|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
zacząłem 2 sezon w 09, jedyne co sie zgadza to mistrz Wisły(wywalczony w ostatniej kolejce) 2 legia 3 lech i spadek cracovii
i tu troche dziwna sytuacja zaproponowalem Pawełka klubom, i mi FC BARCELONA za niego chce dac ..... uwaga ... 950 tys Euro! ;| |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
na jakim patchu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
9.3, troche dziwna sprawa bo po co Barcy taki ''klasowy'' bramkarz jak Pawełek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam! Mam panowie takie pytanie, otóż wczoraj dostałem od dziewczyny oryginalnego FM 2009 i się teraz zastanawiam co warto zainstalować z dodatków, łatki itp. Czy ktoś kumaty mógłby stworzyć listę dodatków, które poprawiają realizm i inne wartości gry? A i mam pytanie, czy gracie gdzieś w necie?
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Często jest to spowodowane tym, że np taki klub ma polskiego scouta, lub jakiegoś innego, który posiada dużą wiedzę o naszym kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja nie mówię tutaj o realności. Jak ja grałem to większość zagranicznych znanych klubów, które interesowały się moimi zawodnikami, posiadały bardzo dobrą wiedzę o Polsce dzieki temu znajdowali sporo takich piłkarzy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przyczyny Pawełka w Barcelonie i Cieżniaka w AC Milanie(mój ostatni save) należy upatrywać w małej ilości piłkarzy w twojej bazie. Coś za coś, chcesz żeby ci save "śmigał", to takie rzeczy się będą zdarzały. Po kilku sezonach, jak się gra naprodukuje nowych piłkarzy ta sytuacja się znormalizuje.
Pozdrawiam. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest ktoś zaintereowany grą przez neta?;>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mogłbym pograc przez neta;>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jakiego masz Fm'a?
Moglibysmy się zgadać, tylko jak u Ciebie z godzinami?![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
09
czasu duzo 7451638 gadaj jak cos> |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ostatecznie Pawełek wybrał Gaziatenspor z Turcji |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Pytanie jeszcze, z jakich krajów są ci wszyscy piłkarze, bo jeżeli to są futbolowe potęgi typu Mozambik, czy Uzbekistan, to w dalszym ciągu Pawełek będzie przyzwoitym bramkarzem.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie przesadzajmy z tym mozambikiem itd... a kraje to min. hiszpania anglia portugalia wlochy polska slowacja czechy brazylia argentyna
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja to jakoś nigdy nie mogłem tego ogarnąć :/ Zawsze wolałem grać niż ustawiać gości po boisku.
Szacun, że wy umiecie ;d |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Ściągnij sobie oczywiście koszulki, herby i zdjęcia piłkarzy. ![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
a czy przypadkiem nie wystarczy ostatni patch 9.3 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Chyba bezpieczniej jest wszystkie.
No ale mogę się mylić i wystarczy 9.3. ![]()
Wola Wierna Wiśle!!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Ja mogę się akurat pochwalić że miałem u siebie przez jakiś czas reprezentanta Gujany ![]() |
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
Ma kto może cracka do FM 09 na MACA ?
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Ja mam.
Ale to nie jest crack, tylko obraz plyty, z wywalonymi katalogami z gra. Zajmuje 6.5 mb, normalnie go "mountujesz" i fm mysli ze jest plyta w napedzie. Moge Ci przeslac wieczorekiem - rapidshare. Albo jesli masz plyte - zrob samemu. Disk Utility. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
Byłbym wdzięczny gdybyś przesłał
Edit: dzięki 7 kotów, wkońcu mam wakacje i moge pograć ![]()
Ostatnio edytowane przez KoPer : 12.05.2009 o godz. 22:03.
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
http://rapidshare.com/files/232169781/FM2009.iso.html
Prego. Ma wiecej niz 6.5mb. Cos mi sie popieprzylo ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam problem, któy był już wiele razy poruszany nie tylko na tym forum. Mianowicie... po zainstalowaniu gry wyskakuje mi okno, że należy wpisać kod rejestracyjny. OK, przeszkułaem fora i natknałem się na generator kodów, któy był podawany nawet na naszym forum. Ściągnąłem go i podążam za instrukcjami, jednak już na samym początku napotkam na przeszkodę. W 5 punkcie tej instrukcji napisane jest, że "Wygenerowany klucz wklejamy do aktywacji FM09 i zaznaczamy aktywacja telefoniczna." hm.... nie moge znaleźć tego zaznaczenia "aktywacja telefoniczna". Po odpaleniu FM'a mam takie okno:
![]() Nie można odznaczyć "aktywacja online" Tak, mam zainstalowany patch 9.2.0 i podczas instalacji nie zaznaczałem instalaci "steam". Gdzie znajdę tą aktywację telefoniczną |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
odłącz internet w czasie instalowania powinno pomóc z tego co wiem
jak nie to niech mnie ktoś poprawi ![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Offline |
|
|
No niestety nie działa. Odinstalowałem FM'a i zainstalowałem na nowo przy odłączonym Internecie i okieno jest to samo. Tylko aktywacja online :/
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Offline |
|
|
Tak, mam ten generator. Ale w jego instrukcji jest napisane, żeby wybrać "aktywację telefoniczną" i tam wkleić kod, a ja nie mam takiej do zaznczenia.
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Offline |
|
|