The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2010, 11:43
Cytat:
PZPN odblokował dzisiaj 850 biletów ze swojej rezerwacji na mecz Polska - Australia. Wszystkie te wejściówki trafiają do wolnej sprzedaży. Są one na sektor G5, czyli na trybunę południową i kosztują 25 złotych.

Oprócz zwolnionych dzisiaj przez PZPN biletów do zakupienia jest też 490 wejściówek z puli, która została przekazana do wolnej sprzedaży Wiśle już w zeszłym tygodniu. Te wejściówki są na sektory E11, E16, E24 i E26.

Bilety można kupować w sklepie Wiślacki Świat, który czynny jest dzisiaj od godziny 11:00 do 18:00. Przy zakupie biletu należy podać swoje dane: imię, nazwisko oraz numer PESEL.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...reprezentacji/
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 07.09.2010, 12:00
Zwierze napisał(a):Wyświetl post
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/tra...wiadomosc.html

Trzeba przyznać że bardzo dzielni są operatorzy kamer TVP. Swoją drogą równie dzielni są operatorzy którzy obsługiwali mecz w Kielcach bo tam trybuny niczym nie odbiegają od tej naszej nie ukończonej, oczywiście nie licząc krzesełek.
Znów nie przesadzaj.Trybuna jako taka i dach jest gotowa.Jasne jest że dzwigi nie będą działy i nikt tam prac nie prowadzi więc co im miałoby się stać?

p.s. na antyradiu od rana jadą równo z naszym stadionem. co jakiś czas są wstawki o bublach
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 07.09.2010 o godz. 12:11.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.09.2010, 12:29
Dzisiejsza Rzepa.Stefan Szczepłek:"stadion jest piękny"/Trudno podejrzewać akurat Szczepłka o tanie schlebianie.Oczywiście zaznaczył dalej w tekście,że stadion jest nieukończony,ale mu i tak się podoba.
Odpowiedz cytując
Pelson
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 07.09.2010, 13:08
http://www.weszlo.com/news/5531 A w takim razie co z szatniami pod trybuną E Do tej pory są nie wykończone?
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.09.2010, 13:10
Pod E jest jedna szatnia, która została udostępniona Australijczykom....

A Ci z weszło to na prawdę debile...pokazaliby również zdjęcia ze środka tych kontenerów, a nie tak z wierzchu tylko. Tam jest lepiej niż w szatni niejednego klubu polskiej ekstraklasy...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 07.09.2010, 13:10
szatnia na E jest dla Australii..
a Polscy pilkarze niech sie ciesza ze maja chociaz kontener, bo swoja postawa nie zasluguja nawet na to moze niech pokaza wnetrze tego kontenera, i porownamy z szatniami innych klubow
Odpowiedz cytując
Edłardo Da Sylwia
Member

Od: 07.2010

Stary 07.09.2010, 13:16
" Szatnia modułowa " ... od środka wygląda normalnie. Wiadomo szału nie ma ... na pewno lepsza niż na konwiktorskiej.

Wnętrze od 1:08
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/drog...budowy/2625863
Ostatnio edytowane przez Edłardo Da Sylwia : 07.09.2010 o godz. 13:19.
Odpowiedz cytując
Pelson
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 07.09.2010, 13:26
Edłardo Da Sylwia napisał(a):Wyświetl post
" Szatnia modułowa " ... od środka wygląda normalnie. Wiadomo szału nie ma ... na pewno lepsza niż na konwiktorskiej.

Kto się wybiera na mecz niech nie zapomni o kasku!
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.09.2010, 13:39
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Akurat jeśli chodzi o akustykę, to będziemy mieli najlepszą w Polsce, gdyż nasz stadion ma konkretny dach, a nie brezencik jak ten w Warszawie.
Pozostaje mi zaprosić na wyjazd.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.09.2010, 13:57
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Pozostaje mi zaprosić na wyjazd.
Dach macie rzeczywiście "mniej doping niosący". Co by o naszym stadionie nie mówić, od strony akustyki jest ok. Oczywiście jeszcze lepiej jakby trybuny były jeszcze bliżej murawy, ale w tym momencie nie ma już co płakać nad rozlanym mlekiem.
Niemniej jednak Legia mimo wszystko akustycznie na pewno prezentować się będzie nieźle. Dla Ciebie 0 22 efekt na pewno jest jeszcze wyraźniejszy, bo przesiadaliście się z odkrytej Żylety
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.09.2010, 14:04
Edłardo Da Sylwia napisał(a):Wyświetl post

Wkurzajace jest, przynajmniej dla mnie podawanie informacji, ze bedzie komplet 16 tysiecy..;/ Pojemnosc obecna to 18500 wiec skad oni biora takie glupie informacje...
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 07.09.2010, 14:11
rafalek napisał(a):Wyświetl post

A Ci z weszło to na prawdę debile...pokazaliby również zdjęcia ze środka tych kontenerów, a nie tak z wierzchu tylko. Tam jest lepiej niż w szatni niejednego klubu polskiej ekstraklasy...
A czemu debile?Ja wiem że kontenery to najmniejszy jak w ogóle nie żaden problem, ale wszystko idzie na konto majchrowskiego i kłamczuszki a to akurat bardzo dobrze.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.09.2010, 14:32
Nie, wg mnie napisanie - tak się to robi w Krakowie wg mnie bardziej uderza w Wisłę niż w Majchrowskiego (ja to tak odczułem). Gdyby napisali, że dzięki opieszałości repra musi się przebierać w takich warunkach (które apropos nie są aż tak złe) to wtedy bym się zgodził..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 07.09.2010, 14:43
Za dużo wymagacie Panowie, to tylko dziennikarzyny
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 07.09.2010, 14:44
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Dach macie rzeczywiście "mniej doping niosący". Co by o naszym stadionie nie mówić, od strony akustyki jest ok. Oczywiście jeszcze lepiej jakby trybuny były jeszcze bliżej murawy, ale w tym momencie nie ma już co płakać nad rozlanym mlekiem.
Niemniej jednak Legia mimo wszystko akustycznie na pewno prezentować się będzie nieźle. Dla Ciebie 0 22 efekt na pewno jest jeszcze wyraźniejszy, bo przesiadaliście się z odkrytej Żylety
I nasz też jest ok, totalnie nie czaje skad ten 'mniej niosący' (na jakiej podstawie?). Tak samo nie przepuszcza dźwięku jak betonowy. Oczywiście można by się spierać, że nie jest zamknięty - chociaż moim zdaniem to nie stanowi problemu, bo są postawione jakieś 'barierko-zabudowy', które zdecydowanie niwelują tą 'dziurę'. Serio - nasz stadion dla mnie jest aktualnie idealny i z tego co patrze po fotkach i opiniach tylko dwa stadiony w Polsce mogą go przebić. Ten w Gdańsku, który już wygląda miażdżąco i Narodowy.

P.S. Byłem na razie na wszystkich meczach na nowym i doszukałem się jednego, kompromitującego minusa. Dach (na połączeniu dwóch rodzajów - tej białej części zwanej membraną czy jakoś tak z częscią, na której zamontowane jest oświetlenie), przy gigantycznej ulewie, lekko przecieka (chociaz to za mocne słowo i czepianie się - ale chce dać do zrozumienia, że nie ma we mnie zapaleńca - coś jest Legii to musi być ekstrasuper). Akurat mam miejsce na 'połączeniu' i na meczu z Bełchatowem widziałem, że spadło 10-20 kropel.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 07.09.2010 o godz. 14:47.
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.09.2010, 14:58
I nasz też jest ok, totalnie nie czaje skad ten 'mniej niosący' (na jakiej podstawie?). Tak samo nie przepuszcza dźwięku jak betonowy. Oczywiście można by się spierać, że nie jest zamknięty - chociaż moim zdaniem to nie stanowi problemu, bo są postawione jakieś 'barierko-zabudowy', które zdecydowanie niwelują tą 'dziurę'. Serio - nasz stadion dla mnie jest aktualnie idealny i z tego co patrze po fotkach i opiniach tylko dwa stadiony w Polsce mogą go przebić. Ten w Gdańsku, który już wygląda miażdżąco i Narodowy.

P.S. Byłem na razie na wszystkich meczach na nowym i doszukałem się jednego, kompromitującego minusa. Dach (na połączeniu dwóch rodzajów - tej białej części zwanej membraną czy jakoś tak z częscią, na której zamontowane jest oświetlenie), przy gigantycznej ulewie, lekko przecieka (chociaz to za mocne słowo i czepianie się - ale chce dać do zrozumienia, że nie ma we mnie zapaleńca - coś jest Legii to musi być ekstrasuper). Akurat mam miejsce na 'połączeniu' i na meczu z Bełchatowem widziałem, że spadło 10-20 kropel.
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...2548977393.jpg

Kliknij na zdjęcie i poddaj się refleksji.
Odpowiedz cytując
maciekTSW
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 07.09.2010, 15:00
Akurat mam miejsce na 'połączeniu' i na meczu z Bełchatowem widziałem, że spadło 10-20 kropel.
Strasznie interesujące te wasze mecze w Warszawie muszą być...
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
Odpowiedz cytując
krakfilm
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 07.09.2010, 15:03
ichigo napisał(a):Wyświetl post
Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak kurtuazja? A co miał powiedzieć? Że to bubel i że podobne budowano kilkanaście lat temu? Zresztą to akurat nie jego wygląd wewnątrz, a wiele innych rzeczy, nie zawsze widocznych na pierwszy rzut oka, a przede wszystkim sposób w jaki ta budowa jest prowadzona, jest powodem tych, jak to określiłeś, płaczów i narzekań (całkowicie zresztą słusznych).
Tak, tak, czyli jeżeli ktoś powie coś, z czym się nie zgadzasz to blefuje, a jeżeli potwierdzi Twoje zdanie to mówi prawdę?

Pamiętam jak na R22 byli Galacticos i sam Fiorentino Perez powiedział "o stadionie nie można wiele dobrego powiedzieć". Pochwalił tylko murawę. Trenerzy nie muszą się bawić w żadną kurtuazję.
Odpowiedz cytując
ichigo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.09.2010, 15:19
krakfilm napisał(a):Wyświetl post
Tak, tak, czyli jeżeli ktoś powie coś, z czym się nie zgadzasz to blefuje, a jeżeli potwierdzi Twoje zdanie to mówi prawdę?
A gdzie ja napisałem, że się z nim nie zgadzam? Osobiście mi też się stadion wewnątrz podoba. Chodziło mi o to, żeby nie przykładać wielkiej wagi do tego, co mówią trenerzy/zawodnicy odwiedzający ten stadion, bo choćby nie wiem jak brzydki on był, oni (a przynajmniej ci mający choć trochę kultury) nie powiedzą co naprawdę myślą. Chciałem też przekazać użytkownikowi zibikraw iż fakt, że trener rywali, który widział obiekt przez jakąś godzinę z poziomu murawy stwierdził, że mu się podoba, w żaden sposób nie zaprzecza zasadności krytyki tych "płaczków i narzekaczy", bo dotyczy ona zupełnie czegoś innego niż wrażeń, jakich dostarcza stadion z poziomu boiska.
Ostatnio edytowane przez ichigo : 07.09.2010 o godz. 15:30.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Stary 07.09.2010, 15:31
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...2548977393.jpg

Kliknij na zdjęcie i poddaj się refleksji.
No i zdania nie zmieniam (np. dalej uważam, że u Was ktoś mądrzejszy kolorował krzesełka). A dodatkowo mógłbym się poprzyczepiać - ale to już jakby co na priv.

MaciekTSW - to chyba było jeszcze przed meczem, po rozgrzewce
Habemus Dubletum

LEG14

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
barney22
Junior Member

Od: 03.2005

Stary 07.09.2010, 15:59
Zapraszam do zapoznania się z felietonem o stadionie i wzięciem udziału w konkursie na zagospodarowanie przestrzeni 17,5 metra pomiędzy trybunami a liniami bocznymi boiska
Tekst pod linkiem :
http://www.uniquevisionstudio.com/blog/blog.html
Załączone obrazki
Typ pliku: jpg kibicewisly.jpg (52,2 KB, 79 wyświetleń)
Typ pliku: jpg rolnictwo.jpg (37,2 KB, 85 wyświetleń)
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.09.2010, 16:23
Można prosić o dorzucenie jeszcze takiego pytania:

"Czy w związku z przyszłymi problemami komunikacyjnymi, które czekają okolice stadionu podczas meczów planowane jest wprowadzenie w ich dniu specjalnej komunikacji tramwajowej, która połączyłaby krakowskie osiedla z Cichym Kącikiem? Jak wiadomo linia tramwajowa prowadzi koło samego stadionu, a sam tramwaj w zaistniałych warunkach wydaje się być najlepszą (zabiera najwięcej pasażerów, unika korków) alternatywą dla samochodów."
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.09.2010, 18:04
barney22 napisał(a):Wyświetl post
Zapraszam do zapoznania się z felietonem o stadionie i wzięciem udziału w konkursie na zagospodarowanie przestrzeni 17,5 metra pomiędzy trybunami a liniami bocznymi boiska
Tekst pod linkiem :
to genialne: te baseny, te korty i boiska!
Sarkazm jak najbardziej na miejscu
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.09.2010, 18:10

To co macie na dachu to jest jakaś elastyczna membrama, która nie jest sztywnym poliwęglanem. A jeśli nie widzisz różnicy to zdejmij sobie firanki i zasłony w pokoju i posłuchaj czy się zmieniła akustyka czy też nie
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 07.09.2010 o godz. 18:26.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.09.2010, 19:15
barney22 napisał(a):Wyświetl post
Tekst pod linkiem :
walenie w bambus, by ostrzej nie powiedzieć. Nie ma tam nic takiego o czym byśmy sami wcześniej nie wiedzieli i robili o to szum.

Jakieś męty mają ciśnienie, że to nie oni to projektowali , bo by trochę sianka przytulili to usiłują być dowcipni.

Odpowiedz cytując
wierny
Senior Member

Stary 07.09.2010, 19:26
Wiem że offtop ale w tv stare C prezentuje się świetnie
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 07.09.2010, 19:31
Nie offtop, stadion w tv naprawdę prezentuje się świetnie. Szkoda że cienie są ... miało ich nie być.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.09.2010, 19:31
Aż żal jak się patrzy na to puste D, stojące tam od 3 lat, a w rzeczywistości nie nadające się do użytku.
A co do narzekań na umiejscowienie przyszłych telebimów, że zasłonią w transmisji całą przeciwległą trybunę, to nie jest tak źle jak się mogło wcześniej wydawać. No chyba, że dzisiejsze umiejscowienie kamery nie jest ostatecznym.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 07.09.2010 o godz. 20:20.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 07.09.2010, 19:48
ale oczy bola od patrzenia sie w ten beton - skyboxy i barierka na pietrze, o ile lepiej by wygladalo gdyby to bylo szklo... ale ogolnie pozytywne odczucie
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.09.2010, 19:53
nadzieja, że Majcher i jacyś władni radni oglądają ten mecz i widzą ile dają reklamy ledowe. A nasze C i piękna zieleń trawki kozacko się prezentuje.
Serce tylko boli, jak widzę gdy czasami jakiś magik zamiast kopnąć piłkę wywala część trawy z ziemią w powietrze bo mu korki za nisko zjechały.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów