|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jeśli to ten sam błąd to może masz włączony autostart płyty i gra włącza się z tego autostartu sama, a Ty jeszcze klikasz w ikonkę i dlatego pojawia się info, że gra jest już włączona?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
W Fmie 09 tak sobie dzisiaj odpalilem po pól roku kontynuować moją kariere wspomnianym ŁKSesem i raczej czegoś takiego nie dośwaidczam. Pomimo tego że ŁKS został wicemistrzem Polski, a kasy niewiele przyszło, od sponsorow 130 tysiecy euro... Wkur*** jest w każdym Fmie że nawet jak osiagasz jakieś sukcesy to ani prestiż klubu nie rośnie ani nie dostaje sie żdanego sponsora |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Masz rację, trochę to denerwujące... ;/ Ale cóż zrobić? Chyba pozostało tylko, że w następnych edycjach będzie inaczej.
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 02.01.2010 o godz. 22:43.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
No niestety nie ... Sam już nie wiem co mam robić odinstalowałem , zainstalowałem jeszcze raz i gówno , podmieniłem cracka i dalej gówno...Chyba mam pograne w FM-a ![]() ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szukam lewego obrońcy. Do Wisły mam 23 mln na koncie więc mogę trochę wydać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Rafael Sobis ? ![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie też się patrzyłem na niego u mnie, ale nie ma szans żeby dołączył do mnie. Ja mam 2012 rok, a kolega ma 2013.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ahmed El Mohammedy i Marquinhos dołączyli do Wisły, łącznie zapłaciłem ok. 12 mln. Oby dwaj sprawiają świetne wrażenie. Polecam!
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
znacie dobrych napastników bo brozio mi odszedł do sportingu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Który sezon ?
Jest wielu dobrych snajperów : Sobis, Lewandowski,Worgu to najlepsi z tych ,których osobiście przetestowałem. No i oczywiście Muniain ,ale na niego musisz sporo kasy wydać o ile będzie chcial przyjść (ja go ściągnąłem w 3 sezonie ![]() Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
zaczynam drugi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktos szuka dobrego napastnika to Killian Touya miażdży! troche kosztuje (+/- 25 mln zł) ale warto w niego inwestować
![]() E: mój skład i taktyka http://i45.tinypic.com/2evrkgy.jpg
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 04.01.2010 o godz. 19:55.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zainstalowałem tego FM-a nowego i rzeczywiście wydaje sie o niebo lepszy od 09 przynajmniej tak stwierdzam po testowym zagraniu jednej ligi jednego meczu Arsenalem. I pytanie do wyjadaczy FM-a czy jest sens brać 26 lig? (wiadomo wyższy poziom tych drużyn i wieksza rywalizcja na rynku transferowym) w 09 wziąlem 28 lig i kilka krajów z maksymalna baza ich danych ale niegrywalanych a i tak dosyć szybko sie symulowalo, na pewno szybciej niż na moim starym Pc-cie ; )
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W 4 sezonie zgodził się przejść do mnie za 10 mln ojro.
Teraz zacząłem karierę Leeds United. Zobaczymy jak mi pójdzie, Wisłą trochę nudnawe to ciągłe wygrywanie. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
U mnie jak na razie Marquinhos odgrywa kluczową rolę w zespole, nie po raz pierwszy już wygrał mecz w sam. Strzelał bramki na wagę zwycięstwa, na prawdę polecam! Fenomenalny gracz!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam. Co mam zrobic żeby byc selekcjonerem reprezentacji. Złożyłem podanie do kamerunu i wszystko ok i przychodza mi wiadomosci: kamerun wzywa daje przyjmij oferte i za kilka dni to samo...
Pomóżcie mi prosze!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Weź jednodniowy urlop, zaznacz opcję ubiegania się o lepsze posady.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nowy manager bardzo mi sie podoba już troche pogralem Wiselką i mogę powiedzieć że w ogole sie nie nudze! gra sie szybko symuluje i caly czas coś sie dzieje, konferencje, oferty za piłkarzy składanie raportów itp... symuluje sie bardzo szybko w przeciwienstwie do poprzednich Fm-ów, Po prostu nareszcie po 6-latach oprocz trybu 3D coś zmienili. Jeszcze tylko troche sie gubie w tym nowym menu, ale to tylko kwestia przyzwyczajenia.
Wisłą narazie idzie mi tak Wygrałem po 3-0 z Wit Giorgią Tbilisi, nastepnie z Levadią W superpucherze wygrałem z Lechem 2-1, przegrałem z Jagiellonia w lidze 0-1 (Frankowski...) Wgralem z Legia na wyjeździe 3-2 i zremisowalem w domu 0-0 z P. Bytom (problem z koncentracją ze słabymi?) Kupiłem narazie Janusza Gola i Kamila Glika. a z wolnego tansferu zalatwiłem napastnika Wesiley Brasilia (strzelił w debiucie 10 minut po wejściu na boisku gola na 3-2 z Legią )PS. Tryb 3D wreszcie ogląda się naprawde z przyjemnością a nie tak jak w poprzednich wersjach że po jakimś czasie przestawiałem tryb gry na kulki... Szkoda jedynie że od jutra mam sesje(a właściewie od dzisiaj) i bede mógł rzadko korzystać z tej pieknej gry bowiem po jednym dniu gry te dzielo mnie po prostu urzekl ; ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Miał ktoś taki problem ?
http://img689.imageshack.us/img689/7633/bdfm.jpg E: Z braku czasu dopiero teraz zakończyłem 1 sezon Wisłą ,MP z 10 pkt przewagi nad Lechem ,PP , z Ligi Mistrzów odpadłem z Liverpoolem. Boguś mnie ucieszył dostałem 22.69 mln zł na transfery ![]() Powód: FM
Ostatnio edytowane przez LeQ : 06.01.2010 o godz. 21:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak wysłać zawodnika na urlop żeby sie zaaklimatyzował?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jak zostać trenerem jakiejs kadry, składam podanie, wzywają mnie, ja potwierdzam a dalej nic sie nie dziej :/
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Panowie ma ktoś jakąmś stronke do sciagniecia FM10 z rapidshare?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
gra ktos jeszcze fm 2008
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ja gram
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
nie ma takiej opcji. możesz jedynie dać mu odpocząć (prawym na zawodnika -> trening -> odpoczynek) |
|
|