|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() tak to wyglądało u mnie, białe smugi to lecący grad, tak napieprzał po szybach, że myślałem że je rozjebie auto wczoraj sobie umyłem... na szczęście bez żadnych strat ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Hmmmm... A na Borku tylko delikatnie popadało.... hehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
U mnie małe tornado, jadąc tramwajem z roboty najgorzej było pod cmentarzem Podgórskim, z przystaknu akurat wróciłem pomiędzy jedną a drugą falą deszczu :]
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2007
Offline |
|
|
w hucie masakra pół osiedla pływa ^^, ale to już nie pierwszy raz ;d
grad w sumie był taki umiarkowany ![]() ps. sorki za rozjechanie forum ![]()
Ostatnio edytowane przez Armia_Białej_Gwiazdy_NH : 23.06.2008 o godz. 17:22.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2005
Offline |
|
|
mam cabrioleta i sie nic nie stało
Wogole mało co popadało A jestem z Ruczaju |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
U mnie prawie to samo co w Skawinie w końcu okolice
![]() P.S wklejcie jakieś foty z NH co tam się działo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
ja musiałem ściągać grilla z żywopłotu :/
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
miałem przyjemność wracać w trakcie tego "kataklizmu" i opiszę co moje gały widziały
obok boiska Grzegórzeckiego połamane dwa drzewa jedno z nich spadło na linie tramwajowe zatrzymując cały ruch. nieciekawie jest również przy kleparzu ogromne korki :O a most przy kleparzu omijać szerokim łukiem,na pasie w stronę kleparza jadąc woda zakrywa pół samochodu ludzie jeżdżą po chodnikach..istny sajgon! ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
W Skotnikach nawet spokojnie bylo. Z dwa razy wiatr sie mocniejszy zerwal i popadalo troszeczke a tak to spokoj
Tylko zeby popadalo bo straszna susza jest.... |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ja akurat jechałem autem, to myślałem, że mi dziury zrobi w dachu i musiałem się schować pod czyś. Fakt faktem, że w życiu czegoś takiego nie widziałem ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
@M89
Czy to zdjęcie przedostatnie, co jest tęcza i bloki z wielkiej płyty to jest robione na Oświecenia Bo wydaje się, ze osiedle na górce i bloki podobne do tych z tamtąd ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
W nh dramat - napierdalało gradem przez 7 minut, dotego deszcz i wiatr...
W każdym aucie alarmy powłanczane, cos gorszego widziałem tylko w tamte wakacje przed Coke live mussic... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
heh, ja akurat czekałem na egzamin (ekonomiczna), gdy pociemniało, powiało... i się zaczęło. Nie dość że grad, który zostawił ślady wgniecienia w autach, to jeszcze tak walnął piorun blisko, że wszyscy podskoczyli.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
A dziś... hmm... no jebało gradzikiem i to ostro.. I ta ściana deszczu... Ojciec mi mówił, że w Plusie na 2PL sufit się ujebał.. ![]() |
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chwilowo podczas jazdy samochodem szyby były poważnie zagrożone wybiciem przez latające gałęzie, ale na szczęście samochód cały
![]() Ale co wiało przez moment w okolicach Woli i Kurdwanowa to szok http://wiadomosci.onet.pl/100145,21,0,pokaz.html
Ostatnio edytowane przez Above : 23.06.2008 o godz. 18:30.
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Tu nie ma Cracovii...![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
no cóż musiałem sie ewakuować z ogródka na rynku bo tak zaczęło napierniczać ,pod plastykowym dachem również miło nie było ,dopiero w środku lokalu można było dokończyć piwo ,fart że mnie nie złapało w samym rynku
![]() na Królewskiej parę jezior sie porobiło
Ostatnio edytowane przez South : 23.06.2008 o godz. 18:37.
![]()
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/1775029,11,item.html
Cytat:
![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gradem porządnie rąbnęło,nie liczyłem na taką burze dzisiaj,bo w prognozach nic szczególnego nie mówili,co najwyżej o możliwości małego deszczyku
W pewnym momencie myślałem,że zaczną okna pękać,bo nawalało ostro,do tego ten szum przy zamkniętych oknach. |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Akurat byłem w Galerii Krakowskiej. Padło całe zasilanie w Saturnie nie było przez chwile światła. Przestały działać schody, a ludzie stali przy drzwiach i oglądali jak pada grad. Najlepszy był przeciekający dach w Galerii, robiły się niewielkie kałuże w kilku miejscach.
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A ja w tym momencie stałem na placu Imbramowskim i nie udało się schować dobrze i oberwałem pare razy po głowie i nogach : D widok truskawkek z lodem, a raczej lodu z truskawkami robił wrażenie: D
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W SUCHEJ BESKIDZKIEJ LAŁO OSTRO , gradu nie było, ale wiało że masakra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Wracałem akurat z pracy. Nie dało się przejechać ul.Pilotów w kierunku ronda Młyńskiego. Zrobiło się jezioro pod wiaduktem przed KrakChemią. Samochody zawracały. Jak zawsze wracam z pracy autem ok. 20 minut, tak dzisiaj wracałem 80 minut (musiałem zawrócić i jechać al. 29-go Listopada). Byłem przed chwilą w Almie i ul.Pilotów dalej nie przejezdna.
Pozdrawiam wszystkie służby porządkowe tego miasta !! PS. Zamienię samochód na rower !! ![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|