wy? Pieniądze to nie wszystko bucu jeden. Dudka to to samo co Adaś- wielka gwiazda, której się nie chce biegać po lewej obronie i strzela przez to fochy, bo on chce grać gdzie indziej. A Ty bucu bronisz takich jak on. Pisałem to już kiedyś- krew mnie zalewa jak widzę jakich kibiców dorobiła się Wisła. Za "sukces sportowy" są w stanie sprzedać godność i szacunek do tych barw, które rzekomo tak bardzo kochają.
Chłopie wyluzuj. Koleś napisał swój pogląd na sprawę. Najeżdżasz na niego jak na kobyłę. Jak to się mówi - trochę kultury.

A co to pana Kokosa. Coś czuję że jego stara mu namieszała w głowie. Kiedyś dawno temu czytałem, jak jego matka ubolewała że Adaś nie gra regularnie . Jaka ma być teraz przyszłość Kokoszki ? Albo obrona majstra ME albo transfer gdzieś do Włoch ( za przyzwoite pieniądze). I mam nadzieję że już go w pierwszym składzie nie zobaczę.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.06.2008, 17:38
pozwol na riposte chamie dudi -jako ktos kto chodzil na Wisle od drugiej polowy lat 80tych chyba mam prawo?
Tak sobie popatrzylem na godzine i albos sie pan na.......il o nieprzyzwoitej porze albo z pana przypadek kliniczny.
Jesli to ma byc ten szacunek wzgledem siebie o ktorym pisal emsi to gratuluje.

A co do szacunku i godnosci dla barw - w jakim swiecie Ty zyjesz?To sie tyczy nas a nie grajkow z ktorych 90% jak nie wiecej nie mysli o niczym innym jak tylko o kasie.
Akurat przyklad Kokoszki jest o tyle inny bo on bardziej niz o kasie , mysli o grze.
Tu nie gra wiec na chama chce stad odejsc.Proste i przejzyste a ze robi to w nieciekawym stylu? - ludzie sa rozni.Nikt nie karze Ci miec za grosz szacunku do niego za to ale to nie daje Ci prawa by wyzywac kogos mlodszego, kto ma inny poglad na ta sprawe.
Mozna wytlumaczyc, podac argumenty ale cham dudi idzie po bandzie, zwyzywac od bucow i pajacow malolata - brawo ****a, brawo
Moze dla Ciebie zycie ma tylko czarny albo bialy kolor - Twoj problem.Wiec jesli masz choc grosz honoru o ktorym tak piszesz - przepros mlodszego kolege.

ps.
nigdy w zyciu bym nie przypuszczal ze bede w jakis tam sposob bronil Kokoszki.
Nigdy mnie nie przekonal gra ,tym bardziej charakterem - dla mnie to taki mlodszy Dudka.
Dzien w ktorym sie ich obu pozbedziemy ,bedzie dobrym dniem dla Wisly.
Jednak patrzac na Was, jak łatwo formujecie ekstremalne sady o kazdym kto dziala nie po Waszej mysli, mysle ze albo jestescie totalnymi egoistami ,ktorym sie wydaje ze kazdy grajek tak jak Wy, powinien dozywotnio kochac swojego pracodawce, albo co gorsza, zyjecie w swiecie jakis zludzen i urojen.

Dajecie sie nabierac na jakies tanie gesty tych, ktorym to akurat jest na reke a potem placzecie ze zdradzil.

Futbol ,Wisla -to nie jest dla nas tylko 6 czy 5 liter -dla grajkow to dokladnie 5 liter = PRACA i tak to traktuja.Zle im to chca odejsc, nawet w najbardzije podly sposob.
Juz widze jak wszyscy , co gdziekolwiek u kogos pracuja, szanuja go, kochaja i sa fair w stosunku do niego, a jak im zle to zaciskaja zeby i tyraja nadal, byle tylko nie skrzywdzic pracodawcy
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.06.2008 o godz. 17:45.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Stary 21.06.2008, 19:06
1q2 napisał(a):Wyświetl post
dla grajkow to dokladnie 5 liter = PRACA i tak to traktuja.Zle im to chca odejsc, nawet w najbardzije podly sposob.
I to jest niestety smutna rzeczywistość. Ale sam przyznasz,że można odejść w znacznie inny i miły sposób ( np. Kuba), a nie rozpowiadać na lewo i prawo,jak mu tu źle i stroić fochy ( nie mówię o nikim kontrektym,tylko tak ogólnie)

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.06.2008, 21:37
Kuba to rodzynek, tak jesli chodzi o gre jak i o charakter.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 21.06.2008, 22:50
A ja się zgadzam w całej rozciągłości z tym, co napisał Dudi.
Owszem, można było w trochę inny sposób, ale ile można tłumaczyć internetowym kibicom, że liczy się coś więcej niż wynik czy stan posiadania...
Adaś to przypadek prawdziwego kłamcy - z jednej strony uśmiecha się i oblizuje tyłki kibicom, z drugiej zaś strony przez swoje zachowanie pokazuje, że ma ich w dupie.
ANIOŁKU - MY CIEBIE TEŻ MAMY W DUPIE! Wiem, że zaglądasz na tę stronę, może na forum też...

Brozinhio - o czym, misiu pysiu kolorowy, za przeproszeniem, pieprzysz?
Jaki pesymizm? Pesymizmem nazywasz nazwanie spraw po imieniu, nazwanie oszusta oszustem, ku*wy ku*wą? Wydaje mi się, że po prostu, najzwyklej w świecie - nie rozumiesz tych pojęć.
Podobnie jak nie rozumiesz pojęcia HONORU i MIŁOŚCI DO KLUBU.

1q2, tak, liczy się szacunek, ale nigdy nie będę szanował kogoś, kto nie szanuje czegoś, co obok mojej rodziny jest najważniejsze w moim życiu - mojego klubu.

Ja z kolei mówię, że nie ma w Wiśle miejsca dla ludzi, którzy za grosz nie mają pojęcia o elementarnych wartościach, wartościach kibica, człowieka... I nie dotyczy to tylko kopaczy.
Odpowiedz cytując
Paparapa
Senior Member

Stary 22.06.2008, 00:51
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Wypada sie tylko podpisac pod slowami Dudiego.

Do kibicow sukcesu,fanow pilki noznej : Wisla to nie wylegarnia frajerow,ktora moze zasilic byle Dudka czy Kokoszka.Mam gleboko w dupie fakt,ze Dudka kiedys tam zagrala pare dobrych meczy w Wisle.Dla mnie liczy sie podejscie zawodnika do klubu,do kibicow a nie troska tylko i wylacznie o swoja dupe.

Wiec skonczcie .......ic,ze Dudce nalezy sie transfer za granice bo gral swietnie u nas itd itp.
W praktycznie kazdym wywiadzie podkresla, ze ma dosc gry w Wisle.Niech spierdala.Zjebanej kariery zycze obu gwiazdorom.

WISŁA TO MY!
Ostatnio edytowane przez Paparapa : 22.06.2008 o godz. 00:53.
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.06.2008, 01:01
Paparapa napisał(a):Wyświetl post
Wypada sie tylko podpisac pod slowami Dudiego.

Do kibicow sukcesu,fanow pilki noznej : Wisla to nie wylegarnia frajerow,ktora moze zasilic byle Dudka czy Kokoszka.Mam gleboko w dupie fakt,ze Dudka kiedys tam zagrala pare dobrych meczy w Wisle.Dla mnie liczy sie podejscie zawodnika do klubu,do kibicow a nie troska tylko i wylacznie o swoja dupe.

Wiec skonczcie .......ic,ze Dudce nalezy sie transfer za granice bo gral swietnie u nas itd itp.
W praktycznie kazdym wywiadzie podkresla, ze ma dosc gry w Wisle.Niech spierdala.Zjebanej kariery zycze obu gwiazdorom.

WISŁA TO MY!

Swięte slowa.

Nawet nie wyobrazam sobie zeby po tym co zrobil jeden z drugim (jeden za "calosezonowe lamenty" ze musi grac w Wisle,drugi za ucieczke jak szczur z okretu) kiedykowkiek moglbym wykrzyczzec ich nazwiska przedem meczem na trybunie.Nieche ich juz wiecej widziec na Wisle.

Henryk Reyman chyba sie w grobie przewraca ze w jego ukochanym klubie graja tacy ludzie,on by pokazal jednemu i drugiemu co to znaczy PRZYWIAZANIE DO BARW KLUBOWYCH.

Dudka Kokoszka Won.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 22.06.2008, 09:10
Oceniając czy krytykując piłkarzy można się chyba obyć bez bluzgania, nie mówiąc już o obelgach wobec innych Forumowiczów za prezentowanie odmiennych opinii. Kolejne tego typu posty będą usuwane.

*
Kokoszka i Dudka są spaleni, zgadzam się, że nie powinni już reprezentować barw Wisły. Wiem jednak, że nie ma polskiego piłkarza, który nie chce wyrwać się z naszej coraz słabszej ligi do jakiejś mocniejszej, wschodniej czy zachodniej. Jedni mówią o tym głośno, inni knują po cichu, jeszcze inni na razie tylko marzą. Czym tak naprawdę różni się deklaracja Dudki od numerów, które Baszczu słowem i czynem wycinał bodajże z West Hamem? A co jeśli Kokoszka przeprosi i powie, że wpadł w sidła złych doradców i szczerze żałuje?
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
mhl_pl
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 22.06.2008, 09:55
Dudka to nigdy za dobrze nie miał w głowie poukładane. A Kokoszka, heh człowiek z Andrychowa, slyszalem ze jest tam zakład psychiatryczny( czyt.wariatkowo) wiec moze ktoś z tamtejszych mieszkancow tego ''lokalu'' kokosowi nakładł do głowy głupot. Kokoszka ma szczescie ze Leo tak sie w nim zakochał, bo inaczej ciagle w piłce byłby nikim i grałby pewnie w Młodej Ekstraklasie. A o wartości wymysłów i faworyzwoania piłkarzy przez Leo moglismy sie przekonac podczas Euro( Kokoszka, Pazdan, Żurawski, Golański).

Dudka i Kokoszka WON
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 22.06.2008, 10:04
Akurat Kokoszka na Euro zagrał przyzwoicie a tak znienawidzony przez Was Dudka był najlepszy po Rogerze i Borucu
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów