|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
Platforma Obywatelska |
![]() ![]() ![]() ![]() |
67 | 10,57% |
Prawo i Sprawiedliwość |
158 | 24,92% |
Twój Ruch |
9 | 1,42% |
Polskie Stronnictwo Ludowe |
6 | 0,95% |
Sojusz Lewicy Demokratycznej |
17 | 2,68% |
Solidarna Polska |
4 | 0,63% |
Polska Razem |
37 | 5,84% |
Kongres Nowej Prawicy |
165 | 26,03% |
Ruch Narodowy |
96 | 15,14% |
Dziękuje nie głosuje! |
75 | 11,83% |
Głosujących: 634. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
Banita
Od: 03.2018
Offline |
|
![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
Tylko ten pisowski błazen Duda łamie polska Konstytucje , za co powinien stanac przed Trybunalem Stanu
|
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
polską
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Co tu się odbywa?!
Ale was dupska będą boleć w maju ![]() ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Dlaczego jesteście tacy nietolerancyjni?
Ostatnio edytowane przez Cycu : 12.02.2020 o godz. 21:19.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
||
Cytat:
Myslisz, że jak jakiś smieć lewacki, którzy popiera ludzi mówiących, że komuniści wyzwolili Polskę powie Cytat:
Tu jest Polska, na prawdę jak się coś nie podoba i nie macie szacunku do ludzi, którzy walczyli i ginęli za Polskę to won stąd. Poglady można mieć rożne i to jest normalne, ale jeśli ktoś w sobie nie ma takiego "polskiego pierwiastka" to jest zwykłym smieciem, który nie powinien publicznie byc dopuszczany do glosu. Bo wam zalezy jedynie na komunie, na jątrzeniu itd a nie na tym co polskie. PS Już nie wspominam jakim trzeba byc debilem bo o ile jeszcze można wysuwac teorię o marnowaniu glosu w wyborach parlamentarnych bo tam nie ma powtórki i w efekcie nasze poparcie może pójśc na korzyść "wroga", jeśli partia, na która się glosuje nie przekroczy progu, o tyle w wyborach prezydenckim już absolutnie nie ma czegoś takiego jak marnowanie glosu bo każdy glos "waży" tyle samo, niezależnie czy Zaglosuję na kandydata x czy y, którego lubię to ani nie ujme glosów np Dudzie, ani nie dodam Kidawie. Jeśli beda mieli ponad 50% glosow to bedą mieli, więc mój glos w pierwszej turze jest wyrażeniem moich pogladów i nie ma tu mowy o glosie zmarnowanym. Po drugie jest druga tura w razie czego i tam dodatkowo można wyrazić poparcie na któregoś z kandydatów i wtedy oddac glos na Kidawe czy Dudę - bo jesli będzie druga tura to na 99% w tym skladzie.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.02.2020 o godz. 21:51.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A jeśli ktoś tu w ogole jest jakąs pierdołą itp i marnuje głos oddając go na oszołoma, to jedynie wy lewaki śmieszne, które na takich czubów glosujecie typu Biedronia, który mial sprawe za bicie matki własnej albo, który dziś krzyczy w PE, że komuna była zła a sam na lodówce ma magnesy z Mao i Che.
Lewactwo to jest stan umysłu jak widac https://www.donald.pl/artykuly/yuqNq...ami-na-lodowce Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wy to znaczy kto?
Do mnie pijesz? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No jeśli tu stajesz w obronie jakiegoś lewactwa, które jedyne co potrafi to siać ferment i załować, że nie rządzi opcja ogólnie mówiąc pro komunistyczna, pro lewacka, pro poddańcza UE, opcja, która zasłynęła z wyprzedawania Polski, to tak, też do Ciebie.
Bo nie wiem co mi tu za filmik pokazujesz i co chcesz nim udowodnić. Rozumiesz to, że jest takie coś jak Polska, jakiś kręgosłup moralny bycia Polakiem i automatycznie się z tego czlowiek wyklucza jeśli mówi lub popiera ludzi, którzy głoszą super poglądy, że m.in. Polacy wspołpracowali z nazistami (jakie to jest ....a krzywdzące w naszej sytuacji, gdzie oficjalnie nie mieliśmy jako Polska żadnego oddziału SS, gdzie mamy najwięcej osób z tytułem Sprawiedliwy Wsród Narodów Swiata i gdzie Polska jako kraj i Polacy jako naród najbardziej ucierpiał podczas II wś - śmierć milionów i zgliszcza miast) albo że komuniści wyzwolili Polskę. Jak ktoś w wolnej Polsce takie rzeczy mówi, dziś, mając tyle źródeł i gdy za prawdę się nie przesladuje to jest śmieciem a nie Polakiem, a jak ktoś takich ludzi popiera to jest zerem. Bo każdy normalny czlowiek by wolal umrzeć niż tak się zeszmacić (wypowiadając takie slowa) i by wolał żeby już ta Polska nie istniala, przegrała, ale z honorem, ale żeby nikt takiej kłamliwej narracji nie prowadził za cene wolności. Kiedyś ludzie umierali za ideały, za Polskę, za prawdę, dziś takie śmiecie nie mające honoru potrafią opluwać wlasny kraj. Przemyśl czy to jest normalne
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 12.02.2020 o godz. 22:20.
