The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.05.2014, 16:11
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
A ta lysa kur.... dalej bawi się w wielkiego Pana...
Nie zawsze popierałem SKWK często byłem przeciwny ale jestem w stanie to na spokojnie uwierzyć ze ten kut.... mogl tak kombinować z biletami...

Prze ........
ta ....a wie, że jeśli pojechalibyśmy do Warszawy to wiele osób dowiedziało by się co o nim sądzimy i czego się domagamy. A po drugie to jest po prostu mała, zawistna i mściwa pchła, która to zrobiła dla zasady z nienawiści do Kibiców Wisły...
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 06.05.2014, 16:16
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
widzisz, ja rozumiem Twoje myślenie. Ma swoje zalety, ale jednak mi chodzi o coś bardziej fundamentalnego. Jeśli nie chcesz śmierdzieć gównem, to po prostu lepiej go nie dotykaj. No chyba, że z daleka i widłami.

Ty proponujesz współpracę w celu ocieplenia wizerunku, proponujesz współpracę z ludzmi, którzy nie mają żadnych zasad, poza zasadą wypełnionej kieszeni oraz zasadą sensacji - najlepiej czymś negatywnym.

Jak wyobrażasz sobie współpracę z "Panią J." z gówna wybiórczego ? Aby ta ....a napisała coś pozytywnego o Wiśle, to musiałby na trybunach powstać tęczowy sektor lub kibice Wisły musieliby śpiewać międzynarodówkę (specjalnie z małej...)...

Jeszcze raz powtarzam z nimi nie może być współpracy.

Z jednymi nie da się współpracować z innymi można by spróbować.
Mam zdecydowanie negatywny stosunek do 90% mediów ale nie zmienimy tego, że to one są czwartą władzą i mając je w komplecie przeciwko sobie jesteśmy skazani na porażkę.
Odpowiedz cytując
Waldonis
Member

Od: 01.2012

Stary 06.05.2014, 16:17
Rzadko się na waszym forum udzielam, czasem czytam ciekawostki ot zwykłe zainteresowanie co się w innym klubie dzieje . Ale to co się teraz u was wyprawia to już kwintesencja czyjejś głupoty - jako kibic innego klubu ale jednak kibic po szalu : ludzie zróbcie coś z tym, zanim ten pan od prawa narobi wam takiego gnoju że się nie pozbieracie na następne kilka sezonów . Zresztą już jest u was cyrk, a co może być to chyba nie trudno odgadnąć intencje tego pana działającego na szkodę klubu . Czyżby marionetka na sznureczkach pociąganych politycznymi łapskami jak w przypadku pana Osucha w Bydgoszczy ? innymi słowy : dzielenie kibiców trwa w najlepsze - czyt. wymiana publiczności !
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2014, 16:24
W temacie tych biletów do Wawy - nie broniąc absolutnie władz naszego klubu bo nie wiem jak to z nimi (biletami) faktycznie było zadaję sobie pytanie: Co jest bardziej na rękę Legii? Obecność kibiców Wisły czy jej brak? Wygaszanie konfliktu czy jego rozdmuchiwanie?
Odpowiedz cytując
Waldonis
Member

Od: 01.2012

Stary 06.05.2014, 16:35
rafkur napisał(a):Wyświetl post
W temacie tych biletów do Wawy - nie broniąc absolutnie władz naszego klubu bo nie wiem jak to z nimi (biletami) faktycznie było zadaję sobie pytanie: Co jest bardziej na rękę Legii? Obecność kibiców Wisły czy jej brak? Wygaszanie konfliktu czy jego rozdmuchiwanie?
Nie wierz w to co piszą media - Leśnodorski jaki jest taki jest ale pieniądze to umie liczyć , tym bardziej teraz kiedy jest współwłaścicielem . Mimo że wielu ma do niego jakieś ale , to jednak on jest też fanem piłki nożnej i wie że bez tych " kiboli " nic nie osiągnie , poza tym potrafi się z nimi porozumieć o czym świadczy wiele aspektów za jego kadencji . Także jak dla mnie bujda to raczej wychodzi zza drzwi waszych dyrektorów czy jak ich tam zwiecie .
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2014, 16:36
Z jednymi nie da się współpracować z innymi można by spróbować.
Mam zdecydowanie negatywny stosunek do 90% mediów ale nie zmienimy tego, że to one są czwartą władzą i mając je w komplecie przeciwko sobie jesteśmy skazani na porażkę.
więcej wiary, po drugie internet jest coraz większą siłą i tego boją się dzisiejsze elity...boję się tej bezpośredności...
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 06.05.2014, 16:44
Jeba*y! ( 10 znaków )
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 06.05.2014, 16:52
Za legionisci.com

Cytat:
Wisła Kraków zamówiła bilety na piątkowy mecz z Legią, ale fani "Białej Gwiazdy" nie zamierzają z nich skorzystać. Według informacji Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków, prezes Wisły Jacek Bednarz zwrócił się z prośbą do Bogusława Leśnodorskiego, by Legia wydała komunikat, że kibiców gości nie wpuści. To jednak spotkało się ze stanowczą odmową prezesa Legii.

Bilety zostały więc wysłane do Krakowa, ale skonfliktowani z prezesem kibice nie zamierzają ich kupować. Kilkaset osób ma bowiem blokady kont kibica i nie miałyby możliwości zakupu biletów.

Tymczasem Wisła Kraków winą za niewpuszczenie kibiców obarcza Legię i na swojej oficjalnej stronie pisze: "Wisła Kraków zamówiła bilety na to spotkanie. Niestety, z przykrością musimy poinformować, iż Legia Warszawa odmówiła wpuszczenia kibiców Białej Gwiazdy na ten mecz."

A jak jest naprawdę?

Zabawa w kotka i myszkę
W ubiegłym tygodniu Legia Warszawa przesłała do Krakowa zamówionych 500 biletów. Do dnia wczorajszego Wisła nie rozpoczęła ich sprzedaży, tłumacząc, że rzekomo nie zauważyli przesyłki z biletami. Jednocześnie Wisła zwróciła się do Legii z prośbą o niewpuszczenie na stadion kilkuset kibiców krakowskiego klubu, których karty kibica zostały przez Wisłę zablokowane. Ostatecznie Wisła nie rozpoczęła sprzedaży biletów i zwróciła je do Warszawy, by następnie poprosić o ich ponowne przesłanie, mimo że nabyłoby je tylko kilkanaście osób. W tej sytuacji Legia odmówiła ponownego przesłania biletów, by nie blokować do sprzedaży ponad tysiąca miejsc.
Z forum warszawiaków:

Cytat:
W ubiegłym tygodniu Legia Warszawa przesłała do Krakowa zamówionych 500 biletów. Do dnia wczorajszego Wisła nie rozpoczęła ich sprzedaży, tłumacząc, że rzekomo nie zauważyli przesyłki z biletami. Jednocześnie Wisła zwróciła się do Legii z prośbą o niewpuszczenie na stadion kilkuset kibiców krakowskiego klubu, których karty kibica zostały przez Wisłę zablokowane. Ostatecznie Wisła nie rozpoczęła sprzedaży biletów i zwróciła je do Warszawy, by następnie poprosić o ich ponowne przesłanie, mimo że zainteresowanych ich nabyciem było tylko kilkanaście osób.
oraz

Cytat:
Jak to było z biletami dla kibiców Wisły?
Jak udało nam się nieoficjalnie ustalić Legia wysłała do Krakowa 500 biletów. Przez tydzień nie przekazała ich do sprzedaży, a kiedy już padło z pytanie co z wejściówkami, okazało się, że paczka nie została odebrana. Kiedy w końcu włodarz Wisły mieli już bilety w ręku przysłali informację na Łazienkowską, że nie będą sprzedawać wejściówek kibicom z zablokowanymi kartami / utrasom i bilety odesłano. Potem zmieniono zdanie w Krakowie i powstała inicjatywa wpuszczenia wybranych fanów. W Legii zaczęto zastanawiać się nad sensem wpuszczenia szczątkowej ilości kibiców z Krakowa - rosną przecież koszty z uwagi na imprezę podwyższonego ryzyka. W końcu padła odpowiedź, że albo wchodzą wszyscy, albo nikt. Prezes Wisły zdecydował, że w takim razie nikt.
Wiadomo kto musi odejść ...
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 06.05.2014, 17:26
Prze skur.......z bednarza...zresztą żadna nowość...
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2014, 18:00
Waldonis napisał(a):Wyświetl post
Nie wierz w to co piszą media - Leśnodorski jaki jest taki jest ale pieniądze to umie liczyć , tym bardziej teraz kiedy jest współwłaścicielem . Mimo że wielu ma do niego jakieś ale , to jednak on jest też fanem piłki nożnej i wie że bez tych " kiboli " nic nie osiągnie , poza tym potrafi się z nimi porozumieć o czym świadczy wiele aspektów za jego kadencji . Także jak dla mnie bujda to raczej wychodzi zza drzwi waszych dyrektorów czy jak ich tam zwiecie .
Właśnie dlatego że Leśnodorski umie liczyć pieniądze zastanawiam się co jest mu bardziej na rękę - 2000 aktualnie w....ionych kibiców Wisły i koszty zabezpieczenia czy ich brak.
W media nie wierzę, w zasadzie to już dawno przestałem wierzyć w cokolwiek czego sam nie doświadczyłem/nie byłem świadkiem.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 06.05.2014, 18:04
Prze skur.......z bednarza...zresztą żadna nowość...
czy po czymś takim nie powinna być jutro dymisja tego **&^%%#%#$ ?
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 06.05.2014, 18:05
Ale to jest w ogole komedia w której się przewija:

1.Niezauwazenie przesylki z biletami
2.Wybieranie który kibic może jechać na mecz
3.Zwracanie się do Lesnego żeby to On im nie pozwolil wejść....
4.Kombinacje,kombinacje.....

Jest mi smutno ze dozylem czasów ze taki buc rzadzi w MOIM klubie....
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 06.05.2014, 18:21
Dla dobra Wisły Bednarz musi odejść!!!!!
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.05.2014, 18:28
silver03 napisał(a):Wyświetl post
Pyrrusowe zwycięstwo
jak to mówią: Lepiej godnie w IV lidze niż się szmacić pod dyktat $$$ w Ekstraklasie
Szacunek 100%.
Leśnior jest wzorem na to jaki można mieć kontakt z kibicami w szczególności po tym co zdarzyło się w ich meczu z (J).

A ta lysa kur.... dalej bawi się w wielkiego Pana...
Nie zawsze popierałem SKWK często byłem przeciwny ale jestem w stanie to na spokojnie uwierzyć ze ten kut.... mogl tak kombinować z biletami...

Prze ........
Czy SKWK musi być wszędzie wplątane? To jest Wojna Bednarz vs wszyscy kibice a nie Bednarz vs SKWK!!
Zrozumcie to w końcu!
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.05.2014 o godz. 18:38.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
CMSNero
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.05.2014, 19:01
ja nie wiem co z Cupialem , ale chyba nie do konca dobrze skoro ta kur... bednarz dalej jest w klubie
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 06.05.2014, 19:41
palikot napisał(a):Wyświetl post
jak to mówią: Lepiej godnie w IV lidze niż się szmacić pod dyktat $$$ w Ekstraklasie
Szacunek 100%.
Leśnior jest wzorem na to jaki można mieć kontakt z kibicami w szczególności po tym co zdarzyło się w ich meczu z (J).

Czy SKWK musi być wszędzie wplątane? To jest Wojna Bednarz vs wszyscy kibice a nie Bednarz vs SKWK!!
Zrozumcie to w końcu!
Ale to my się chyba nie rozumiemy
Ja to wszystko rozumiem itd....
Tylko napisałem swój pogląd w stosunku do SKWK które podalo te informacje...
Ja rozumiem ze to jest wojna wszystkich ...może po prostu się zle wyraziłem albo się nie zrozumieliśmy...
Odpowiedz cytując
SharksiK
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.05.2014, 21:17
Od początku pisałem, że firmowanie czegokolwiek osobą Miśka jest strzałem w kolano. Każdy myślący mógł się domyślić jaki będzie najazd w mediach na TS w związku z taką sytuacją. Powtórzę się : można to było zrobić na kogokolwiek, psa sąsiada czy ki ch... wie kogo tylko nie jego - ale nie, ważniejsze było pokazać kto tu rządzi.
Moim zdaniem długofalowo wielki błąd. Nie oceniam tu samego Miśka czy pomysłu na siłownię. Oceniam tylko klimat jaki wytworzył się wokół TS'u. Nawet największa kasa od Miśka czy tych którzy za nim stoją nie zrekompensuje strat (docelowo) finansowych które będą konsekwencją czarnego PR'u.
Weż przestań pieprzyć jakieś bzdury o czarnym PR. Kogo to obchodzi? No poważnie pytam, kogo to obchodzi, co sie w naszym klubie dzieje?

My nie jesteśmy Real tylko Wisła. Nikogo poza Krakowem i okolicami nie interesuje co w klubie się dzieje a tym bardziej nie ma to wpływu na przyszłe nasze losy.

Kto ma byc na Wiśle to bedzie i żadna prasowa rewelacja tego nie zmieni. Po.......ą jak zwykle, znajda nowy temat i zaczną .......ić o czym innym, tak było i jest.
Ostatnie kilkanaście lat to istna sinusoida wartości medialnej klubu, ale czy to się na coś przełożyło? Nie.

Tak na marginesie,śmiesznie brzmi ta twoja obawa o PR...a sam trzymasz stronę szkodnika bednarza. Gość wizerunkowo jest zerem. Mało tego, jest konfliktowy, krętacz i namacalnie nieudolny w swojej pracy.
Z takim człowiekiem jakiekolwiek próby rozwoju skończą się na samym hucznym pomyśle...więc lepiej już teraz zamienić go na psa sąsiadki.
Bednarz weź sznur i powieś się a od Wisły odpier..... się !
Odpowiedz cytując
huberix
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 06.05.2014, 21:22
Leśnodorski jest wzorem prezesa, jeśli chodzi o miłość do swojego klubu. Nie cierpię faceta, ale widać że się na rzeczy zna i zależy mu na klubie.
Teraz mnie naprawdę bednarz wku***. Jeśli tu są jeszcze jacyś fajni łysego, pierwszy rzucę kamień.
Co teraz kraj, ludzie mogą sobie pomyśleć o Wiśle ? Po takich cyrkach nawet gówno wybiórcze nie wybroni łysej pały. Cupiał - WAKE UP.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.05.2014, 21:46
huberix napisał(a):Wyświetl post
Leśnodorski jest wzorem prezesa, jeśli chodzi o miłość do swojego klubu..
Bednarz też kocha swój klub. Szkopuł w tym, że to ten sam klub, który kocha Leśniodorski.
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 06.05.2014, 22:00
Bednarz to zwykły frajer strzela już przed pierwszym gwizdkiem samobója Wiśle,pozbawia jej wsparcia na trybunach,ciekawe czy w ogóle klub się do tego odniesie oprócz tej żenującej pozbawionej prawdy informacji na głównej,gruba z nami w chvja leci
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 06.05.2014, 22:06
Od dawna wiadomo, że to sabotażysta.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.05.2014, 23:10
Jak taki śmiec i krawaciarz zajebany może być prezesem Wisły KRAKÓW. Z tymi biletami to kolejny dowód na to,że nie ma sensu się kopać z koniem...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.05.2014, 00:15
Proste, że Bednarz powiedział, że nikt nie wchodzi - jakiekolwiek odpalenie racy to olbrzymie koszty dla klubu, a przy obecnym zadłużeniu każda złotówka wyrzucona w błoto to samobójstwo. Nie zachowujcie się jak dzieci w piaskownicy, że Wam zabrali zabawki, tylko zacznijcie wreszcie myśleć. Ponad 10 milionów złotych zadłużenia nadal jest potężną sumą, a jeszcze trzeba płacić na bieżące wydatki.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 07.05.2014, 01:56
szkoda słów...

To może nie załączajmy na mecz też lamp bo prąd kosztuje. No i wynajmijmy stadion na 90 minut meczu + 15 minut 20 m2 na konferencje prasową żeby wstydu nie było.

Co za mózg.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 07.05.2014, 05:46
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Proste, że Bednarz powiedział, że nikt nie wchodzi - jakiekolwiek odpalenie racy to olbrzymie koszty dla klubu, a przy obecnym zadłużeniu każda złotówka wyrzucona w błoto to samobójstwo. Nie zachowujcie się jak dzieci w piaskownicy, że Wam zabrali zabawki, tylko zacznijcie wreszcie myśleć. Ponad 10 milionów złotych zadłużenia nadal jest potężną sumą, a jeszcze trzeba płacić na bieżące wydatki.

jakie k.urwa race ? co to ma wspólnego w ogóle z biletami. niech ktoś spuści wodę po tym śmieciu i kolejnym sabotażyście.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.05.2014, 06:58
Kolejne krętactwa łysego oszusta. Każdy kolejny tydzień przynosi nowe fakty pokazujące jak ten szmaciarz niszczy klub. W sprawie biletów ten pajac dał się złapać na haczyk, bo wiadomo, że i tak by nikt nie pojechał, chyba, ze z nim do loży VIP. Dla łamistrajków jedyny mecz wyjazdowy to ten tramwajem na R22. Nie było ich w Lubinie, nie było by ich w Warszawie. To tylko pokazuje jakim durniem jest Bednarz. A jego tłumaczenia o nie zauważeniu przesyłki z biletami to do kabaretu się nadają . Po tym co pokazuje Bednarz można śmiało stwierdzić , ze nadaje sie do polityki i to do partii, która walkę z "kibolami" uczyniła swoim głównym programem wyborczym. Jestem pewny, ze w wyborach do Sejmu w 2015 r. Bednarz pojawi się na jej listach.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 07.05.2014, 08:37
Jak ktoś nie czytał to polecam :O

http://wiadomosci.onet.pl/biala-gwiazda-miska/c9n6q

swoją drogą nie wiedziałem gdzie to wkleić
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.05.2014, 09:02
Prawdę to glaca mówi jak się pomyli.

Białoński idziesz po zakaz
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 07.05.2014, 09:22
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ie,nId,1421208

spowiedź bednarza
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Odpowiedz cytując
tropik
Member

Od: 07.2011

Stary 07.05.2014, 09:31
Współczucia że musicie znosić tego kretyna.
My daliśmy radę to i Wy musicie wytrwać i go przeczekać. Powodzenia, nie ma Wisły bez jej kibiców i strasznie żałuję że nie będzie Was na Ł3.
W takim razie mam nadzieję że do zobaczenia w przyszłym sezonie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów