|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mówisz, masz
stary jestem, wkleić potwierdzenia nie umiem ![]() ![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Poszło 19.06złWisła!.jpg
Ostatnio edytowane przez (((zeus))) : 05.09.2016 o godz. 21:13.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ostatnia prosta.
https://twitter.com/ZetWuuEee/status/773069743733534720 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Każda 1zł dużo daje
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
to i cegiełka odemnie
![]() ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dzięki zaangażowaniu kibiców będzie można na żywo zobaczyć dwa mecz z udziałem młodych Wiślaków!
Bochnia -Wisła 2001 Hutnik- Wisła 2000 To wszystko dzięki waszym wpłatom! Transmisja na CF Sport ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
+19,06 ode mnie
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Dziękujemy za każdą wpłatę, za każdą złotówkę.
Zapraszam również do polubienia na FB strony w pełni poświęconej właśnie tej akcji. https://www.facebook.com/WislaToNasz...zlosc/?fref=ts Chcemy dotrzeć z akcją do jak najszerszego grona odbiorców. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2016
Offline |
|
|
i ja też się dorzucę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
I ja podsyłam swój przelew
![]() ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://pics.tinypic.pl/i/00819/cqp4hxll2flo.png lecimy dalej
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Tak dzisiaj się pojawi.
Kwota jest imponująca, ale więcej szczegółów na razie nie zdradzę. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
![]() 19,06 również ode mnie. ![]()
Wisła Kraków.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
oby więcej takich akcji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
rowniez dokładam! 19,06
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Podsumowanie akcji http://akademiawisly.pl/dyrektor-aka...-dla-akademii/
O kolejnych akcjach będziemy informować na bieżąco! Już dziś zachęcam do odkładania kilku groszy. Szykuje się naprawdę mocne wejście. Lajkujcie profil na FB, udostpeniajcie tak aby jak najwięcej osób dowiedziało się o akcji. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Poszło.....................
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
można jeszcze wpłacać? dokładnie 19,06 czy można więcej?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Oczywiście, że można
Proponuje jednak trochę odłożyć i końcem września jak ruszymy z kolejną akcją wsparcia AP - Wpłacić. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Poszło ode mnie i koleżki
Pozdrawiam |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Witam!
Dziś wieczorem wystartuje kolejna edycja #WislaToNaszaPrzyszlosc. Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będą również małe niespodzianki dla aktywnych uczestników. Zapraszam do polubienia oraz śledzenia profilu na FB: https://www.facebook.com/WislaToNasz...zlosc/?fref=ts Akcja będzie również rozkręcana na Twitterze: https://twitter.com/ZetWuuEee P.S nie jest to reklama mojego konta, żeby nie było. Wrzucam informacyjnie, bo tam również będą wrzucane informacje. Akcja będzie trwała do 12 października do godziny 23:59. Skany wpłat będzie można wrzucać zarówno w tym temacie jak i na TT lub na FB. Z hastagiem #WislaToNaszaPrzyszlosc ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Dariook : 05.10.2016 o godz. 13:46.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Poszło 19,06 nie chce mi się wklejać screena - za dużo zachodu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Poszło 19,06
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Wrzucajcie skany swoich wpłat, dla dwóch osób, które wpłacą najwyższe kwoty czekają niespodzianki!
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() Jednocześnie, żeby nie psuć zabawy - gdyby zdarzyło się, że moja wpłata będzie jedną z tych dwóch najwyższych, to zrzekam się niespodzianki na rzecz kolejnej osoby. Na razie nie mam czasu na wklejanie skanu, może później, ale mam nadzieję, że uwierzycie "na słowo". Pozdr OSC.N. ![]()
BEZ PODPISU...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Czekamy na kolejne wpłaty od kibiców dla których los najmłodszych piłkarzy Akademii Piłkarskiej Wisły Kraków nie jest obojętny!
Wpłacać można dowolną kwotę, nikt nie wymaga od was wpłat w postaci tysiąca czy miliona złotych. Parę groszy, które zawsze pomoże rozwinąć się naszej Akademii! Zapraszam do udziału w akcji. Dla najaktywniejszych uczestników mamy nagrody. - Koszulka meczowa Wisły Kraków wraz z autografami drużyny - wejściówka GOLD VIP dla dwóch osób ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|

|
||||||
![]() |
|
|