|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Piotr Brożek na lewej obronie to jednak nie to, a Diaza bardziej cenię jako defensywnego pomocnika. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie chce mi się sprawdzać, ale nie czasem Adamczuk? Bo jakby to był jakiś anonimowy Dariusz Adamczyk to byś pewnie nie pisał
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/5431
Czyżby Głowacki miał zawitać do kadry? Może uda się, że zagra przy Reymonta, podczas meczu z Australią? Nie wiem jak ze stadionem. Ale patrząc na grę naszych obrońców, to Głowa się przyda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Szkoda, byłby rewelacyjnym, wymarzonym asystentem dla naszego nowego trenera (gdybyśmy brali kogoś z wyższej półki). Pamiętam relacje, jak Stolar wczuwał się w pomaganie, instruowanie młodych, gdy jeszcze był piłkarzem Wisełki. Jeden z moich ulubionych graczy. Twardziel i facet z charakterem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pamiętacie bramę z Legią? Szacun za to.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
kto wie co tam u Jasia Paulisty? swoja droga przydal by sie dynamiczny skrzydlowy, tam Jasiu niezle sie spisywal, a tak wspomnialem o nim, bo Manu z Legii wlasnie mi sie skojarzyl mocno z Jasiem..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jasiu przeszedł z APOEL-u do innego cypryjskiego klubu-AEK Larnaca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
PSV gra właśnie z Sibirem , nie wie ktoś czy Marcelo wyszedł w pierwszej 11 ? Szukałem składów na oficjalnej PSV ale chyba nie jestem wystarczająco kumaty bo nigdzie nie ma.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jest na ławce rezerwowych.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A na Sybirze, na ławce, ten co ma przejebane na żylecie E: graja po 10 http://www.futbol.pl/artykul/91948.html Kuba twarzą FIFA 11
Ostatnio edytowane przez szprotson : 19.08.2010 o godz. 14:11.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Marcelo juz na placu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze brameczke pyknie przy stalym fragmencie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Byli Wiślacy nie powiedzieli dzisiaj ostatniego słowa. Przed Głowackim ciężkie zadanie, bo jego Trabzonspor gra z Liverpoolem na wyjeździe. Natomiast Borussia podejmuje Karabach. Kuba do boju
![]() |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Lubię bardzo Kubę Błaszczykowskiego, ale w tym meczu będę trzymał kciuki za Azerów. Mniejszy wstyd będzie dla Wisły jak Karabach pokona też BvB.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Hehe, ciekawe podejście do tematu. Wg mnie teraz to już nie ma znaczenia. Kto oprócz garstki kibiców interesuje się wynikami polskich drużyn ?
W piłkarskiej europie pewnie nikt tego nawet nie odnotował. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dla mnie też nie patrzmy na innych na ich opinie tylko weźmy sie wkońcu do pracy i awansujmy chociażby do grupy LE bo dawno nas tam nie było(2006-2007) A wtedy napewno ktos to odnotuje.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Ja się będę czuł lepiej, a nie jak rok temu, gdy Levadię zdemolowało Galatasaray, chyba z 6-0, a my ich nawet pokonać nie umieliśmy ;/
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przypomnijcie mi, bo jakaś totalna amnezja mnie dopadła, kto sprowadził do Wisły:
1. Kosowskiego 2. Kalu Uche? ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
2. Basałaj ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kuba Błaszykowski będzie na okładce FIFA 11
http://www.gamezilla.pl/content/jaku...kladce-fifa-11 ![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kosowskiego wypatrzył sam grand boss Cupiał na turnieju bodajże U21 (nie pamiętam dokładnie) Jedyne co z tego turnieju pamiętam, to , że Kosowski wyglądał na tle pozostałych reprezentantów, niczym Usain Bolt w amerykańskim McDonalds. Uche to bodajże zaciąg Smudy.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
BvB już klepie leszczy ;/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uche został sprowadzony przez Basałaja, który podczas meczu w Braceloną poznał jego menadżera. Smudzie Uche nie odpowiadał, bo został sprowadzony bez żadnych testów i najchętniej w przerwie zimowej by się go pozbył, ale był na rocznym wypożyczneniu więc został.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Chyba tylko człowiek niepełnosprawny umysłowo mógł liczyć, że Dortmund da dupy z Karabachem. Przecież liga niemiecka a azerska to dwa światy, a między niemiecką a polską powstał już mur chiński.
Wie ktoś czy gra polskie trio w tym meczu? No i jak idzie Arkowi przeciw The Reds? Edit: Dortmund już 2:0. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Borussia ich zmiażdzy i to samo zrobilaby z nami. Nie mamy co sie rownac do Borussi, ktora jest lata swietlne za nami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
Głowa daje radę, na razie 0-0 na Anfield. Arek w pierwszym składzie gra z numerem 4. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|