|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
dzięki stokrotne
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dość wyjątkowa sytuacja, nie mogę oglądnąć meczu, gdyż mam ważne spotkanie o 16:00, z którego wrócę po 18...
Wiecie gdzie można i w jaki sposób oglądnąć powtórkę? Jestem abonentem canal plus online, tylko tam jest jedynie opcja na żywo. Ktoś coś? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Powtórka meczu na Canal + Sport na pewno będą, dostęp tam znajdziesz na przykład na wizja.tv
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W internecie forum allgoals posłuży Ci pomocą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Na dailymotion można bodajże cofnąć o 4h, także tam też możesz sobie obejrzeć
![]()
... ale jest jeszcze jedna akcja, Kirm, jeszcze jest Boukhari i JEDEN DO ZERA dla WISŁY...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
dzięki wielkie chłopaki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Działa Wam dailymotion na operze?
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
U mnie od jakiegoś czasu nie działa VPN wbudowany w Operę. Dzisiaj uruchomiłem Dailymotion na Open VPN ( można pobrać np z dobrych programów ) ale na Matchweek leci Śląsk - Górnik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
mam nadzieje że w multilidze najbardziej beda pokazywać Nas , wszystkie pozostałe mecze będą transmitowane w całośći , nawet ten o nic czyli korona-zaglebie
wiec wypadałoby w multilidze skupic sie na jedyny nietrasmitowanym meczu czyli tym w zabrzu no ale pewnie bedzie widowisko z poznania na 2 kanały... ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Wisła na C+ NOW. U mnie kanał 38
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam C+ w UPC i nie mam takiego kanału
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bo jest dostępny tylko w nc+...
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jakie lokale polecacie na mecze Polaków na mundialu?
Najlepiej duży lokal, z dużym TV, z dużymi piwami ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
@Kamson ja zapraszam do siebie, do Wołowic ;-) dwa telewizory i duży ekran. piwo 6 zł, wódka 40 zł butelka ;-) więcej info na priv
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co z transmisją jutrzejszą ?
chyba wybrali Legnice ... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś wie może jak będzie wyglądać sytuacja z oglądaniem meczów Wisły za granicą w tym sezonie? Czytałem kiedyś, że dailymotion ma przestać pokazywać meczów ekstraklasy, czy istnieje jakaś nowa aplikacja/strona, gdzie legalnie będzie można zobaczyć mecze Wisły?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy ktoś wie może jak będzie wyglądać sytuacja z oglądaniem meczów Wisły za granicą w tym sezonie? Czytałem kiedyś, że dailymotion ma przestać pokazywać spotkań ekstraklasy, czy istnieje jakaś nowa aplikacja/strona, gdzie legalnie będzie można zobaczyć mecze Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tutaj można wykupić pakiet kanałów na Canal+ przez stream, ale nie korzystałem z tego więc nie wiem jak z jakością, pakiet Canal* kosztuje 45-50 zł. miesięcznie:
https://sklep.player.pl/playerplus/oferta/rekomendowane |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Lub kupic pakiet ekstraklasa na tej samej stronie. Co do innych opcji, ekstraklasa odpisala mi, ze należy czekac na oficjalne ogłoszenie.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki za informacje
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
łapcie fajną promocje
https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet wyjezdzam z Krk na weekend, normalnie w takiej sytuacji , cobby nie opuścić meczu znajdowałem jakiś lokalny pub z C+ , no ale teraz wiadomo korona, wiec ta promocja spada jak z nieba miesiac za darmo , wiec akurat sobie na lapku obejrze WIS-LEG ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a tylko trzeba potem zrezygnowac zanim sie skonczy ten darmowy miesiac , bo was naliczą
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Odnośnie konta w Canal+ to można zrezygnować nawet od razu (pakiet i tak będzie ważny do końca okresu rozliczeniowego)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Leci z tego jakiś dobry obraz? Tak, żeby po przerzuceniu na 50 cali piksele nie latały?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
https://kup.pl.canalplus.com/oferta/wybierz-pakiet - jeade dzis na ranczo - czy ktos moze wczoraj to sprawdal i napisze czy dobrzesmiga na laptopie w warunkach dzialkowych
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zalezy od zasiegu na działce
![]() przy normalnym interncie dziala tak jak normalnie w kablowce ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Pany pytanie - gdzie w rynku oglądne dzisiejszy mecz Wisełki?
może byc prv dzięki!
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 07.06.2020 o godz. 11:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Na Ekstraklasa.tv od jakiegos czasu mozna kupic jeden mecz (pay per view) za 2.99 EUR. Warunek to posiadanie VPN z poza Polski bo jest to dostepne tylko dla abonentow z zagranicy. Dla mnie jest to duzo ciekawsze niz 50zl umowa z C+.
Dodatkowo dodam ze jakosc odbioru jest bardzo dobra (pomimo vpn Odbieram FullHD na laczu 30Mbit/s) ![]() ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|