|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
12345678910
Ostatnio edytowane przez Kibicka : 12.03.2011 o godz. 21:54.
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
może i prowincjonalne ale pierwsza liga
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Czyli każda kobieta piłkarza, która poznała go później niż jak grał w okręgówce, a już nie daj Boże w pierwszej lidze, to zwykła lafirynda co leci na pieniądze? Ciekawe podejście.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() ![]() Gosia rządzi, bo ona wszystko organizuje. Ja gram w piłkę, przychodzę do domu, bawię się z synkiem i niczym innym się nie zajmuję. Gosia załatwia wszyściutko, podatki-nie podatki, rachunki. O ważniejszych sprawach dyskutujemy, ale ostateczną decyzję podejmuje ona. Imię dla syna wybierał Darek, ale też musiał ograniczyć się do propozycji przedstawionych przez narzeczoną. - Gosia upierała się przy Dariuszu juniorze, ale mnie to imię nie pasowało - opowiada. Zrodlo - futbol.pl
Ostatnio edytowane przez saiko_sikboi : 12.06.2008 o godz. 09:58.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Sprawia Wam jakas radosc wpierdalanie sie w czyjes zycie prywatne?
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Wziela Go z mlodziezowki liczac na awans do Repry - teraz zabrala sie za spijanie smietanki
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez saiko_sikboi : 12.06.2008 o godz. 10:57.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
W wielu rodzinach to mąż pracuje i zarabia, a kobieta zajmuje sie domem i dziećmi. I czy to oznacza, że ona wybrała firmę w której pracuje jej mąż? Zastanówcie się co piszecie. Tak naprawdę pewnie żaden z was osobiście nigdy Gosi nie poznał, ba nawet jej na oczy nie widział ( no może na zdjęciu na tym forum) a piszecie o niej najgorsze rzeczy. Ciekawe czy wam byłoby miło gdyby o waszych dziewczynach pisano, że są z wami tylko i wyłącznie z powodu pieniędzy. P.S. I nie pisze tego dlatego, że jestem wielką fanką Dariusza D. (bo nią nie jestem i nigdy nie byłam, podobnie jak wy niepodoba mi się, że ciągle płacze, że w Wiśle mu źle i chce stąd jak najszybciej odejść), ale dlatego że zwyczajnie szkoda mi jego dziewczyny, bo jak by przeczytała to co o niej piszecie to napewno zrobiłoby się jej przykro. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Jest pewien wywiad w wersji video, gdzie bedac potencjalnym glownym "aktorem" Pan Dario daje w wiekszosci kwestii odpowiadac swojej partnerce. Nie trzeba byc Freudem zeby z tego wywnioskowac, ze ma do gadania tzw . ch..a. Tyle ode mnie; niech kazdy ma swoja opinie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Boże dajcie im spokój nie robią jak chcą.. Niektórzy by chcieli im najlepiej wejść do łózka i zobaczyć kto jeszcze tam rządzi
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
bardzo fajny artykuł dotyczący Pawła Brożka i jego wybranki w dzisiejszej GK lub Dzienniku Polskim. Jak ktoś ma to niech wklei.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Polen Polen über alles |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
no proszę...ale szczęścia coś nie przyniósł i szkoda,szczególnie dla niego,że siedzi na trybunach,a nie gra na murawie
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Wbrew temu, co jest napisane na głównej, bramkę dla Kostaryki strzelił Junior Diaz.
Źródło: http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...038/index.html
Ostatnio edytowane przez spirit : 15.06.2008 o godz. 09:52.
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Urodzony optymista
Offline |
|
Dziennikarze GW poproszeni przez Beenhakkera o nazwiska obrońców z polskim paszportem, którzy są lepsi od tych, których Leo zabrał na EURO:
Cytat:
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Komentator radiowy (telewizyjnej relacji nie było) popełnił błąd w czasie meczu, wiele serwisów - także livescore'ow - się tym zasugerowało. Tak to niestety bywa w dzikich meczach na końcu świata. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Oj..panie Leo, Świerszcz dobrze napisał o układach... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Arek to najlepszy środkowy obrońca jakiego Polska ma, dziś wszystko jest na układach.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie ma się co napinać bo jakoś w tych wieloletnich zmaganiach pucharowych Głowa zbawcą Wisły nie był. Tyle lat w oranżu i też ofert dla niego nie było - solidny ligowiec i niech tak zostanie.
Ostatnio edytowane przez czesiu : 15.06.2008 o godz. 13:52.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Napewno jest o niebo lepszy od Kokoszki czy Jopa, i napewno bardziej zasluzyl na wyjazd niz oni. Za to Benhakker wzial cudownego Kokosa, ktorego i tak nie wystawi bo ten poprostu jest za slaby, to samo z Jopem, zagral 45min takiej padaki ze juz murawy nie powacha pewnie... W takim razie ja widze tylko jedno rozwiazanie, naturalizowac Clebera
![]() ![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Tyle tylko, że to 22 letnim Kokosem interesują się (ponoć) włoskie kluby, a Głowa na takie propozycje musial czekać do 29 roku. No ale...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
oj naraził nam sie wujek Leo
![]() ![]()
What's new?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
W tym, że Jop "gra" zagranicą, inni również!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Haha tez tak pomyslaem ,nie wyglupial by sie Benhakker z takim wypowiedziami.Jop o 2 klasy nizej niz Glowa ,no chyba ze o powolaniu decydowlo to ze gra w ze Rosyjskiej a nasz Arek "tylko " w cienutkiej Orange .. Nie podoba mi sie tez zaciag jakichs holenderskich fizjologow itd ktorych na lawce siedzi kilku ,otoczenie sie Kaczmarskiem ,Dziekanowskim.....Jak ktos juz pisal Swierszcz napewno wiedzial co mowi i w kadrze sa uklady i ukladziki ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Bo polscy kibice byli za głośno
Fakt/MS /08:44 Zdaniem pomocnika Wisły Kraków, Wojciecha Łobodzińskiego w czasie spotkania z Chorwacją fani biało-czerwonych dopingowali za głośno! - Na stadionie było tak głośno, że ciężko było się komunikować. Nie mogłem dogadać się z Marcinem Wasilewskim i w pewnych sytuacjach nie wiedziałem, jak się ustawić - skomentował po meczu Łobodziński. Więcej w "Fakcie" Widocznie aby Łobodziński coś grał, musi być cisza na stadionie ![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
niech se stopery wsadzi w uszy. żal to czytać.
mam nadzieje że to FUCKt przerobił tą wypowiedź.
Ostatnio edytowane przez medyk : 18.06.2008 o godz. 10:18.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|