|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja sobie wracam z czyżyn autem stoję na pętli Sawickiego i najpierw jedna kropleka ale taka konkretna w szybę zaraz następne myślę sobie powali żabami będzie chłodniej ujechałem pod Opla i jak sie nagle biało zrobiło przed autem to może na 3 metry widziałem wszyscy zwolnili do 20 a potem zaczęło walić tym gradem to postąpiłem jak wszyscy zjechałem z drogi stanąłem pod poli-budą tak mi waliło po aucie że siadłem jak najdalej po przedłużeniu kierunku z którego padało i modliłem żeby szyby wytrzymały
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mnie złapało na plantach, na szczęście schowałem się pod altanę.
W aucie maska do wymiany, dach do lakiernika. Po tej masakrze przechodziłem w okolicach Nowego Kleparza, auta topiły się w wodzie na około 1/3 felgi ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
na pradniku bialym masakra.... walilo lalo, dach mi troche przeciekl, jedno zaraz auto zdarzylem schowac drugie kocem troche okryc, ale dokladnie jeszcze nie sprawdzalem... ale szyby myslalem ze w domu mi rozwali bo mam dach puchyly.. szok..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W Płaszowie mocno wiało, z 10 minut lało, troche pogrzmiało, troche gradu spadło ale nic wielkiego się nie stało. Rymło sie
![]() ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Tu jest mnóstwo zdjęć http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._zdjecia_.html
U mnie grad wielkości orzechów laskowych ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Jechałąm autobusem spod Galerii w stronę KSW. Jazda była jak z hororu. Prawie żadnej widoczności i walący po szybach i po dachu grad. Na Al. Pokoju, przy F.Nullo stało autko z drzewem na dachu.Jak wysiadałam , było juz po burzy.
![]()
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak patrze na te zdjęcia to w rejonie Płaszowa/Woli D./Kurdwanowa nic sie nie stało...
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
chyba w nocy będzie podobnnie...
![]() ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
takiego deszczu i gradobicia jak dzisiaj to jeszcze nigdy nei widziale normalnie swiata nie bylo widac...![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
patrzę na zdjęcia na gazeta.pl i widzę, że Rondo Kocmyrzowskie utonęło... czy ono przypadkiem nie tak dawno było przebudowywane? jeżeli tak to ładnie zjebano sprawę, kanalizacja na poziomie...
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
![]() DObra reklama .... " nie straszne nam powodzie - wszędzie dojedziemy"![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
H. Reyman http://pl.youtube.com/watch?v=abReZg...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
prawde mówiąc nigdzie by sie prawie nic nie stało. ale podczas silnego wiatru pełno liści pospadało z drzew i jak zaczołe padać zatkały wszystkie kanały . i dlatego takie powodzie np. pod mostem na pilotów. byłem tam dzisiaj i widziałęm jak strażacy wyciągali z kanałów sterty liści :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie o to chodzi...mieszkałem tam łącznie jakies 6 lat i bloki mi sie wydaly podobne po prostu ![]() Ale mimo wszystko, nie lubię chodzić tamtędy wieczorami ![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
na szczęście nie będzie...
rafalek napisał(a):
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam, w tamtym roku była podobna burza, tyle,że wiatr był jeszcze mocniejszy lecz nie było gradu.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 23.06.2008 o godz. 22:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raz mnie tam napadli jak szedłem na mecz...mialem zlamany nos i peknieta szczękę, ale na szczęcie udalo sie obronic barwy...tylko najlepsze jest to, ze oni od kogos dostali cynk ze ide na mecz:/
@Pablo Przeciez w tym roku tez byla taka wichura i ulewa - jak gralismy z Widzewem....to sie zwalo orkan Emma czy jakos tak.. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Rafalek przypomnij sobie sierpień tamtego roku coke live mussic. Pamiętam że wtedy na osiedlu światła wyjebało. To było znacznie gorsze od tego co dzisiaj sie działo chociaż nie było gradu
![]() ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem co się dzialo na coke live music, bo w hucie niemieszkam juz 1.5 roku
Ale jak mówice ze to ylo cos gorszego do tego, to ja nie moge sobie tego wyobrazic...![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
tak pilismy po pamietnym marcowym wietrznym dniu na jednej z wielickich klatek to szyby na klatce poszly od 2 do 4 pietra ... ale to co ujzalem dzisiaj nie przebije niczego :O
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dość, że napierd....o z zachodu to mam okna na zachodnią stronę. W dodatku na jednym oknie nie mam tej francowatej blachy na dole i litrami mi sie woda wlewała do mieszkania - ratowalem się pościelą bo szmaty sie .... skończyły..... ale film zrobiłem jak to waliło po oknie i parapecie....
SV_A0020.avi ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Na szczęście jak było gradobicie to jechałem w tramwaju i nic się mi nie stało ale musiałem spod Dworca Głównego iść z buta pod Cmentarz Rakowicki bo tramwaje i autobusy nie kursowały przez Rakowicką.Z Rakowickiej zrobiła się rzeka a chodnik cały był zielony od liści.Normalnie jakaś masakra
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
teraz by co spadło , bo duszno jest jak ch uj
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ładna burza dzisiaj była
, poszedłbym bez niej np. 5 minut wcześniej by mnie ładnie przemoczyło i poobijało gradem później wychodzę już po wszystkim i patrzę a tu na ulicach powódź samochody ciężko przejeżdżają a jakieś dzieciaki bawią się w wodzie to mają ją po kolana![]() Powód: gdybym miał tak spędzać czas jak dziś to ja chce takie burze codziennie :)
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 24.06.2008 o godz. 00:51.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Przynajmniej sobie podupcyłeś ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
aż tak fajnie to nie było
![]()
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 24.06.2008 o godz. 02:12.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Noto ja z kumplami schowalem sie przed gradem pod zjeżdżalnia bo bylismy na basenie ^^ xD a pozniej na os.szkolnym narąbany typek pływał kraulem po ulicy ^^ xD poozniej wkleję filmik ;D coś niesamowitego
) beka przednia a samochody bały się jechać bo myśleli że tam tak głeboko że temu typowi po szyje sięga hhaha ;D |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gołębi trochę wybiło, latały jak oszalałe.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Maro - nawaliłeś !
|
|