|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
Platforma Obywatelska |
![]() ![]() ![]() ![]() |
67 | 10,57% |
Prawo i Sprawiedliwość |
158 | 24,92% |
Twój Ruch |
9 | 1,42% |
Polskie Stronnictwo Ludowe |
6 | 0,95% |
Sojusz Lewicy Demokratycznej |
17 | 2,68% |
Solidarna Polska |
4 | 0,63% |
Polska Razem |
37 | 5,84% |
Kongres Nowej Prawicy |
165 | 26,03% |
Ruch Narodowy |
96 | 15,14% |
Dziękuje nie głosuje! |
75 | 11,83% |
Głosujących: 634. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
PS. kryzys po jednym półgłówku na kilka forów wysyłają |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
okaze sie jeszcze ze np na forum amiki bedzie tekst:
,,Normalnie bym się wstydził jakby taki człowiek był przywódcą Polski. Traktowano by nas z przymrużeniem oka. No bo kto by na zachodzie Jarka traktował poważnie jak on wszędzie zamachowców widzi. (kondominium, smoleńsk i inne bzdety). Ciekawe czy w zagranicznych mediach można coś pochwalnego o Kaczyńskim znaleźć. " a autorem szpen |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ziemkiewicz pisał w jednym z artykułów o zwiększających się nakładach na "cyber" walkę, czyli płatnych propagandzistach.
Sam zauważył proceder w komentarzach pod swoimi artykułami. To się dzieje Panowie. ![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
![]() ![]() ![]() |
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Tak nawiasem mówiąc dzięki Jurijowi vel Markotnemu vel cholera wie... trafiłem na taką ciekawostkę na ichnim forum. Najnowszy zakup Pięknej Kasieńki Tusk to 5-pokojowa chawira na Saskiej Kępie za 1,72 mln złociszy. Ciekawe czy papcio dofinasował, czy braciszek z lewej kasy w AmberGoldzie
![]()
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 29.03.2013 o godz. 01:43.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
zastanawiam sie jak czytam posty jedynych patriotycznych, czy wam jakies zasady kultury na tych zjazdach robia czy ten temat olewaja jednak ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
w wpisie do ktorego sie odniosłem napisales, że mamy najdrozsze paliwo w europie nie napisales przy tej okazji, że chodzi ci o cene za jeden litr ale generalnie stwierdziłes ze paliwo w PL jest najdrozsze w UE tak? TAK!!! Opierajac sie na tych samych statystykach, na ktorych ty sie oparłes udowodniłem ci kmiocie, że jednak sa kraje w których bez wzgledu na zastosowany dla twojej wygody, system przeliczania, sa kraje w UE gdzie sytuacja z paliwem jest jednak gorsza...I ty po tym wszystkim jestes w stanie spłodzic takiego posta? I ja niby w tej sytuacji mam przyznac że sie na wąchcałem? "Człowieku" czy ty w ogóle funkcjonujesz w otoczeniu chocby w minimalnym zakresie?! ktos ci wali prawde w oczy jak Lamignat maczuga w łeb a ty masz na tyle tupetu, żeby jednak sadzic, że sie nie mylisz? Czy ty w ogóle jestes normalny? Ty idx do laryngologa, ten może znajdzie jakies zalązki miedzy uszami, bo psychiatra tu juz nie poradzi. ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Kubuś skąd w tobie tyle nienawiści?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
||
![]() Wydaje mi sie ze powinieneś napisać hymn pochwalny dla rudego cudaka pod wiele mówiącym tytułem. "Rudy niech żyje, a Rumuni maja gorzej" ![]() ps. Kubuś ty się lepiej o prawdzie nie wypowiadaj, bo jesteś tak wiarygodny jak diabeł planujący kąpiel z bąbelkami w wodzie święconej.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 29.03.2013 o godz. 08:51.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
||||
Cytat:
Czyli miałem dobre przeczucie z tym Jurijem znaczy się SmutnymRomantykiem ![]() BBudowniczy napisał(a):
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ps. Wyobraź sobie, że nie musisz pisać trzech postów jeden pod drugim - całą jałową treść możesz zawrzeć w jednym!
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 29.03.2013 o godz. 08:49.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Pewnie że może. Przyznać się, że dał się wydymać też może...
Cała ta akcja klakierowania na forach ma jeden jedyny cel. Utrzymanie wrażenia że jednak są jeszcze ludzie na tyle otumanieni żeby bronić cudaka. Bo przecież sondaże wciąż wciskają że "PO ma poparcie", a tu na rudego gwiżdżą gdzie się nie pokaże, kogo by nie spytać klnie na platfusów, na śląsku strajk generalny, wszyscy wk..eni. Jeszcze by ktoś zapytał co to za 30% popiera PO? I mogło by się okazać że to wirtualne 30 %. A tak jakiś leming wklepie co jakiś czas trochę propagandy i ludzie sobie myślą, że jednak idiotów nie brakuje. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
"A tu jeszcze leprze dla niekumatych" wygrałeś, jesteś leprzy : ( |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Wierzcie sobie dalej, że osoby, które się z Wami nie zgadzają w wielu kwestiach na tym forum i 30 proc. poparcie społeczne dla PO to tylko "klakierzy" i "płatni agitatorzy i prowokatorzy". Naprawdę gratuluję dobrego samopoczucia i pewności siebie. Kolejne przegrane wybory macie jak w banku...
Radosnych Świąt Wielkiej Nocy dla WSZYSTKICH, którzy czują się Wiślakami. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Fajnie gdybyśmy wreszcie zaczęli szukać rzeczy które nas łączą, a nie dzielą. Wtedy może ten kraj ruszyłby się do przodu. A tak cała para idzie w gwizdek - czego świetnym przykładem jest ten temat. Pozdrawiam i dołączam się do życzeń! Zdrowych i Radosnych Świąt Wielkanocnych! ![]()
c.d.n.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie chcę żeby mnie cokolwiek łączyło z osobą dla której wyjaśnienie śmierci urzędującego prezydenta to bzdety. Mam ci wytłumaczyć dlaczego?
Życzę również wszystkim Polakom, żeby kolejne święta zastały nas w kraju rządzonym przez Polaków dla Polaków.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 29.03.2013 o godz. 11:50.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zabawne to jest to, że nie zdażyłes sie zorientować, że moja agresja, jezeli ja stosuje, jest tylko i wylacznie odpowiedzią na agresje jaka stosują ci do postów których sie odnosze... ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Chryste Panie ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Wątpię w istnienie tych nagrań. Niech wrzucą zapis fonetyczny, bo napisać można wszystko.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Myślisz, że ktoś mógłby te teksty wymyślić? Nie wygląda na to. Tym bardziej, że "walka" Tuska za Schetyną to właśnie taki teatrzyk dla plebsu.
Hehehe wyobraź sobie kubuś czysto hipotetycznie, że jednak mam rację. Co wówczas można powiedzieć o tobie ? Dlatego doceń moją powściągliwość.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 29.03.2013 o godz. 12:24.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() (żeby była jasność, mój post w tym wypadku nie ma intencji bycia ironicznym) Romantyku. Na szczęście zostałeś już zdemaskowany. Czas chyba na nowe konto na forum.
Ostatnio edytowane przez hunter : 29.03.2013 o godz. 12:32.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
Kaczyński tak dbał o interes Polski za jego rządów, że Putin już nic nie kupował , nawet jabłek i kartofli nie wspomnę o mięsie. Firmy bankrutowały.
A co byśmy w Polsce mieli jakby tak Angela za rządów Kaczyńskiego przestała od nas importować. Większość naszego exportu idzie do Niemiec. W/g niektórych to Łukaszenko też dba o interes Białorusi bo nie zależy mu na dobrosąsiedzkich stosunkach. Na szczęście dla Polski władza Kaczyńskiego to był krótki epizod w dziejach. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Nie wiem czy prawdziwe, czy fake (raczej to drugie), ale tekst z actimelkiem gites. Widać, że redaktor Jaruga słyszał słynne powiedzonko jakie chodzi od dwóch dekad na mieście: "Idzie Głódź, wódkę chłódź"
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Hehe dzidzi czytajac co płodzisz hipotetycznie to ja moge założyć, że masz 3 latka i walisz jeszcze w pieluchy ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Raczej to drugie? A dlaczego? Bo teksty dziwnie pasują do obrazu bandy cudaka którego w mediach nie uświadczysz? A co powiesz jak nagrania okażą sie realne? Potrafisz zrozumieć co z nich wynika? Czy zaczniesz tłumaczyć ze oni tak żartowali, bo na meczu byli.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Patrzę głównie na to kto to nagrywał. Chłopaki od Urbana, czyli zaplecze Palikociarni, więc wiarygodność nikła
![]() PS. Dziwne jednak, że strona "Nie" padła. Może jednak jest coś na rzeczy. Strona faktycznie padła i wszystkie linki do niej, ale można w archiwum google przeczytać co pisze Robert Jaruga o sobie. Cytat:
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.03.2013 o godz. 12:50.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dobra dobra kubuś. Zapomnij, bo jeszcze sobie obwody przepalisz. Przepraszam, że zbyt wiele oczekiwałem ...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|