|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
i teraz tak: z tego co sie orientuję to kiedyś były opisane jako miesięczne, ale wiadomo marketingowcy nie śpią, wiec zmienili opakowanie trochę i przy okazji określili na 2 tygodnie, a z praktyki bliskiej osoby wiem że jeśli na noc ok 22-23 ściągasz i zakładasz rano 6-7 to stykną na 5-6 tygodni!!! z dobrym płynem np. opti free; jakiekolwiek pierwsze widoczne i odczuwalne ślady zużycia wystepują po 2 miesiącach (płyn, tlen w powietrzu? - powodują powstawanie ubytku na powierzchni soczewk)... ![]()
Porter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mecz w Belgii pomiedzy Liege a Wisla odbedzie sie 23 lutego o godzinie 19 czasu polskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Klub Kibica przewiduje dwa podstawowe rodzaje członkostwa: junior (dla osób poniżej 18. roku życia) i senior. Podstawowa opłata to 32 złote brutto (w tym 23% VAT). Juniorzy płacą za członkostwo 27 złotych brutto. Pierwszy, podstawowy okres członkostwa zaczyna się w dniu rejestracji w klubie, a kończy 30.06.2014 roku. Powód: 123456
Ostatnio edytowane przez someone_TSW : 20.01.2012 o godz. 17:46.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Gdzie puszczają Puchar Narodów Afryki? Standardowo Europsport?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
standartowo Eurosport. ![]() ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Czy mogę wyrobić paszport w Krakowie mimo, że jestem zameldowany w gminie należącej do powiatu nowosądeckiego ? Powiat należy do woj. małopolskiego oczywiście.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Magiczny Kraków - www.krakow.pl
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Czy zna ktos jakis odpowiednik piratebay'a z e bookami?
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
słuchajcie, potrzeba mi kogoś kto zna się na takiej sprawie:
legitymacja studencka ważna wg nalepki do 30 lutego, student kupuje bilet semestralny powiedzmy 20 lutego, więc w momencie kupna, ma prawo do ulgi i ma ważną legitymację. jednak nie zalicza I semestru, więc nie przedłuża ważności legitymacji - czy po 30 lutego może jeździć na tym semestralnym bilecie, czy nie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
30 lutego ? spojrzyj lepiej na kalendarz , nie masz prawa sie jezdzic bo legitka jest nie ważna , legitymacja=zniżka |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() no ładny kwiatek mi się trafił. aha. to dlaczego np. jeśli w identycznej sytuacji kupuje się karnet ulgowy, to po wygaśnięciu legitymacji jest on ważny i wszystko jest ok? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Pytanko do kumajacych cos z soft'a. Chce ściągnąć plik do root'owania do telefonu. Superoneclick, sciaga sieladnie ale jak jest 100% to przerywa i dupa zbita, u kuzyna ściąga się elegancko i telefon chodzi, jak wezme to na pendrive do siebie to zwiesza mi sie komputer o.O to samo mam na 2 komputerze u siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Planuję pograć trochę w okręgówce. Chętnie poznam Waszą opinię na temat korków. Potrzebuje dobre solidne buciki, takie myślę do 200 zł. Jakieś pomysły?
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos w jakich godzinach dzis jest czynne lodowisko pod Hala Targowa ("cracovii")
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zola: 22.I.2012 (niedziela): 11:00, 13:00, 15:00*, 17:00
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam zamiar wziąć telefon w T-mobile Mix
CO potrzebuje przy sobie mieć by nie chodzić kilka razy? Dowód i coś jeszcze? ![]()
Iść ku słońcu, ku wolności iść... Wolność po polsku, morze przelanej krwi...(...)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam, potrzebuję pilnie pomocy przy poprawie programu napisanego w Visual Basicu. Zadanie dość proste, lecz nie wiem co jest zle. Jest ktos taki na forum? Na priva proszę
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Poszukuję jakiejś fimry w Krakowie robiącej własne nadruki na koszulkach. W miare przystępne cenowo i żeby koszulki były w porządku z materiałem (np fruit of the loom).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bardzo solidnie wykonane koszulki (można wybrać jakość materiału w zależności od wymagań cenowych), w sprawnym tempie i kompleksową usługą (miałem własny wzór, który chciałem umieścić). Ceny moim zdaniem bardzo przyzwoite. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
gdzie kupie gaz musztardowy ? w miarę tanio ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |