The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2025, 19:17
To co się w Wiśle dzieje to może też być powód, że inwestora ani widu ani słychu, że dług jest to wiadomo, że się powiększył, to wiadomo ale na jakies zasadzie to wszystko jest robione, jakie tam są kombinacje, to może być główna przyczyna tego, że nikt nie chce Wisły przejąc. Bo jeśli np Zaskroniec mówi o umarzaniu (hehehe) swoich pożyczek, a kasa nie jest od niego, tylko skąd indziej czerpana, to ciekawe kto mu poumarza te pożyczki. Idąc dalej, jeśli ma kasę od kogoś pożyczoną, to już widzę, jak ktoś w imię wyzszych wartości mówi, że można tej kasy nie oddawać, tylko niech się inwestor znajdzie. A jeśli, tak jest, to znaczy, że automatycznie można zapomnieć, że jest te kilkanaście mln długu rzekomo wewnętrznego do umorzenia i można to liczyć jako normalny dług do spłacania jak najszybszego.

Mi się wydaje, że nawet MADA mogła na koniec się rozmyślić i jebać ten interes. To by też pasowało do wersji Zaskrońca, gdzie tak sprawdzali ich dogłębnie i było MAD 100% prawilne. No ale jak go olali bo zobaczyli jakie tu są cyrki i z jakim cyrkowcem mają do czynienia, to wymyślił bajkę, że szósty zmysł mu podpowiedział, żeby lepiej z nich zrszygnować. Tutaj standardowo, jaka by wersja nie była to Zaskro gdzieś musiał kłamać/manipulować.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 19.03.2025, 20:55
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post

Pochodzenie tych pożyczek to inna bajka. Sporo legend w branży na ten temat krąży.
Możesz zdradzić więcej szczegółów ? Ludzie spod ciemnej gwiazdy ?
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary 19.03.2025, 22:53
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Możesz zdradzić więcej szczegółów ? Ludzie spod ciemnej gwiazdy ?
Że co, że Sharakani (czy tam co po nich pozostało) nagle zamiast wynosić przychód meczowy w siatkach z biedronki to sponsorują cichaczem klub z narkohajsu przez Królewskiego? XDDD

Nie no, nie lubię Jaroslawa jak chyba 90% forum, ale doszukiwanie się jakichś gangsterskich powiązań to za dużo chyba mimo wszystko

Jesli by tak serio było to coś słabo ten narkobiznes z Ruchem i Widzewem idzie. Może jak Pogoń dołączy do układu to jakieś transfery porządne w koncu wlecą XDDD
Ostatnio edytowane przez Stelio : 19.03.2025 o godz. 23:18.
Odpowiedz cytując
39-200
Junior Member

Od: 05.2024

Stary 20.03.2025, 13:43
Zabawnie to się zrobi, gdy okaże się, że pożyczki JK udzielał WK
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 20.03.2025, 14:06
39-200 napisał(a):Wyświetl post
rzeczywiście słyszałem takie plotki, ale domniemana suma jest zawrotna, mam nadzieję że ktoś się grubo rąbnął wydało mi się to tak niedorzeczne, że zapomniałem o tym dopóki nie przeczytałem Twojego posta - w takiej sytuacji opór Królewicza jest już w ogóle kompletnie niezrozumiały
Ostatnio edytowane przez Watts : 20.03.2025 o godz. 14:10.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 20.03.2025, 16:23
39-200 napisał(a):Wyświetl post
Szczerze powiedziawszy to zupełnie bym się nie zdziwił, gdyby rzeczywiście tak było

[33/52]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.03.2025, 17:09
Tak sobie myślę..Kto mógłby pożyczyć kasę Królewskiemu wiedząc jaka kest jego sytuacja finansowa, perspektywy biznesowe no i oczywiscie znając cel pożyczki, czyli de facto wrzucenie pieniążków do pieca.
Jakiś świr chyba?
No chyba że...
Kiedyś: Socios Wisła Kraków
Obecnie: Jarosław Królewski MUSI odejść
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.03.2025, 18:01
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Tak sobie myślę..Kto mógłby pożyczyć kasę Królewskiemu wiedząc jaka kest jego sytuacja finansowa, perspektywy biznesowe no i oczywiscie znając cel pożyczki, czyli de facto wrzucenie pieniążków do pieca.
Jakiś świr chyba?
No chyba że...
Ktoś dla kogo zysk z całego przedsięwzięcia nie jest najważniejszy? Kibic(e) Wisły?
Ew. ktoś kto potrzebuje wygenerować stratę w papierach, bo o praniu pieniędzy nie ma raczej mowy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.03.2025 o godz. 18:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.03.2025, 19:54
Biorąc pod uwagę reprezentację Synerise, nie zdziwiłbym się gdyby pożyczał sam od siebie
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 21.03.2025, 14:37
przecież ktos tutaj (bc gorlice ? nie pamietam) przedstawiał zakulisowych sponsorow synerise
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary Wczoraj, 14:25
Polecam śledzić dzisiaj szefa na X…chyba po dżentelmeńsku pierwsza flaszka poszła punkt 12:01, bo już grubo szaleje.
Odpowiedz cytując
OnizukaTSW
Member

Od: 08.2014

Stary Wczoraj, 14:41
Co by nasz ukochany Cyberjarek zrobił bez X-a i Facebooka xD Wisła to stan umysłu pod wodzą świętego Jarka z Gorlic.
Odpowiedz cytując
tempertantrum
Member

Od: 07.2021

Stary Wczoraj, 15:44
Jarek ostatni tydzień spędził na wojowaniu z kibicami Wisły, ale chyba mu się to znudziło i zaczyna nową zabawę. Tylko dzisiaj pokłócił się z dziennikarzami, anonimowymi kibicami Legii, Jagiellonii czy ŁKS-u.

Ale to nawet nie byłoby najgorsze. Po prostu teksty, których używa, nie są już nawet żałosne, a po prostu smutne.

Cytat:
Mam 182. Jakieś 20 cm więcej niż Ty plus pewnie proporcjonalnie tyle w dolnych partiach. Uszanowanie.
Cytat:
No wygląda na ciepłego więc wysyłam żeby się lepiej poczuł.
Ciężko to nawet skomentować. Ludzie na tym forum dostają bany za idiotyczne odzywki, a naszym prezesem jest twitterowy troll, który kłóci się z pierwszym lepszym użytkownikiem, jeśli tylko napisze coś, z czym pan Jarek się nie zgadza. Chyba faktycznie Karolina Kawula była ostatnim wentylem bezpieczeństwa, powstrzymującym prezesa przed zbytnim odpalaniem się. Teraz już może iść na całość.
Odpowiedz cytując
Stelio
Senior Member

Od: 09.2013

Stary Wczoraj, 15:50
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że intencje akurat w tym przypadku ma dobre. Tylko ultra krótki lont, chujowe poczucie humoru oraz co najgorsze strasznie kruche ego. I to widać, jak ktoś Ci 10x na komentarze odpisuje "hehe w ogóle mnie to nie rusza trollu hehe" to znaczy, że go rusza XD

I każda riposta w stylu "patrz kiepie gdzie ta Wisła pod Twoimi rządami ląduje" albo "zajmij się lepiej klubem bo Ci to chujowo wychodzi" go boli jak s....ysyn xdd Bo mimo swojego zjebania nie jest głupi i zdaje sobie sprawę z tego, że sportowo czego się nie tknie w klubie to s.......i.

Ehh hiobowy los, coś.czuję, że to jeszcze nie wszystko co nasz czeka w tym roku... Obawiam się jeszcze ujebania awansu w jakiś turbo bolseny sposób...
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary Wczoraj, 16:21
Intencje oparte na populizmie i kalorycznym temacie zastępczym ciężko nazwać dobrymi.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary Wczoraj, 17:15
Cytat:
Polecam śledzić dzisiaj szefa na X…chyba po dżentelmeńsku pierwsza flaszka poszła punkt 12:01, bo już grubo szaleje.
Gadasz jak baba. Weekend jest to się trzeba konkretnie najebać żeby emocje rozładować I tak lepiej żeby chlał niż ćpał, prawdziwy Polak

Jaro wykorzystuje przerwę na reprezentację żeby się najebać. Inaczej może by był mecz w sobotę więc czasami ciężko wtedy było zdążyć żeby się napić i z kimś powalczyć na x
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary Wczoraj, 18:35
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Gadasz jak baba. Weekend jest to się trzeba konkretnie najebać żeby emocje rozładować I tak lepiej żeby chlał niż ćpał, prawdziwy Polak

Jaro wykorzystuje przerwę na reprezentację żeby się najebać. Inaczej może by był mecz w sobotę więc czasami ciężko wtedy było zdążyć żeby się napić i z kimś powalczyć na x
Skąd wiesz po czym dał dzisiejszy występ?
Mniejsza o to, gorsza sprawa, że wydaje się, że nieborak ma coraz mocniejsze ataki.. nie wiem czego. Zarządzanie klubem ze szpitala Babińskiego może się nie udać.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary Wczoraj, 19:54
Mam taka nadzieję, że nic mocniejszego nie tyka. Chociaż może jest na jakichś asteroidach czy innych steroidach skoro się chwali po necie, że ma pytę większą o 20 cm niż jakiś gościu randomowy. Tylko czy od sterydów rośnie? Nie wiem
drozd:
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary Wczoraj, 21:08
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Mam taka nadzieję, że nic mocniejszego nie tyka. Chociaż może jest na jakichś asteroidach czy innych steroidach skoro się chwali po necie, że ma pytę większą o 20 cm niż jakiś gościu randomowy. Tylko czy od sterydów rośnie? Nie wiem
Trzeba by Drozda/Alex zapytać, ale wnioskując po małej aktywności w ostatnich dniach prawdopodobnie przebywają w Medziugorie
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary Wczoraj, 21:19
azor napisał(a):Wyświetl post
Trzeba by Drozda/Alex zapytać, ale wnioskując po małej aktywności w ostatnich dniach prawdopodobnie przebywają w Medziugorie
Jaro w porównaniu z azorem to prawdziwy racjonalista . Miłego nakręcania chłopcy
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary Wczoraj, 22:25
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jaro w porównaniu z azorem to prawdziwy racjonalista . Miłego nakręcania chłopcy
Absurdy Królewskiego, których Ty jesteś na tym forum ucieleśnieniem, najlepiej konfrontować jeszcze większymi absurdami 😉
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów