|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Iliev lub Kirm. Nie sądze, byśmy grali tak ofensywnie, znowu będzie 4-3-3 czyli Genkov osamotniony.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
rafal77 napisał(a):
A tak na poważnie to takiej konkurencji to chyba dawno nie było. Ciekawi mnie ten Nunez, jak szybko się wkomponuję w zespół, w europejską piłkę..i czy jak się sprawdzi z Liteksem to czy zagości na stałe w pierwszym składzie. Może to być taki czarny koń tego okienka Kirm ostatnio na treningach prezentował wysoką formę i widać było że jest na tzw. ku*wie..Rywalizacja mu się przyda. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
niedawno w OSI Jarek Krzoska powiedział, ze Nunez jest defensywnym piłkarzem.
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Błękitni Wronki jak już.
Ale generalnie wronieccy kibice nigdy nie poczuwali się do używania jakiejś innej niż Amica nazwy (w przeciwieństwie choćby do Dyskobolii), więc nie widzę problemu.![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mały/Melikson/Nunez/Iliev/Kirm - wszyscy mają świetną jak na nasze warunki szybkość i motorykę. W ataku pozycyjnym może być róźnie, ale w kontrach możemy być szalenie groźni dla każdego. Oczywiście chodzi mi o europejskie puchary, w polskiej lidze będziemy grać w ataku pozycyjnym w większości meczów.
![]()
Visca el Barça!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Czyli co na puchary nie będziemy mieć prawdziwego lewego obrońcy? To na tą chwilę wygląda, że potrzebne by były jeszcze 3 transfery na lewą obronę, środkowy pomocnik i napastnik. Ciekawe też czy ktoś faktycznie odejdzie (Guła, Łobo,Jirsak)?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Nunez caly zeszly sezon gral na lewej obronie... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Oby tym LO nie okazał się Diaz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wlem_primelem/
Kurto nieźle się zapowiada. Oby się rozwinął na tyle by dostać szanse bycia bramkarzem numer 1 jak za jakiś czas gdy odejdzie Pareiko. Ten chłopak powinien dostawać regularne szanse gry w pierwszym składzie, w Pucharze Polski. Wiadomo, że trening nigdy nie będzie tym samym co mecze o jakąś tam stawkę. Swoją opinię nie wyrobiłem sobie na podstawie jednego filmiku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Przeczytaj na głównej wywiad z Maaskantem a potem pisz, że ktoś nudzi...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
w systemie 4-3-3 mamy
czterech (4) obrońców trzech (3) pomocników trzech (3) atakujących Jesli się nie mylę to stwierdzenie: Nunez na lewej stronie środka pomocy to koncepcja z dwoma ofensywnymi pomocnikami przed jednym defensywnym. Wtedy trzech z przodu, np. Iliev (Kirm), Genkov, Małecki, to trzech atakujących, a skrzydłowi nie są typowymi skrzydłowymi z systemu 4-4-2 tylko napastnikami. Proszę mnie poprawić jeśli sie mulę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Wyskok Tsvetana !! miód |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No chłop ma wyskok że ho ho
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...kow__2_0_.html już raz pokazał jaki ma wyskok.
![]() ![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Coś jak Kalu Uche. Ale co się dziwić jak kolo trenował lekkoatletykę za młodu, w tym biegi i skok wzwyż
![]() Na moje oko to się wybija gdzieś na metr od ziemi, + jego 190 cm, to piłkę głową powinien złapać na tych 2,9-3,0metrach. Ile bramka ma wysokości? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
bramka ma bodajże 242 albo 244 cm
z Tsvetana byłby dobry koszykarz |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
244. Co do wyskoku... Jak by miał metr to by było bardzo dużo jak na piłkarza. Michael Jordan miał 122 dosiężnego
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
1231231231 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam to Kalu miał coś koło metra.
Tak czy owak jak się Gienek na moment zdekoncentruje to pizgnie głową w poprzeczke ;p |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Priorytetem do sprowadzenia powinien byc lewy obronca, nie wiem czemu nic sie nie mowi o Dudu z Widzewa, bo to swietny obronca. Napastnik? Jakby przyszedl jakis to pewnie nie na lawe? To wtedy trzeba zmienic ustawienie, przeciez jest jeszcze Boguski, Iliev i Maly tez moga grac w ataku (i niech nikt zalosnie nie podaje Slaska, bo 1 mecz zagral srednio bo goscia nawet nie autobus a pociag postawili, a to ze byl okres ze gral z Broziem z ataku i co chwile strzelal albo asysystowal, ale fakt - musi miec przy sobie drugiego napastnika np Boguski) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wrzucić filmik z grą Nuneza. Szukam w sieci i nie mogę znaleść a chciałbym chociaż z filmiku ocenić nasz nowy nabytek. Z innej beczki oglądałem powtórkę meczu Hondurasu i przyznaję że Chavez jest obrońcą już na Europejskim poziomie i po takim turnieju będzie jeszcze lepszym piłkarzem niż był do tej pory. Jakbyśmy mieli jeszcze dwóch w takich w obronie to o LM byłbym spokojny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Jest co oglądać ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
ktos jest slepy jak nie widzi szybkosci Nuneza.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli jest tak dobry jak szybki (w co mam nadzieję) to jestem pewny, że razem z Melexem mogą roznieść ligę w przyszłym roku :U
Ostatnio edytowane przez krowczax : 24.06.2011 o godz. 19:21.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|