|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanko'prośbe. Czy ktos mogłby przesłac link lub jakies informacje na temat zerwania zgody Widzewa z Lechem. To jest doscyc interesujaca sprawa na scenie kibicowskiej.
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja mam pytanko:
http://www.allegro.pl/item625071605_...mattel_pl.html czemu tu jest tak tanio? Przeważnie chodza 20 - 30 zl drozej. Możliwe że jakaś podróba? |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś ile kosztuje przejazd taryfą z pod stadionu na dworzec
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Może ktoś zna odpowiedź na moje pytanie, więc:
Wchodze na stronę tego nowego operatora, Play. Wybieram MIX i tu pojawia się moje pytanie: Czy NAPRAWDĘ dostanę Samsunga SGH-i450 za złotówkę, czy to jest po prostu pic na wodę? Na stronie głównej gdy chce wybrać telefon pisze złotówka, natomiast kiedy kliknę w ten telefon i wskażę go w ofercie, to cena skacze do 399 zł jak to z tym jest naprawdę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Mam problem a chodzi o Adapter Karty pamięci ... Czy można go podpiąć do Komputera a jak tak to gdzie się go podpina bo niestety sam nie mogę nic znaleźć a jak nie można to po co on w ogóle służy
![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Adapter jest po to, bo rzadko który komputer, jak nie żaden, ma wejście na karty microSD. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Niektóre laptopy chyba mają wejścia na adaptery.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Proline mial kiedys sklep w Krakowie
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak nie masz gniazda SD, musisz kupić sobie czytnik kart SD/MSD pod USB.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam 2 części filmu z odpowiednimi napisami, połączyłem obie części w jedną VirtualDubem i teraz chciałbym też jakoś połączyć napisy. Da się?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siemka ma pytanko czy wiadomo czy bedzie Wyajzd do Lodzi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy z napojem energetycznym logo Wisły wejde na stadion bo ma pojemnosc 1L, prosze o odpowiedz w miare szybka
![]()
Miłość, wierność, całe życie z Wisłą, honor, przyjaźń jest sprawą oczywistą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
z tego co mi wiadomo mamy zgodę z LECHIĄ GDAŃSK, ale w Lechii gra przecież ŁUKASZ SURMA - nasz wróg nr 1. Więc co z tym fantem robimy przy okazji meczu? Gwiżdżemy czy się radujemy? Będzie transparent anty, czy nie?
![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Zgody nie ma. Surma zerwał :(
![]()
TRÓJKOLOROWE BRONOWICE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
no to straszna szkoda..
jak zwykle je*** prezesi, nie znają się na kibicowaniu i zatrudniają piłkarzy, którzy wszystko potrafią spie*** :/ a lubiłem Lechię... ![]()
fochy to Ty sobie u siebie strzelaj !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
masz chlopie pytania ...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Sądząc po twoim awatarze to jesteś kibicem GKS-u... Więc jacy my ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() Sory za offa. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
jesli juz padlo to pytanie to sorry, ale JEST MECZ Z (L)egia w Tv dzis?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
16.30 wstęp do meczu
17.00 mecz Oczywiście canal + sport. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wielkie dzikie
![]() ![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Cosinus jest naprawde darmowy? są tam w czyms jakies haczyki?
Czy przychodze ze swiadectwem, mowie chce chodzic na ten kierunek i po sprawie? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
polecacie jakiegos darmowego fajnego pokera online
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czy istnieje program który zapisywałby obraz z kamery internetowej,ale nie mojej tylko np z budowy stadionu Wisły ? chciałbym zrobić taką kompilację,a zapisywanie ręcznie za każdym razem obrazu jest troszkę czasochłonne...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moja subiektywna ocena
http://pl.partypoker.com/ http://www.pokerstars.com/ http://www.titanpoker.com/pl/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Co bylo napisane na transparencie wczoraj na meczu
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest na forum ktoś kumaty z Qcada?
![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Macie jakis rozpis kogo moze Wisla trafic w pucharach europejskich? Wiem, ze jeszcze waza sie losy w roznych ligach, ale tak mnie naszlo, gdzie mozemy jechac w wakacje
![]() ![]()
BRONOWICE!
|
|
|