|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
To co się w Wiśle dzieje to może też być powód, że inwestora ani widu ani słychu, że dług jest to wiadomo, że się powiększył, to wiadomo ale na jakies zasadzie to wszystko jest robione, jakie tam są kombinacje, to może być główna przyczyna tego, że nikt nie chce Wisły przejąc. Bo jeśli np Zaskroniec mówi o umarzaniu (hehehe) swoich pożyczek, a kasa nie jest od niego, tylko skąd indziej czerpana, to ciekawe kto mu poumarza te pożyczki. Idąc dalej, jeśli ma kasę od kogoś pożyczoną, to już widzę, jak ktoś w imię wyzszych wartości mówi, że można tej kasy nie oddawać, tylko niech się inwestor znajdzie. A jeśli, tak jest, to znaczy, że automatycznie można zapomnieć, że jest te kilkanaście mln długu rzekomo wewnętrznego do umorzenia i można to liczyć jako normalny dług do spłacania jak najszybszego.
Mi się wydaje, że nawet MADA mogła na koniec się rozmyślić i jebać ten interes. To by też pasowało do wersji Zaskrońca, gdzie tak sprawdzali ich dogłębnie i było MAD 100% prawilne. No ale jak go olali bo zobaczyli jakie tu są cyrki i z jakim cyrkowcem mają do czynienia, to wymyślił bajkę, że szósty zmysł mu podpowiedział, żeby lepiej z nich zrszygnować. Tutaj standardowo, jaka by wersja nie była to Zaskro gdzieś musiał kłamać/manipulować. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Że co, że Sharakani (czy tam co po nich pozostało) nagle zamiast wynosić przychód meczowy w siatkach z biedronki to sponsorują cichaczem klub z narkohajsu przez Królewskiego? XDDD
Nie no, nie lubię Jaroslawa jak chyba 90% forum, ale doszukiwanie się jakichś gangsterskich powiązań to za dużo chyba mimo wszystko ![]() Jesli by tak serio było to coś słabo ten narkobiznes z Ruchem i Widzewem idzie. Może jak Pogoń dołączy do układu to jakieś transfery porządne w koncu wlecą XDDD
Ostatnio edytowane przez Stelio : 19.03.2025 o godz. 23:18.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2024
Offline |
|
Zabawnie to się zrobi, gdy okaże się, że pożyczki JK udzielał WK
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
rzeczywiście słyszałem takie plotki, ale domniemana suma jest zawrotna, mam nadzieję że ktoś się grubo rąbnął
![]()
Ostatnio edytowane przez Watts : 20.03.2025 o godz. 14:10.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Szczerze powiedziawszy to zupełnie bym się nie zdziwił, gdyby rzeczywiście tak było
![]() ![]() ![]() [33/52] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Tak sobie myślę..Kto mógłby pożyczyć kasę Królewskiemu wiedząc jaka kest jego sytuacja finansowa, perspektywy biznesowe no i oczywiscie znając cel pożyczki, czyli de facto wrzucenie pieniążków do pieca.
Jakiś świr chyba? No chyba że... ![]()
Kiedyś: Socios Wisła Kraków
Obecnie: Jarosław Królewski MUSI odejść |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ew. ktoś kto potrzebuje wygenerować stratę w papierach, bo o praniu pieniędzy nie ma raczej mowy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.03.2025 o godz. 18:03.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Biorąc pod uwagę reprezentację Synerise, nie zdziwiłbym się gdyby pożyczał sam od siebie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
przecież ktos tutaj (bc gorlice ? nie pamietam) przedstawiał zakulisowych sponsorow synerise
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Polecam śledzić dzisiaj szefa na X…chyba po dżentelmeńsku pierwsza flaszka poszła punkt 12:01, bo już grubo szaleje.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2014
Offline |
|
Co by nasz ukochany Cyberjarek zrobił bez X-a i Facebooka xD Wisła to stan umysłu pod wodzą świętego Jarka z Gorlic.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2021
Offline |
|
|
Jarek ostatni tydzień spędził na wojowaniu z kibicami Wisły, ale chyba mu się to znudziło i zaczyna nową zabawę. Tylko dzisiaj pokłócił się z dziennikarzami, anonimowymi kibicami Legii, Jagiellonii czy ŁKS-u.
Ale to nawet nie byłoby najgorsze. Po prostu teksty, których używa, nie są już nawet żałosne, a po prostu smutne. Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że intencje akurat w tym przypadku ma dobre. Tylko ultra krótki lont, chujowe poczucie humoru oraz co najgorsze strasznie kruche ego. I to widać, jak ktoś Ci 10x na komentarze odpisuje "hehe w ogóle mnie to nie rusza trollu hehe" to znaczy, że go rusza XD
I każda riposta w stylu "patrz kiepie gdzie ta Wisła pod Twoimi rządami ląduje" albo "zajmij się lepiej klubem bo Ci to chujowo wychodzi" go boli jak s....ysyn xdd Bo mimo swojego zjebania nie jest głupi i zdaje sobie sprawę z tego, że sportowo czego się nie tknie w klubie to s.......i. Ehh hiobowy los, coś.czuję, że to jeszcze nie wszystko co nasz czeka w tym roku... Obawiam się jeszcze ujebania awansu w jakiś turbo bolseny sposób... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Intencje oparte na populizmie i kalorycznym temacie zastępczym ciężko nazwać dobrymi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Cytat:
![]() Jaro wykorzystuje przerwę na reprezentację żeby się najebać. Inaczej może by był mecz w sobotę więc czasami ciężko wtedy było zdążyć żeby się napić i z kimś powalczyć na x ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Mniejsza o to, gorsza sprawa, że wydaje się, że nieborak ma coraz mocniejsze ataki.. nie wiem czego. Zarządzanie klubem ze szpitala Babińskiego może się nie udać. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Mam taka nadzieję, że nic mocniejszego nie tyka. Chociaż może jest na jakichś asteroidach czy innych steroidach skoro się chwali po necie, że ma pytę większą o 20 cm niż jakiś gościu randomowy. Tylko czy od sterydów rośnie? Nie wiem
![]()
drozd:
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |