The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2009, 15:43
Ja mam do Mauro szacunek za te 8 lat. Może w ostatnim czasie daleko mu do idealnej formy, ale nie gra też jakoś tragicznie. Przez wiele lat był naszym najlepszym defensywnym pomocnikiem.
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.12.2009, 15:45
No niestety, z tym to u nas jest od jakiegoś czasu wiocha kompletna.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 03.12.2009, 15:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Skorży znowu słoma z butów wychodzi. Ja rozumiem, że nie ma już miejsca w Wiśle dla Cantoro, że czasu nie oszukasz etc.
Tym niemniej ośmioma latami gry w naszych barwach Mauro zasłużył sobie przynajmniej na uczciwe postawienie sprawy, jakąś rozmowę z naszym "menago". Byłem pewien, że sprawę już załatwiono, a tu taka (przykra) niespodzianka.

Odrobina przyzwoitości, jakieś oficjalne pożegnanie piłkarza, bukiet kwiatów, pamiątkowy puchar - to tak dużo za osiem lat spędzonych w Wiśle?
Z calym szacunkiem do Cantoro, ale jezeli klub nie chce z nim rozmawiac o przedluzeniu kontraktu to o czym maja rozmawiac.
Dostanie zdiecie w ramce z podpisami, kwiaty i upominek i tyle na koniec sezonu czy po ostatnim meczu o to moze byc spokojny

A jezeli to On chce zostac w tym klubie to niech przedstawi swoja oferte a klub mu napewno odpowie. Ale niech pamieta ze 250 tys euro to juz tylko raczej gdzies na biliskim wschodzie dostanie a nie w Europie.
,
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.12.2009, 15:59
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Z calym szacunkiem do Cantoro, ale jezeli klub nie chce z nim rozmawiac o przedluzeniu kontraktu to o czym maja rozmawiac.
Dostanie zdiecie w ramce z podpisami, kwiaty i upominek i tyle na koniec sezonu czy po ostatnim meczu o to moze byc spokojny

A jezeli to On chce zostac w tym klubie to niech przedstawi swoja oferte a klub mu napewno odpowie. Ale niech pamieta ze 250 tys euro to juz tylko raczej gdzies na biliskim wschodzie dostanie a nie w Europie.
Bzdura. Skoro pytał o możliwość przedłużenia kontraktu, to trzeba było mu odpowiedzieć.
Było - nie było, trochę tu pograł, więc to chyba minimum przyzwoitości.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.12.2009, 16:08
nie wiecie o której będzie informacja na temat żółtej kartki Marcelo?

Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 03.12.2009, 16:50
Dziś miała komisja Ekstraklasy to rozpatrzyć
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 03.12.2009, 16:59
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Bzdura. Skoro pytał o możliwość przedłużenia kontraktu, to trzeba było mu odpowiedzieć.
Było - nie było, trochę tu pograł, więc to chyba minimum przyzwoitości.

A może sam nie zachowywał się w stosunku do pracodawcy w porządku i teraz Wisła mu się odpłaca?
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.12.2009, 17:49
Wcześniej Skorża nie miał za wiele do gadania w kwestii kontraktów. Teraz jest menedżerem i od zimowego okienka będzie decydował kogo chce w zespole zostawić, a kogo pożegna.

Natomiast powinien poinformować Cantoro, czy znajduje się ów pan w planach na nowy sezon, czy powinien szukać sobie nowego klubu. Takie trzymanie pilkarza w niepewności do ostatniego dnia nic chyba Wiśle nie da.
..
Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.12.2009, 18:04
Przecież Mauro, Skorża i my wszyscy dobrze wiemy, że to ostatnie dni Cantoro w Wiśle więc o co całe halo.
Tak było z Baszczyńskim i Zieńczukiem i nikt im dobitnie nie musiał tłumaczyć, żeby sobie poszukali innego klubu.

A że Cantoro nie chce stąd wyjeżdżać ze względu na synów to inna sprawa.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 03.12.2009, 18:19
Bo to taka typowa polska organizacja, nikt nic nie wie.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.12.2009, 18:30
pytanie z innej beczki: jak z językiem angielskim radzą sobie Polacy z Wisły np bracia Brożkowie, Małecki Garguła czy Boguski oraz Jirsak
Odpowiedz cytując
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 03.12.2009, 18:31
Taka mnie myśl naszła.....
Gdyby naszym zawodnikom chciało sie tak jak koszykarkom....
Deklaracje o przywiązaniu kopaczy do Wisły wydają się śmieszne....
Ilu z nich odwiedza nasza halę, gdy koszykarki graja w Eurolidze?
Był ktoś z nich na siatkówce?
Ja pamiętam Wisłę "z przed" Telefoniki...na koszu,siatce z reguły było pół drużyny piłkarskiej, chciało im się, Wisła coś dla nich znaczyła.
Zawiązywały się "sportowe małżeństwa", a za tym więź z Klubem.
Na ostatnich meczach koszykarek, zauważyłem jednego piłkarza.....byłego zresztą Bogdana Zająca.
A gdzie reszta mająca "Białą Gwiazdę w sercu"
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 03.12.2009, 18:31
wiem wiem Jirsak to Czech ale też chciałem żeby tam sie znalazł...
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.12.2009, 18:44
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
pytanie z innej beczki: jak z językiem angielskim radzą sobie Polacy z Wisły np bracia Brożkowie, Małecki Garguła czy Boguski oraz Jirsak
Małeckiego można z góry wykreślić, nie sądzę żeby człowiek który zakończył edukację na gimnazjum operował na pewnym poziomie nawet językiem ojczystym.
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.12.2009, 19:04
haaa Marcelo może zagrać z Ruchem
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 03.12.2009, 19:09
NO i super Nie spodziewłem sie takiej decyzji
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 03.12.2009, 19:16
http://futbolnet.pl/wiadomosci/sebas...macieja-skorzy

Leszczak wywiad
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 03.12.2009, 19:17
Jak dla mnie to fakt oczywisty i komisja by sie sama skomromitowała gdyby uznała ze tam gdzies byl faul na kartke Marcelo.

W Anglii nikt by nawet takiego faulu nie zauwazyl ,kartki wogole byc nie powinno.

Bo to wlasnie doprowadza do tego ze potem rodzą sie tacy padacze,symulanci ktorzy niszczą tą gre .Futbol to gra fair,ale ostra i wszytkich symulantow itd karac do bólu.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.12.2009, 23:59
Cytat:

- Maciej Skorża w jednym z wywiadów wyraził radość, że Patryk Małecki wyszedł w końcu z cienia, nawiązując do znanej krakowskiej dyskoteki o takiej nazwie. Kibicom Wisły nie podoba się za to fakt, że często Ciebie widują w lokalach tego typu, w zasadzie przeznaczonych dla osób od 21. roku życia.

- Wiem, co to za klub, co za dyskoteka, ale byłem tam może raz w życiu. Wiek mam, jaki mam, i naprawdę nie jest łatwo tam wejść, więc nigdzie się nie pcham. Kiedy będę miał swoje lata i karierę w zapasie, z miłą chęcią odwiedzę takie miejsca.

Faaajnie xD
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 04.12.2009, 17:48
Tak patrze na statystyki Kirma po pierwszej rundzie: 3 bramki + 3 asysty. Nie jest to może jakaś rewelacja ale jak na pierwszą rundę w nowym zespole/kraju to nie jest chyba najgorzej. Ciekaw jestem który z lewych pomocników w lidze ma po pierwszej rundzie lepsze statystyki?
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.12.2009, 02:27
Oglądał ktoś wczorajszy mecz Piasta? Jak tam wyglądał Kowalski na tle Lecha i w pojedynkach z Lewandowskim, Peszko?
Dobrze, że wróci już za tydzień. Na pewno jest lepszy od naszego sprintera Jopa.
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 06.12.2009, 07:39
Kowalski jest mlody i perspektywiczny , a od Jopa wyglada lepiej juz teraz ( nie chodzi tylko o aparycje ) .Na pewno bylby teraz dla Wisly wzmocnieniem , a nie oslabieniem na swojej pozycji.
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 06.12.2009, 09:10
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Oglądał ktoś wczorajszy mecz Piasta? Jak tam wyglądał Kowalski na tle Lecha i w pojedynkach z Lewandowskim, Peszko?
Dobrze, że wróci już za tydzień. Na pewno jest lepszy od naszego sprintera Jopa.
Bardzo solidnie zagrał. Moim zdaniem lepiej niż Glik. Lepszy do Jopa jest na 100%
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 06.12.2009, 10:42
fantom chicago napisał(a):Wyświetl post
Kowalski jest mlody i perspektywiczny , a od Jopa wyglada lepiej juz teraz ( nie chodzi tylko o aparycje ) .Na pewno bylby teraz dla Wisly wzmocnieniem , a nie oslabieniem na swojej pozycji.
Dla mnie w ogóle to jest nie do pojęcia czemu wypożycza się młodych zdolnych do innych klubów, a bierze się Jopa, który nie pokazuje fajerwerków nawet w stosunku do tych najmłodszych. Kowalski gdyby został kosztem Jopa to w tej rundzie rozegrał by parę spotkań, wszedł w tą drużynę - oczywiscie nie mówie tutaj o pierwszej jedenastce, ale sam fakt zgrania z zespołem to już dla niego byłby duży plus.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
wroobel88
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 06.12.2009, 11:09
fantom chicago napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, że niby jaki jest ? młody ? Dobrze, że go wyporzyczyli bo gra regularnie, a u nas i tak pewnie by siedział, bo mamy Jopa ...
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 06.12.2009, 12:37
wroobel88 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam, że niby jaki jest ? młody ? Dobrze, że go wyporzyczyli bo gra regularnie, a u nas i tak pewnie by siedział, bo mamy Jopa ...
Ma 23 lata jak na obronce to jest młody !!
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.12.2009, 17:05
Jak to napisałem w którymś z tematów dobrze że użytkownicy tego forum nie są trenerami itd.
Przyznać się który chciał najlepszego zawodnika meczu wysłać na ten weekend do młodej...?
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 06.12.2009, 17:06
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
Jak to napisałem w którymś z tematów dobrze że użytkownicy tego forum nie są trenerami itd.
Przyznać się który chciał najlepszego zawodnika meczu wysłać na ten weekend do młodej...?

ja dalej jestem za tym.
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 06.12.2009, 17:08
Tym bardziej się cieszę
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.12.2009, 17:31
chyba tak zobacz jego fotki raczej prywatne niż fanclub zaraz się posypią znajomi
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów