The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.07.2015, 09:09
Teraz oczekuję od klubu, że będą mu płacić regularnie do 2018 roku, odstawili od składu i za ch.uja nie sprzedali. Kara z pójście z tym do mediów. Po karierze
Odpowiedz cytując
sorino
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 03.07.2015, 09:12
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
O jejku, a moze nie kazdemu wystarcza, ze ma co do garnka wlozyc i moze wypic pare browarow przed TV wieczorem ?
A moze ma na przyklad pomysl na jakis biznes...
Ponoć chce produkować na masową skalę takie oto spodnie:

Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 03.07.2015, 09:27
Nie ma lekko Gaszynski.
Plan jakis jest...
Budowa zespolu taniego w zamian za splaty...
Ale co z tego jak zawsze cos sie urodzi...
Teraz Macius sobie przypomnial ze mu kasy brakuje..
A w Legii to wiedza ze On tam ma isc grac?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 03.07.2015, 09:27
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Teraz oczekuję od klubu, że będą mu płacić regularnie do 2018 roku, odstawili od składu i za ch.uja nie sprzedali. Kara z pójście z tym do mediów. Po karierze
Genialny pomysł...
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.07.2015, 09:35
Naprawde trudno mi jest miec Sadlokowi cokolwiek za zle bo poprostu nie ma ku temu ani jednego powodu.

Moglby oczywiscie dalej czekac na pieniadze z Wisly i grac miesiacami bez wyplaty tyle tylko, ze Sadlok o ile sie orientuje nie prowadzi fundacji charytatywnej "Spelniamy marzenia Wisly Krakow".
Tak napürawde jakbym byl na miescu Sadloka (gral w klubie z ktorym nie jestem emocjonalnie zwiazany) to bym zrobil dokladnie to samo.

Tak na chlopski rozum:
1. Grasz w klubie w ktorym, placa bardzo nieregularnie i nie zawsze cala wyplate. Mimo tego nie strzelasz fochow, rozumiesz sytuacje.
2. Przychodzi oferta, w ktorej Legia chce za ciebie zaplacic klubowi ktory wisi Ci gruba kase. Myslisz, super beda mogli mnie splacic i jeszcze cos zarobia. Win win situation.

3. Klub oferte odrzuca wiedzac, ze wisza Ci na tyle kasy, ze mozesz rozwiazac kontrakt. Ty byles fair do tej pory nie wnoszac o rozwiazanie kontraktu rozumiejac trudna sytuacje a tu klub w momencie kiedy mozesz isc do lepszego klubu, grac w pucharach, zarabiac wiecej i na czas robi ci pod gorke.

4. Na co ....a liczyl Gaszynski to nie wiem, ze Sadlok stiwerdzi " nie ma sprawy, jestem tutaj aby poswiecic sie dla Wisly"?

Nie badzmy smieszni, klubowy szowinizm nie moze przeslonic nam racjonalnego myslenia. Poprostu trzeba chlopakowi zaplacic i uciac temat. jakby nie patzrec to w tej sytuacji nie da sie go obwiniac

To jest troche tak jak gdybys ty wisial koledze 1000 zlotych ale zamiast oddac kase to jedziesz na urlop do chorwacji. Tez bys sie w....il i sciagnal na niego komornika.
Ostatnio edytowane przez As : 03.07.2015 o godz. 09:37.
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 03.07.2015, 09:36
Mam wrażenie, że niektórzy z Was tkwią w bardzo dziwacznym, onirycznym miejscu, w którym piłkarze grają za obietnicę nieśmiertelności w pełnych wdzięczności wspomnieniach fanów a dożywotnia gra w Wiśle jest marzeniem każdego piłkarza od Karpat po Copacabanę.
Obudźcie się.

Sadlok załatwia sprawę w mało elegancki sposób i klasy w tym za grosz. Ale zróbcie sobie takie ćwiczenie intelektualne. Jest 2005 rok. Jesteśmy najbogatszym klubem w Polsce, Sadlok gra w Ruchu Chorzów, w którym raz mu płacą a raz nie. Robi więc podobny numer Ruchowi i przechodzi do nas. I co? Me likey?
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 03.07.2015 o godz. 09:44.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.07.2015, 09:43
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
splacic cieniasa i zafundowac mu do konca kontraktu Mega Klub Kokosa
Jestes geniuszem...
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.07.2015, 09:48
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Genialny pomysł...
Co Ty, drugi Sheldon Cooper, że sarkazmu nie ogarniasz?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2015, 09:53
siemstein napisał(a):Wyświetl post
Co Ty, drugi Sheldon Cooper, że sarkazmu nie ogarniasz?
Przecież napisałem, że genialny
Odpowiedz cytując
serek_dj
Member

Od: 01.2010

Stary 03.07.2015, 09:58
To już po ptokach. Niech rozwiązuje bo i tak będzie grał kaszanę. Bury na lewej Jovic na prawej i oby byli jak najdłużej zdrowi. Żemło od biedy będzie wypełniał luki (kartki itp) a Pietia ma jeszcze kontrakt z Piastem? Od bidy by mógł być

Zresztą umówmy się - nie był gwiazdą więc zastąpić go trudno nie będzie. Udany start w zeszłym sezonie (ale jak to ktos w Cafe Futbol mówił: był głodny gry po dużej przerwie to ładnie grał a potem doszła rutyna i on się zrutynił) a potem to już tylko taka średniawka z niego była... czy tylko mnie wku..iały te jego ciągłe próby strzałów z dystansu (to samo co Dudka) co generalnie było rózwnoznaczne z zatrzymaniem się i wracaniem na swoja połowę bo i tak korzystał rywal.

Dziwić się nie ma co, ja jakbym nie dostawał wypłaty to też robię adieu i ''pocałujta w dupę wójta". Takie życie. Piłkarz to też robol a nie robi się dla samego robienia tylko dla kasy i to takiej na jaką się umawiasz.
Powód: jeszcze dwa słowa
Ostatnio edytowane przez serek_dj : 03.07.2015 o godz. 10:05.
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2015, 09:59
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Mam wrażenie, że niektórzy z Was tkwią w bardzo dziwacznym, onirycznym miejscu, w którym piłkarze grają za obietnicę nieśmiertelności w pełnych wdzięczności wspomnieniach fanów a dożywotnia gra w Wiśle jest marzeniem każdego piłkarza od Karpat po Copacabanę.
Obudźcie się.

Sadlok załatwia sprawę w mało elegancki sposób i klasy w tym za grosz. Ale zróbcie sobie takie ćwiczenie intelektualne. Jest 2005 rok. Jesteśmy najbogatszym klubem w Polsce, Sadlok gra w Ruchu Chorzów, w którym raz mu płacą a raz nie. Robi więc podobny numer Ruchowi i przechodzi do nas. I co? Me likey?
Dlaczego w malo elegancki sposob? Od kiedy to domaganie sie swoich uczciwie zarobionych pieniedzy jest nieeleganckie? Malo eleganckie to jest zwlekanie z zaplaceniem ludziom za prace i w tym samym czasie blokowanie im mozliwosci awansu zawodowego i finansowego.
Widze, ze sporo ludzi sie tutaj mija z logika, Sadlok grajac do tej pory w takich warunkach majac placone co 3 - 4 miesiace zachowal sie conajmniej elegancko.
Przeciez nie jest tak, ze klub dopiero teraz zaczal mu wisiec kase. Poprostu pojawila sie opcja transferu, Wisla postawila veto (mimo iz wisza mu pieniadze!!!) wiec zrobil to co kazdy z nas zrobilby w sytuacji gdyby my firma nie placila wyplaty.

Zanim zaczniecie jechac po Sadloku to sobie odpowiedzcie na jedno pytanie, kto z was zachowalby sie inaczej gdyby mial placone w obcenej firmie raz na 3 miesiace a mial opcje isc do innej firmy gdzie dodatkowo zarabialby wiecej?
Odpowiedz cytując
element
Senior Member

Stary 03.07.2015, 10:04
As napisał(a):Wyświetl post
uczciwie zarobionych pieniedzy

Najlepiej to obrazują ostatnie mecze które sposób wyjątkowo frajerski przegrywali co spowodowało katastrofę której nikt się nie spodziewał bo gra w pucharach była na wyciągnięcie ręki ale Sadlok i jego kompani postanowili być wyjątkowymi niedorajdami i spierd.olili wszystko. A teraz Sadlok domaga się pieniędzy. Byłyby puchary to byłyby pieniądze na wypłatę. A czemu nie ma pucharów i pieniędzy na zaległe wypłaty to trzeba zapytać Sadloka i jego kolegów.

Przecież to w dużej mierze piłkarze decydują o kondycji finansowej klubu!
Ostatnio edytowane przez element : 03.07.2015 o godz. 10:06.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2015, 10:07
element napisał(a):Wyświetl post

Najlepiej to obrazują ostatnie mecze które sposób wyjątkowo frajerski przegrywali co spowodowało katastrofę której nikt się nie spodziewał bo gra w pucharach była na wyciągnięcie ręki ale Sadlok i jego kompani postanowili być wyjątkowymi niedorajdami i spierd.olili wszystko. A teraz Sadlok domaga się pieniędzy. Byłyby puchary to byłyby pieniądze na wypłatę. A czemu pucharów i pieniędzy na zaległe wypłaty nie ma to trzeba zapytać Sadloka i jego kolegów.
Sugerujesz, ze sie celowo podkladal? Jesli sie nie podkladal to zarobil uczyciwie.
Skoro jest nieudolny to
A - Wisla nie powinna go kupowac
B - kibice nie powinni miec bolu dupy, ze chce odejsc.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 03.07.2015, 10:09
Odnośnie Sadloka to jest .......enie o Szopenie - wiadomo z jednej strony, że jak podpisujesz kontrakt to zobowiązujesz się go realizować, z drugiej strony nikt z nas nie wie, czy zalegają mu 20 -50 czy 100 tys zł. Nie wierzę, że facet dostaje co 3 pensję, więc takie argumenty są też z dupy. Jedyne wyjście to spłacić gnoja i natychmiast sprzedać, bo u Nas nie będzie miał życia i tle, dla kibica Wisły to po prostu zwykły fiut, nawet jeżeli ma po swojej stronie świętą rację, bo dla kibica klub jest najważniejszy, a dywagowanie o tym jakbym był w jego sytuacji - Panowie Sadlok nie zarabia 1500 miesięcznie, a jest w o wiele lepszej sytuacji niż zdecydowana większość z nas - jak mu niezapłacą teraz, to zapłacą później, a po rozwiązaniu kontraktu w Legii za sam podpis dadzą mu ze 200 tysiaków. Dalej smućcie się nad biednym Maćkiem Sadlokiem.......
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 03.07.2015, 10:14
Dlaczego w malo elegancki sposob? Od kiedy to domaganie sie swoich uczciwie zarobionych pieniedzy jest nieeleganckie? Malo eleganckie to jest zwlekanie z zaplaceniem ludziom za prace i w tym samym czasie blokowanie im mozliwosci awansu zawodowego i finansowego.
Widze, ze sporo ludzi sie tutaj mija z logika, Sadlok grajac do tej pory w takich warunkach majac placone co 3 - 4 miesiace zachowal sie conajmniej elegancko.
Przeciez nie jest tak, ze klub dopiero teraz zaczal mu wisiec kase. Poprostu pojawila sie opcja transferu, Wisla postawila veto (mimo iz wisza mu pieniadze!!!) wiec zrobil to co kazdy z nas zrobilby w sytuacji gdyby my firma nie placila wyplaty.

