The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Paragon
Junior Member

Od: 01.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2011, 21:08
No też na to liczę, że 3 pkt będą nasze. Co do meczu z Polonią, to zobaczymy jak zrobią. Może i masz rację, z Wisłą mogą dostać, a z Polonią są duże szanse, jeszcze z ich grą w tej rundzie.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 08.05.2011, 21:42
Lubie takie artykuły jak ten Jawora. Oto najlepszy kawałek:

(O Wiśle):Na ziemię na pewno może sprowadzić ich terminarz. Już w środę podejmują Lecha, a w niedzielę Cracovię. Później przed krakowianami jeszcze wyjazdowy mecz z Legią i Zagłębiem Lubin oraz u siebie z Polonią Warszawa.

O Jagielloni):
Łatwiejsze spotkania czekają Jagiellonię (z Polonią W., Legią, Koroną, Cracovią i Ruchem). Skąd wziął Jawor wiedzę ze w tym seoznie wyjazdy Jagi na Cracovię i Polonię W. sa łatwiejsz eniż emecze Wiśły usiebie z Lwechem i Polonią W. w ostatniej kolejce to chyba tylko on wie. Wisła Mistrz i tyle. W 4 meczach musimy utyrać 6 pkt i Jaga nam może naskoczyć. Dobranoc!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 08.05.2011, 21:54
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Z tego co kolega wkleił to jeśli w najbliższym meczu Pasów kartkę dostaną Dudzic lub Ntibazonkiza to będą pauzować w derbach. Obaj stanowią chyba 90% siły ofensywnej drużyny więc ciekaw jestem czy uda im się pozostać bez żółtka w meczu z Polonią Bytom, który będzie arcyważny w ich sytuacji.
Po cichu liczę, że będzie kopanina i sporo kartek. W końcu obie ekipy walczą o uniknięcie spadku..

(...)
1. 80% z zera to dalej zero.
2. O sile Pasów, jeśli już to decydują ostatnio Suworow i Klich. Plus ew. Kosanović, choć to obrońca.

Umówmy się, w derbach kartki nie będą miały żadnego znaczenia. Będzie to prawdopodobnie młócka w stylu derbów Trójmiasta. Trzeba po prostu dać z siebie 120%, wylać litry potu, używać łokci, a może i pięści.

Ja się bardziej boję w tym meczu o nasze indywidualności - szczególnie o Meliksona.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.05.2011, 22:18
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Do zorientowanych warszawiaków - Jaka jest szansa aby Maciek w nastepnym sezonie dalej spełniał swoje marzenia ?
Będę w szoku jeśli stanie się inaczej. Puchar zdobyty z szansami na dołożenie drugiego trofeum, do tego realna szansa na podium, w sezonie gdy ekipę trzeba było budować od nowa. Wszystko w zasadzie zależy od tego w jakim stopniu Skorża odpowiada za Antolowicia, Kneżewicia czy Mezengę. Jeżeli to byly jego pomysły to może go wywalą, jeżeli tylko je akceptował po laurkach Jóźwiaka czy Miklasa to pewnie zostanie. Chyba, że dobiorą mu się do Ogbuke. Na moje oko będziemy ze Skorżą jeszcze w przyszyłym sezonie. Albo do kompromitacji w pucharach (jeżeli taka nastąpi - o co w sumie ciężko, bo zaczynamy od rund gdzie nie bedzie już samych ogórków, a my z niskim rankingiem trafimy pewnie Romę czy coś w ten deseń i będzie mowione, że 0-5 na Olimpico to nie kompromitacja) albo gdzieś do grudnia, gdy liderzy nam uciekną na 5-8 pktów. Tradycyjnie zostanie puchar

Natomiast myślę, że Wiślacki Mariusz wyjwali Jóźwiaka i cały staff odpowiedzialny bezpośrednio za transfery, bo w swojej.... religijnej gazetce ostatnio się wkurzył i stwierdził, że przekroczono limit pomyłek transferowych na lata.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 08.05.2011, 22:40
@Pan Jotka, jakiś czas temu robiłem tutaj analizę końcowych kolejek, i mi również wyszło, że Wisła ma trudniejszy terminarz do końca od Jagi.

@ 022:

W tej samej religijnej gazetce odpowiedział na pytanie o Skorżę coś w stylu "jeżeli program się nie sprawdza, to nie ma co go trzymać na antenie". Zresztą kontrakt ze Skorżą jest do końca roku z tego, co kojarzę, więc teraz bez żadnych konsekwencji będą mogli go rozwiązać. Może szarpną się na tego Stevensa/Hanczarenkę/Hapalę/Weissa czy kogo oni tam jeszcze niby przymierzają - każdy z nich byłby tak z 3 długości lepszy od Skorży już za samo nazwisko.

Ja tam generalnie nic do Skorży nie mam, zresztą kredyt zaufania dawałem mu dłuuugo. Ale mam wrażenie, że Legia go przerosła, więc niech zajmie się jakimś mniejszym zespołem w ekstraklasie, gdzie będzie mógł popracować nad swoim warsztatem (np. w Amice! ). Młody jest, jeszcze się wyrobi.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 08.05.2011 o godz. 22:43.
Legionista
Odpowiedz cytując
olo887
Junior Member

Od: 04.2011

Stary 08.05.2011, 22:42
Mysle ze Wiselka juz ma mistrza,bialostocznin i kibic Jagi licze na puchary, caly sezon bylismy wysoko w tabeli wiec mimo ostatnich porazek zasluzylismy na nie, pozdrawiam, 3majcie sie
Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 08.05.2011, 22:42
Panowie , według mnie ten tydzień zaważy o Mistrzostwie Polski , Jeśli wygramy dwa Najważniejsze mecze w tym ogórkowym sezonie.Jaga się potknie na pewno , a nasi piłkarze muszą pokazać charakter przed bitwą o Europejskie Puchary.

Kompleks Amici trzeba w końcu przełamać , a z Zasrańcami to trzeba pojechać po całej lini , to powinni być ich ostatnie derby.

Wyjazd na Legię wydaję się najtrudniejszy , ale jeśli nasi piłkarze zagrają tak jak dziś (mądrze , cierpliwie i konsekwentnie to nie boję się o wynik).
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 08.05.2011, 22:54
Tak jak juz pisałem, wygrywajac z Amicą i pasami zdobywamy już w niedziele mistrzostwo.
Tego jestem pewny, bo Jaga napewno 6 punktów w 2 najblizszych spotkaniach nie zdobedzie
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 08.05.2011, 23:11
Dokładnie potrzebujemy w dwóch najbliższych meczach 6 pkt i będzie pozamiatane.
Ciekawi mnie Legia. Czy stać ich faktycznie na rozegranie 5 dobrych meczów?
What's new?

Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 08.05.2011, 23:26
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Czy stać ich faktycznie na rozegranie 5 dobrych meczów?
Wystarczy obejrzeć 10 spotkań Legii w tej rundzie, aby stwierdzić, że NIE
Zresztą pisałem rano, że jak dziś przegracie to stracicie MP (prawem serii). Nie przegraliście, więc nie ma czym się już martwić.

