The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.08.2010, 21:18
Patrząc po tym co wyczyniali z Baku i Spartą, myślałem że Dnipro ich rozpie*doli w kawałki, bo w sumie byli skazani na porażkę, więc życzyłem im pogromu, a tu proszę, bardzo ładnie wyszło
Cieszę się, że Kuchenki awansowały, bo uciułają trochę punktów do rankingu krajowego UEFA. Niby to niewiele w ogólnym rozrachunku, ale, ku*wa, zawsze coś!
U siebie w lidze możemy nienawidzić Lecha, Legii, Cracovii etc, ale w pucharach? A co to szkodzi, niech se grają, skoro w jakiś sposób pomagają
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 26.08.2010, 21:19
To forum to kopalnia wszystkowiedzących fachowców.

po losowaniu...
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Amica - Dnipro
Po zabawie
Nuitari napisał(a):Wyświetl post
Lech z Ukraińcami nie ma szans, dwie gładkie porażki i wreszcie będziemy mieli koniec europejskich kompromitacji polskich drużyn na ten rok.
po pierwszym meczu...
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Dalej uważam, że Dniepro awansuje.
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Znając życie Dnipro wtoczy jakąś fartowną bramę i będzie po meczu..chociaż chciałbym się mylić
Nie, nie znasz życia

Lech uratował honor polskich zespołów w pucharach europejskich, to jedyny plus po wcześniejszych fatalnych meczach (Lecha z Azerami, Ruchu z Valettą) i kompromitacjach (Wisły z Azerami). Gratulacje.

Za rok życzyłbym sobie Wisły w fazie grupowej LM i Lecha w fazie grupowej LE (bo ta drużyna potrafi grać w pucharach i ma potencjał). Niestety, to pierwsze jest bardzo odległą perspektywą, a biorąc pod uwagę ostatnie 15 miesięcy wyczynów Wisły w Europie - wręcz szaleństwem

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
Pancratius
Member

Od: 07.2010

Stary 26.08.2010, 21:19
Lech POZnan pokazał że nie grając całkowitej padaki można coś w tej Europie zwojować.Nie wnikam czy ze szczęściem czy bez niego.Na razie od 3 lat to Lech wiedzie prym w Europie wśród polskich drużnym i nikt tego nie zakwestionuje.
Niech mają muszą ciułać punkty.....
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.08.2010, 21:20
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Amika wykończy się w grupowych rozgrywkach i w lidze zdechnie.
Już z Dnipro miał być pogrom. Nie ma co gdybać, mogą w lidze puchnąć a mogą golić ogórków co tydzień.
the end
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 26.08.2010, 21:20
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Mecz meczowi nie równy. Jak dla mnie w tych dwumeczach mają szansę tylko z zespołem z Grecji.

Juve - bez szans
Getafe - również
Alkmaar - nie ta półka
Dnipro - są w gazie, 12 punktów w 4 meczach ligowych
AEK - wczesna faza przygotowań, za 3 tyg. zaczynają ligę
Niestety Dnipro w momencie jak pisałem tego posta, a to Dnipro w dwumeczu z Amicą to niebo, a ziemia. Nie dziwię się, że kuchenkorz awansował, bo jego przeciwnik prezentował żenującą piłkę, a wystarczyło strzelić 1 bramkę na wyjeździe...

PS. Trochę późno na kajanie się, ale w momencie losowania Dnipro wyglądało na drużynę nie do przejścia.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 26.08.2010 o godz. 21:23.
Odpowiedz cytując
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 26.08.2010, 21:23
Mnie to mało obchodzi co Leszek sobie będzie grał oby za rok Wisła dała radę i grupę wywalczyła.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 26.08.2010, 21:27
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
pawelwislak na 10 meczow Dnipro wygraloby 7, jedna jaskolka wiosny nie czyni, czasem zdarzy sie taki mecz, dzien, te nieszczesne 90 minut.. ot cala pilka
Ciekawa teoria, skoro na 2 mecze nie wygrali żadnego, ba - nawet gola nie strzelili.

Co by nie mówić, przeczuwałem awans Lecha, choć typowałem 1:1, co już wcześniej pisałem. Sądziłem, że Dnipro jednak swoim "poukładaniem" i dojrzałością pokona Lecha. Przeliczyłem się. Lech konsekwentny, ambitny, dobra gra Kiełba i obrony. Z przodu nie ma czym kąsać. Widać, że uciekło 50% wartości po odejściu Lewego, a gdyby dodać jeszcze niezbyt dobrą formę Peszki, to w ogóle jest tragedia z przodu. No ale na grupę będzie już możliwa gra Rudnevsa, który jednak "robi różnicę". Jeśli powiedzie im się w losowaniu, to nie mówię, że mają szansę na przejście fazy grupowej, ale na pewno nie powinni się skompromitować.

A i proszę jeszcze, aby z hasła: "kompromitacja polskich klubów w pucharach" wyłączyć jednak Jagiellonię, która pewnie przy braku solidarności sędziego z Grekami dałaby radę.

I nie deprecjonujcie ławki Lecha. Bo ten dwumecz wygrali właśnie dublerzy pokroju Henriqueza, czy Kikuta.
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 26.08.2010 o godz. 21:29.
Odpowiedz cytując
WISŁA 1906 NH
Senior Member

Od: 10.2004

Stary 26.08.2010, 21:27
Zazdroszcze im tych pucharów... Mają okazje przeżywać i oglądać takie widowska. Do nas przyjadzie na R22 Marek Bazik i reszta ekipy... Szkoda mi Wisły że w tym roku też dali plame w pucharach, ale nie ma co patrzeć na innych wierze że od tego sezonu idą nowe lepsze czasy dla Wisełki.

Wole chodzić na mecze Wisły nawet w 2 lidze niż sprzedać się tak jak oni i cieszyć się z sukcesów w Europie no właśnie Amiki czy Lecha ? chyba najlepszą nazwą będzie Amica Poznań... Pytanie czy oni są świadomi tego że teraz to nie jest Lech ? Że kibicują nie wiadomo komu ? Pewnie wiedzą o tym tylko udają głupków.
Ostatnio edytowane przez WISŁA 1906 NH : 26.08.2010 o godz. 21:30.
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
Odpowiedz cytując
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.08.2010, 21:29
Nie ma co dyskutować o stylu, formie i nie wiadomo czym jeszcze. Oni awansowali, my nie. Przyznam, że cholernie mnie to boli, nie tyle ich awans, co nasza kompromitacja, ale w zasadzie nie ma o czym mówić, bo wszystko już zostało na ten temat powiedziane. U nas zmiany i nowe nadzieje, może za rok, to my, będziemy ciągnąć naszą piłkę do Europy. Pożyjemy zobaczymy.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 26.08.2010, 21:29
na 10 meczow Dnipro wygraloby 7, jedna jaskolka wiosny nie czyni, czasem zdarzy sie taki mecz, dzien, te nieszczesne 90 minut.. ot cala pilka
Piszesz to poważnie ? Póki co na 2 nie wygrali żadnego i z taką żenującą grą to nie spodziewałbym się czegokolwiek.

Można mówić co się chce ale Lech gra znowu w grupie , a u nas jest Bach Bach.....

Zastanawia mnie jedno, co Herr Roman von Kołtoń ma do Stilica. Oglądałem mecz w Pradze i rewanż plus dzisiejsze spotkanie i gość wręcz z pasją mówi o tym jaki to Stilić jest żenujący i nic nie wnosi do gry. A ja w żadnym z tych meczów nie widziałem żeby był gorszy od reszty. Natomiast o analfabecie piłkarskim Krivtsu ani słowa, jak się kompromitował dzisiaj pod koniec meczu, to go usprawiedliwiał.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.08.2010, 21:33
Oczywiscie ze tak, 1 meczu nie licze bo na farcie wywiezli 3 pkt
nikt mi nie wmowi ze Dnipro to gorsza druzyna od Amiki.. i tak samo Barcelona na rowni z Wisla z Barcelona (bo za pierwszy razem jak rowny z rownym z nia walczyla (3:4) czy jako pierwsza Polska druzyna z nia wygrala
takie mecze po prostu sie zdarzaja, ale w ogolnym rozrachunku Dnipro zjadloby Amike.. i w tym wlasnie sek, Dnipro jest kompletnie bez formy a mimo to ona prowadzila gre przez wiekszosc meczu, a w drugiej polowie zjadla Poznaniakow (nie liczac ostatnich minut)
grupa, grupa.. ale faktow nie mozna oszukac, co boli to to ze po sprzedaniu sie Amice (bo inaczej zbankrutowaliby) sa jedna z lepszych druzyn w Polsce.. a nie wywalczyli tego sami.. pieniedzy nie wylozyli, sponsorow nie znalezli, grajkow nie zakontraktowali, a wszystko to delikatnie piszac przejeli do siebie rozpeirdalajac inny klub,
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 26.08.2010 o godz. 21:48.
Odpowiedz cytując
Pancratius
Member

Stary 26.08.2010, 21:34
WISŁA 1906 NH napisał(a):Wyświetl post
Wole chodzić na mecze Wisły nawet w 2 lidze niż sprzedać się tak jak oni i cieszyć się z sukcesów w Europie no właśnie Amiki czy Lecha ? chyba najlepszą nazwą będzie Amica Poznań... Pytanie czy oni są świadomi tego że teraz to nie jest Lech ? Że kibicują nie wiadomo komu ? Pewnie wiedzą o tym tylko udają głupków.
Nie żebym się czepiał ale to takie pocieszanie przez łzy.

PS.
Odwołuje bo w sumie wyparli się zarzutów korupcyjnych i starego Lecha i nowej Amiki. .... wie co to jest.
Ostatnio edytowane przez Pancratius : 26.08.2010 o godz. 21:36.
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.08.2010, 21:34
Pancratius napisał(a):Wyświetl post
Lech POZnan pokazał że nie grając całkowitej padaki można coś w tej Europie zwojować.Nie wnikam czy ze szczęściem czy bez niego.Na razie od 3 lat to Lech wiedzie prym w Europie wśród polskich drużnym i nikt tego nie zakwestionuje.
Niech mają muszą ciułać punkty.....
Awans do fazy grupowej LE z bilansem meczow 2-1-3, gole 2-3 nazywasz "zwojowaniem czegos w Europie" ? Dwa gole w szesciu meczach z druzynami z naszego regionu to "zawojowanie Europy"?
Nie robcie jaj. Ok awansowali, niech graja, neich puchna w lidze. Ale zastanowcie sie nad tym czy to rzeczywiscie jest sukces na miare takiego kraju jak Polska. Jedna druzyna z czterech ledwo ledwo wchodzi do fazy grupowej drugorzednego pucharu a tutaj juz ogloszono podboj Europy.

Pancratius napisał(a):Wyświetl post
Nie żebym się czepiał ale to takie pocieszanie przez łzy.Godło Lecha jest? Jest. Reszta nas nie powinna obchodzić.
Ok. Z takim podejsciem to chyba nie pogadamy. Zaloz sobie ksozulke Messiego i udawaj ze nim jestes. Nazwisko na plecach jest? Jest. Reszta nas nie obchodzi krolu futbolu.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.08.2010, 21:36
Gratulacje dla Lecha. Grali słabo, ale walczyli i awansowali. Po prostu Arboleda, Djurdjevic, Bandrowski, Kiełb, Wichniarek, a także Peszko (choć ten akurat nie grał) mają jaja do gry w piłkę. U nas niestety można to tylko powiedzieć o Cleberze, Sobolu (jak mu sił wystarcza) i Małeckim (jeśli coś mu na głowę w danym momencie nie padło). To stanowczo za mało. Jesteśmy na maxa bezjajeczną drużyną. Mimo wszystko liczę jeszcze na charakter Bunozy, Cikosza i Wilka, ale nie wiadomo jak u nich z umiejętnościami.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.08.2010, 21:36
na 10 meczow Dnipro wygraloby 7

Ale to tylko w przypadku gdy w końcu wypracowali by sobie choć 1 sytuacje bramkową.Jak widać 180 minut to za mało dla nich , Amica też nie miała żadnej okazji z gry więc wynik odzwierciedla poziom

Tak czy inaczej awans mają, coś co dla nas jest nie do przeskoczenia.
Odpowiedz cytując
Pancratius
Member

Stary 26.08.2010, 21:38
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Awans do fazy grupowej LE z bilansem meczow 2-1-3, gole 2-3 nazywasz "zwojowaniem czegos w Europie" ? Dwa gole w szesciu meczach z druzynami z naszego regionu to "zawojowanie Europy"?
Nie robcie jaj. Ok awansowali, niech graja, neich puchna w lidze. Ale zastanowcie sie nad tym czy to rzeczywiscie jest sukces na miare takiego kraju jak Polska. Jedna druzyna z czterech ledwo ledwo wchodzi do fazy grupowej drugorzednego pucharu a tutaj juz ogloszono podboj Europy.
Tylko to zwojowanie to rzeczywiście w cudzysłów.Ale mierz siły na zamiary.Jaki futbol w Polsce jest każdy widzi.

Ok. Z takim podejsciem to chyba nie pogadamy. Zaloz sobie ksozulke Messiego i udawaj ze nim jestes. Nazwisko na plecach jest? Jest. Reszta nas nie obchodzi krolu futbolu.
Przemyślałem sprawie masz rację.
Ostatnio edytowane przez Pancratius : 26.08.2010 o godz. 21:42.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.08.2010, 21:43
Wnioski dla nas na przyszłość po meczu pyr nie są budujące.W tej drużynie jest grupa walczaków(Bandrowski,Arboleda,Kiełb,Peszko czy Rudnevs),której nie uświadczymy w Wiśle.Sobol i Cleber,którzy kiedyś tacy byli,to powoli retro melodia.Nie liczyłbym też na ich zmęczenie LE.Poprzednio jak grali,to na jesieni nam w lidze sporo uciekli,a dopiero wiosną Smuda zawalił przygotowania.Pyry i Polonia są faworytami ligi,a my i Legia hmm...No ale w sukurs przybyli Holendrzy,więc kto wie.
Ostatnio edytowane przez rozarian : 26.08.2010 o godz. 21:46.
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.08.2010, 21:47
Przestancie sie juz napinac.

Zamknijcie ten temat.
Odpowiedz cytując
miki007
Member

Od: 07.2009

Stary 26.08.2010, 21:47

,,Oczywiscie ze tak, 1 meczu nie licze bo na farcie wywiezli 3 pkt
nikt mi nie wmowi ze Dnipro to gorsza druzyna od Amiki.. i tak samo Barcelona na rowni z Wisla z Barcelona (bo za pierwszy razem jak rowny z rownym z nia walczyla (3:4) czy jako pierwsza Polska druzyna z nia wygrala
takie mecze po prostu sie zdarzaja, ale w ogolnym rozrachunku Dnipro zjadloby Amike.. i w tym wlasnie sek, Dnipro jest kompletnie bez formy a mimo to ona prowadzila gre przez wiekszosc meczu, a w drugiej polowie zjadla Poznaniakow (nie liczac ostatnich minut)"

Sam się kompromitujesz pisząc takie bzdury. Dnipro w lidze ukraińskiej grało jak z nut, a nie zjadło Lecha!!!
Odpowiedz cytując
miki007
Member

Stary 26.08.2010, 21:48
Oczywiscie ze tak, 1 meczu nie licze bo na farcie wywiezli 3 pkt
takie mecze po prostu sie zdarzaja, ale w ogolnym rozrachunku Dnipro zjadloby Amike.. i w tym wlasnie sek, Dnipro jest kompletnie bez formy a mimo to ona prowadzila gre przez wiekszosc meczu, a w drugiej polowie zjadla Poznaniakow (nie liczac ostatnich minut)
grupa, grupa.. ale faktow nie mozna oszukac, co boli to to ze po sprzedaniu sie Amice (bo inaczej zbankrutowaliby) sa jedna z lepszych druzyn w Polsce.. a nie wywalczyli tego sami.. pieniedzy nie wylozyli, sponsorow nie znalezli, grajkow nie zakontraktowali, a wszystko to delikatnie piszac przejeli do siebie rozpeirdalajac inny klub,

Sam się kompromitujesz pisząc takie bzdury. Dnipro w lidze ukraińskiej grało jak z nut, a nie zjadło Lecha!!!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 26.08.2010, 21:49
bo gdybys czytal co pisze to bys zrozumial... "takie mecze sie zdarzaja".. a akurat trafili na Dnipro ktore ma spory kryzys i sa bez formy, my tez walczylismy jak rowny z rownym nie tak dawno z Tottenhamem... ktore teraz zajmuje czolowe lokaty w Anglii.. i jak to madralo wytlumaczysz? zrozum ze mecz meczowi nierowny , dlatego na 10 meczow Dnipro 7 wygraloby bez wiekszego wysilku, gdyby przed Amika stanal Dnipro.. a nie kilkunastu pilkarzy przezywajacych krzyzys na ktorych ciazy presja od paru tygodni
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 26.08.2010, 21:49
No i Amica w przyszłorocznych pucharach, jak teraz dobrze pogra, może być nawet rozstawiana w eliminacjach do grup, a Wisła niestety - nierozstawiana i to od pierwszej rundy raczej. To dość duża różnica w porównaniu do Amici. Trudno, ale za darmo, w pucharach, gra się na darmo Ciekawe, kiedy Cupiał zechce, jeszcze chcieć z Wisełką
Ostatnio edytowane przez kot : 26.08.2010 o godz. 21:51.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.08.2010, 21:51
Z jednej strony dobrze bo gra w LE sprawi, że piłkarze Lecha będą zmęczeni a to dobrze dla nas ciekawi na kogo trafią, ale z taką grą cienko to widzę
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
miki007
Member

Stary 26.08.2010, 21:56
Zgadzam się z Tobą że mecz meczowi nigdy nie jest równy, ale na tym polega piękno piłki. Rzecz w tym, że liczy się tylko zwycięstwo i to nie ważne w jakim stylu. Można grać pięknie a przegrać a nie oto w tym wszystkim chodzi. Lech zainkasuje co najmniej 10 mln zł i dalej się będzie rozwijał a u nas przyszłość nie wygląda zbyt kolorowo:-(
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.08.2010, 21:56
miki007 napisał(a):Wyświetl post
,,Oczywiscie ze tak, 1 meczu nie licze bo na farcie wywiezli 3 pkt
takie mecze po prostu sie zdarzaja, ale w ogolnym rozrachunku Dnipro zjadloby Amike.. i w tym wlasnie sek, Dnipro jest kompletnie bez formy a mimo to ona prowadzila gre przez wiekszosc meczu, a w drugiej polowie zjadla Poznaniakow (nie liczac ostatnich minut)"
!
O czym Ty chłiopie piszesz - Oczywiście że Dniepr na dziś jest gorszy bo dostał , jest to proste jak drut a porównując jakieś przegrane mecze z Barceloną albo wygraną przy 0-4 w pierwszym meczu..co to ma udowodnić, jakaś analogia?..a że są bez formy.Kogo to obchodzi bo nie kumam,Amica też bez formy

Żal Ci dupę ściska i tyle.
Co w ogóle nie zmienia faktu że Amica jest przeciętnym zespołem, ale jaja ma i co miała zrobić to zrobiła.Tyle
Odpowiedz cytując
blz
Member

Od: 11.2004

Stary 26.08.2010, 21:59
gratulacje dla Lecha.
lepsze wyniki w Europie to lepsi piłkarze zainteresowani grą w naszej lidze, lepsi piłkarze ..to wiadomo itd.

co do szans Lecha w grupie, ja myślę że może być całkiem ciekawie. Trzeba pamiętać, że nasze kluby przegrywają w 75% przez swoją psychikę. Słabych lekceważymy, z lepszymi boimy się blamażu i mamy spętane nogi. Teraz gdy Lech osiągnął swoje, może na luzie zagrać kilka niezłych meczów i wyniki mogą być różne. Nie ma presji, są wyniki. Taka nasza mentalność.
Odpowiedz cytując
miki007
Member

Stary 26.08.2010, 22:00
1q2 napisał(a):Wyświetl post
O czym Ty chłiopie piszesz - Oczywiście że Dniepr na dziś jest gorszy bo dostał , jest to proste jak drut a porównując jakieś przegrane mecze z Barceloną albo wygraną przy 0-4 w pierwszym meczu..co to ma udowodnić, jakaś analogia?..a że są bez formy.Kogo to obchodzi bo nie kumam,Amica też bez formy

Żal Ci dupę ściska i tyle.
Co w ogóle nie zmienia faktu że Amica jest przeciętnym zespołem, ale jaja ma i co miała zrobić to zrobiła.Tyle

Tylko, że to jest cytat!!!! Ja się cieszę że Polska drużyna gra dalej.
Odpowiedz cytując
Neon
Member

Od: 05.2008

Stary 26.08.2010, 22:01
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Z jednej strony dobrze bo gra w LE sprawi, że piłkarze Lecha będą zmęczeni a to dobrze dla nas ciekawi na kogo trafią, ale z taką grą cienko to widzę
praktyka tego nie potwierdza, bo w tamtym sezonie byli liderem po jesieni, a zdechli na wiosnę po odpadnięciu z Udinese
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.08.2010, 22:04
miki007 napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że to jest cytat!!!! Ja się cieszę że Polska drużyna gra dalej.
A faktycznie, to kolejne złote myśli Spoxstera

Ja się nie ciesze ale nie zmienia to faktu że były to mecze 2 wyrównanych zespołów z których jeden ograł drugiego
Odpowiedz cytując
miki007
Member

Stary 26.08.2010, 22:10
Ale generalnie dla dobra polskiej piłki to dobrze że chociaż jedna polska drużyna awansowała do LE. Może to da nam kopa do większego rozwoju i w przyszłym roku na nowym stadionie z nowym trenerem z dobrymi transferami i z zdrową ambicją pokażemy że stać nas na grę o wyższe cele niż tylko polska ekstraklasa.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów