|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Sorki Za Jirsaka!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Refleksje po pierwszej połowie:
- jak zwykle słaby początek - Mariusz Jop potwierdza, że strzałą południa to on nie jest... - dosyć duża ilość fauli szczególnie z naszej strony narazie bez konsekwencji - Diaz w kliku akcjach pokazał swoją bezmyślność; wszyscy ustawienie w polu karnym a on bawi się w wybijanie piłki 10 metrów nad bramką. - Mario jak narazie pewnie sobie poczyna, oby tak do końca.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 22.11.2009 o godz. 18:05.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak mnie wkur****ją te długie podania.Po co to jest ? To poprostu oddanie piłki rywalowi bo czymś takim to my zagrożenia nie stworzymy...Diaz o ile walczy jak lew to połowa jego podań woła o pomstę do nieba
Całkiem nieźle Kirm,Jirsak |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nic nowego Diaz i Jop od kilku kolejek zachwycają nas swojimi niekonwecjonalnymi zagranaimi
![]() ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Co to za trener co nie potrafi zmobilizować drużyny na takich szmaciarzy.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skorża proszę podaj się do dymisji po tym meczu! zero poprawy gry od porażki z Levadią!
WISEŁKO CHCEMY TRENERA !! WISEŁKO CHCEMY TRENERA !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chcesz, a nie chcemy. Wypowiadaj się za siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nic się przez dwa tygodnie nie zmieniło, dalej kopiemy się po czołach - Matusiak bez szybkości, szybciej biega od naszego parowozu Jopa....
Ogólnie połowa zespołu w przerwie zimowej powinna odejść - należy gruntowanie przewietrzyć kadrę zespołu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
Wisła grać ****a mać!
Ja nie wierzę, tego się oglądać nie da. co za kopanina ;/ tu nie ma żadnej taktyki i pomysłu na gre tylko kopanina i byleby jak najdalej wywalić piłkę z własnej połowy, pełno strat :/ Zmieniłbym Jopa na kogokolwiek, nawet na kogoś z ME. nie wierzę, że można zagrac gorzej.
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 22.11.2009 o godz. 18:09.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i gdzie ta rehabilitacja panie Brożek?
jesteś cieniem zawodnika przed kontuzja Jop jak to Jop sprinterem nie jest ;D co swietnie pokazal na ME z Austria. słabo graja, mam nadzieje że Boguski wejdzie kolo 60minuty. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Średnio gra Wisła... ale są przebłyski, mam nadzieje że strzelą 4 bramki w 2 połowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Chcemy chcemy. Nic sie nie zmienia, trener mial juz duzo czasu do pokazania swojego warsztatu. a jego zespol prezentuje dno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
FajQ;819576[B napisał(a):
) Widziałem to, jeszcze jak grał u nas Kosa. Na tę przebitkę głową ma zbiegać napastnik i to zbierać. Owszem, jest to chujowe, ale jest to pomysł trenera. Nie jakaś samowolka.![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie dosc ze nie ma ambicji,to jeszcze dodatkowo nie ma umiejetnosci . Kiksy, podania do nikogo z kazdym meczem gramy coraz gorzej.Po akcji Matusiaka mamy szczescie ze nei przegrywamy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wieje nudą jak na wykładach z algebry liniowej. Pierwsze 30 minut to totalnie zlewali jaki będzie wynik. Byle Levadia prowadziłaby 0:2. Potem trochę lepiej ale... sędzia c.. nie dał karnego no i poprzeczka po ładnym strzale Jirsaka który i tak jest beznadziejny. Remis jest i pewnie będzie sprawiedliwym wynikiem.
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez thechris : 22.11.2009 o godz. 18:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Szkoda że Skorża toleruje te wykopy z obrony do ataku i liczenie na fart, że zgarniemy tą piłke ..
drużyna gra jak bardzo dlugi czas już i nie widać zmian, widocznie taka nasza taktyka .. szkoda, że wszystkie najlepsze drużyny grają po ziemii ;/ u Smudy odrazu na kadrze było jak ktoś grał górną pilke : po ziemii po ziemii ! .. ( wcale nie jestem zwolennikiem Smudy ) i jeszcze wkur___ mnie to jak piłkarze leciutko są zachaczeni, albo niby dostał z łokcia w głowe, powtórki pokazują, że lekko go może musnął ale dłonią, a ten leży i udaje !! pilkarze powinni być karani nawet przez komisje ligii, to może odechciało by im się udawać jakby tydzień śniadania nie dostali patałachy .. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wiecie o jaki transparent chodzi?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
O jaki transparent chodzi ?
![]()
TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TS !! !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
I TO JEST wujek KUBY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
lol gol jop ty $%^$%^%
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
pograliśmy..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
ja pjerdole nie wierze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
JOP i gol dla Cracowii
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
no może jednak tworzymy tą listę?
Macie Swojego mentora SKORŻĘ hahaha <lol> |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
****a jebani amatorzy, jak tak można kompletnie sobie olewaja swoją prace oszuści !
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jeśli tego nie wygramy a Skorza nie poda sie do dymisji to bedzie bez honoru i bedzie to wielki skandal!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Skorżaaaa...out.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wstyd i hańba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
1:0 dla lepszych...
Przecież nasi pod polem karnym Cracovii to nawet piłki prosto podać nie umieją...tak słabej gry to jeszcze w tym sezonie nie widziałem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Żenada, masakra, porażka, dno...itp. itd.
Panie Skorża, odejdź Pan - wstydu oszczędź !!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|