The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2010, 13:55
Kolejka w porównaniu do wczorajszej krótsza o jakieś 200 metrów, niezdecydowani niech się zdecydują bo dziś już z dużo większym spokojem można kupić bilet
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 14.09.2010, 14:00
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Kolejka w porównaniu do wczorajszej krótsza o jakieś 200 metrów, niezdecydowani niech się zdecydują bo dziś już z dużo większym spokojem można kupić bilet
Ale coś mi mówi że narozników też już nie ma
Odpowiedz cytując
Zlatan93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 14.09.2010, 14:16
To chyba oczywiste, że w takim wypadku należy kupować bilety na C (od Jordana) te które znajdują się najbliżej narożnika.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.09.2010, 14:24
To coś czuję, że jutro bez problemu kupię jeszcze.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 14.09.2010, 14:34
Zostały bilety na E26 i E15. Właśnie dzwonił kumpel co teraz kupuje przy okienku tak więc jutro już nie będzie co sprzedawać...Tu jest potencjał na wypełnienie tego stadionu w 100% jednak klub musi też dać coś od siebie.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 14.09.2010, 14:36
Tak? a co jak będą jutro sprzedawać? bo z tego co widzę na kamerce nawet kolejki nie widać i to od jakiejś godziny (więc na pewno by zamieścili info że jest resztka biletów) przestańcie może mówić co Wam kumpel gdzieś powiedział,nie będzie biletów to pojawi się takie info na oficjalnej stronie, a tak niepotrzebnie wprowadzacie ludzi w błąd, i nie idą po bilety wychodząc z założenia że nie ma sensu, bilety na teraz są i każdy kieruje się na Reymonta po ich zakup, nie będzie to zamieszczą info na oficjalnej, niepotrzebnie co mecz jest to rajcowanie, o jakie kolejki, tu jakieś filmiki na youtube, informacje co to się nie dzieje pod kasami, a potem przychodzi mecz i mnóstwo pustych miejsc na trybunach, przez takie właśnie niepotrzebne kręcenie co to się nie dzieje, a co się ma dziać, dwa lata prawie nie graliśmy na Reymonta, kolejka jak kolejka (co mecz powinna taka być) , bilety taniutkie no i nowy stadion, niczego dziwnego w tym nie widzę
Ostatnio edytowane przez aNouc : 14.09.2010 o godz. 14:45.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 14.09.2010, 14:46
Tak? a co jak będą jutro sprzedawać?, przestańcie może mówić co Wam kumpel gdzieś powiedział, nie będzie biletów to pojawi się takie info na oficjalnej stronie, a tak niepotrzebnie wprowadzacie ludzi w błąd, i nie idą po bilety wychodząc z założenia że nie ma sensu, bilety na teraz są i każdy kieruje się na Reymonta po ich zakup, nie będzie to zamieszczą info na oficjalnej, niepotrzebnie co mecz jest to rajcowanie, o jakie kolejki, tu jakieś filmiki na youtube, informacje co to się nie dzieje pod kasami, a potem przychodzi mecz i mnóstwo pustych miejsc na trybunach, przez takie właśnie niepotrzebne kręcenie co to się nie dzieje, a co się ma dziać, dwa lata prawie nie graliśmy na Reymonta, kolejka jak kolejka (co mecz powinna taka być) , bilety taniutkie no i nowy stadion, niczego dziwnego w tym nie widzę
O co Ci gościu chodzi? weź mnie nie wku*wiaj! Chciałem bilety na E25 kumpel dzwoni, że jest przy okienku i mówi mu sprzedawca że do wyboru mam E26 i E15 to też napisałem na forum. Napisałem gdzieś, że się bilety skończyły? Czy gdzieś coś takiego jest?
Odpowiedz cytując
wachu87
Junior Member

Od: 09.2010

Stary 14.09.2010, 14:50. Prośba
Jestem z okolic Katowic kibicuje Wiśle juz od 10 lat . Czasami jeżdze na mecze lecz częsciej ogladam w tv . Mam prośbe mógłby mi ktoś kupić 1 bilet na mecz. Moze to byc nawet na sektory E lub na narożniki . Bilet odebrałbym w piątek przed meczem ok 17 lub pozniej jak tam komus pasuje. Oczywiscie jakis czteropak lub jakies 10 zł za fatyge dorzuce.. Mam nadzieje ze ktos pomoże bo juz mnie denerwuje oglądanie meczów w tv a nie na stadionie. jakby co to to jest moje gg 7630689 siedze na niewidocznym . @ to: [email protected]
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 14.09.2010, 14:52
rafal777 napisał(a):Wyświetl post
O co Ci gościu chodzi? weź mnie nie wku*wiaj! Chciałem bilety na E25 kumpel dzwoni, że jest przy okienku i mówi mu sprzedawca że do wyboru mam E26 i E15 to też napisałem na forum. Napisałem gdzieś, że się bilety skończyły? Czy gdzieś coś takiego jest?

napisałeś "jutro już nie będzie co sprzedawać..", czyli dziś według Ciebie i kumpla wszystko zejdzie, ok, przekonamy się
Ostatnio edytowane przez aNouc : 14.09.2010 o godz. 15:00.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Stary 14.09.2010, 14:55
napisałeś "jutro już nie będzie co sprzedawać..", czyli dziś według Ciebie i kumpla wszystko zejdzie, ok, przekonamy się,
Przekonamy się, biorąc pod uwagę że WŚ jest otwarty do 20 dziś jest wielkie prawdopodobieństwo że wszystko pójdzie. Z wolnych kilkunastu sektorów proponują 2 tak więc mozna chyba wyciągnąć na tej podstawie wniosek że biletów zostało bardzo mało...
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.09.2010, 15:00
Przekonamy się, biorąc pod uwagę że WŚ jest otwarty do 20 dziś jest wielkie prawdopodobieństwo że wszystko pójdzie. Z wolnych kilkunastu sektorów proponują 2 tak więc mozna chyba wyciągnąć na tej podstawie wniosek że biletów zostało bardzo mało...
Wiesz ja bym jednak tak dalekich wniosków nie wysuwał. Chciałeś na E25 ale nie było, więc koleś zaproponował Ci sektory znajdujące się najbliżej tego na który chciałeś (E26, E15) i tyle.
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Od: 08.2010

Stary 14.09.2010, 15:01
Przed chwilą kupiłem, 30 minut kolejki, bilecik, cyk. Na G biletow oczywiscie nie ma, to kupiłem na F, pełen nadziei że doping się przedłuży. Nie ma problemu z zakupem biletow na kazdy sektor oprocz G oczywiscie. A z tego co widziałem to najgorzej jest z biletami za 40zł.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.09.2010, 15:01
Z wolnych kilkunastu sektorów proponują 2 tak więc mozna chyba wyciągnąć na tej podstawie wniosek że biletów zostało bardzo mało...
A może koledze zaproponowano sektory obok których co chciał a na które biletów nie było - pomyślałeś o tym?
dobrze aNouc pisze żeby nie wypisywać nie potwierdzonych rzeczy a nie ma żadnego potwierdzenia że zostały resztki tylko na 2 sektory
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 14.09.2010, 15:02
Cytat:
Z wolnych kilkunastu sektorów proponują 2 tak więc mozna chyba wyciągnąć na tej podstawie wniosek że biletów zostało bardzo mało...
proponowali Ci dwa , bo pewnie mysleli , ze chcesz miec po tej czesci bocznej trybun , ktora jest blizej sektora za bramka.
To nie oznacza , ze poszly wszystkie bilety na narozniki , na srodek E i na ta czesc E ktora jest bliżej dawnego sektora D .
Jezeli do wczoraj poszło 6 tys biletów + 2 tys dla fc , to nie mogli dzisiaj zejsc pozostale 10 tys , skoro ruch był dużo mniejszy ...

Tak więc spokojnie( każdy może sobie iść po bilet.
Jak się będą kończył bilety , to będzie info na oficjalnej , a nie od kolegi spod WŚ

Namawiać , reklamować , zachęcać . Bilety spokojnie do kupienia i w normalnych warunkach(jak widać po obrazie z kamerki) .

Cytat:
z tego co widziałem to najgorzej jest z biletami za 40zł.
w sensie , ze malo zeszlo ? Czy wrecz przeciwnie ?
Ostatnio edytowane przez Mareq : 14.09.2010 o godz. 15:04.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 14.09.2010, 15:02
mam pytanie, trzeba mieć dowód osobisty żeby bilet kupić ? Trzeba być pełnoletnim ?
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 14.09.2010, 15:03
blanco napisał(a):Wyświetl post
mam pytanie, trzeba mieć dowód osobisty żeby bilet kupić ? Trzeba być pełnoletnim ?
Chyba oszalałeś, każdy może kupić, pierwszy raz na mecz idziesz
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 14.09.2010, 15:04
Na pewno coś zle zrozumiał, tym bardziej że teraz chłopak piszę że są na wszystkie sektory bilety, prócz G.
Jakby były na dwa sektorki to by już dawno było info że są resztki, 18 tyś w dwa dni? to byłby rekord nie tylko w historii Wisły

nie trzeba blanco, swoją drogą jak mogłeś inaczej pomyśleć, na prawdę myślałeś że na stadionie są same pełnoletnie osoby?
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 14.09.2010, 15:04
blanco napisał(a):Wyświetl post
Nie.
Masz mieć PESEL i pieniądze. Tyle masz warunków do spełnienia.
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Stary 14.09.2010, 15:18
Cytat:
Cytat:z tego co widziałem to najgorzej jest z biletami za 40zł.

w sensie , ze malo zeszlo ? Czy wrecz przeciwnie ?
Mało zostało bo jak gość chciał 5 miejsc obok siebie to tylko na jednym sektorze mu takie znalazł.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 14.09.2010, 15:19
arytmetyk napisał(a):Wyświetl post
Mało zostało bo jak gość chciał 5 miejsc obok siebie to tylko na jednym sektorze mu takie znalazł.
Niekoniecznie mało, tylko po prostu ktoś wcześniej wykupił dla siebie, siostry, brata, kuzyna i ojca bilety obok siebie. w rzędzie wyżej było np. 4 obok siebie, no więc zaproponował mu na inny sektor gdzie jest taki prześwit 5 krzesełek pod rząd, to znów taka nadinterpretacja, jak w przypadku wpisu rafala777, kolejek praktycznie brak, także jak ktoś dopiero wrócił z roboty niech śmiga na Reymonta po bilety
Ostatnio edytowane przez aNouc : 14.09.2010 o godz. 15:22.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 14.09.2010, 15:22
Jejku zadzwoncie sobie i zapytajcie sie jak wyglada sytuacja z biletami i niech ktos da info dla tych co jutro chca isc po bilet a nie wiedza czy bedzie sens w ogole
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.09.2010, 15:28
Ja .......ę. Ale niektórzy macie nasrane w głowach. Robicie tak niepotrzebną nerwówkę, jakby co najmniej został ostatni 1000 biletów, a przed kasami stało 3 razy tyle ludzi.
Opanujcie się, bo to nie na rękę osobom, takim jak ja - które biletu na razie nie kupiły, z tym, że o ile ja już trochę na Reymonta pochodziłem i wiem jak te rewelacje - osób, które były i widziały - wyglądają, ale są ludzie, którzy może idą po raz 1. w życiu na Wisłę i od razu wprowadzacie w ich serca niepokój. Nie pojmuję po co.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 14.09.2010, 15:37
Ty też robisz nerwówkę ,jakby nie wiadomo ile osób przyszło na mecz po raz pierwszy w życiu
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Stary 14.09.2010, 15:46
Nikt nerwówki nie robi, po prostu mowie, co słyszałem. A tak to robimy niepotrzebną napinkę, minie 20, bedzie oficjalne info.
Odpowiedz cytując
Martinez
Member