Co do zmian personalnych w Legii w tej chwili jest sprawa otwarta, choć doszły mnie już słuchy, że mogą one dotyczyć nie tylko zmian w sztabie szkoleniowym. A zresztą jutro będą wiedział trochę więcej, a na początku czerwca powinno być już wszystko jasne.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 09.05.2011, 04:42
Sartre napisał(a):Wyświetl post
@Pan Jotka, jakiś czas temu robiłem tutaj analizę końcowych kolejek, i mi również wyszło, że Wisła ma trudniejszy terminarz do końca od Jagi.
Co to znaczy łatwiejsze mecze? Wyjazd Jagi na Cracovię? Mecz z Legią u siebie przy bilansie iluś tam przegranych ostatnich meczy z Warszawiakami? A może wyjazd na Polonię W. w najbliższej kolejce? Dla mnie jeżeli Wisła gra przy R22 to jest zawsze faworytem więc mamy 9 pkt na pewno. Czy można o Jadze przegrywającej zarówno na wyjeździe i u siebie powiedzieć, że ma łatwiejszy terminarz? Wątpie. Sezon już jest zakończony i pytanie brzmi iloma pkt Wisła wygra, a nie czy w ogóle wygra.
Odpowiedz cytując
Paragon
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 09.05.2011, 06:02
Według mnie nie możemy być tacy pewni, bo różnie może być. Chyba nie muszę tłumaczyć, że nasza liga jest ligą zakręconą i wszystko może się wydarzyć. Wisła jak na razie ma przewagę i jest liderem, ale przed nami trudne mecze, więc nie można na 100% zakładać, że wygramy. Mecz z Legią - nie można do końca stawiać kto ile wygra, bo mimo tylu porażek Legii, to po wygranej w finale PP dostali olśnienia i grają lepiej. Poza tym trener Skorża chyba się obudził i wziął się ostro do roboty, kto wie może i w lidze chce coś pokazać. Co do reszty przeciwników, to nie będę się rozpisywał, ale też trzeba być czujnym i nie można odpuszczać pod pretekstem - bo oni zajmują tą i tą pozycję. Będzie dobrze
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 09.05.2011, 06:44
Czyzby kolejne szczescie Cracovii? Moim zdaniem powinna awansowac kolejna druzyna z 1 ligi.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Lic...077,1,381.html
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.05.2011, 07:01
I zdaje się, że tak jest od tego sezonu.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 09.05.2011, 07:54
(...)
Ja tam generalnie nic do Skorży nie mam, zresztą kredyt zaufania dawałem mu dłuuugo. Ale mam wrażenie, że Legia go przerosła, więc niech zajmie się jakimś mniejszym zespołem w ekstraklasie, gdzie będzie mógł popracować nad swoim warsztatem (np. w Amice! ). Młody jest, jeszcze się wyrobi.
"Troszkę go przerosła"

Chłopie, takiego komfortu pracy jaki ma w tym sezonie Skorża nie miał w tej lidze nikt od czasów pierwszego Kasperczaka w Wiśle (gdy dostał Majdana, Kłosa czy Kukiełkę). Spośród klubów w czołówce to Legia miała najwięcej czasu na przygotowanie transferów, a następnie na zgranie drużyny. Skorża był już de facto ugadany z Wami na miesiąc przed zakończeniem sezonu i konsultowano z nim wzmocnienia. A te były znaczące. Do tego w zimie dokupiono mu Hubnika. Nie było presji na dobry występ w europejskich pucharach, były za to wartościowe sparingi, m.in. z Arsenalem.

Gdyby Skorża wykonał to, co do niego należało, to przy przeciętnej formie Wisły i Amiki Legia w zasadzie już teraz mogłaby świętować MP. Tymczasem na 5 kolejek przed końcem ma ujemny bilans bramek, 11 porażek na koncie. Już teraz osiągnęła najgorszy wynik w ciągu ostatnich 20 lat. Farciarski PP jest w istocie waszym nieszczęściem, bo powstrzymuje decyzyjnych w klubie od gruntownej rewolucji w strukturach klubu, które są nieodzowne. To nie zawodników trzeba wywalić, w każdym razie nie wszystkich - a zarząd i trenera.

Nie można analizować osiągnięć Legii w sensie absolutnym (obecnie 3 miejsce w lidze, PP) - tylko w relatywnym. Porównując te osiągnięcia z poprzednimi latami i patrząc przez pryzmat nakładów, które poniesiono. Celem nr.1, absolutnie priorytetowym Legii na ten sezon było mistrzostwo. Jeśli go nie zdobędzie (na co szanse są coraz mniejsze, niemal iluzoryczne) - to Legia będzie największym przegranym tego sezonu. A Skorża poniesie wtedy tego konsekwencje.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.05.2011, 08:50
tak apropo
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...wiadomosc.html

w jedenastce Cikos, Chaves, Melikson.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 09.05.2011, 09:01
Jesli:

1. Polonia Bytom ogra Cracovie w 26 kolejce
2. Polonia Bytom wygra z Gornikiem w 27 kolejce

To pokonujac Cracovie w niedziele spuszczamy ich do 1 ligi na 100% Nie beda mieli nawet matematycznych szans po porazce
DysoN
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 09.05.2011, 09:04
DysoN napisał(a):Wyświetl post
Jesli:

To pokonujac Cracovie w niedziele spuszczamy ich do 1 ligi na 100% Nie beda mieli nawet matematycznych szans po porazce
Jeszcze Korona musi 1 pkt zdobyć

...tak naprawdę 2 pkt.
Ma teraz 8 pkt przewagi nad Parchami. Jak zdobędą tylko 1 pkt w dwóch najbliższych kolejkach przy zerowym dorobku Makabi to na 3 kolejki będą mieć 9pkt przewagi. Co przy gorszym bilansie spotkań nie daje jeszcze scyzorom utrzymania.
Ostatnio edytowane przez Proud : 09.05.2011 o godz. 09:09.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.05.2011, 09:26
DysoN napisał(a):Wyświetl post
Jesli:

Numer 2 pewnie wejdzie bez problemu, w końcu na spółdzielnię można zawsze liczyć na Śląsku
the end
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.05.2011, 09:46
powtórze po raz kolejny środa, niedziela = 6pkt nie ma odpuszczania i wtedy można sobie szampany kupować...już raz czy dwa, kupiłem szampana (panathinaikos,cracovia) i był jak ocet... zimny okład panowie
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.05.2011, 10:00
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Czyzby kolejne szczescie Cracovii? Moim zdaniem powinna awansowac kolejna druzyna z 1 ligi.
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Lic...077,1,381.html
Ale tak nie będzie. W przypadku degradacji zespołu, który zajął miejsce 14 i wyższe, jego miejsce zajmuje 15 drużyna. Gdy dwie drużyny z miejsc bezpiecznych są zdegradowane (np. Widzew i Górnik) ich miejsca zajmują zespoły z miejsc 15 i 16.
Gdy 3 zespoły z miejsc bezpiecznych (np. Widzew, Górnik i Polonia) są zdegradowane. Ich miejsca zajmuje 15, 16 drużyna ekstraklasy i TRZECIA 1 LIGI.
Regulamin do pobrania na stronie Ekstraklasy.
Jak łatwo zauważyć, przepisy nie są ustalone z "duchem sportu". Przynajmniej ja tak sądzę.
EDIT. Kiedyś czytałem, że w PZPN dużo ma do powiedzenia śląska grupa leśnych dziadów, dlatego w degradację Górnika nie wierzę. Pozostaje pytanie, czy Polonii Bytom też pomogą.
Powód: licencja
Ostatnio edytowane przez Worcester : 09.05.2011 o godz. 10:05.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 09.05.2011, 10:18
flamengista napisał(a):Wyświetl post
"Troszkę go przerosła"
Masz po części rację, ale w każdej układance są słabe ogniwa i nigdy nie wiesz czego można się do końca spodziewać po sezonie.

Wystarczy prześledzić kilka faktów.
1# Transfery w Legii robił Jóźwiak z Miklasem, gdzie korzystano z usług znajomków np. Piekarski (Manu i Mezengai) i wspólnego menadżera Vrdoljaka i Kelhara. Co im zaproponowano to wzięli.
2# Maciuś nie miał zbyt wielkiego wpływu na transfery letnie, bo cała trójka Knezevic, Mezenga i Vrdoljak była zaklepana już zanim dopięto szczegóły kontraktu ze Skorżą, a transfer Manu był prowadzony przez kilka miesięcy (Piekarski).
3# Przy transferach zimowych przyłożył rękę do Ogbuke i Kelhara. Transfer Hubnika był wyłącznie transferem ratunkowym, a Gol został ściągnięty jako zapchajdziura przez Jóźwiaka.
4#
Wisła Skorży miała dwóch świetnych stoperów (Marcelo i Głowackiego)
Legia Skorży miała kontuzjowanych stoperów (Astiz i Choto)
5#
Wisła Skorży miała napastnika (Brożka) i nie miała bramkarz (Pawełek).
Legia Skorży nie miała na jesieni napastnika (Mezenga, Chinyama) i nie miała bramkarza (Skaba)
Legia Skorży miała na wiosnę napastnika (kontuzjowany Hubnik) i nie miała bramkarza (Skaba)
6# Zgoda co do tego, że ogólne warunki pracy miał wyjątkowo komfortowe. Dwa miesiące pracy ze skompletowanym składem, a on przegrał 4 z 6 spotkań na otwarcie rundy. Katastrofa.
7# Zgoda co do tego, że nie wytrzymał presji pracy w Warszawie, może go przytłoczyło miasto, może presja związana z całą otoczką medialną w Legii, a może po prostu brak umiejętności.
8# Szykuje się nowy trener i to niekoniecznie Weiss.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.05.2011, 11:04
Co do Skorzy to nie wgłębiając się w szczegóły na papierze nie wygląda to tak źle. 3 miejsce z możliwością walki o wicemistrza i zdobyty Puchar Polski
What's new?

Odpowiedz cytując
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 09.05.2011, 11:06
Asy i cieniasy.

http://sport.interia.pl/raport/asy-i...aklasy,1635335
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

Odpowiedz cytując
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.05.2011, 11:11
Można sobie dumać o tym, czy Skorża jest winien w 100, w 80, 50 czy 15% za marną grę Legii w tym sezonie, można sobie dyskutować czy jest lepszym czy gorszym trenerem lub jak wypada na tle trenerów z Polski. Ale prawda jest taka, że jeżeli rozważa się takich kandydatów, jacy pojawiają się w plotkach medialnych i jest realna szansa na ich zatrudnienie, to to jest akademicka dyskusja - bo choćby i MP w cuglach zdobył w tym roku, to i tak każde z tych przewijających się nazwisk jest lepsze.

Edit:

Cytat:
Skorża podpisał kontrakt z Legią na 3 lata, więc bez jakiegoś odszkodowania za jego zerwanie się pewnie nie obędzie.
No tak, już wcześniej zauważyłem że się pomyliłem z tym. Cóż, w naszej lidze to i tak standard, mało który trener w Polsce wypełnia cały kontrakt do końca.
Ostatnio edytowane przez Sartre : 09.05.2011 o godz. 11:16.
Legionista
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 09.05.2011, 11:15
W tej samej religijnej gazetce odpowiedział na pytanie o Skorżę coś w stylu "jeżeli program się nie sprawdza, to nie ma co go trzymać na antenie". Zresztą kontrakt ze Skorżą jest do końca roku z tego, co kojarzę, więc teraz bez żadnych konsekwencji będą mogli go rozwiązać.
Skorża podpisał kontrakt z Legią na 3 lata, więc bez jakiegoś odszkodowania za jego zerwanie się pewnie nie obędzie.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.05.2011, 11:58
Marek Profus nowym właścicielem Korony ?
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37358,t...wiadomosc.html

Dziś w gazecie Szechtera pada nazwisko nowego kandydata na trenera Legii - jest to Słowak Vladimir Weiss.Myśle jednak że Maciuś zdobyciem PP zapewnił sobie prace na następne pół roku conajmniej.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.05.2011 o godz. 12:16.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.05.2011, 12:06
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Widzę ze dupy niektórym zaczynają mięknąć
A jeszcze śmieszniej może być po dzisiejszym meczu.. jeszcze Legia czy Amika może Wisłę wyprzedzić, o czym już pisałem, wtedy to z 90% użytkowników z flamengistą na czele popełni harakiri nie mogąc zdzierząć śmiejącego się z nich Skorży
Dziecko, my tu kibicujemy Wiśle, a nie Maciusiowi. Gdyby jakimś cudem Legia nas wyprzedziła, to wszyscy normalni kibice byliby wściekli nie dlatego, że zrobił to akurat Skorża.

Zresztą - większość z wypowiadających się tu wiślaków życzy Maćkowi jak najdłuższego prowadzenia Legii - ot, jeden rywal do mistrzostwa mniej.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
tarantulaw2
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.05.2011, 12:33
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Dziś w gazecie Szechtera pada nazwisko nowego kandydata na trenera Legii - jest to Słowak Vladimir Weiss.Myśle jednak że Maciuś zdobyciem PP zapewnił sobie prace na następne pół roku conajmniej.
To żart? Gościu który z przeciętnej Słowacji (Słowenii?) zrobił ZESPÓŁ miałby się - powiedzmy szczerze - zdegradować do Legii?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.05.2011, 12:45
tarantulaw2 napisał(a):Wyświetl post
To żart? Gościu który z przeciętnej Słowacji (Słowenii?) zrobił ZESPÓŁ miałby się - powiedzmy szczerze - zdegradować do Legii?
Jakby to powiedział Janusz W.: "Kasa, misiu, kasa".
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów