|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
Reaktywacja mojego pierwotnego tematu dotyczącego wpisów na shoutbox CMSNero. Pierwotny temat został usunięty z niewiadomych powodów przez moderację tego forum.
Pojawił się w międzyczasie podobny temat założony przez użytkownika Mixu. Jednak później z niewiadomych powodów temat został usunięty przez samego autora (nieudolnie wykonanej reaktywacji mojego tematu bez uprzedniej zgody z mojej strony). Poniżej z biegiem czasu znajdą się pogrupowane tematycznie wpisy. Proszę o przesyłanie na priw. Mam ich trochę ale nie wszystkie więc zachęcam do wysyłania. Tworzymy historię shoutbox na przekór rożnym rodzajom nacisków i wpływów. Tematy rodzinne - wspomnienia.
Tematy rodzinne - czasy współczesne.
Wódko pozwól żyć
Historia pewnego przelewu
Polityka
Słowo od Prezesa:
Temat ma nie ma na celu nikogo obrazić ani szkalować bowiem zawierać będzie jedynie cytaty wpisów CMSNero.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 12.11.2024 o godz. 07:16.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
24.09.2024 9:37 CMSNero: ja się nie będę wypowiadał na temat jakości zwolnienia
24.08.2024 9:37 CMSNero: bo sam jeszcze nigdy nie zwolniłem inaczej jak wysyłając SMS 24.08.2024 9:39 Jagul: zwalniasz ludzi przez SMS? 24.08.2024 9:39 CMSNero: a jak mam ich zwalniać? CMSNero: wywiat TOP WOLNOŚĆ DLA KRAKUSA ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|