The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kibicka
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2008, 07:12. Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-)
12345678910
Ostatnio edytowane przez Kibicka : 12.03.2011 o godz. 21:54.
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.06.2008, 09:02
może i prowincjonalne ale pierwsza liga
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.06.2008, 09:27
Czyli każda kobieta piłkarza, która poznała go później niż jak grał w okręgówce, a już nie daj Boże w pierwszej lidze, to zwykła lafirynda co leci na pieniądze? Ciekawe podejście.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
saiko_sikboi
Member

Od: 01.2006

Stary 12.06.2008, 09:41
Awe napisał(a):Wyświetl post
Czyli każda kobieta piłkarza, która poznała go później niż jak grał w okręgówce, a już nie daj Boże w pierwszej lidze, to zwykła lafirynda co leci na pieniądze? Ciekawe podejście.
Nie kazda, ale z pewnoscia wiekszy odsetek takich zwiazkow jest opartych na zaufaniu "materialnym" a nie czytsym uczucie w porownaniu np do zawodu kelnera w restauracji Co do prowincjonalnej Amici - zgadzam sie, ze bl to juz klub pierwszoligowy, i Dario kontrakcik mial. Niekotorzy sa chyba nieopoprawnymi idealistami Zatem :

Gosia rządzi, bo ona wszystko organizuje. Ja gram w piłkę, przychodzę do domu, bawię się z synkiem i niczym innym się nie zajmuję. Gosia załatwia wszyściutko, podatki-nie podatki, rachunki. O ważniejszych sprawach dyskutujemy, ale ostateczną decyzję podejmuje ona. Imię dla syna wybierał Darek, ale też musiał ograniczyć się do propozycji przedstawionych przez narzeczoną. - Gosia upierała się przy Dariuszu juniorze, ale mnie to imię nie pasowało - opowiada.

Zrodlo - futbol.pl
Ostatnio edytowane przez saiko_sikboi : 12.06.2008 o godz. 09:58.
Odpowiedz cytując
tomasz1906
Senior Member

Stary 12.06.2008, 10:51
Sprawia Wam jakas radosc wpierdalanie sie w czyjes zycie prywatne?
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
Odpowiedz cytując
saiko_sikboi
Member

Stary 12.06.2008, 10:52
gdsmk napisał(a):Wyświetl post
Może miała dobre umiejętności scoutingu i wyczuła jego talent ?
Wziela Go z mlodziezowki liczac na awans do Repry - teraz zabrala sie za spijanie smietanki Pozdro Darek, niech moc bedzie z Toba, a lawki slonecznej Italii wygodne niczym krzeselka z filharmonii ( gdzie z pewnoscia Gosia Cie zabiera dbajac o rozwoj kulturalny) Jeszcze raz dziekujemy za gre w Wisle i nie prosimy o wiecej.

Cytat:
Sprawia Wam jakas radosc wpierdalanie sie w czyjes zycie prywatne
Zobacz jaki jest tytul tego watku a sam zrozumiesz, ze poniekad o to tutaj chodzi. Poza tym owo zycie prywatne jest o tyle nieprywatnym, ze ma stosunkowo duzy zwiazek z druzyna Wisly. Po prostu partnerka Dudki ewidentnie kieruje kariera chlopaka pod siebie, i to ze strata dla Jego osoby. Cale szczescie, ze na tym raczej nie straci Wisla. Nie wpieprzamy sie w zycie prywatne zastanawiajac sie, w ja,kiej pozycji uprawiaja seks w sobotnie przedpoludnia tylko mowie, ze sam OFICJALNIE przyznaje sie do pantoflarstwa i pokazuje, do zcego to wlasnie prowadzi. Beckham tez sportowo na tym nie skorzystal - Dario chyba nie zna tego casusu.
Ostatnio edytowane przez saiko_sikboi : 12.06.2008 o godz. 10:57.
Odpowiedz cytując
Gwiazdka86
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 12.06.2008, 14:36
saiko_sikboi napisał(a):Wyświetl post

Gosia rządzi, bo ona wszystko organizuje. Ja gram w piłkę, przychodzę do domu, bawię się z synkiem i niczym innym się nie zajmuję. Gosia załatwia wszyściutko, podatki-nie podatki, rachunki. O ważniejszych sprawach dyskutujemy, ale ostateczną decyzję podejmuje ona. Imię dla syna wybierał Darek, ale też musiał ograniczyć się do propozycji przedstawionych przez narzeczoną. - Gosia upierała się przy Dariuszu juniorze, ale mnie to imię nie pasowało - opowiada.
To że Gosia płaci rachunki, zajmuje się domem itp. to nie znaczy że szuka też Darkowi klubu.
W wielu rodzinach to mąż pracuje i zarabia, a kobieta zajmuje sie domem i dziećmi. I czy to oznacza, że ona wybrała firmę w której pracuje jej mąż? Zastanówcie się co piszecie.
Tak naprawdę pewnie żaden z was osobiście nigdy Gosi nie poznał, ba nawet jej na oczy nie widział ( no może na zdjęciu na tym forum) a piszecie o niej najgorsze rzeczy.
Ciekawe czy wam byłoby miło gdyby o waszych dziewczynach pisano, że są z wami tylko i wyłącznie z powodu pieniędzy.
P.S. I nie pisze tego dlatego, że jestem wielką fanką Dariusza D. (bo nią nie jestem i nigdy nie byłam, podobnie jak wy niepodoba mi się, że ciągle płacze, że w Wiśle mu źle i chce stąd jak najszybciej odejść), ale dlatego że zwyczajnie szkoda mi jego dziewczyny, bo jak by przeczytała to co o niej piszecie to napewno zrobiłoby się jej przykro.
Odpowiedz cytując
saiko_sikboi
Member

Stary 12.06.2008, 15:07
Jest pewien wywiad w wersji video, gdzie bedac potencjalnym glownym "aktorem" Pan Dario daje w wiekszosci kwestii odpowiadac swojej partnerce. Nie trzeba byc Freudem zeby z tego wywnioskowac, ze ma do gadania tzw . ch..a. Tyle ode mnie; niech kazdy ma swoja opinie.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 12.06.2008, 15:11
Boże dajcie im spokój nie robią jak chcą.. Niektórzy by chcieli im najlepiej wejść do łózka i zobaczyć kto jeszcze tam rządzi
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 13.06.2008, 10:00
bardzo fajny artykuł dotyczący Pawła Brożka i jego wybranki w dzisiejszej GK lub Dzienniku Polskim. Jak ktoś ma to niech wklei.
Odpowiedz cytując
saiko_sikboi
Member

Stary 13.06.2008, 10:10
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy by chcieli im najlepiej wejść do łózka i zobaczyć kto jeszcze tam rządzi
Tam rzadzi marazm i nuda
Odpowiedz cytując
michal(pl)
Member

Od: 01.2004

Stary 13.06.2008, 10:35
baszczu na stadionie we wiedniu

nawet podawal reke

Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Polen Polen über alles
Odpowiedz cytując
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 13.06.2008, 17:14
no proszę...ale szczęścia coś nie przyniósł i szkoda,szczególnie dla niego,że siedzi na trybunach,a nie gra na murawie
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.06.2008, 09:32
Wbrew temu, co jest napisane na głównej, bramkę dla Kostaryki strzelił Junior Diaz.

Źródło: http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...038/index.html
Ostatnio edytowane przez spirit : 15.06.2008 o godz. 09:52.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.06.2008, 09:33
Cytat:
W pierwszym meczu II rundy eliminacji mistrzostw świata, które odbędą się w RPA w 2010 roku Grenada zremisowała z Kostaryką 2:2. Jedną z bramek dla gości zdobył obrońca Wisły Kraków, Junior Diaz.
Diaz w ekipie gości grał 90 minut, a w 75. minucie wpisał się na listę strzelców i ustalił wynik spotkania. Rewanż zostanie rozegrany 21 czerwca, a gospodarzem będzie Kostaryka.

Pierwszą drużyną, która zapewniła sobie awans do III rundy jest Honduras, który w rewanżowym meczu II rundy zremisował z Portoryko 2:2. To wystarczyło, gdyż pierwszy mecz reprezentacja Hondurasu wygrała 4:0. Do 66. minuty w drużynie Hondurasu grał napastnik GKS Bełchatów, Carlos Costly.
10 znaków...
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 15.06.2008, 10:49
Dziennikarze GW poproszeni przez Beenhakkera o nazwiska obrońców z polskim paszportem, którzy są lepsi od tych, których Leo zabrał na EURO:

Cytat:
Arkadiusz Głowacki?

- Nie. Bardzo szanuję Głowackiego, to świetny klubowy zawodnik, ale będę szczery - jest zbyt wolny i niewystarczająco szybki w głowie, żeby grać na międzynarodowym poziomie. Nie prezentuje poziomu na mistrzostwa Europy. I ma ten sam problem, co Kuba Błaszczykowski. Kiedy mecz toczy się na jego fizycznym poziomie, wszystko jest OK. Ale kiedy mecz staje się szybszy i bardziej siłowy, obaj łatwo ulegają kontuzjom. Nie winię ich za to, ale taka jest sytuacja.
Śmieszne. Ja zawsze myślałem, że przy Jopie i Bąku Arek to demon szybkości...
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
PM
Member

Od: 02.2008

Stary 15.06.2008, 11:03
spirit napisał(a):Wyświetl post
Wbrew temu, co jest napisane na głównej, bramkę dla Kostaryki strzelił Junior Diaz.

Źródło: http://www.fifa.com/worldcup/prelimi...038/index.html
http://www.nacion.com/ln_ee/2008/jun...es1579730.html To chyba najbardziej wiarygodne źródło. Nacion, el periodico de Costa Rica. Prowadzili relację z meczu, mają wywiady, komentarze, oceny. Można im wierzyć. GOL NUNEZA.

Komentator radiowy (telewizyjnej relacji nie było) popełnił błąd w czasie meczu, wiele serwisów - także livescore'ow - się tym zasugerowało. Tak to niestety bywa w dzikich meczach na końcu świata.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.06.2008, 11:59
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Dziennikarze GW poproszeni przez Beenhakkera o nazwiska obrońców z polskim paszportem, którzy są lepsi od tych, których Leo zabrał na EURO:

Arek zbyt wolno myśli, co innego Kokos, istny procesor

Oj..panie Leo, Świerszcz dobrze napisał o układach...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Stary 15.06.2008, 12:20
Arek to najlepszy środkowy obrońca jakiego Polska ma, dziś wszystko jest na układach.
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.06.2008, 13:02
Nie ma się co napinać bo jakoś w tych wieloletnich zmaganiach pucharowych Głowa zbawcą Wisły nie był. Tyle lat w oranżu i też ofert dla niego nie było - solidny ligowiec i niech tak zostanie.
Ostatnio edytowane przez czesiu : 15.06.2008 o godz. 13:52.
Odpowiedz cytując
Crusi
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 15.06.2008, 13:24
Napewno jest o niebo lepszy od Kokoszki czy Jopa, i napewno bardziej zasluzyl na wyjazd niz oni. Za to Benhakker wzial cudownego Kokosa, ktorego i tak nie wystawi bo ten poprostu jest za slaby, to samo z Jopem, zagral 45min takiej padaki ze juz murawy nie powacha pewnie... W takim razie ja widze tylko jedno rozwiazanie, naturalizowac Clebera
"WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER"
THE WHITE STAR DIVISION
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.06.2008, 14:03
Tyle tylko, że to 22 letnim Kokosem interesują się (ponoć) włoskie kluby, a Głowa na takie propozycje musial czekać do 29 roku. No ale...
Odpowiedz cytując
coolibeer
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.06.2008, 14:45
czesiu napisał(a):Wyświetl post
Tyle tylko, że to 22 letnim Kokosem interesują się (ponoć) włoskie kluby, a Głowa na takie propozycje musial czekać do 29 roku. No ale...
A jeden włoski klub wyłożył kasę nawet na Radomatu , no ale...
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 15.06.2008, 14:52
oj naraził nam sie wujek Leo nie wiem w czym Jop i spółka są lepsi...
What's new?

Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 15.06.2008, 15:28
W tym, że Jop "gra" zagranicą, inni również!
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.06.2008, 18:21
Maćko napisał(a):Wyświetl post

Haha tez tak pomyslaem ,nie wyglupial by sie Benhakker z takim wypowiedziami.Jop o 2 klasy nizej niz Glowa ,no chyba ze o powolaniu decydowlo to ze gra w ze Rosyjskiej a nasz Arek "tylko " w cienutkiej Orange ..

Nie podoba mi sie tez zaciag jakichs holenderskich fizjologow itd ktorych na lawce siedzi kilku ,otoczenie sie Kaczmarskiem ,Dziekanowskim.....Jak ktos juz pisal Swierszcz napewno wiedzial co mowi i w kadrze sa uklady i ukladziki
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Mistrzu_
Member

Od: 12.2002

Stary 15.06.2008, 21:17
<PM> napisał(a):Wyświetl post
http://www.nacion.com/ln_ee/2008/jun...es1579730.html To chyba najbardziej wiarygodne źródło. Nacion, el periodico de Costa Rica. Prowadzili relację z meczu, mają wywiady, komentarze, oceny. Można im wierzyć. GOL NUNEZA.

Komentator radiowy (telewizyjnej relacji nie było) popełnił błąd w czasie meczu, wiele serwisów - także livescore'ow - się tym zasugerowało. Tak to niestety bywa w dzikich meczach na końcu świata.
Tutaj jest skrót z tego meczu http://www.youtube.com/watch?v=40om3oP5A1c
Odpowiedz cytując
Ciumba
Member

Stary 17.06.2008, 15:48
http://pl.youtube.com/watch?v=bXAokK78xu4

TU tez jest ten mecz
Odpowiedz cytując
laxa
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 18.06.2008, 09:22
Bo polscy kibice byli za głośno
Fakt/MS /08:44
Zdaniem pomocnika Wisły Kraków, Wojciecha Łobodzińskiego w czasie spotkania z Chorwacją fani biało-czerwonych dopingowali za głośno!
- Na stadionie było tak głośno, że ciężko było się komunikować. Nie mogłem dogadać się z Marcinem Wasilewskim i w pewnych sytuacjach nie wiedziałem, jak się ustawić - skomentował po meczu Łobodziński.

Więcej w "Fakcie"

Widocznie aby Łobodziński coś grał, musi być cisza na stadionie
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Stary 18.06.2008, 09:35
niech se stopery wsadzi w uszy. żal to czytać.

mam nadzieje że to FUCKt przerobił tą wypowiedź.
Ostatnio edytowane przez medyk : 18.06.2008 o godz. 10:18.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów