|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Ważne 3 punkty. Teraz jest święto lasu i trzeba myśleć o kolejnym meczu. Amen. ![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Tomo - Ostatnie 0:3 w plecy ( wygrana Polonii ) to tez byla beznadzieja? Jesli tak to dzisiejszy mecz przekroczyl poziom dna i ustalil nowa skale
Dzisiaj to byla padaczka na maxa. Ja sie zastanawiam czy to tak jak mowia "spece" problem Wisly to trener, czy jednak tak jak mowia kibice ( i ja tez tak sadze ) Wisla ma cienkich kopaczy i zdemolowana obrone. Dzisiaj mysle tak, jutro ( oby nie ) moze nas Jaga pokarac i bede obstawial remis w Krakowie za tydzien ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Syn - Czego ja nie mam zrozumiec? Widze ze mecz byl mega padaczkowaty i jakas konkretna filozofia jest potrzebna by go opisac albo co smieszniejsze zrozumiec? Jesli chodzi Tobie o derby, to spokojnie chadzalem na nie juz w roku 1994 wiec mniemam ze o derbach wiem sporo.
Bezsensowny to jest Twoj post. Cos wnosi merytorycznego do dyskusji? Odpowiada na pytanie? Nie, wiec po co go napisales?
Ostatnio edytowane przez kreseq : 05.11.2010 o godz. 23:03.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Chcialem napisac dluzszego posta ale po chwili zastanowienia powiem tak. Jak zydy nie spadna w tym sezonie to sie chyba zalamie. Sa wtak przechujowej sytuacji, graja tak przechusteczkowo ze jak sie utrzymaja to to bedzie najwiekszy cud swiata.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Cracovia w zasadzie w 99,99% spadła. Zagłębie odskoczyło na 11 punktów, Polonia, Arka i Ruch mają przed tą kolejką 9 pkt przewagi. Widzewowi pozostało 10 punktów w zapasie. Amiki w tych rozliczeniach nawet nie biorę pod uwagę. Niestety, sytuacja Śląska jest niewiele lepsza. Nie mogą przegrać w Bełchatowie. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zieliński w Widzewie? chociaż to chyba mało wiarygodny portal.
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...96/story.shtml |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Dajcie spokój. Rozumiem, satysfakcja jest. Praktycznie spuściliśmy Pasy do II ligi.
Ale gra była straszna. Dobrze, że ŚP Reyman nie dożył tej chwili. Umarłby z rozpaczy, widząc Wiślaków snujących się po boisku i kopiących po czołach. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Jak zajęliśmy 8 miejsce w lidze to też mieliśmy dostać łomot w Krakowie a było 3:1.Tak swoją drogą kiedy wygraliście ostatnio znami w lidze w Krakowie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dawno (1997). Jeszcze chyba przed Wasza zmianą herbu. No, plus Sosnowiec ostatnio. Oczywiście w lidze, bo różne pucharki, mecze towarzyskie się zdarzały - zresztą po co tam wygrywać, remis daje mistrza (2002, 2006)
![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 05.11.2010 o godz. 23:23.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
17 maja 1997 roku chyba ostatni raz. Pozniej raczej nie udalo nam sie wygrac.Jedyne co pamiatam na 100% odnosnie spotkan miedzy nami to najwyzsza przegrana Wisly w lidze no i to ze pierwszy mecz miedzy nami wygraliscie
Ostatnio edytowane przez kreseq : 05.11.2010 o godz. 23:28.
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Mówisz o logo SSA. mi sie nasza gra do pewneo moemntu podobała, była agresja itp ale Chavez to jednak przechuj, jak on sie składa... Szacunek dla Pawełka, w końcu doczekamy spadku kompleksów ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
A ten mecz, co Svitlica gola strzelił? I świętowaliście Mistrza? To remis był, czy porażka?
Co do meczu za tydzień - kolega świetnie napisał, więc tylko przeklejam z innego wątku bo zgadzam się w 1906%: ![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Flamengista - Byl wtedy remis ktory dal nam mistrzostwo. Tutaj bramka jakby kogos interesowalo
http://www.youtube.com/watch?v=7jR8h--N_YM Jedziemy offtopem i rozmawiamy o starych ( dobrych lub nie ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówię o tym, co wg Wikipedii (i wszelkich materiałów marketingowo-promocyjnych) wydarzyło się parę lat temu i z przerwą trwa nadal.
Cytat:
P.S. Pamiętam jak ktoś na forum pisał o garbatej doli Teraz rozumiem ocb ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Muszę powiedzieć, że od dłuższego czasu mamy "szczęście" do bramkarzy. Sarnat, Piekutowski, Trabalik, Majdan, Dolha, Pawełek, Juszczyk. Ale Trabalik był zdecydowanie najgorszy, jedynie Piekut był blisko tego poziomu.
W zasadzie jedyny, z którego można być w 100% zadowolonym to był Maciek Szczęsny. Szczególnie darzę go sentymentem za miłe wypowiedzi pod adresem sędziów (szczególnie liniowych) podczas meczu. No i słynna wypowiedź o ścianie płaczu na Łazienkowskiej ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
.nie wyszło mu w pucharach ale w lidze bronił jak natchniony.Pawełek nadal będzie dla mnie synonimem bardzo nierównego bramkarza i musiał by chyba do końca sezonu grać tak jak teraz, bym trochę zmienił zdanie, co nie zmienia faktu że dziś był graczem meczu.Miał 2 ciężkie interwencje, w tym ta pierwsza to nigdy nie dowiem się jak on to zrobił , oprócz tego kilka niby prostych ale które wcześniej zawalał a tu stoicki spokój i pewność.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pamiętam ten mecz remisowy z Legią. Kto wtedy z flagą biegał po naszym boisku. Nie Mięciel? Zresztą ktokolwiek to nie był szybko zrozumiał że to zły pomysł
.Co do Trabalika. Warunki fizyczne to gość miał. Ale co dobry strzał z dystansu na nasza bramę to prawie pewny gol był. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Tak a propos już przyszłej kolejki. My sie bronić za bardzo nie umiemy, a i Legia nie przyjedzie się murować. Może być cios za cios jak z Lechią, więc zapowiada się ciekawe spotkanie.
. No i w końcu zobacze tego Kucharczyka, czy jak mu tam. Podobno niezly zawodnik. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Z wszystkich których wymieniłeś tylko Sarnat, dOLHA (tfuuu...), Szczęsny, mieli jakiekolwiek umiejętności. Do Twojej listy dodałbym Angelo
Ostatnio edytowane przez DevilMayCry : 06.11.2010 o godz. 00:43.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdy w koncu znalazla sie w autokarze znow dala popis cwaniactwa. Z tylnego siedzenia, zza szyb i zza ochrony. Pan Bog powoli chodzi, ale wszystkim dogodzi. Szmaciara kariery nie zrobila zadnej, gnije gdzies w okregowce, a ja zyje nadzieja, ze kiedys dam jej okazyjnie w pysk. wokalnie wtedy popisywal sie tez taki jeden obszczany gnoj co teraz w Lechii gra.
Barcelona - Wisla 1:0 To był Megasarnat. ![]()
Boia chi molla !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Surma ma sie rozumieć......
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Surma, jak Surma wtedy jeszcze w Ruchu grał..
P.S. A Sarnat na koniec kariery został Arturem S. ![]() ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
RAcja kierunkowy,
cos mi sie popierdzielilo z ta surma. Dopiero w nastepnym sezonie na wiosne do Was polazl. Ktos wtedy jednak ganial z wroblewska. Tylko kto ?! nie kucharski ?
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 06.11.2010 o godz. 00:51.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ja bym z tym spuszczniem Pasów z Ekstraklasy sie wstrzymał,punktowo wyglada to dla nich zle ale jescze nie tragicznie. Pozatym jest jescze towarzysz Filipiak,ludzie w zarzadzie komsjii,zielony stolik ,w przypadku obrzezanych nigdy nic nie jest pewne. ich nawet jak sie wyjebie to wracja,jak w zeszlym sezonie ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() I Polonia Bytom, która nie płaci swoim byłym piłkarzom (mimo wezwań), co może się skończyć w przyszłości nawet odejmowaniem punktów.. ![]()
Habemus Dubletum
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Niech ktos zerknie na to ichniejsze forum i przeleje tu troche nektaru.
Ja nie moge. brzydze sie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Moim zdaniem to Stanko biegal z flaga....
Co zas tyczy sie Cracovii to jej w tym roku nic juz nie uratuje, powaznie mowie. Takiej padliny punktowej nikt chyba jeszcze nie mial
Ostatnio edytowane przez kreseq : 06.11.2010 o godz. 00:56.
|
|