![]()
drozd:
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Skad takie wnioski ze staje w obronie kogokolwiek?
Po prostu po krótce chciałem zauważyć poziom waszej dyskusji jak i argumentów. Oczywiście chodziło mi o WSZYSTKIE strony, które wzajemnie się obrażają prowadząc jałową dyskusję. Dobrej nocy wszystkim. |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
https://opole.wyborcza.pl/opole/1,11...to-znaczy.html O ile nie wypali ci oczków nazwa gazety. Kolejna kwestia to uwielbiam jak pisiory czy korwoniści z dupy wrzucają teksty o PO które też tu pasują idealnie. Fajnie że piszesz o dobru Polski w kontekście pisu bo to tak jakbyś chciał zostać milionerem inwestując w piramidę finansową. Ciżko się dyskutuje z tak ograniczonymi ludźmi którzy mają klapki na oczach wszytsko i wszytskich wrzucają do jednego wora. Generalizowanie to chyba 2 imię, ale najgorsze jest wybiórcze generalizowanie. np. Imigranci źli, banyci i złodzieje WSZYSCY. Za chwilę temat pedofilii w kościel : eee ....a przecież nie wszyscy księża są źli. Hola hola ktoś tu chyba pierdzieli. To jest przykład z sb ![]() https://www.wiocha.pl/1610860,Puszcz...iszy-wyborczej |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No ciężko sie dyskutuje z takimi ogranczonymi ludźmi jak ty. Masz rację. Argumenty ci podałem proste. Polska ma ciężką i bolesna historię, całe to lewackie towarzystwo od PO po SLD wyznaje poglądy ze UE to nasz pan, ze trzeba sie ich słuchać, plecie cos o wyzwalaniu Polski przez komunistów i udziale Polaków w zbrodni Niemców podczas II ws. Idąc dalej, tu jest Polska wiec dla takich śmieci ktorzy głoszą takie poglądy miejsca nie ma, a ludzie ktorzy ich popieraja nie maja prawa glosu. Prote jak budowa komunistycznego cepa - to powinno do ciebie przemowic.
I dyskusji dalej nie ma czy uchodźcy dobrzy, czy kosciol dobry, bo.sie sami z tej dyskusji brudasy wywaliliscie nie szanujac Polski i patriotow. ![]()
drozd:
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jak zwykle fani opozycji bez argumentów.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
@Padre "Jak zwykle fani opozycji bez argumentów." Ludzie pracują a w środku nocy w środku tygodnia odpoczywają żeby później można było zapłacić podatek na wspieranie nierobów którzy o 00:30 mają czas na pitolenie głupot oraz cieszących się ze wsparć socjalnych typu 500+ |
|
![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To że żyje z zasiłków to coś złego? Państwo mi pomaga i jestem za to wdzięczny.
Leć tyrać na moje życie. Ja sobie idę spać ![]()
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 13.02.2020 o godz. 08:41.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
Po prostu już dwa miliardy są w obiegu i błazny pisowskie dzięki temu są w akcji, a wasza kolejna królowa Gośka cały czas płacze, że kolejnego pomnika ,,wyklętych'' nie ma, a mieli wybudować dwadzieścia lat temu.
Prawie pięć lat rządzicie, a Gośka cały czas płacze o ten pomnik. Należy dodać, że Gocha wraz z mężem Jacusiem opanowali całą dekorację krakowską - dekorują się, gloryfikują, modlą wraz z majorem Stasiem i porucznikiem Wacławem za pieniądze podatników. A to są tacy bohaterowie, którzy nie wiadomo o co walczyli, z kim, po co, ale zabawa trwa dalej. Na to są pieniądze, na wyklętych nierobów są, a na ważne rzeczy nie ma. Należy zdelegalizować IPN, a więc Instytut Pisowskiej Narracji, który z pamięcią narodową nie ma nic wspólnego. A trzeba dodać, że PiS doszedł do władzy na jednym wielkim kłamstwie smoleńskim (Antku, gdzie ten zamach, gdzie ten wrak?) i na wspieraniu różnej patologii, która teraz panoszy się po Polsce. Kaczyński ich zagospodarował, zrobił z nich swoją bojówkę, a gdyby nie on, to dalej chowaliby się po lasach i grzebaliby po śmietnikach. A po nieuchronnej abdykacji Jarosława należy spodziewać się wojny domowej w tym gronie - może być pełno ofiar jak się wezmą za łby.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 14.02.2020 o godz. 15:25.
|
|
![]() ![]() |
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
Jak ochłoniecie i przestaniecie się wyzywać to temat może zostanie odblokowany.
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Temat odblokowany przez J.E. Moderatora.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Mój głos w ankiecie na Twój Ruch
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ciekawe z jakich kręgów pochodzą te dziennikarki?: https://x.com/MrJohnBingham/status/1848389248866758731
Penetracja przez GRU nabiera nowego znaczenia.
Ostatnio edytowane przez leszekm : 23.10.2024 o godz. 15:37.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Skoro jest odblokowany temat polityczny, ciekawi mnie, ilu z Was popiera poczynania obecnej władzy i ocenia ją pozytywnie po blisko roku rządzenia? Oczywiście oprócz Koaliczka?
![]()
Socios Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Domyślam się że kolega AS82 ma coś do powiedzenia na ten temat.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|