|
Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Mam pytanie odnośnie nadchodzącego meczu Euroligi.
Czy bilety rodzinny/normalny/ulgowy to miejsca siedzące? Bo różnych informacji mi udzielano. Jeśli chodzi o bilet rodzinny to można na niego wejść tylko we 2 osoby? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
teoretycznie wszystkie bilety sa namiejsca siedzace
Cytat:
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
witam
kiedy i w jakiej cenie są treningi koszykówki roczników 95-94 ? czy wogóle takie są ? ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
"Sekcja koszykówki prowadzi całoroczny nabór chłopców z roczników 1995-1999. Zapraszamy w poniedziałki i środy w godz. 15.30-17.00.
Kontakt: tel. (12) 630 45 13, e-mail: rs.wisla@poczta.fm " |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Szybkie pytanko czy na hale podczas meczu można wnieść cyfrowa lustrzankę + obiektyw tele i popstrykać fotki dla własnego użytku czy trzeba mieć zgodę ? Bo kilka razy będąc zagranicą spotkałem się z odmową ochrony że nie można wnosić lustrzanek ;/ , mógłby ktoś przybliżyć jak to wygląda u nas na Wiśle ? z góry dzięki za odp
tak tak na trybunie , normalnie poszedł bym do młyna no ale chciałem mieć jakąś pamiątkę z przyjazdu do PL ale z tego co czytałem są 3 mecze w czasie jak będę w pl więc na jeden zabiorę aparat a na dwa pozostałe do młyna ![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez famul : 20.01.2010 o godz. 10:21.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
jak chcesz być na trybunie to nie powinno być problemu.
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
jak przyjechali z pescu do nas to ochrona cos tam do nich srała jak wyjęli aparaty
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Nie wiem jak Pesc, ale widzialem naszych kibicow i nie mieli problemow z robieniem z trybun zdjec lustrzankami.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
jeszcze pytania do koszykówki rocznika 95 są jakieś koszty? i gdzie treningi? albo zapisy coś w tym stylu?
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
są bilety na jutrzejszy mecz euroligi jeszcze ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
TAK....................
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Mam Pytaniie odnosnie treningów judo
Brat sie chcial zapisac ma lat 9 kiedy sa treningi i w jakiej cenie? |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Gdzie znajdę informację o nr konta aby przekazać 1% podatku na TS Wisła? Bo nigdzie nie mogę znaleść
![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Zapraszam wszystkich WIŚLAKÓW chcących zacząć trenowac Boks lub Kickboxing a także tych zaawansowanych do odwiedzenia naszej storny http://masterclass.ugu.pl/ . Tutaj jest wszystko , co i jak , gdzie i kiedy
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
http://bazy.ngo.pl/search/info.asp?id=45952 ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
umieszcz moje pytanie rowniez tutaj poza tematem ``mam pytanie``
witam, jest ktos na forum kto zajmuje sie ``kadrami``? Jesli tak to prosze o pomoc : Wyplata za umowe o dzielo nastapila w grudniu 2009-zaliczka do Urzedu skarbowego poszla do 20 stycznia 2010 roku . Czy w formularzu pit-4r nalezy ujac zaliczke za grudzien 2009(wyplata wynagrodzeni) pomimo ze zaplacono ja w styczniu 2010? Czy za zlozenie pit-4r po terminie grozi kara czy wystarczy ``czynny zal``?dziekuje i pozdrawiam |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
UWAGA ! POMOZCIE !!! Wisla od lat boryka sie z problemem obsady bramki, jednak wciaz nie udalo sie nam znalezc nikogo konkretnego, a wychowankowie sa raczej zbywani, gdyz nie prezentuja odpowiedniego poziomu. Jednak jako ze bardzo mocno interesuje sie nasymi wychowankami i nie tylko, uwarzam ze w naszym klubie pojawila sie osoba przyszlosciowa ! Spotkalem tego chlopaka 2 x, raz w parku jordana, drugo raz na sztucznym boisku w 8LO. Warunki fizyczne to nie jest jego wielka zaleta, jednak jest niczym z gumy, ma niesamowity refleks, i wielki talent! Nie moge go nigdzie znalezc na naszych klubowych stronach... Wiem tylko ze ma ok 175 (moze 178) cm wzrostu, ma lekko dlugie wlosy, a ksywka jego to "TOMSON". Czy slyszeliscie o kims takim? Prosze POMOZCIE !!! Nie wiem czy on jest "nasz" ale wiem ze trzerba walczyc by chlopak sie nie zmarnowal !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Przeszukałem wiele stron ale nic nie znalazłem. Strona "Fanatyka" sie zacieła. Więc zwracam się do Was z pytaniem.
W jakich godzinach jest Fanatyk otwarty ![]() Ps. Sorry jeśli dałem to do złego tematu. ![]()
Gůrny Ślůnsk – historyczno krajina rozlygowano na teryńe Polski a Czeskij Republiki we dorzyczu gůrnyj Uodry a poczůnkowygo bjygu Wisły, połedńowo-wschodńo tajla Ślůnska.
ŚLĄSK ZAWSZE POLSKI !! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
ThX!!
A jeszcze jedno... Co z tą stroną Fanatyka ![]() ![]()
Gůrny Ślůnsk – historyczno krajina rozlygowano na teryńe Polski a Czeskij Republiki we dorzyczu gůrnyj Uodry a poczůnkowygo bjygu Wisły, połedńowo-wschodńo tajla Ślůnska.
ŚLĄSK ZAWSZE POLSKI !! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Prosiłbym o instruktaż dojazdu na SS (meczyk) z ronda matecznego. Za info z góry dzięki
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
wsiadasz na matecznym w 10 w strone os.piaski, wysiadasz na rondzie kocmyrzowskim i wsiadasz do 15 która jedzie w strone pleszowa, potem masz przystanki albo klasztorna, albo ks hutnik
na rondzie czyzynskim nie kocmyrzowskim sory Powód: bo sie pomyliłem :D
Ostatnio edytowane przez Sylwek1906 : 29.07.2010 o godz. 15:25.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Zapomniałem dodać - jadę samochodem
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
to po kiego grzyba sie pchasz w Mateczny?
od strony Myślenic pchaj sie na autostrade na Rzeszów... na Wiadukcie nad Wielicką kieruj sie na Centrum.. od razu w prawo i w lewo w ul. Mała Góra... do końca i w prawo w Bieżanowską .. za przejazdem w lewo w pułanki i dalej do końca tą ulicą przez klasztorną jesteś na miejscu...
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 29.07.2010 o godz. 16:23.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
A ja mam pytanie odnośnie dzisiejszych meczy w LE - sa gdzieś transmisje meczu Wisły i reszty?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
można ale nie radze pchać sie w nowohucką....są tam roboty drogowe,,, niby bliżej ale..... jak koniecznie chcesz z matecznego to jedż w strone wielickiej , prez kamieńskiego , na wielickiej w bieżanowską.. i ww lewo w pulanki przez rybitwy.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
tej, a tam okolice rybitw i bieżanowskiej nie są zamknięte w związku z wczorajsza minipowodzią?
wybaczcie, mogłem najpierw sprawdzić, potem pisać. ruch już przywrócony. sorewicz. ![]() Powód: bo sprawdziłem ;p
Ostatnio edytowane przez Zbyychu : 29.07.2010 o godz. 17:22.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Witam.
Chciałbym pojawić się na meczu z Arką na SS. Będę jechał pociągiem (ponad 100km) i mam pytanie: Start meczu: 19.15, koniec ok. 21:15. Zdążę po zakończeniu meczu dojechać komunikacją miejską na dworzec pkp, gdy pociąg mam o 21:49? |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|