|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No tak, a sytuacja w której 95% stadionu jest już gotowa mam rozumieć, że wg Ciebie Arapaho, jest idealna do zgłoszenia do NIK. My jesteśmy w sytuacji w której pierwsze danie z obiadu już zjedliśmy i kończymy drugie po którym pozostaje deser i uregulowanie rachunku. Zgłaszając teraz zabiorą nam talerz sprzed nosa nie podadzą deseru a rachunek do zapłaty będzie dużo wyższy.
Zgłaszać nieprawidłowości to można było gdy stawiana była pierwsza trybuna (zakładam, że prace były na podobnym poziomie i zgodność z projektem jest dokładnie taka jak reszty stadionu). Teraz trzeba zjeść obiadek do końca a później cieszyć się nawet z tej musztardy. Spokojnie stadion i inne inwestycje to dobry hak na Majchra i z pewnością będzie wykorzystany. Obowiązkiem mieszkańców Krakowa jest nie pozwolenie mu na kolejną kadencję w ratuszu. Niech skończą ten stadion, niech go przekażą Wiśle a wtedy niech wejdzie niezależny inspektor nadzoru budowlanego aby orzec że nam się dach na głowy nie zawali albo trybuna pod ziemię nie zapadnie, a następnie NIKi CBŚie ABW, CIA, KGB, Mocherowe Berety i Koledzy Kubusia Puchatka niech sprawdzą wszystkie wałki jakie miały miejsce i dobiorą się do dupy wszystkim za to odpowiedzialnym. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Stadion ma sporo wad, o których mowa była już wcześniej, pewnie poszło sporo wałków, na których spora grupa osób ustawiła swoje rodziny na 2-3 pokolenia - niech tym zajmą się odpowiednie instytucje i czeszą do bólu każdego, którego przyłapią. To wszystko nie zmienia faktu, że to będzie NASZ stadion, nasz dom
Mam nadzieję, że będzie nas tam często 30 tysięcy, koszulki, szaliki, oprawa, świecące banery z reklamami - to wszystko sprawi, że będzie to stadion-marzenie! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Przecież NIK nie wstrzyma budowy stadionu, tak jak nie wstrzymał budowy stadionów na EURO, które kontrolował. Ile razy trzeba to tłumaczyć? Oni kontrolują w trakcie budowy. Co innego RIO.
Powód: dzięki willow ;)
Ostatnio edytowane przez emailowiec : 28.08.2010 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
chyba "wstrzyma"
jakby to była literówka, to bym się nie przyczepił, ale takie błędy gramatyczne na forum? nie wypada...
Ostatnio edytowane przez willow : 28.08.2010 o godz. 12:11.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A ja tak z innej beczki.... Nie wiecie jak to jest z cenami biletów na trybunę piętrową
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
mogę sobie jedynie wyobrazić, że będzie tak jak na starym A i B, czyli zero stania na schodach boi publika której zasłaniasz nie da Ci żyć
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeśli wejdziesz przez kołowroty prowadzące na parter to już nie przejdziesz do góry. To samo, kiedy wejdziesz przez kołowroty prowadzące na górę (na schody). Możesz jedynie wyjść całkowicie po za stadion, ale nie przejdziesz na inny poziom
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś może kiedy stadion przy R22 będzie gotowy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Myślę że nikt tego nie wie! A co więcej prędko się nie dowiemy. Osobiście po początkowym optymizmie myślę że jak w całości zostanie oddany na początku wiosny to będzie dobrze nie wierzę w termin z Legią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
jak ma zostac oddany w takim stanie jakim zapewne beda chcieli go oddac(czyt. pelnym niedorobek) to nie wiem czy jest sie na co spieszyc .. ale zawsze to Nasz stadion jaki by juz nie byl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciekawe jak aura deszczowa wpłynie na asfalt, który będą pewnie wylewali w tym tygodniu (muszą bo to ostatni tydzień).
Będzie inspektor czy akurat zniknie... ? Jak myślicie kupią ławki trenerskie z fotelikami ze skóry czy przeniosą te z Suchych Stawów. Myślę, że przeniosą stare. ![]()
Ostatnio edytowane przez runner : 29.08.2010 o godz. 08:37.
![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Chyba nie ma różnicy czy asfalt jest kładziony podczas deszczu czy w piękna pogodę. Pamiętaj jak asfaltowali wiadukt w Stróży (nowa zakopianka) to efekt był niesamowity jak krople deszczu parowały nad gorącym asfaltem. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie szybka pilka ;D Na koronie gdzie bedzie mlyn c czy e.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jeśli będzie gdzieś, to E.
Na trybunie wschodniej będą miejsca dla VIP'ów, prasy, a tym raczej nie spodoba się zasłanianie widoku przez szaliki, stanie i oprawy. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
dzieki dzieki, jak mam isc na mecz to wracac bez gardla a na zadne pikniki nie ide wiec wole sie dowiedziec dokladnie ;p
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Ale pamiętajcie, Majcher mówił, że cała E bedzie dla gości. To by było raczej bez sensu ale pomysły Jacka M zazwyczaj takie są.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Gdzie jest pogoda majchrowski gdzie jest pogoda ;d Tak na serio to mam nadzieje ze nic nie przeszkodzi i zagramy wkoncu w domu. Jakby ktos wiedzia ldokladnie gdzie bedzie mlyn to msg na priv. Nie bede juz zasmieciac tematu. Trzymajcie sie ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli Korona zamówi bilety, to młyn będzie gdzieś na wschodniej, pewnie w narożniku północno-wschodnim i okolicach. A jak nie zamówi, to na E.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Na pewno nie zamówią bo się nas boją Więc młyn na E![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam z jakiego powodu wyłączają trybunę południową, skoro tam wszystko jest gotowe na przyjęcie gości, a drogi dojścia mają być gotowe na 8 września.
Krata oddzielająca sektor przy okrąglaku jest? Jest. Wewnątrz odgrodzenia są? Są. Wystarczy postawić tylko płot przed trybuną oddzielający przejście dla kibiców Wisły od kibiców gości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Są tylko zwykłe pleksy, a brak jakichś porządniejszych odgrodzeń: http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...6593902619.jpg
Ostatnio edytowane przez Szymek_R22 : 29.08.2010 o godz. 12:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tam przypadkiem nie było kraty? Przynajmniej mi świta, że na derby była montowana.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
to zajebiscie to bedzie wygladac jak przyjedzie ekipa w sile 100-200 osob (bo i takie sa w Ekstraklasie) i grubo ponad 5 tys pustych miejsc komedia.. zreszta w tysiac osob, gora 2 przyjedzie moze 2 czy 3 ekipy. reszta od 100 do gora 500 glow
cale E dla gosci trzego oni jeszcze nie wymysla.. to niech wstawia tymczasowa krate, co oni tacy nieogarnieci , coz, pozostaje nie wpuszczac.. wole zeby naszych weszlo 5 tys wiecej niz przyjezdnych czasem 100 ktorzy beda spiewac 3/4 meczu hymn Cracovii, mecze bez kibicow gosci sa gorsze, owszem, ale z racji zaistnialej sytuacji nie mamy wyboru, skoncza stadion to sie zabawimy
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 29.08.2010 o godz. 13:00.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Na tak prowizorycznym stadionie, do czasu jego ukończenia, nie wydaje mi się, aby od strony realnego bezpieczeńsjwa, istniała możliwość wpuszczania kibiców gości na taki stadion w trakcie budowy. Mimo szczerych chęci i zrozumienia dla nich, ja bym póki co, z gości zrezygnował w ogóle. Przecież podobno, tylko do Listopada, a więc na dwa miesiące wyłącznie
Niech Majcher kończy stadion, a nie kombinuje, gdzie tu "tymczasowo" na rok być może lub dłużej, gości zainstalować, tak na wszelki wypadek ![]() Jeśli policja przymknie oko dla Majchra, to mam nadzieję, że Wisła nie pójdzie na taką prowizorkę z bezpieczeństwem, a potem z odpowiedzialnością za nią ![]()
Ostatnio edytowane przez kot : 29.08.2010 o godz. 13:01.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo długo był ten płot, ale go rozmontowali
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Niesamowite jest to co przed chwilą zobaczyłem!!!!!! Byłem sobie na błoniach na tym pieczeniu rekordowej pizzy a auto zostawiłem na parkingu przy stadionie... NA TRYBUNIE C TRWAŁY PRACE PRZY MONTAŻU TYCH OSŁON NA SAMEJ GÓRZE TRYBUNY!!!! W NIEDZIELĘ...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|