|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skandal. Bojkot. Rozbój. Oszukali nas!
Proponuje wszystkim poszkodowanym zakup biletów na mecz z Sandecją. Gra przecież ta sama drużyna - Wisła. A jak rozumie bilety chcieli kupić na mecz Wisły, a nie na Legie. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Kurde,
Płacz o te bilety jest tak irytujący i wkurzający że dawałbym bany... Ślubowanie mlodych Wiślaków, bilety dla szkoł o domów dziecka a tu lamenty.. Nawet jeśli z tych młodych miał pojawić się na Wiślę % to jest super akcja i to na koniec dnia powinno dać lepsze efekty. Co do Maruderów ja się pytam, co zrobiłeś aby na Wisłę chodziło więcej ludzi? Nie tylko 2 może 3 razy w roku. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wincyj zjebów, wincyj !!! Oddac bilety !
![]() Żenuła sezonu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.10.2017 o godz. 14:49.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Płacz o bilety i miejsca dla dzieci jest fajowy, dawno się tak nie pośmiałem, zwłaszcza że to PUSTE SEKTORY przez 90 % sezonu
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Niewiem czy niektorzy nie potrafia czytac zeby cos pojąć.
Tu niechodzi o kto ze ktos załuje dzieciakom,tylko o to ze takie akcje są z dupy bo w zaden sposób nie wplywaja na frekwencje,ktora i tak od 2-3 lat jest żenująca,jeden komplet na meczu z Legią jak juz pisalem to raczej powód do refleksjii jakich mamy pseudo "kibiców" (tych poza tymi 11 tys ktorzy na Wisle chodzą i na Sandecje tez przyjdą.).Zreszta na derbach byłem na A ,poogladalem kto tam chodzi i jedyny plus to taki ze zaplacili za bilet ,i ostatni raz bylem na tym sektorze.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 20.10.2017 o godz. 16:00.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jakbyście łajzy kupowali bilety na każdy mecz to Wisła miałaby kasę. Więcej strat z pustych krzesełek jest podczas innych meczów niż z 5k biletów dla dzieci. Na tym meczu i tak Wisła zarobi ponad 2x więcej niż zwykle.
Amen. Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez Don Donson : 20.10.2017 o godz. 16:04.
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez rokfor : 20.10.2017 o godz. 16:16.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Czy jak obecni kibice Wisły wymrą na stadion nikt nie przyjdzie? Wisła nie zyskuje nowych kibiców? Stała frekwencja nie oznacza, że nie pojawiają się nowi kibice, geniuszu. Idąc tropem rozumowania niektórych osób to cały TS nie ma sensu, przecież świadczy misję publiczną i nie zarabia, a wciąż dokłada do interesu. Po co wychowywać poprzez sport? Lepiej otworzyć firmę i zarabiać w innych segmentach gospodarki. PS. Dzieci 'zwolniły' 550 biletów. Kupcie sobie ten bilet zamiast płakać przy klawiaturze. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wojtas, nie wiem co masz do kibiców z sektoru A, chodzę tam od paru lat, w ekipie trzypokoleniowej, jest tam spora grupa kibiców ze starej 10, są pikniki, janusze, rodziny. dzielenie trybun na lepsze i gorsze to DZIECINADA
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Na stronie pojawiło się 47 biletów rzekomo dostępnych.
Widnieje jednak informacja, że sprzedaż internetowa jest już zakończona. Jeśli ktoś nie ma jeszcze biletu, a bardzo mu zależy, niech próbuje jutro dostać bilet w kasach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Jest rada dla tych, którzy mają ból dupy, że nie obejrzą tego meczu na żywo. Na następną rundę kupcie karnet i obejdzie się bez takich dyskusji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ogólnie wygląda na to, że w piątek było ok 1k zwrotów. Najpierw pojawiło się ~370, jak zeszły wszystkie to znów pojawiło się prawie 600. Co ciekawe z jakiegoś powodu nie dało się kupić ani jednego przez internet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że klub o tym nie informuje. Mimo wszystko powinni napisać choćby krótką wzmiankę na oficjalnej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
PS. pieprzenie z tymi karnetami... ja wolę kupować bilety bo przynajmniej więcej kasy idzie dla klubu. Policzmy może straty związane z karnetowcami? O co chodzi z tymi biletami? Ja kupiłem we wtorek trzy bilety i problemu z tym nie miałem. To, że jeden z drugim wstydził się rodzicom czy dziadkom przyznać, że brakuje mu 20zł do biletu to już jego problem i niech jojcy jak stara baba na Kleparzu! Powód: krakowskie centusie
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 21.10.2017 o godz. 09:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
A ja będąc w Barlinku, kupiłem bilet w trzecim dniu sprzedaży, można? Można
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie martwcie się o te bilety, o których to "klub nie informuje". Na stadion codziennie przychodzą osoby, które pytają o bilety, mimo, że ich nie ma i na bieżąco je wykupują. Biletów nie ma a dziś kolejka pod stadionem, zeszły kolejne bilety i jestem pewny, że w ciągu godziny czy dwóch zostaną wyprzedzane. Jaki sens o tym informować, skoro to "schodzi" w moment?
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorreczki, ja karnetowiec od 15 lat albo i dłużej. POLECA Mwygoda komfort i oszczędność.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Karnet to wygoda, a jak chcecie dac Wisle zarobić to kupujcie pamiątki, koszulki, szale itd. To argument z dupy, że ktos kupuje bilety żeby klub więcej zarobił niż przy karnecie. Większość osób kupuje bilety by nie przepłacic gdy wie ze nie będzie na stadionie częściej niz 4-5 razy ma rundę i taka jest prawda.
Bardziej do mnie przemawia argument że nie można zmienic miejsca majac już klarnet, ale wiemy też jak to wyglada w praktyce na stadionie. Jedna rzecz natomiast jest do poprawy, w szczególności przy "komplecie" powinna być możliwość przekazania miejsca na meczu w przypadku gdy wiesz że sie na nim nie pojawisz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mam kumpla, który ma karnet a jutrzejszy mecz bedzie jego poerwszym w tym sezonie przy R20! Niestety robota, wyjazdy, etc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ile osób wykupiło karnety wiadomo , ile wynosi średnia frekwencja na meczach wiadomo. Nieobecni nie mają racji. Ostatnim argumentem była póżna pora spotkań. Ok. niech to będzie 1 tys mniej. A gdzie reszta?, ? sieroty poTelefonikowe ?, Nie chce nikogo obrażać ale fakty i iliczby mówią same za siebie.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A wg mnie karnet jest bardziej opłacalny dla klubu nawet od pojedynczych biletów gdyż pieniądze ma od razu, a nie zastanawia się co będzie za jakiś czas, czy ktoś kupi czy ktoś nie kupi. Zresztą gdyby tak nie było to po co by robił np. karnety na raty?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dokladnie. Karnet to szybka kasa dla klubu wieksza stabilnosc budzetu i klub moze rozplanowac wydatki na przyszlosc.
A ci co mowia ze kupuja bilety bo to w sumie wieksza kasa dla klubu pewnie robia to dlatego by sobie zaoszczedzic wybierajac mecze na ktore przyjdą. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Krzykacze ucichli, dodam jednak jeszcze info z tt od Knury:
Z puli biletów które trafily do dzieci z domu dziecka 400 biletów zasponsorowal Kuba Blaszczykowski. Jakiś komentarz Wojtas i koledzy? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Powaznie mieliscie problemy, ze dzieciaki bilety dostaly? prosze was, zamiast glupio gadac to skakac po bilety bo jeszcze sa a nie placzecie jak przedszkolaki. 3 tygodnie czasu na kupno biletu a pod wydarzeniem utworzonym przez klub na facebooku od przedwczoraj: kupie bilet, kupie 3 bilety, nagle jak nie ma to sie wszyscy rzucaja a potem jeszcze jakies pretensje. Brawa dla Kuby, na nim zawsze mozna polegac
|
|
|