|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Za te gesty Witsela aka "Ja nic nie zrobilem" powinien ktos mu wyjebac...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie tragedia. Sam gram w piłke po czymś takim to bym się chyba załamał tu już transfer sie dobry szykuje a tu można mieć probleemy by chociaż do piłki wrócić. Wasyl trzymamy kciuki...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jebany debil ten koles co mu wszedł. Pozostaje życzyć Marcinowi szybkiego powrotu do zdrowia, żeby się odbudował tak jak Eduardo. Mam nadzieje, że w sobote w Chorzowie kibice pokażą, że o Marcinie pamietaja...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak widzialem pare tygodni temu faul jednego goscia w RPA(bardzo podobnego nomen omen) to myslalem ze nic gorszego chyba sie juz nie wydarzy, a tu prosze... Tego sie nie da po prostu opisac ten faul wygladal jeszcze gorzej, wazne jest to by Marcina nie spotkalo najgorsze czyli amputacja bo naprawde tragicznie wygladal ten faul...
MARCIN, ZYCZYMY SZYBKIEGO POWROTU NA BOISKO!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ja nie wiem jak mozna sie po takim czys postawic i twierdzic ze on nic ****a nie zrobil. Chyba gdyby nie getry to by mu ta noga odpadla...masakra....
Marcin Jestesmy z Toba! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ktos wie jak jest z taką kontuzją? Zrosnie sie kosc? Ktos wspominal o amputacji,mozliwe to jest?
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jesli przy kontuzji Eduardo podobno bylo ryzyko amputacji, to tutaj tym bardziej
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Henrik Larsson miał podobną kontuzje. 1,5 roku gry ma z głowy z tego co pamiętam ;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kontuzja Eduardo przy kontuzji Wasyla to ukąszenie komara :/ Ta noga latała mu na wszystkie strony,gdyby nie getry to niewiem czy skóra by wytrzymała ... Ironia losu,z tego co wiem to w lidze Belgijskiej wielu narzekało na ostrą grę Wasilewskiego..
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
P.S. Nie chce byc zlym prorokiem, ale... slabo to wyglada na pierwszy(a moze i drugi, i trzeci) rzut oka... |
|
|
|
Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Ja po prostu bym nie wytrzymał tam nerwowo i bym tego gościa zaj*** nawet gdybym miał przez taki wybryk zostać zawieszony na całą piłkarską kariere.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://i29.tinypic.com/33e1wfd.gif kontuzja Wasyla dla ludzi o mocnych nerwach !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ja .......e aż mnie noga zabolała jak to zobaczyłem. Niektórzy mówią o powrocie do piłki ja życzę przede wszystkim Mariuszowi żeby wrócił po czymś takim do normalnej sprawności.
![]()
[CENTER]Towarzystwo Sportowe.
[/CENTER] |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
co za pojebany piłkarz ten Witsel ?! Jak tak można wogóle wchodzić . Szkoda Wasilewskiego mam nadzieję ,że to nie koniec kariery.Szok..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poczułem się trochę jak w sytuacji, kiedy dowiedziałem się o śmierci Arka Gołasia.
Autentycznie. Mimo, że Marcin żyje i może wróci do zdrowia, to **** mnie jasny strzela i ****ica bierze, że rodzą się tak po.......eni "ludzie" jak ten Witsel. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
za coś takiego to więzienie..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Koszmar... Kontuzje Larssona, Eduardo i Cisse to przy tym pikuś. Tego drwala powinni dożywotnio zawiesić. Miejmy nadzieję, że z nogą Wasyla będzie wszystko ok i w przyszłości będzie dane Mu wrócić na boisko.
90minut.pl napisał(a):
Brak słów... jeszcze niewinny był skur***n
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 30.08.2009 o godz. 22:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Masakra. A jutro miał podpisać kontrakt z Hull! Nie chcę być złym prorokiem, ale mi to wygląda na koniec kariery. Oby Wasyl chodził.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedyne słowa jakie mi sie na usta cisną to" ja .......e". Przecież to musi być zawieszenie przynajmniej do końca sezonu.Wyraźnie widać że tego chuja nie interesuje nawet piłka. ;/
Wasyl trzymaj sie! ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Masakra, raz obejrzałem, jak można być takim rzeźnikiem, w pale mi się nie mieści.
A jeszcze w czwartek był na trybunach w Brugee wśród kibiców z Wielkopolski... Wasyl bądź silny!!!! ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Masakra
Dyskwalfikacja dla tego buca dopóki Wasyl nie wróci na boisko. Marcin trzymaj sie! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Co mnie tam dyskwalifikacja obchodzi. Ważne jest że złamał chłopakowi karierę. W Chorzowie potrzebne jest wsparcie dla Marcina. Mam nadzieję, że drużyna w jego imieniu da z siebie 120%!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przyznam, że w życiu jeszcze czegoś takiego nie widziałem, straszna kontuzja i tutaj narazie nie ma się co przejmować karierą zawodnika, na pierwszym miejscu jest zdrowie człowieka. To jest kontuzja o wiele gorsza niż Eduardo, tam było tylko otwarte zlamanie, tutaj kośc musi być dosłownie zmiażdżona, na dodatek noga zupełnie się wykręciła. Mam nadzieję, że Belgowie zachowają się fair i zawieszą Witsela( jakby ktoś nie wiedział to Witsel to 20-letnia gwiazda Standardu Liege i pierwszej reprezentacji Belgii).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Chłopak już się przygotowywał na spełnienie swojego marzenia, na grę w Premier League, a tu taka masakra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
****a w piz.. jeba.. jaka dyskwalifikacja ;/ takich smieci powinno sie sadzac na kreszlo elektryczne- przesadzam ale w morde to jest nie do pomyslenia zeby z premedytacja tak sie komus wj...c :((
Chyba ten murzyn co to zrobil jets dorosly i wie co sie moze stac przy takim zagraniu to jak smiał skoczyc na noge Marcinowi :( Przeciez to nie gra w pilke tylko jakies bandyctwo, co kierowalo tym "czlowiekiem". Wiedział ze pilki nei przejmie, widizał ze moze tylkoz robic krzywde Polakowi a mimo to nawet nie stapnał lzej na nodze Wasyla, wcale nie zmiejszyl siły tylkoz całym impetem stanał na jego nodze :( Za takie zagranie jak dla mnie, jak juz ktos wczesniej pisał to do wiezienia smiecia. A Marconowi nie wiem czy mozna zyczyc powrotu na bosiko, ja juz bym chcyba nie chciał grac w pilke po takim czyms, oby wrocil do zdrowia i jak najsztbciej o tym zapomniał- chociaz to zapewne niemozliwe- oby mogł normalnie w zyciu funkcjonowac. Kosc o ile sie zrosnie (chyba ze bedzie trzeba noge amputowac) to wlasnie sie zrosnie "i juz" ale pamiec po tym zdarzeniu do konca zycia pozostanie, ten bol, widok nogi doslownie oderwanej pfuuu az sie myslec o tym nie chce. Jak eraz musi On okropnie ciepiec, fizycznie i psychicznie ;( |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Trzymaj się Marcin. Poprostu masakra, powinni zajebać buca. Już jeden szok dzisiaj przeżyłem na Air Show w Radomiu. Co za fatalny dzień :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
No ja .......e ! Na Sybir z takimi !
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 30.08.2009 o godz. 22:29.
![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
O ****a mać!
Teraz to na 100% przegramy z angielskimi i szkockimi osadnikami w Irlandii... ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez podszywacz : 30.08.2009 o godz. 22:33.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|