Od: 11.2006

Stary 14.09.2010, 16:14
Przed chwilą wróciłem, kupowałem bilecik około godziny 16.45. Kolejek zero, od razu podszedłem do okienka, biletów nie ma na G ,E24 i E23 czyli te najdroższe... Reszta jak najbardziej do kupienia.

Też mam nadzieję, że doping będzie na F
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 14.09.2010, 16:16
Bilety jeszcze są nie siejcie paniki, dobrze ktos tu powiedzial ze niektore osoby nadinterpretowuja pewne fakty jak ktos teraz przyszedl z pracy niech spokojnie idzie pod stadion kasy dzisiaj do 20 wiec bez problemu kupi bilety Szkoda tylko ze takiej frekwencji nie bylo na Suchych Stawach... jakas inna Wisła tam grala czy co? Oby tylko to pospolite ruszenie na mecz otwarcia utrzymalo sie na kolejnych meczach

Martinez napisał(a):Wyświetl post
Też mam nadzieję, że doping będzie na F
Czy doping będzie na F bedzie w duzej mierze od was zalezalo... jak bedziecie stali i czekali kto rozpocznie doping na F to sie moze okazac ze sie nie doczekacie. Najlepiej isc na mecz z przekonaniem ze chodzby nie wiem co dam z siebie wszystko wystarczy ze pomysli tak wiecej osob i prosze bardzo doping na F sie przeniesie
Ostatnio edytowane przez Mila : 14.09.2010 o godz. 16:18.
Odpowiedz cytując
arytmetyk
Member

Stary 14.09.2010, 16:30
Mila napisał(a):Wyświetl post

Czy doping będzie na F bedzie w duzej mierze od was zalezalo... jak bedziecie stali i czekali kto rozpocznie doping na F to sie moze okazac ze sie nie doczekacie. Najlepiej isc na mecz z przekonaniem ze chodzby nie wiem co dam z siebie wszystko wystarczy ze pomysli tak wiecej osob i prosze bardzo doping na F sie przeniesie
Ja wiem, ja bede dopingowac, mam tylko że narożnik będzie pełen takich a nie "chłopcze czy mógłbyś usiąść bo nie widze numerów zawodników".
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Stary 14.09.2010, 16:38
Cytat:
Kto nie ma biletu na mecz Wisły z Koroną, a boi się kolejek - niech się nie martwi. Obecnie czas oczekiwania na zakup biletu wynosi od 5 do 15 minut, więc kto ma czas do 20:00, niech nie zwleka i uda się po bilet.
Oficjalna WK
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 14.09.2010, 16:51
Jutro zostaną na 95% tylko te po 40 i 50, bo godzinę temu dostałem informację, że już mało jest na F (nie wiem jak z drugim narożnikiem, też po 30 zł)
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.09.2010, 17:14
Jak klub sprzeda 100% biletów na mecz w takiej formie to aż nie chce mi się myśleć jakie jest zapotrzebowanie ... Chodzi mi o takie osoby, które nie mogą kupić biletu w tygodniu (praca,daleki dojazd itp.) i nie chcą stać w ścisku (ludzie "ważniejsi"). Mam nadzieję, że cały czas będzie taka frekwencja i Wisła zarobi na Ayewa .
Przeglądając teraz właśnie stronę legi jak zobaczyłem ich ceny biletów,to mnie wgieło ;] A nasi kibice narzekają na cene 30 zł ...

Ceny na Legi na mecz z Lechem Poznań

Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów