|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Normalnie ja już nie wiem czego im potrzeba, żeby zaczeli grać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Stwierdził, że bardziej szkodzą niż pomagają, ponieważ piłkarze trenują tylko do momentu uzyskania zadanych wartości, np. tętna, po czym odpuszczają. Tymczasem na niektórych etapach przygotowań, trening powinien być prowadzony na przysłowiowego "maksa", bez względu na zmęczenie czy poziom tętna. Jego zdaniem, takie sztywne trzymanie się pracy z pulsometrami jest jednym z powodów, dlaczego nasi piłkarze mają notoryczne problemy z kondycją i nie są w stanie zapiep...ć 90 minut. Od siebie dodam tylko, że niejaki Szul zajmuje się (lub zajmował) dystrybucją tych pulsometrów w polskich klubach. Ten fakt nie musi, ale może dawać do myślenia. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
uwaga Winnetou przemówił!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...glupio_biegac/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Aa.. 'TEN' Iwan, prawdziwy fachura i autorytet wśród trenerów przygotowania fizycznego. No faktycznie, przekonałeś mnie.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Maczynski zdobyl bramkę dla LKS LODZ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Heh, nieźle wymiata w ŁKS, szkoda, że u nas się go tylko odsyła co chwila.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Kowalski też wymiatał w Piaście...
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Na stronie Piasta piszą co innego, sekcja "Krótki komentarz"
http://www.piast.gliwice.pl/piast/ka...z_kowalski.htm ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Z najwieksza ilościa straconych bramek
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie miałem zamiaru nikogo przekonywać, po prostu stwierdziłem suchy fakt i zacytowałem Iwana. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czarek Wilk widziany dzis w galerii krakowskiej. siedzial spory czas w lodziarni, byl z bagazem podroznym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cleber i Diaz wybrani do '11' kolejki w canal+.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Mam pytanie. jak wygląda sprawa z językami naszych gwiazdeczek? Ogarniają angielski choć trochę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Więc chyba głównie nie, obcokrajowcy co do nas przyszli, to angielski ogarniają, nie wiem jak Rios, chyba tylko hiszpański, ale Maaskant też mówił, że zna ten język. Generalnie, to nie wiem jak oni chcą wyjechać za granicę, choć może to nawet świadczy, że Wisła to dla nich max. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Przed meczami z Beitarem dla jakiejs zagranicznej strony Łobo sie po angielsku wypowiadal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wasiu mam nadzieje, że zartujesz, pamietam jak wszyscy razem z gazetami naśmiewały się z Łobo i jego angielskiego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale ogarnia, no nie? co z tego że błędy robi w mowie. Polecenia będzie rozumiał. Już nie przesadzajmy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Właśnie czytałem listę powołanych na Ukrainę i Australię i ani jednego wiślaka. Dawniej marudziliśmy że zabierają za wielu i wracają z kontuzjami, ale teraz to też trochę lipa. Ale to świadczy o tym jak jesteśmy przygotowani na początek tego sezonu.
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ależ macie problem z tymi językami.
Nie rozumieją? No to podpisać umowę z jakąś firmą i niech dostarcza tłumaczy symultanicznych, z języka ojczystego trenera. Na każdy trening i mecz. Trener nie będzie miał problemów ze swobodą wypowiedzi i będzie dokładnie mówił to co chce, a "zwiezdy" będą chociaż rozumieć o co z grubsza chodzi. A każdemu lekcja angielskiego prywatnie do domu, żeby za pół roku mógł trenera zrozumieć. Jak się nie nauczy "piłkarskiego angielskiego", znaczy, że się nie nadaje do grania u nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Co że w domu niech w klubie siedzą i się uczą grupowo jak już im płacimy taką kasę to powinni siedzieć co najmniej 6h w klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To akurat bez znaczenia, bo on nie ogarnia na boisku.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głowacki właśnie strzelił bramkę która dała zwycięstwo nad Fenerbace;|
|
|