Zanim zaczniecie jechac po Sadloku to sobie odpowiedzcie na jedno pytanie, kto z was zachowalby sie inaczej gdyby mial placone w obcenej firmie raz na 3 miesiace a mial opcje isc do innej firmy gdzie dodatkowo zarabialby wiecej?
Bez przesady. Nie jadę po nim. Co więcej, rozumiem motywację. Ale uważam, że mogli to z Gaszyńskim załatwić w zaciszu gabinetu. Chyba, że sprawę spaprał sam Gaszyński, nie traktując Sadloka poważnie. Wtedy pretensji do piłkarza nie mam.
Najprawdopodobniej mam zbyt duże oczekiwania względem ludzi w ogóle.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2015, 10:16
Zreszta, o czym tu debatowac.
Gdyby ludzie chodzili na meczce to tematu by nie bylo bo zawodnicy mieliby placone na czas. Ciekawe ile osob wrzucajacych Sadlokowi nie ruszylo dupy na mecz.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2015, 10:17
Sugerujesz, ze sie celowo podkladal? Jesli sie nie podkladal to zarobil uczyciwie.
Skoro jest nieudolny to
A - Wisla nie powinna go kupowac
B - kibice nie powinni miec bolu dupy, ze chce odejsc.
Rozumiem, że jak w robocie pracujesz na pół gwizdka, a szefto zobaczy, to nie masz problemów tylko kasa się zgadza, a za opierdalanie się dostajesz jeszcze premię?
Sadlok niczym specjalnym się nie wyróżniał w ubiegłym sezonie, więc moim zdaniem wypłacić należności i sprzedać komukolwiek w Wiśle Sadloka nie widzę.....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2015, 10:23
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że jak w robocie pracujesz na pół gwizdka, a szefto zobaczy, to nie masz problemów tylko kasa się zgadza, a za opierdalanie się dostajesz jeszcze premię?
Sadlok niczym specjalnym się nie wyróżniał w ubiegłym sezonie, więc moim zdaniem wypłacić należności i sprzedać komukolwiek w Wiśle Sadloka nie widzę.....
Po pierwsze nie widzialem zeby Sadlok dostawal jakies oficjalne upomnienia od klubu za brak zaangazowanie. (pudlo)
Jesli byli niezadowoleni to mogli przystac na oferte Legii (co za frajerzy chcieli kupic takiego cieniasa >ironia<) albo zaproponowac rozwiazanie kontraktu.

Nic takiego nie bylo wiec mieli swiety obowiazak mu zaplacic.

Jesli sie opierdalam w pracy to pracodawca moze dac mi nagane, pozabawic premii albo zwolnic. Natomiast jesli nie ma do mnie zastrzen to oczekuje normalnej wyplaty na czas!
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2015, 10:29
Bez przesady. Nie jadę po nim. Co więcej, rozumiem motywację. Ale uważam, że mogli to z Gaszyńskim załatwić w zaciszu gabinetu. Chyba, że sprawę spaprał sam Gaszyński, nie traktując Sadloka poważnie. Wtedy pretensji do piłkarza nie mam.
Najprawdopodobniej mam zbyt duże oczekiwania względem ludzi w ogóle.
No wlasnie wg mnie fakt, ze facet od poczatku kontraktu w Wisle mial placone z opoznianiami mimo tego nie foszyl tylko gral. Raz lepiej raz gorzej ale gral. zakladam, ze wszystkie poprzednie przesuniecia splaty wynagrodzenia odbywaly sie w gabinetach.
Teraz przaszla oferta za niego a klub ja odrzucil mimo dlugu wobez zawodnika. Naprawde dziwne by bylo gdyby sie Sadlok nie w....il.

Poza tym, skad wiesz, ze nie byl u prezesa w gabinecie z dziesiec razy zanim zedydowal sie na taki krok? More najpierw probowal sie dogadac ale trafil na sciane?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 03.07.2015, 10:35
A tymczasem Kamil Bilinski jest bardzo blisko Lechii

-info z FB Lechii
Odpowiedz cytując
Krotochwila
Senior Member

Stary 03.07.2015, 10:37
[QUOTE=As;1406600]No wlasnie wg mnie fakt, ze facet od poczatku kontraktu w Wisle mial placone z opoznianiami mimo tego nie foszyl tylko gral. Raz lepiej raz gorzej ale gral. zakladam, ze wszystkie poprzednie przesuniecia splaty wynagrodzenia odbywaly sie w gabinetach.
Teraz przaszla oferta za niego a klub ja odrzucil mimo dlugu wobez zawodnika. Naprawde dziwne by bylo gdyby sie Sadlok nie w....il.

Poza tym, skad wiesz, ze nie byl u prezesa w gabinecie z dziesiec razy zanim zedydowal sie na taki krok? More najpierw probowal sie dogadac ale trafil na sciane?[/QUOTE]

Ponawiam więc: jeśli to Gaszyński skrewił, nie mam do Sadloka pretensji.
vel HatefulRespect
Odpowiedz cytując
Rafee
Member

Od: 06.2006

Stary 03.07.2015, 11:07
Zastanawiam się tylko po co Sadlok przedłużał w marcu kontrakt skoro ma takie zaległości.... Jaki to miało sens w tym wypadku gdyby chciał odejść gdzieś indziej?

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wca_2018_roku/
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 03.07.2015, 11:07
Kadra zaczynała wyglądać w miarę solidnie, a tu Sadlok wyskoczył jak filip z konopi...

Jeśli Wisła mu zapłaci - jego śladami mogą pójść następni zawodnicy.
Jeśli nie zapłaci - nie mamy lewego obrońcy.

Beznadzieja...
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.07.2015, 11:09
[QUOTE=Krotochwila;1406602]
No wlasnie wg mnie fakt, ze facet od poczatku kontraktu w Wisle mial placone z opoznianiami mimo tego nie foszyl tylko gral. Raz lepiej raz gorzej ale gral. zakladam, ze wszystkie poprzednie przesuniecia splaty wynagrodzenia odbywaly sie w gabinetach.

Poza tym, skad wiesz, ze nie byl u prezesa w gabinecie z dziesiec razy zanim zedydowal sie na taki krok? More najpierw probowal sie dogadac ale trafil na sciane?[/QUOTE]

Ponawiam więc: jeśli to Gaszyński skrewił, nie mam do Sadloka pretensji.
Trudno mieć do Gaszyńskiego pretensję o cokolwiek w tej sprawie. W klubie nie ma pieniędzy i długo nie będzie. To nie on zapracował na to, co obecnie się dzieje. Coś takiego, jak z Sadlokiem musiało się prędzej lub później zdarzyć. Sam zawodnik nie musi być święty i ma prawo mieć dość. Smutna sytuacja...
Odpowiedz cytując
Rafee
Member

Od: 06.2006

Stary 03.07.2015, 11:13
Ciekawe co z Barrientosem... bo oficjalnie Wisła go jeszcze nie pożegnała.... może klubu nie może znaleźć...
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2015, 11:16
Trzeba poczekać na komunikat klubu, przy czym zdaje się, że nie mamy rzecznika prasowego (jeśli mamy to wyprowadźcie mniei z błędu)
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 03.07.2015, 11:23
[QUOTE=Kurz;1406607]

Trudno mieć do Gaszyńskiego pretensję o cokolwiek w tej sprawie. W klubie nie ma pieniędzy i długo nie będzie. To nie on zapracował na to, co obecnie się dzieje. Coś takiego, jak z Sadlokiem musiało się prędzej lub później zdarzyć. Sam zawodnik nie musi być święty i ma prawo mieć dość. Smutna sytuacja...
Dokladnie, dlatego jestem przeciwny wyzywaniu sie na Sadloku bo nie jest to taka sytuacja jak np z Uche.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.07.2015, 11:32
to może zacytuję kolegę powyżej bo to rzeczywiście cenna uwaga
"Zastanawiam się tylko po co Sadlok przedłużał w marcu kontrakt skoro ma takie zaległości.... Jaki to miało sens w tym wypadku gdyby chciał odejść gdzieś indziej?"

no chyba, że nie było możliwości nie przedłużania tego kontraktu
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 03.07.2015 o godz. 11:34.
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!!
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Stary 03.07.2015, 11:39
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
to może zacytuję kolegę powyżej bo to rzeczywiście cenna uwaga
"Zastanawiam się tylko po co Sadlok przedłużał w marcu kontrakt skoro ma takie zaległości.... Jaki to miało sens w tym wypadku gdyby chciał odejść gdzieś indziej?"

no chyba, że nie było możliwości nie przedłużania tego kontraktu
Nie miał chyba wówczas oferty od nikogo innego.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 03.07.2015, 15:56
raindog napisał(a):Wyświetl post
Głupio gadasz. (...) W końcu nie mamy do czynienia z jakimś myślicielem, tylko piłkarzem, stąd i jego cele życiowe są dosyć proste.
Ale jak rozwiąże własnie przedłużony kontrakt z winy klubu i będzie trzeba mu zapłacić do końca kontraktu myśle że zmienisz zdanie.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów