|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Wrzuci ktoś obraz z kamery numer 1?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ewentualnie otworzyć tuż przed, by pokazać ludowi jakim wspaniałym jest prezydentem.
Wcześniejsze wybory też poprzedzało otwarcie paru ważnych inwestycji,to samo jest teraz. Niby stadion Wisły, część Golikówki, Długa, nie wiem jak z Nowohucką... ![]() A gdzie ****a stadion, Hala widowiskowo sportowa, hala kongresowo-koncertowa przy Grunwaldzkim, rondo Ofiar Katynia
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 05.08.2010 o godz. 13:49.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Z tego jak ja rozumiem tą wypowiedź Wisła wróci dopiero na ukończony w 100% stadion. Czyli zapomnijmy o graniu w tym roku. Jedyne co może się odbyć jest to mecz międzypaństwowy, tak to czekamy na koniec budowy.
Mam nadzieję że to moja nadinterpretacja tych słów... ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Witam Was,Jestem ze Zgierza k/Łodzi kibicuje Wiśle od 10 lat nawet może więcej nie udzielam się na forum,co nie oznacza, że nie czytam bo robię to codziennie
Robią u mnie aktualnie kanalizację spytacie co to ma do budowy stadionu? a więc jak widzę ze chłopaki zaczynają robotę o 6 a kończą o 21:30 a czasem o 22 to widać postępy nie leża tylko zapier.... i myśle ze jakby u nas tak stadion był robiony to na początku czerwca już byłby skończony... tyle na ten temat niech dalej budują jak budują a może w 2012 się uda...Ch.j Ci na imię Majchrowski Ty skur.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kraków: Majchrowski wyjaśnia i szuka zgody z fanami Wisły
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...isly,id,t.html Ciekawe, co to za niespodzianka, którą obiecuje Majcher na otwarcie A w ogóle to z jego tekstu wynika, że wszystko jest super, stadion jest genialny, tylko winne są media. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
fajnie by było gdyby zrobili elewacje trybun A,B,C na czerwono, a D,E na biało. Dodać do tego niebieskie elementy dachy i mamy stadion w kolorach Wisły ;D
![]() Dziś w Krakowie radość wielka,
Bo Wisełka nasza gra. Jak tak dalej dobrze pójdzie, To na wiosnę mistrza ma. Aleluja, Aleluja, Aleluja, nasz TS |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Moim zdaniem zdecydowanie tuż przed wyborami chce się pojawić na stadionie (co za tym idzie w mediach), jak przecina ?wstęgę?, a w każdym razie jak odbiera budowę, żeby pokazać, jak to za jego czasów inwestycje w mieście kwitną...
Ktoś może podać termin oddania stadionu Cracovii? Zapewne także jesień 2010...? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Na trybunie nic się nie dzieje, bo nie ma pieniędzy na wykonanie jej wnętrza, a el presidento twierdzi, że w połowie września będzie gotowa ![]() Cytat:
Do tego pieprzenie o "zapewnieniach wykonawcy". Wykonawca pieprzy od rzeczy, bo przecież i tak go nikt nie pilnuje. Jak gość wygra wybory, to będzie to największa porażka kibiców Wisły w Krakowie... |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Oczywiście 2010
Ostatnio edytowane przez filip74 : 05.08.2010 o godz. 14:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Oczywiście,że Majchrowski wygra. Parę naszych głosów niestety nic tu nie zmieni... on nawet nie ma porządnego kontrkandydata,to jak ma przegrać ?
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
20 SIerpnia oswietlenie, czyli ewentualna 4 runde LE gramy w Lubinie SUPER !!
Mam nadzieje, że pan prezydent na otwarciu stadionu bedzie ..
Ostatnio edytowane przez Donki : 05.08.2010 o godz. 14:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No i w ten sposób, moim zdaniem, staje się jasne, skąd wzięło się dziwaczne stwierdzenie prezydenta o oddaniu dopiero całości stadionu na przełomie października i listopada...
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Na otwarcie stadionu powie że rezygnuje z kandydowania. Nic innego nie da się wymyślić żebyśmy byli zadowoleni po ukończeniu tej pseudo-budowy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wszystko fajnie, ale na trybunie głównej jest jeszcze dużo do zrobienia, wystarczy spojrzeć ile po ułożeniu dachu trwały prace na C. I jaką mamy gwarancje, że zdążą z całym stadionem do końca października? Bo moim zdaniem żadnej i jeśli Basałaj pójdzie na propozycję Majchrowskiego to na stadion wrócimy zapewne na wiosnę, więc nie wiem czy dla klubu nie byłoby korzystniej wrócić już teraz i grać przy 1-2 trybunach niż kisić się większość rundy w Hucie, bez gwarancji, że mecze z Legią i Zagłębiem zagramy na nowym wykończonym stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jeśli to miałaby być prawda i faktycznie skończyli by stadion na listopad to ja za ! Ale jakoś nie wierzę w kolejny termin , który znowu sto razy będzie przekłądany .Jesli ktoś w jakiś rozsądny sposób jest w stanie dac gwarancje ukończenia budowy w terminie to OK .
A co do wyborów to wszyscy tu płaczą , że Majcher już nie będzie prezydentem ....a ja wam mówię , że niestety będzie . Pomijając kibiców Wisły ma duże poparcie w całej reszcie elektoratu . To smutne ale prawdziwe . Zreszta wielu z was , którzy tu się teraz zarzekają , że nie będzie głosowac na Majchra , jestem pewien , że w ogóle nie będzie głosować co jest praktycznie jednoznaczne z paparciem "człowieka który nigdy nie zejdzie na psy " . Nie głosując oddajcie głos na niego ! Czy ktoś z was ma kandydata na którego zagłosuje ? Bardzo jestem ciekawy . |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Drugi kandydat mr.Kracik jest zadeklarowanym innowiercą takze z deszczu pod rynne
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Majchrowski celowo odwleka otwarcie stadionu Wisły bo się zorientował, że przed wyborami poprzez media będzie słychać na całą Polskę "Wuj ci na imię...". Dlatego całą klakę urządzi sobie w kurniku na ul. Kałuży, wśród swoich. Tam bedzie przecinał wstęgę w otoczeniu pasiatej swołoczy. U nas nie będzie przed wyborami, a jeśli już to zrobi to przy pustym stadionie przed kamerami i dziennikarzami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Moim zdaniem jednak nie doceniasz mocy Wiślackiego elektoratu.Gdybyśmy chcieli możemy sporo zdziałać, ale do tego trzeba akcji np na stadionie, nie na forum.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Kto wie czy tego właśnie nie wymyślił- opóźnić stadion na po wyborach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja myślę , że Ty skolei przeceniasz siłę Wiślackiego elektoratu
Wielu kibiców jest bez prawa głosu bo sa nieletni , wielu nigdy nie głosuję i równie wielu nie zna szczegółów działalności Majchrowskiego bo się tym nie interesuje . Większość zwykłych obywateli będzie na niego głosowac bo jest dobry w obiecankach cacankach , zrobi im fajnego sylwestra , zrobi sie odpowiednij pijar przy okazji oddania w terminie stadionu Pasów , opóźnienia na Wiśle zwali się na klub i inne okoliczności /bo przeciez na Cracovii się dało ale tam miał partnera a na Wiśle nie/ i tym podobne bzudry .......większość ludzi to kupi . A najgorsze jest to , że w sumie to nie ma alternatywy !!! Czy Wiślacy mają jakiegoś wyrazistego kandydata ? Nie . Czy w ogóle jest ktoś o kim z czystym sercem możemy powiedzieć , że będzie lepszy od obecengo prezia ? Nie . Smutne to wszystko i dobijające ale taka jest prawda .Ja nigdy na Majchra nie głosowałem bo nie trawie komuchów nawet tych , którzy się w odpowiednim momencie "nawrócili" .Nigdy chłopa nie mogłem zdzierżyć i to nie tylko za podejście do Wisły ale ogólnie za całokształ . Niestety nie widzę nikogo na kogo chciałbym zagłosować . To mnie bardzo dobija i martwi .Wiem ,że jak tak dalej pójdzie to nie będę głosował wcale a tym samym pomoge Majchrowi w pozostaniu na stołku . A to już mnie całkiem w****ia ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
*** Dzisiaj w Radio Kraków słyszałem (po południu), że u pasiastych i u nas mają być koncerty na otwarcie stadionu. I teraz pytanie. Czy ktoś o tym wcześniej słyszał? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Majchrowski robi piękny stadion Cracovii, dopracowany w każdym szczególe, a nasz to ... "bubel" Stadion za 500 mln złotych będzie wyglądał gorzej niż stadion za 150 mln ;/
![]() Widok z Parku Jordana A tak w ogóle to nie wiem kiedy i czy w ogóle ktoś poprawi zaplecze od Al. 3 Maja ? Bo ten widok jest po prostu tragiczny ... ![]()
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 05.08.2010 o godz. 23:13.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aż się serce kraja jak się patrzy jak to robi Legia . Piekny stadion , zbudowany na czas , odpowiednie otwarcie .....itp Czyli poprostu tak jak to powinno wyglądać w profesjonalnym klubie .A u nas ?......Heh szkoda gadać .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
u profesjonalnego inwestora*
W przypadku naszego obiektu klub nie miał żadnego bezpośredniego wpływu na budowę - mógł jedynie zgłaszać poprawki, czego wcześniej nie robił, co robi teraz, lecz ZIKIT te poprawki i prośby ma w 4 literach. Na Legii mieli ten luksus, że klub zabulił za kompletny projekt obiektu (bodajże 15mln), a miasto zobowiązało się go zrealizować w całości. Klub miał prawną możliwość nadzoru i kontaktu, bo realizowano ich projekt. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Przeciez na Legii brakuje jeszcze jednej trybuny? Chyba ze mi sie przewidzialo jak ogladalem jakis program na TVNe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brakuje, ale już jest w budowie. Gotowa ma być w lutym 2011r
Budowę podzielono tam na 2 etapy, tak, aby Legia mogła grać cały czas na stadionie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|