|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciekawie czy dzisiaj też będą pracować po 20 00 na trybunie zachodniej ?
![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Cytat:
żenada |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
1. Czyli nie bedzie zamaskowana asfaltu.
2. "Nie mamy panskiego telebimu, i co pan nam zrobi?" 3. Skandaliczna odpowiedz. Na 15 tysiecy "konieczny jest telebim dla celow ewakuacji", na 30 tys juz nie. I rozliczenie bedzie "pozniej", wobec tego neich u nas bedzie tak samo. 4. Chamska odpowiedz, pokazuje poziom kultury odpowiadajacego. 7,8. "To projektant zle zrobil projekt. A my? Mielismy to niby weryfikowac przed puszczeniem na przetarg? Daj pan spokoj. O! Piniendzy nie bylo!" 9,10. Zabralismy wam biura, wyrzucilismy was na inne stadiony na ponad rok. Ale w zamian zrobilismy wam juz to co bylo naszym obowiazkiem czyli dalismy kontenery! I o co wam chodzi? 16 ![]() A to zdjecie peknietej konstrukcji to sa jaja. Inspektora nadzoru na tej budowie tez nie ma? Bez dwoch zdan potrzebny jest rysunek prezia na duzym przescieradle 16x9 z podpisem "Telebim im. Jacka Majchrowskiego". Nie zrobie tego bo nie potrafie ale bez kitu moge to nawet zasponsorowac bo mnie tak ten koles w....ia. ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() szkoda ze to nierealne... szkoda...![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mysle, ze znajdzie sie kilka sponsorow na taki oryginalny telebim
![]() ![]()
Jazda jazda jazda! BIALA GWIAZDA!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy podgadac Kracikowi, jego sztab nam to odpali... Chodzilo mi raczej o zamontowanie tego we wlasciwym miejscu.
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
z portretem Niedziałkowskiej i Herbem Wisły wynik 3:0 lub ZIKIT: KIBICE WISŁY 3:0 (termin, jakość, telebimy) ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Módlmy się,żebyś my za rok grali w europejskich pucharach bo UEFA wymaga telebim.No chyba,że zagramy na Hutniku
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dziś niestety już można z całą pewnością stwierdzić że wyruchali nas bez mydła, co gorsza prasa ma to totalnie w dupie więc jedyna (złudna) nadzieje w klubie ale klub chyba też ma to w dupie.
Ma w dupie że stadion będzie wyglądał jak by ktoś na niego z nieba nasrał i narzygał, ma w dupie że nie będzie telebimów(które są psim obowiązkiem miasta), ma w dupie że z połowy foteli w skyboxach nie widać pełnej murawy, ma w dupie że miasto nie bierze na siebie cateringu(co też jest normą), ma też w dupie że żadne terminy nie są dotrzymywane i że kłamstwem jest iż w tym roku stadion będzie oddany w 100% Nie wiem dlaczego tak się dzieje bo wszyscy zrozumieli by sytuacje gdzie Wisła grzecznie wysyła pismo, punktuje w/w mankamenty i uzależnia wejście na stadion od ich naprawienia.Nie musi to wszystko być na dziś ale na piśmie z datami i z karami jakie inwestor(miasto) będzie płaciło Wiśle w razie opóźnień.Wtedy można wchodzić - inaczej to jest śmiech na sali bo oni tak walą w chuja że jasnym jest że nie mają najmniejszej chęci nawet skończyć stadionu a co dopiero poprawiać niedoróbki Najgorsze jest też to że Majchrowski i ta paniusia z nas sobie po prostu kpią...plują nam ryj, plują w radnego Olszówkę, plują w tych niedobitków pismaków co w ogóle raczą się ta sprawą zajmować. Przykre to wszystko. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() ps. też jestem w stanie zasponsorować taką ideę, może wtedy w mediach byłoby w końcu głośno o naszym stadionie ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Popieram pomysł i sam mogę się dorzucić gdyż cel jest szczytny a pomysł pierwsza klasa
A za te 1,8 mln można mieć 2 największe telebimy w Polsce a nie jeden. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jak się podaje cenę telebimu sprzed 3-4 lat to wychodzą takie jaja. Wtedy LCD było stosunkowo nową technologią.
Kilka przydługich uwag po czwartku www.wislakrakow.com/www/showarticle.php?articleid=23761 Polecam fragment dotyczący nawierzchni deptaku przy ul. Reymana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jaja Panowie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Czy takiego tekstu nie dałoby się opublikować chociaż na Interii w formie dajmy na to listu otwartego do Prezydenta miasta i inwestora zastępczego ?
Chodzi o to żeby ewidentnie wytknąć tym ludziom ich kłamstwa, niekompetencje i brak podstawowej wiedzy na temat realizowania inwestycji poparte konkretnymi przykładami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Świetny artykuł, rav. Gratulacje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.08.2010 o godz. 23:57.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...i-konferencja/ - tu jest ta wczorajsza konfa (mniejsza z tym) ale tez sporo przebitek ze stadionu, pomijajjąc już wszelkie niedociagniecia prawne itd itp to stadionik mi się podoba, a jak już go wypełnimy w komplecie to będzie cud, miód, malina
![]() |
|
|
|
Innowierca
Od: 09.2007
Offline |
|
Nie ma już czegoś takiego jak klasa Elite. Od tego roku obowiązują nowe przepisy i najwyższa klasa to klasa 4. Telebimy nie są wymagane. Miejsca parkingowe są wymagane w ilości ... 150 dla gości VIP (art. 74). Mnóstwo innych wymogów poszło mocno w dół. pl - > http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategor...on%C3%B3w_UEFA en -> http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...5_DOWNLOAD.pdf |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() Skoro telebimy nie są potrzebne to trzeba było się zrzec na Cracovi telebimów na rzecz oszczędności w kasie miejskiej i na pewno podatnicy i władze by się ucieszyli. Zresztą trzeba było tez powiedzieć że wam 15-tys satdion niepotrzebny i wystarczyłoby 8 tys. 80 mln by się zaoszczędziło, wymogi na którąs tam klase byłyby spełnione a na Cracovi i tak byłby komplet tylko na derbach.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 21.08.2010 o godz. 00:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
^^^o,o własnie tak - oddawaj buraku wasze telebimy dla chorych dzieci i podziel sie płytkami z elewacji wasza klasa 2 nie potrzebuje płytek , nie? a jak juz to wszystko oddasz to spadaj na druga strone internetowych błoń
ps.telebim (albo na razie konstrukcję)na wschodniej proponuje nazwac im.dyr.J.Niedziałkowskiej ale na zachodniej- hmm honorowej- zdecydowanie im.prof.Jacka Majchrowskiego. Jako jego mać fundatorów (przyszłych) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zaluje ze redakcja tego serwisu nie poszla z Majchrowskim i Niedzialkowska na konfrontacje. Trzeba bylo im rzucic dokumentacje przetargowa pod nos i niech sie tlumacza przed reporterami. Dobrze, ze chociaz jakis redaktor wypomnial im, ze stadion klasy ELITE wymaga telebimow.
Czy przetarg dotyczyl tylko dostarczenie "golego" stadionu i nie wliczano w nim telebimow? Jesli tak, to czy Majchrowski bezczelnie oklamywal radnych mowiac, ze dodatkowe pieniadze dla Polimexu to juz koniec wydatkow? Cala ta budowa smierdzi szwindlem.
Ostatnio edytowane przez PanPlamka : 21.08.2010 o godz. 03:13.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy taka informacja się już pojawiła, miałem czas na przejrzenie tylko ostatnich dwóch stron, ale warto to chyba pokazać:
Źródło Cytat:
A może się wzięli w garść i chcą rozpisać przetarg na wszystkie roboty związane z trybuną D? Ma ktoś więcej informacji na ten temat? Powód: 4 rano
Ostatnio edytowane przez nt5 : 21.08.2010 o godz. 03:23.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Czy ktoś ma jaja i dość obszerną wiedzę na temat tej budowy, żeby w końcu pójść do jakiejś telewizji i rzucić tą bandę dziennikarzom na pożarcie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Uważam, że zadawane pytania były niezłe (zacieki, brak telebimów, powód gry z Polonią na Hutniku, co z umową, widok ze sky-boksa) - na więcej brakło czasu. W trakcie odpowiedzi nie ma możliwości riposty, chyba że bawimy się w przekrzykiwanie zza kamer. Niestety, mikrofon dostała też pani, którą najbardziej interesuje koncert Prince'a. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moja propozycja na "telebim" w miejscu konstrukcji na mecz z Polską, może coś ich by to ruszyło...
![]() ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
niezłe ....![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bardzo dobry pomysł. Choć wątpię aby to poruszyło pana Majchera. Co najwyżej poprawi mu się humor ;/
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...inowanie_.html
nadal to nie wszystko, ale gazeta daje coraz wiecej konkretow ![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|