|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
p.s. na antyradiu od rana jadą równo z naszym stadionem. co jakiś czas są wstawki o bublach
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 07.09.2010 o godz. 12:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/5531 A w takim razie co z szatniami pod trybuną E
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
" Szatnia modułowa " ... od środka wygląda normalnie. Wiadomo szału nie ma ... na pewno lepsza niż na konwiktorskiej.
![]() Wnętrze od 1:08 http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/drog...budowy/2625863
Ostatnio edytowane przez Edłardo Da Sylwia : 07.09.2010 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dach macie rzeczywiście "mniej doping niosący". Co by o naszym stadionie nie mówić, od strony akustyki jest ok. Oczywiście jeszcze lepiej jakby trybuny były jeszcze bliżej murawy, ale w tym momencie nie ma już co płakać nad rozlanym mlekiem.
Niemniej jednak Legia mimo wszystko akustycznie na pewno prezentować się będzie nieźle. Dla Ciebie 0 22 efekt na pewno jest jeszcze wyraźniejszy, bo przesiadaliście się z odkrytej Żylety |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A czemu debile?Ja wiem że kontenery to najmniejszy jak w ogóle nie żaden problem, ale wszystko idzie na konto majchrowskiego i kłamczuszki a to akurat bardzo dobrze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie, wg mnie napisanie - tak się to robi w Krakowie wg mnie bardziej uderza w Wisłę niż w Majchrowskiego (ja to tak odczułem). Gdyby napisali, że dzięki opieszałości repra musi się przebierać w takich warunkach (które apropos nie są aż tak złe) to wtedy bym się zgodził..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za dużo wymagacie Panowie, to tylko dziennikarzyny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
P.S. Byłem na razie na wszystkich meczach na nowym i doszukałem się jednego, kompromitującego minusa. Dach (na połączeniu dwóch rodzajów - tej białej części zwanej membraną czy jakoś tak z częscią, na której zamontowane jest oświetlenie), przy gigantycznej ulewie, lekko przecieka (chociaz to za mocne słowo i czepianie się - ale chce dać do zrozumienia, że nie ma we mnie zapaleńca - coś jest Legii to musi być ekstrasuper). Akurat mam miejsce na 'połączeniu' i na meczu z Bełchatowem widziałem, że spadło 10-20 kropel.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 07.09.2010 o godz. 14:47.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Kliknij na zdjęcie i poddaj się refleksji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Pamiętam jak na R22 byli Galacticos i sam Fiorentino Perez powiedział "o stadionie nie można wiele dobrego powiedzieć". Pochwalił tylko murawę. Trenerzy nie muszą się bawić w żadną kurtuazję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
A gdzie ja napisałem, że się z nim nie zgadzam? Osobiście mi też się stadion wewnątrz podoba. Chodziło mi o to, żeby nie przykładać wielkiej wagi do tego, co mówią trenerzy/zawodnicy odwiedzający ten stadion, bo choćby nie wiem jak brzydki on był, oni (a przynajmniej ci mający choć trochę kultury) nie powiedzą co naprawdę myślą. Chciałem też przekazać użytkownikowi zibikraw iż fakt, że trener rywali, który widział obiekt przez jakąś godzinę z poziomu murawy stwierdził, że mu się podoba, w żaden sposób nie zaprzecza zasadności krytyki tych "płaczków i narzekaczy", bo dotyczy ona zupełnie czegoś innego niż wrażeń, jakich dostarcza stadion z poziomu boiska.
Ostatnio edytowane przez ichigo : 07.09.2010 o godz. 15:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
MaciekTSW - to chyba było jeszcze przed meczem, po rozgrzewce ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zapraszam do zapoznania się z felietonem o stadionie i wzięciem udziału w konkursie na zagospodarowanie przestrzeni 17,5 metra pomiędzy trybunami a liniami bocznymi boiska
Tekst pod linkiem : http://www.uniquevisionstudio.com/blog/blog.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Można prosić o dorzucenie jeszcze takiego pytania:
"Czy w związku z przyszłymi problemami komunikacyjnymi, które czekają okolice stadionu podczas meczów planowane jest wprowadzenie w ich dniu specjalnej komunikacji tramwajowej, która połączyłaby krakowskie osiedla z Cichym Kącikiem? Jak wiadomo linia tramwajowa prowadzi koło samego stadionu, a sam tramwaj w zaistniałych warunkach wydaje się być najlepszą (zabiera najwięcej pasażerów, unika korków) alternatywą dla samochodów." ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Sarkazm jak najbardziej na miejscu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 07.09.2010 o godz. 18:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Jakieś męty mają ciśnienie, że to nie oni to projektowali , bo by trochę sianka przytulili to usiłują być dowcipni. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem że offtop ale w tv stare C prezentuje się świetnie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie offtop, stadion w tv naprawdę prezentuje się świetnie. Szkoda że cienie są ... miało ich nie być.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Aż żal jak się patrzy na to puste D, stojące tam od 3 lat, a w rzeczywistości nie nadające się do użytku.
A co do narzekań na umiejscowienie przyszłych telebimów, że zasłonią w transmisji całą przeciwległą trybunę, to nie jest tak źle jak się mogło wcześniej wydawać. No chyba, że dzisiejsze umiejscowienie kamery nie jest ostatecznym.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 07.09.2010 o godz. 20:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
ale oczy bola od patrzenia sie w ten beton - skyboxy i barierka na pietrze, o ile lepiej by wygladalo gdyby to bylo szklo... ale ogolnie pozytywne odczucie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nadzieja, że Majcher i jacyś władni radni oglądają ten mecz i widzą ile dają reklamy ledowe. A nasze C i piękna zieleń trawki kozacko się prezentuje.
Serce tylko boli, jak widzę gdy czasami jakiś magik zamiast kopnąć piłkę wywala część trawy z ziemią w powietrze bo mu korki za nisko zjechały. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|